גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
Walla! Tech Nana10 מחשבים
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים עברתי לפלאפון במסגרת מסלול חיילים שדרך אגב יוצא לי מאוד זול. עברתי לשם ולא קניתי שום מכשיר, פשוט שמתי את ה SIM בנוקיה N95 שלי. מאז היו לי בעיות קליטה שפשוט בהמון מקומות או שיש לי קליטה חלשה או שאין קליטה ולשאר החברים שלי יש קליטה עם פלאפונים ממש ישנים. עכשיו נדפק לי ה N95 אז קיבלתי מחבר N86 שגם לו יש אחד כזה, עכשיו שלו הוא קיבל מפלאפון ושלי הוא רכש אז מאורנג'. אני בודק לידו במקומות שאין לי קליטה ולו יש קליטה מלאה, וזה אותו מכשיר בדיוק, אותה גרסא עם אותו עדכון ואותה חברת סלולר (פלאפון) ומשום מה לו יש קליטה ולי אין. הלכתי לפלאפון ואמרו לי שאני צריך לפתוח את המכשיר לתדרים גבוהים, אין לי מושג מה זה אומר ואם זה בכלל נכון.. אז אני מבקש בבקשה עזרה לפתור את …
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
וגם לשמוע בו מוזיקה MP3\MP4
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה משהו שאני כמעט ולא ארגיש בכיס. מימדים קטנים, דק ככל האפשר. לצערי חייב Waze, אחרת הייתי מוצא איזה flip phone. בנוסף צריך שהטלפון יוכל לשמש כ- wifi hotspot עדיפות שנייה היא איכות המצלמה (כי בחיים תמיד יש סיטואציות שאנחנו רוצים לתעד), ועדיפות שלישית זמן סוללה. יש הצעות? לא מוגבל למשהו שיש בארץ (יש קשרים בארה"ב) תודה וחג שמח!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז אחרי שנאה ארוכת שנים לאורנג', החלטתי להפסיק לממן את הגנבים (האלה לפחות) ולעבור לאחת המפעילות החדשות. ברשותי HTC DESIRE HD ואני יודע שלחלק מהחברות הסלולריות הוא לא מתאים מבחינת תדרים. רציתי לשאול אם אוכל לעבור לגולן טלקום או הוט מובייל? והאם ששתי החברות יסיימו לבנות את התשתיות שלהם ויפסיקו להיות תלויות בתשתיות של המפעילות הגדולות יהיה שינוי בתדרים דבר שיוכל להוות לי בעיה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי HTC INSPIRE (מקביל אמריקאי ל-DESIRE HD) עם רום MIUI 2.3.5. לאחרונה אני צופה יותר ויותר בסרטים (לרוב ב-DVDRIP) במכשיר ושמתי לב כי קבציי AVI ,XVID ודומים הוא לא מצליח לפתוח. אני מניח שמדובר בנגן. ניסיתי את MX VIDEO PLAYER שהוא מאוד נוח ונחמד ועושה SCALE נהדר להתאמה למסך מלא או פורמטיי מתיחה/צפיה שונים. לעומת זאת MOBO PRO PLAYER מריץ הכל, אבל מקרטע בסרטים הבעייתיים. אשמח להמלצות שלכם! תודה! נ.ב- באותה הזדמנות אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות לנגן מוזיקה טוב (ניסיתי בתחום הנ"ל הרבה- POWER AMP, DOUBLE TWIST ועוד..).
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם יש אתרים עם משחקים/צלצולים/תמונות/ מוזיקה בסגנון של OBOX של אורנג' רק בחינם?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני קניתי לא מזמן את מכשיר הניווט החדש Mio Moov S501 , מותקנת בו תוכנת ניווט MioMaps ואני לא ממש אהבתי אותה , אז רציתי לדעת האם אני יכול להתקין במכשיר הניווט הזה תוכנת ניווט של iGO , עם המפות של ישראל כמובן , חפשתי כבר באינטרנט אבל מידע מדוייק לא מצאתי אז חשבתי אולי מישהו פה יודע ויוכל לעזור , וגם אם זה אפשרי אז מאיפה אפשר להוריד את התוכנה ואיך להתקין אותה במכשיר , פשוט אף פעם עוד לא היה לי מכשיר ניווט כלשהו , זה המכשיר הראשון שלי , בגלל זה אני לא יודע איפה למצוא את התוכנה ואיך להתקין אותה , תעזרו לי בבקשה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
מה הטאבלט הכי זול, בצורה נורמלית, עם מסך מגע שנוח לשחק בו קלפים (לצורך העניין משחק ברידג') ? גודל מסך שיהיה נורמלי, 8" ומעלה זה טוב? או שצריך מסך גדול יותר. במידת הצורך תתאפשר הזמנה מ-DX\EBAY אם יימצא מוצר הולם. יש לוודא שאכן קיים ויש משחק ברידג' שירוץ עליו - אשמח להפנייה בהתאם להמלצה (אם יש הבדלים במע' ההפעלה). אשמח להמלצות, כרגע ללא תקציב, עם שאיפה לזול ביותר.
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שהתנסתי אצל כמה חברים במכשיר החלטתי לרכוש אותו,אחרי סקר שוק מצאתי את הדבר הבאה : Sgs3 16Gb כחול או לבן במחיר של 3,320 ש"ח Sgs3 32Gb במחיר של : 3,550 ש"ח ההפרש הוא 230 ש"ח, אני יודע ש- 16BG לא בטוח יספיק לי ויגביל אותי בעתיד (תכלס מתוך ה16 גיגה, 5 גיגה הולך למערכת וכל זה, זאת אומרת שנשאר לי 11גיגה)עכשיו יש לי שתי אפשרויות : לקנות את ה32Gb שהוא בטוח יספיק לי, או לרכוש את אחד מכרטיסי הזיכרון האלה : http://ksp.co.il/?select=.33..394..883..882..888.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= כרטיס זיכרון של סאן דיסק 32GB יוצא יותר זול מההפרש בין מחיר המכשירים,והאם יש השפעה על מהירות המכשיר אם אני …
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מכשיר ניווט שיהיה מדויק ומעודכן , גם הנוחות חשובה אשמח לשמוע המלצות....
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה שלום. ברצוני להציג משחק אנדרואיד שבניתי לבד - Hidden Jewels המשחק הוא משחק קשב/זיכרון, מאוד פשוט בסגנון מגניב. כל המשחק בנוי על Construct 2 (תוכנה דומה ל-GAMEMAKER) וללא שום ידעה בתיכנות (אם יש לכם ידעה בJavaScript זה יעזור מאוד).גם כל הגרפיקה עשיתי בעצמי, למרות שהיא פשוטה ביותר מצד אחד, מצד שני אני לא צייר ואף פעם לא עבדתי עם תוכנות גרפיות לפני. התוכנה שהשתמשתי (Inkscape (vector editor היא חינמית ויש המון שיעורים באינטרנט.בוודאי הייתי רוצה לעבוד עם תוכנות של ADOBE אבל המחיר קצת גבוהה בשביל תחביב ולהשתמש בתוכנות פרוצות פחדתי (משום שמשחק הולך ל GOOGLE PLAY). התוכנה בונה אפליקציה ב-HTML לאחר השתמשתי ב INTEL XDK לבניית APK (יש שם גם אופציה ישר לבצעה חתימה של APK למרקט…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מעוניין לקנות כמתנה להורים מסגרת דיגיטלית. סה"כ מעוניין בתפעול פשוט וצרכים בסיסיים יחסית של להריץ מצגות פשוטות. מתלבט בין: Samsung SPF107H vs LG F1020N מודה מראש על עצות. יוני
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מחפש פלאפון מתקדם מעדיף נוקיה בגלל הסימביאן אבל אני לא רוצה שתיהיה בו מצלמה משיקולים מסויימים. האם יש פלאפון כזה בשוק, או שזה קרב אבוד? תכונות מעודפות: איכות שמיעה ודיבור (בשביל זה הפלאפון קיים!) דור 3 או 3.5 לגלישה הפעלת ישומים מתקדמים תמיכה בmp3 לצלצולים רמקול
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, בטלפון network mode , לא קיימת האפשרות לבחור LTE. LG D802 שקניתי מחו"ל עם ROM D80220C , גרסת תוכנה D80220C-466-92 - ע"פ מה שביררתי זו גרסה טיוואנית . אני מחובר ל 012MOBILE . מצאתי בפורומים דרך תפריט נסתר להפעיל את ה LTE , והצלחתי להתחבר ל 4G - מופיע סימן ה 4G . אבל עדיין הוא לא מופיע בתפריט יש רק את 3 האפשריות ללא LTE , אחרי הפעלה מחדש לטלפון שוב צריך להכנס לתפריט כדי להתחבר . האם ישנו פתרון אחר ?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הכרטיס הזעיר החדש של החברה הוא הראשון שנבדק ואושר בתור כזה שמתאים לשמש כהרחבה מעשית לנפח האחסון בסמארטפון ובטאבלט לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום רב, כפי שרובכם יודעים, חבילת הגלישה הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי בסלקום מוגבלת לאתרים של סלקום (דרך הפורטל שלהם). אני מדבר על חבילת ה- 100MB הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי. כדי לגלוש בכל האתרים ע"י הכנסת כתובת ישירה, צריך לשלם 56 ש"ח בחודש (מה שאני לא רוצה לעשות). שמעתי שאפשר לעקוף את ההגבלה הזאת ולגלוש בכל האתרים עם דפדפן אופרה. האם זה באמת נכון? תודה מראש, MODY
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מנסה דרך FILE להוסיף לספריה ולא הולך, מנסה לגרור לסרטים ולא הולך, מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באפליקציית PVSTAR+ לניגון הפלייליסטים של הטיויוב שלי. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.asbit.pvstar אני רוצה לשלוט על האפליקציה בעזרת כפתור ההפעלה של האוזניות, אבל לצערי אין שום אפליקציה שמוצאת בPVSTAR כאפליקציה לניגון מוסיקה. מישהו מכיר אולי אפליקציה שכן מזהה אותה כאפליקציה לניגון מוזיקה? או שאולי מכיר אפליקציה אחרת שמנגנת פייליסטים של יוטיוב?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני גם רוצה לשדרג את הפלאפון שלי לאותה חברה שאני יעבור אז אם אפשר להמליץ גם על הפלאפון ומה אתם אומרים על הפלאפון motorala v3x? איך הוא? כי הבנתי שבאורנג' הוא במבצע
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יחד עם השקת הוינדוס מובייל 7 שרק מחזקת את האפקט נראה כי פשוט נעלם כל מעוף ויכולות עיצוביות (שהיו מנת יצרניות פעם) או אפילו ציבעוניות מינימאלית משוק הפלאפונים, הכל שחור מלבני ומשעמם ואם לא דיי בזה עכשיו גם המפעילות מגדירות את כמות המקשים ומיקומם היחסי. האם אתם רואים כיוונים אליהם השוק יכול בכלל התפתח בנושא? האם זה מפריע למישהו בכלל שכל מכשירי ה-WM7 ואולי אף דוחקים את מכשירי האנדרואיד בעתיד הקרוב יראו פשוט אותו הדבר ? איזה פלאפון מעוצב יצא לדעתכם לאחרונה שכן מצליח להתבלט ?
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בהתחלה זה היה מצחיק במידה מסוימת: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3280190,00.html אבל עכשיו הפיגור עובר כל גבול, למה הם כל כך מתקשים לבטא מילה כל כך פשוטה שאפילו לא דומה למילה "זיון" ? מה הם ילדים קטנים? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317435,00.html#n "זון", מבטאים את זה ZUN, כותבים את זה ZUNE!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חבריה, חברת jiayu אשרו פתיחת סניף בארץ,איזה פחד, בטח יקרעו את המחירים כרגיל אצל הישראלים ראו כתבה מצורפת בלינק הבא:http://www.gizchina.com/2013/04/24/jiayu-warn-of-fake-online-stores-official-jiayu-distributors-listed-here/#comment-338259 בהמשך הכתבה רשומים הסניפים אותם אשרו כולל ישראל יום נעים
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אמא שלי רוצה טאבלט לצפייה בסרטים, היא ממש לא משתמשת כבדה, נטו צפייה בסדרות\סרטים, עקב כך לא ממש אכפת לי מעידכונים\מהירות מעבד\זיכרון או חברה מוכרת, כל עוד זה יכול לסחוב הקרנת מדיה בFullHD ויש לזה מסך סביר זה טוב מספיק. אם יש משהו סיני עם מסך FullHD או איזושהי חברה סינית זולה ומומלצת אשמח לשמוע, תודה מראש. עריכה: מבחינת מחיר אזור ה800-1000 הוא הכיוון אבל אם יש משהו מעניין עם סטייה קלה הוא לא ידחה על הסף
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חבר מחפש המלצה לרום מבוסס JB (או לפחות ICS) לגלקסי S2 שנקנה בחנות פרטית בארץ. הדרישות הן שהרום יהיה כמה שיותר יציב ובשל (כלומר כמה שפחות באגים) ובנוסף שיהיה קל במידת האפשר (מבחינת צריכת זכרון וסוללה). אשמח לשמוע המלצות.
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-