גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
יש כאן סטודנטים שכותבים בהרצאות על טאבלט? אני עומד רגע לפני רכישה של Samsung Galaxy Tab S3... אני סטודנט להנדסה... כותב בהרצאות בעיקר ביטויים מתמטיים... האם זה באמת נוח לכתוב על טאבלט לעומת עט ודף אמיתיים? אין לי בעיה להשקיע 3K על הטאבלט הנ"ל... השאלה היא האם ה S-Pen (שמגיע ביחד עם הגלקסי טאב) זה סתם משהו קיצ'י שיימאס לי ממנו אחרי שבוע או שזה באמת שווה את ההשקעה? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מה הטאבלט הכי זול, בצורה נורמלית, עם מסך מגע שנוח לשחק בו קלפים (לצורך העניין משחק ברידג') ? גודל מסך שיהיה נורמלי, 8" ומעלה זה טוב? או שצריך מסך גדול יותר. במידת הצורך תתאפשר הזמנה מ-DX\EBAY אם יימצא מוצר הולם. יש לוודא שאכן קיים ויש משחק ברידג' שירוץ עליו - אשמח להפנייה בהתאם להמלצה (אם יש הבדלים במע' ההפעלה). אשמח להמלצות, כרגע ללא תקציב, עם שאיפה לזול ביותר.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש את המשחק הזה באיפון. לא מוצא לאנדרואיד מישהו מכיר משחק דומה מאותו הז'אנר?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה משהו שאני כמעט ולא ארגיש בכיס. מימדים קטנים, דק ככל האפשר. לצערי חייב Waze, אחרת הייתי מוצא איזה flip phone. בנוסף צריך שהטלפון יוכל לשמש כ- wifi hotspot עדיפות שנייה היא איכות המצלמה (כי בחיים תמיד יש סיטואציות שאנחנו רוצים לתעד), ועדיפות שלישית זמן סוללה. יש הצעות? לא מוגבל למשהו שיש בארץ (יש קשרים בארה"ב) תודה וחג שמח!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים. מחפש כיוון לטאבלט- בעיקר לסרטים וסדרות ברכבת. חשוב שתהיה לו סוללה די חזקה ותהיה לו אפשרות להרחב הזיכרון, לא איכפת לי גם להזמין מחו"ל או יד 2. אשמח לעזרה - - - תגובה אוחדה: - - - *לא חייב 3G
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום מכירים את NetBus? http://netbus.co.il משום מה כשהולכים לאתר שלהם בכמה ימים האחרונים, אין אתר.. האם קרה להם משהו? יש מישהו שיש לו את האפליקציה שלהם מותקנת על הטלפון, ויכול להגיד אם היא עובדת, או שגם זה הפסיק? אני מקווה מאד שלא קרה להם כלום, כי הם היו שימושיים..
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני גם רוצה לשדרג את הפלאפון שלי לאותה חברה שאני יעבור אז אם אפשר להמליץ גם על הפלאפון ומה אתם אומרים על הפלאפון motorala v3x? איך הוא? כי הבנתי שבאורנג' הוא במבצע
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ה-ZUK Z1, המכשיר הראשון מתת המותג השאפתני של לנובו ושותפות, נראה מבטיח מאוד וזמין לקנייה במחיר מפתיע לכתבה: http://hwzone.co.il/קוטל-ה-oneplus-one-הטרי-כבר-זמין-לרכישה/
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם יש אתרים עם משחקים/צלצולים/תמונות/ מוזיקה בסגנון של OBOX של אורנג' רק בחינם?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון מתקדם מעדיף נוקיה בגלל הסימביאן אבל אני לא רוצה שתיהיה בו מצלמה משיקולים מסויימים. האם יש פלאפון כזה בשוק, או שזה קרב אבוד? תכונות מעודפות: איכות שמיעה ודיבור (בשביל זה הפלאפון קיים!) דור 3 או 3.5 לגלישה הפעלת ישומים מתקדמים תמיכה בmp3 לצלצולים רמקול
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתחיל לפתח את הידע שלי בתחום הפיתןח לאנדרואיד-ג'אווה. אין לי ידע בכלל בשום שפת תכנות אבל יש לי ידע באנדרואיד בכללי. מישהו יכול להמליץ לי מאיפה אפשר להתחיל ללמוד על זה?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, כפי שרובכם יודעים, חבילת הגלישה הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי בסלקום מוגבלת לאתרים של סלקום (דרך הפורטל שלהם). אני מדבר על חבילת ה- 100MB הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי. כדי לגלוש בכל האתרים ע"י הכנסת כתובת ישירה, צריך לשלם 56 ש"ח בחודש (מה שאני לא רוצה לעשות). שמעתי שאפשר לעקוף את ההגבלה הזאת ולגלוש בכל האתרים עם דפדפן אופרה. האם זה באמת נכון? תודה מראש, MODY
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יחד עם השקת הוינדוס מובייל 7 שרק מחזקת את האפקט נראה כי פשוט נעלם כל מעוף ויכולות עיצוביות (שהיו מנת יצרניות פעם) או אפילו ציבעוניות מינימאלית משוק הפלאפונים, הכל שחור מלבני ומשעמם ואם לא דיי בזה עכשיו גם המפעילות מגדירות את כמות המקשים ומיקומם היחסי. האם אתם רואים כיוונים אליהם השוק יכול בכלל התפתח בנושא? האם זה מפריע למישהו בכלל שכל מכשירי ה-WM7 ואולי אף דוחקים את מכשירי האנדרואיד בעתיד הקרוב יראו פשוט אותו הדבר ? איזה פלאפון מעוצב יצא לדעתכם לאחרונה שכן מצליח להתבלט ?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהתחלה זה היה מצחיק במידה מסוימת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3280190,00.html אבל עכשיו הפיגור עובר כל גבול, למה הם כל כך מתקשים לבטא מילה כל כך פשוטה שאפילו לא דומה למילה "זיון" ? מה הם ילדים קטנים? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317435,00.html#n "זון", מבטאים את זה ZUN, כותבים את זה ZUNE!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהתנסתי אצל כמה חברים במכשיר החלטתי לרכוש אותו,אחרי סקר שוק מצאתי את הדבר הבאה : Sgs3 16Gb כחול או לבן במחיר של 3,320 ש"ח Sgs3 32Gb במחיר של : 3,550 ש"ח ההפרש הוא 230 ש"ח, אני יודע ש- 16BG לא בטוח יספיק לי ויגביל אותי בעתיד (תכלס מתוך ה16 גיגה, 5 גיגה הולך למערכת וכל זה, זאת אומרת שנשאר לי 11גיגה)עכשיו יש לי שתי אפשרויות : לקנות את ה32Gb שהוא בטוח יספיק לי, או לרכוש את אחד מכרטיסי הזיכרון האלה : http://ksp.co.il/?select=.33..394..883..882..888.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= כרטיס זיכרון של סאן דיסק 32GB יוצא יותר זול מההפרש בין מחיר המכשירים,והאם יש השפעה על מהירות המכשיר אם אני …
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז אחרי שנאה ארוכת שנים לאורנג', החלטתי להפסיק לממן את הגנבים (האלה לפחות) ולעבור לאחת המפעילות החדשות. ברשותי HTC DESIRE HD ואני יודע שלחלק מהחברות הסלולריות הוא לא מתאים מבחינת תדרים. רציתי לשאול אם אוכל לעבור לגולן טלקום או הוט מובייל? והאם ששתי החברות יסיימו לבנות את התשתיות שלהם ויפסיקו להיות תלויות בתשתיות של המפעילות הגדולות יהיה שינוי בתדרים דבר שיוכל להוות לי בעיה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, האם יתכן שהוט מובייל חוסמים חיוג VOIP למספר הבינלאומי של התא הקולי שלהם, +972-53-5353151? אני יכול לחייג לכל מיני מספרים בתשלום מהסקייפ שלי, לא לזה. מייד מתקבל מענה שאומר "המנוי אליו חייגתם לא זמין כעת." יש מספר אחר לגישה לתא הקולי? חוץ מזה, אני תוהה אם הוט מובייל נותנים שירות של שליחת מייל עם קובץ שמע של הודעה קולית עם קבלתה בתא הקולי, היה לי כזה שירות בחינם בגולן טלקום.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ואם קיים אשמח לקישור אודותיו ומה סביבת המחירים שלו ? תודה רבה.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי HTC INSPIRE (מקביל אמריקאי ל-DESIRE HD) עם רום MIUI 2.3.5. לאחרונה אני צופה יותר ויותר בסרטים (לרוב ב-DVDRIP) במכשיר ושמתי לב כי קבציי AVI ,XVID ודומים הוא לא מצליח לפתוח. אני מניח שמדובר בנגן. ניסיתי את MX VIDEO PLAYER שהוא מאוד נוח ונחמד ועושה SCALE נהדר להתאמה למסך מלא או פורמטיי מתיחה/צפיה שונים. לעומת זאת MOBO PRO PLAYER מריץ הכל, אבל מקרטע בסרטים הבעייתיים. אשמח להמלצות שלכם! תודה! נ.ב- באותה הזדמנות אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות לנגן מוזיקה טוב (ניסיתי בתחום הנ"ל הרבה- POWER AMP, DOUBLE TWIST ועוד..).
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה קיצר אני עומד לבקר בארה"ב בעוד חודש וחשבתי לקנות לעצמי MP3 חדש .. אז חשבתי לקנות לי IPOD עכשיו ההתלבתות שלי היא כזו..האם כדאי לי לקנות אייפוד בכלל? ואם לא אז מה כן כדי ואם כן אז האם עדיף IPOD NANO של 8 גיגה או IPOD VIDIO 30 GIGA הם אותו מכיר ואני לא מהמומכים אז חשבתי לפנות אליכם ... תודה מראש לכל מי שמגיב נ.ב חשוב לציין ששמעתי שיש מס' בעיות עם איפודים.. כמו שבלתי אפשרי להעביר מן האייפוד למחשב.. אלה רק מהמחשב לאייפוד.. ושבאיפוד ננו של ה8 ג'יגה יש זמזומים (פגאם במכשיר..) אם מישהו יודע שיגיב לי גם על זה בקשה.. תודה מראש..
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה שלום. ברצוני להציג משחק אנדרואיד שבניתי לבד - Hidden Jewels המשחק הוא משחק קשב/זיכרון, מאוד פשוט בסגנון מגניב. כל המשחק בנוי על Construct 2 (תוכנה דומה ל-GAMEMAKER) וללא שום ידעה בתיכנות (אם יש לכם ידעה בJavaScript זה יעזור מאוד).גם כל הגרפיקה עשיתי בעצמי, למרות שהיא פשוטה ביותר מצד אחד, מצד שני אני לא צייר ואף פעם לא עבדתי עם תוכנות גרפיות לפני. התוכנה שהשתמשתי (Inkscape (vector editor היא חינמית ויש המון שיעורים באינטרנט.בוודאי הייתי רוצה לעבוד עם תוכנות של ADOBE אבל המחיר קצת גבוהה בשביל תחביב ולהשתמש בתוכנות פרוצות פחדתי (משום שמשחק הולך ל GOOGLE PLAY). התוכנה בונה אפליקציה ב-HTML לאחר השתמשתי ב INTEL XDK לבניית APK (יש שם גם אופציה ישר לבצעה חתימה של APK למרקט…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי אחד כזה (8GB FLASH) יפה וחמוד (אפילו החתולים שלי חושבים שהוא חמוד, הם כבר 10 דקות מנסים לפענח מה זה), ועכשיו אני מעוניין, אם זה אפשרי, ללמד אותו לכתוב בשפת הקודש, מישהו יודע?
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מכשיר ניווט שיהיה מדויק ומעודכן , גם הנוחות חשובה אשמח לשמוע המלצות....
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אמא שלי רוצה טאבלט לצפייה בסרטים, היא ממש לא משתמשת כבדה, נטו צפייה בסדרות\סרטים, עקב כך לא ממש אכפת לי מעידכונים\מהירות מעבד\זיכרון או חברה מוכרת, כל עוד זה יכול לסחוב הקרנת מדיה בFullHD ויש לזה מסך סביר זה טוב מספיק. אם יש משהו סיני עם מסך FullHD או איזושהי חברה סינית זולה ומומלצת אשמח לשמוע, תודה מראש. עריכה: מבחינת מחיר אזור ה800-1000 הוא הכיוון אבל אם יש משהו מעניין עם סטייה קלה הוא לא ידחה על הסף
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בטלפון network mode , לא קיימת האפשרות לבחור LTE. LG D802 שקניתי מחו"ל עם ROM D80220C , גרסת תוכנה D80220C-466-92 - ע"פ מה שביררתי זו גרסה טיוואנית . אני מחובר ל 012MOBILE . מצאתי בפורומים דרך תפריט נסתר להפעיל את ה LTE , והצלחתי להתחבר ל 4G - מופיע סימן ה 4G . אבל עדיין הוא לא מופיע בתפריט יש רק את 3 האפשריות ללא LTE , אחרי הפעלה מחדש לטלפון שוב צריך להכנס לתפריט כדי להתחבר . האם ישנו פתרון אחר ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-