עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני רוצה לקנות מכשיר סללורי ליספק אותי לבערך 3 שנים שנים הבאות, בתקציב של כ2000 שקלים (כעיקרון אני לא יכול יותר אבל אם יהיה משהו שווה במקסימום 2300 אז אוקיי אבל להשתדל שלא) השימושים שלי הם בעיקר מולטימדיה, אפליקציות משחקים אינטרנט (המון המון המון) ולמידת האנדרואיד (כגון תכנות צריבת מערכת וכו וכו וכו) חשבתי על ה MEIZU MX4, מה אתם אומרים ? תודה מראש לעונים

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by jayz0r,

יש לי בעיה עם ההנחייה הקולית בווייז שאני לא מצליח להפטר ממנה. ברכב שלי יש דיבורית בלוטות' מובנית שהגלקסי 2 מדבר איתה. על מנת לשמוע את ההנחייה הקולית של הווייז אני עובר במערכת של הרכב למקור שהוא הפלאפון, ואז באופן אוטומטי בלי כל התערבות מצידי הטלפון מתחיל לנגן את המוזיקה שקיימת על גביו (אמפי3ים למיניהם). אבל זה עוד כלום, העניין הוא שגם כשאני סוגר את הנגן הייעודי / ווינאמפ ומכבה את כל המוזיקה בפלאפון, אני אמנם מקבל שקט, אבל ברגע שההנחייה הקולית הראשונה נשמעת (בסגנון של: "פנה שמאלה") יחד איתה מתחילה להתנגן שוב המוזיקה. כלומר הוא לא מסוגל לעשות סטרימינג בבלוטות' של הנחייה קולית מבלי שתהיה לו פקודה אוטומטית לעשות PLAY לנגן (יהא אשר יהא). עברתי על כל האפשרויות בווייז ולא מצאתי…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. הזוי... http://www.gadgety.co.il/26738/%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%a4%d7%98%d7%a0%d7%98-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%9c%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%94/#more-26738

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by ShahafH,

אהלן. אני מחפש אפליקציה שמנטרת אחרי מקשים שנלחצים ופעולות שנעשות דרך האייפון ואני מתקשה למצוא.., האם יש לכם המלצה לדבר כזה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. אתר PhoneArena מדווח כי אנליסטים מחברת דיסטימו (Distimo), בהתבסס על קצב גדילה (16% אחוז באנדרואיד מול 6% אצל אפל), משערים שמספר האפליקציות באנדרואיד (~150-200,000) יעקוף את זה של אפל (~330,000) עד חודש יולי). מקור: http://www.phonearena.com/news/Android-Market-to-outgrow-App-Store-in-July_id18467?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+phonearena%2FySoL+%28Phone+Arena+-+Latest+News%29 ויש גם כתבה בעברית: מקור:http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=799205

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אהלן חבר'ה. המון זמן שאני עדיין נשאר עם ה-Nokia classic 2730 שלי מטעמים אידואלוגיים משהו, אבל כבר הגעתי למצב שבכנות - די קשה לשרוד בלי סמארטפון, ולכן אני צריך את עזרתכם. אני מחפש סמאטרפון בגבול של עד כ-1,200 שקל. חריגה קלה של כמה מאות שקלים תתאפשר במידה וההבדל במוצרים יהיה שווה את זה. ואגב, אין חובה שהמכשיר יהיה חדש, למרות שאני בהחלט מעדיף (בכל זאת, אני לא אתלהב לשים על הפרצוף משהו שאני לא יודע איך מישהו השתמש בו). מה שחשוב לי בעיקר זה כמובן אפליקציות ואפשרות לגלוש באינטרנט בנוחות, עדיפות לטלפון שלא יהיה רגיש וייהרס בקלות קיצונית, למרות שאני שומר על פלאפונים לא רע בכלל אז אין בעיה, רק שלא יהיה רגיש באופן קיצוני, ואם כבר סמאטרפון, אז מאוד חשוב לי אחד שגם יהיה מספיק חזק …

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by yousux,

http://gizmodo.com/5088071/sony-ericsson-xperia-x1-review כמובן שיש לו גם יתרונות (זמן בטרייה מעולה, מצלמה טובה וממשק מולטימדיה טוב), אבל סה"כ לא נראה לי שזה מה שציפו ממנו. המסקנה העיקרית, Windows Mobile 6.1 זה חרא, לא משנה כמה הפלאפונים שישתמשו בו יהיו משוכללים.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by Rockstatement10,

http://www.ebay.com/itm/Original-EU-Wal ... 2598a9c192 זה עולה ממש זול.. בארץ המתאם הזה עולה 95 שקל באייבורי. לדעתכם זה מטען מקורי כמו שמגיע בקופסה של הגלקסי? עם 2A

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. היי למי שקנה את המכשיר הוא יש לו וניסה לשדרג והצליח לו שיעזור לי התקנתי את התוכנה של ondasuites התוכנה זה בסינית של Onda קשה להבין מה לעשות שם אבל זאת הדרך היחדה לשדרג התוכנה מזהה את המכשיר במחשב לוחץ על השידרוג ופשוט הטלבט מתכבה ראית בפורמים שתצריך ללחוץ על מקש + כפתור הדלקה ויכבוי תראו את הקישר למטה אולי אני לא עושה משהו טוב עזרו לי . ממליץ לכם לא לקנות טלאבט סיני רעיון גרוע תוסיפו עוד קצת כסף ותקנו משהו נורמלי אם מישהו בל זאת רוצה לקנות אותו יתן לו את זה במכיר עלות שזה 650 שקל נימאס לי כבר מהחרא הזה בקישור הזה יש הסבר אבל אני לא מצליח !! 0 http://www.ondaforum.com/topic/2765-989-air-core8-v106-20150612-firmware/Quote

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by ORrrr,

מישהו שם לב שהוסיפו את הפונקציה הזאת? נראה לי נחמד אבל עד כמה זה יעיל?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום יש לי אפשרות להביא GPS מדגם G351 ב500 שקל רציתי לדעת אם הוא שוואה לי לקנות אותו? חיפשתי קצת עליו ולא מצאתי עליו ביקורות טובות או רעות אז יש למשהו מידע עליו? שיכול לשתף אותי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by stojakovic,

טוב תראו, יש לי כרגע SanDisc sansa e130 512M עם עוד כרטיס של ג'יגה העניין הוא, שהזיכרון לא מספיק לי וגם בכללי הוא קצת משעמם, אין בו משהו מיוחד, הוא פשוט נגן... הממשק שלו סביר מבחינתי ואין לי איתו שום בעיה... אני מחפש נגן חדש עד 1000 שקל בערך (מוכן להוסיף עוד 100-200 שקל אם זה שווה את זה)... יש 2 דברים שמאוד מאוד חשובים לי בנגן- 1. שהזיכרון יהיה פלאש ולא מבוסס הארד דיסק. 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה. בגלל הניסיון הטוב שלי עם SanDisc חשבתי על ה sansa e260. ראיתי אותו בזאפ ב940 שקל... יש בו כל מה שני צריך ועוד פיצ'רים נחמדים... אם מישהו יכול להמליץ לי עליו, או אם למישהו היה ניסיון רע איתו, אני אשמח לשמוע, זה יעזור לי להחליט... כמו-כן אם למישהו יש נגן אחר להמליץ לי על…

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. ערב טוב ושבת שלום לכם, אני מעוניין מאוד בקניית סמארטפון מחו"ל (ארה"ב), ואני יודע שהמחירים שם מאוד זולים.. בכל מקרה, התלבטתי המון בין סמארטפונים בשוק והגעתי למסקנה שאני מעדיף את HTC DESIRE HD 2 בתור סמארטפון על פני IPHONE 4 הסטנדרטי (ולדעתי המיושן כבר) זאת עקב כמה וכמה סיבות; האייפון בקושי משפר את עצמו כל פעם מחדש, וגם אם כבר משפר, זאת רק בחומרתו. אפילו המערכת הפעלה בקושי מתחדשת, היא משעממת ולא מפתיעה. לכן אני חושב שהחלטתי על ה-HTC. בכל אופן, אני רוצה לדעת מה דעתכם על המכשיר הנ"ל.. אישית אני קראתי עליו הרבה, ראיתי המון סיקורים עליו ואני מאוד מרוצה ממנו. מהירות המעבד, גודל המסך (בגלל שאני חובב סרטים ותמונות), איכות המסך, מהירות המכשיר ומערכת הפעלתו. אם אתם חושבים שלמכשיר …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Spider76,

שלום, אני למדתי וגם התעסקתי בתכנות בג'אווה. שמעתי שלסאן יש כלי פיתוח שמשמש לבניית אפליקציות/משחקים למכשירים סלולאריים. מישהו יכול לכוון אותי לכלי הזה ? או אולי לכלים מומלצים אחרים ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Iraqinator82,

משחק טרוויה ממכר משהו..... http://www.gadgetisrael.com/2014/03/quizup.html

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  16. Started by RONEN1N,

שלום מחפש אפליקציה לעריכת קבצי אופיס שעובדת טוב עם עברית

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום ! אני רוצה לקנות את NEXUS 6 בארה"ב ולשלוח לארץ... אבל המטען יהיה ככל הנראה אמריקאי... אני יודע שאפשר לקנות מתאם לשקע אמריקאי - ישראלי אבל השאלה היא האם המתאם לא יפגע ביכולת ה Turbo Charger של המטען ? ושאלה נוספת : אני יודע שיש דגם של NEXUS 5 אמריקאי D820 ודגם אירופאי D821 כאשר הדגם האירופאי תומך ב LTE העתידי של ישראל. האם יש חלוקה כזאת גם ב NEXUS 6 ? או שהוא תומך בהכל ?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. יחד עם השקת הוינדוס מובייל 7 שרק מחזקת את האפקט נראה כי פשוט נעלם כל מעוף ויכולות עיצוביות (שהיו מנת יצרניות פעם) או אפילו ציבעוניות מינימאלית משוק הפלאפונים, הכל שחור מלבני ומשעמם ואם לא דיי בזה עכשיו גם המפעילות מגדירות את כמות המקשים ומיקומם היחסי. האם אתם רואים כיוונים אליהם השוק יכול בכלל התפתח בנושא? האם זה מפריע למישהו בכלל שכל מכשירי ה-WM7 ואולי אף דוחקים את מכשירי האנדרואיד בעתיד הקרוב יראו פשוט אותו הדבר ? איזה פלאפון מעוצב יצא לדעתכם לאחרונה שכן מצליח להתבלט ?

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by benor,

מחפש המלצה לאחת כזו, 0 - 100 ש"ח אפשר לחרוג, העיקר שישמעו כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  20. Started by mrsph666,

שלום, הורי טסים לאירופה ומבקשים ממני להוסיף למכשיר את מפות גרמניה, אוסטריה וצ'כיה. מהיכן ניתן להשיג את המפות וכיצד נעשה הדבר? יש כרטיס SD מהסוג הישן בנפח 2GB. תודה מראש.

21. Started by DimRah,

היי, אני רוצה לחבר את ה-iPod שלי לרשת ה-VPN, כי עם Wi-Fi קשה מאוד להתחבר (אם בכלל) כאשר אתה בתנועה. לפי מה שהבנתי, VPN זה מה שאני צריך. עכשיו, בהגדרות של ה-VPN יש לי 3 אפשרויות: L2TP, PPTP ו-IPSec. לא מבין בשיט מה זה אומר, אני רק זוכר שראיתי את הדברים האלה בראוטר שלי או כנראה כשהייתי מתקשר לספקית האינטרנט שלי שיעזרו לי להתחבר לאינטרנט. בכל מקרה, איך אני יכול להתחבר לרשת VPN עם הנגן שלי? מודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. חברה קיצר אני עומד לבקר בארה"ב בעוד חודש וחשבתי לקנות לעצמי MP3 חדש .. אז חשבתי לקנות לי IPOD עכשיו ההתלבתות שלי היא כזו..האם כדאי לי לקנות אייפוד בכלל? ואם לא אז מה כן כדי ואם כן אז האם עדיף IPOD NANO של 8 גיגה או IPOD VIDIO 30 GIGA הם אותו מכיר ואני לא מהמומכים אז חשבתי לפנות אליכם ... תודה מראש לכל מי שמגיב נ.ב חשוב לציין ששמעתי שיש מס' בעיות עם איפודים.. כמו שבלתי אפשרי להעביר מן האייפוד למחשב.. אלה רק מהמחשב לאייפוד.. ושבאיפוד ננו של ה8 ג'יגה יש זמזומים (פגאם במכשיר..) אם מישהו יודע שיגיב לי גם על זה בקשה.. תודה מראש..

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום, אני רוצה לשדרג את עצמי לסמארטפון חדיש. דרישות: פתוח לכל הרשתות. איכות שיחה מצוינת. רמקול חזק וברור -- חובה. אנדרויד. תגובתיות מגע חלקה ומהירה. בלי התחממות ניכרת. מסך קריא היטב באור יום. מצלמה מהירה לפחות 8 מ"פ עם איכות עדשה מעולה. הקלטת וניגון וידאו 1080p. אמינות ושרידות פיזית ל-3 שנים לפחות. תקציב בערך 2500 ש"ח עם אפשרות ל-3000 ש"ח. האפשרויות המיידיות הן Samsung Galaxy S2 ו-S3. תכל'ס הייתי סוגר על ה-S3 אם הייתי מרגיש שתוספת חצי אינץ' למסך שווה השקעה של עוד 1000 ש"ח ל-3 שנים. הצעותיכם? אני אנצל את המקום לעוד שאלה: כשאני לא משתמש בטלפון, מבחינתי הוא צריך להיות מוכן רק לקבל שיחות ואסאמאסים. אז אם הטלפון במצב המתנה, עדיף לי להעביר אותו למצב רשת 2G ולחסוך הרבה סוללה ? …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, התקנתי את הרום המקורי של סמסונג שהודלף (לפי הפירסומים באתר) בגרסת 4.1.2 שמתי לב כי הסוללה נגמרת מהר יותר באופן משמעותי ביחס לגירסה הקודמת שהיתה לי 4.0.4. למישהו יש פתרון? תודה, אלדד כהן

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אני חדש בפורום וברצוני להכריז בגאווה שני בעליו של ASUS Transformer Prime!! עדיןן הוא עוד לא אצלי. הזמנתי אותו בהזמנה מוקדמת מBestBuy ומכר יביא לי אותו בתחילת ינואר. הטאבלט הזהמסתמן כטאבלט הטוב ביותר עד כה, היחיד בעל מעבד Tegra 3, מרובע הליבות של NVidia. כנסו לאתר הHTML5 המגניב שלו ותתרשמו: http://eee.asus.com/en/eeepad/transformer-prime אני לא יכול לחכות כבר... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.