גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחרי סקירה לא ארוכה ומעמיקה במיוחד של מכשירים בטווח מחיר של עד 3000 שקלים, נעצרתי בשני הנ"ל. אני לא מחשיב את עצמי בתור מבין גדול בסלולריים או מערכות ההפעלה שלהם, אך עם זאת יש לי חוש טכני מסוים וישנם פיצ'רים שחשוב שיהיו בסלולרי שלי. לגבי שני המכשירים האלו, ההתלבטויות שלי הן כאלה: 1. מבחינה טכנית, עד כמה שאני מבין, הם פחות או יותר זהים. אבל, ב-HTC יש את גרסת האנדרואיד האחרונה, לעומת 2.3.5 ב-RAZR. כמה קל יהיה (האם ניתן בגלל בכוחות עצמך) לעדכן את הגרסא ב-RAZR, לכשתופיע? ומתי זה צפוי? 2. מסך AMOLED ב-RAZR לעומת S-LCD ב-HTC. עד כמה ההבדל הזה משמעותי? 3. חיי בטריה בשימוש סביר - הבנתי שבשני המכשירים הסוללות לא משהו בכלל. האם המצב באמת כ"כ גרוע? לאילו מכשירים היום בקטגוריה י…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרבה זמן לא ביקרתי באתר... כמה שאלות שמעסיקות אותי א) אני רוצה לקנות HTC DESIRE לא HD בארה"ב, בארץ המחיר מאוד יקר וראיתי ששם משמעותית יותר זול. 1) האם המכשיר בוודאות יעבוד בארץ? 2) אני גבר אגרסיבי ולא זהיר וכנראה המכשיר יעבור קצת נפילות וטלטלות, האם אפשר לבטח אותו בארץ? ברשת סלקום? ומהי העלות המשוערת? 3) האם אפשר לקנות אותו בסביבות המחיר 350-450$? מאיפה אתם ממליצים? ב) יש ברשותי BLACKBERRY 9780 BOLD נעול (0 LEFT) מה שנקרא HARDLOCK האם יש אפשרות לפתוח אותו? אפילו אם יש אפשרות בחו"ל אשמח לשמוע. 1) בנוסף הוא עם מקלדת אנגלית יש אפשרות להחליף לעברית? תודה רבה לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
טלפון פייסבוק, וואטסאפ, ווייז. ה-64GB הפנימיים בטלפון הנוכחי נוחים לי מאוד, אז אני מעדיף אותם שיהיו גם בטלפון החדש, אבל לא דחוף. איכות בניה טובה מעל הכל. נקנה בשבוע הקרוב. מערכת הפעלה סבבה אפשרי אבל לא חובה, אפשר גם 5.2" גודל אם הוא ממש ממש טוב. חשוב לי גם עדכוני תוכנה - לקבל אותם בזמן סביר ולא טלפון שתקוע על Android 4.4 לנצח. אני קונה טלפון חדש כי ה-OnePlus One שלי גוסס: הטאצ' נפטר מדי פעם וצריך ריסטרט בשביל שיפעל שוב, המיקרופון מת ואנשים לא שומעים אותי, ה-GPS לא תמיד עובד, לוקח לו לפעמים כמה שניות טובות לצאת ממסך נעילה... פלוס אני לא מאמין בלתקן טלפונים: פתיחה שלהם מגבירה את הקרינה + אחרי חודש חודשיים התקלה חוזרת + לך תרדוף אחרי נותן השירות בשביל אחריות…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, רוצה לקנות שיאומי NOTE 7. מתלבטת מאיפה לקנות. מישהו המליץ לי לקנות מעלי אקספרס. החשש שלי הוא שאקבל מוצר פגום, ואז לך תתעסק עם החזרות לחו"ל. גם לא ברור איך אפשר לממש את האחריות. מה דעתכם? האם מישהו כאן חווה את החוויה המפוקפקת הזו? ישנה האפשרות של יבואן רשמי או מקביל, אבל יש הפרש לא קטן במחירים (של 300-400 ₪) בערך. ממי קניתם טלפון סלולרי? אשמח לעצות . תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הלינקים לקנייה: Freelander I20: http://www.pandawill.com/freelander-i20-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-screen-android-40-exynos-4412-14ghz-13mp-camera-10-point-touch-p70195.html Newman N2 http://www.pandawill.com/newman-n2-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-screen-android-40-exynos-4412-14ghz-13mp-camera-10-point-touch-p71166.html JIAYU G4 Advanced http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html שאלות על כל המכשירים: מתאים ל HOT MOBILE?וכל שאר החברות? אתר אמין?כדאי להזמין עכשיו או לחכות קצת? עכשיו שאלה נוספת: איזה מכשיר הכי כדאי לקנות מבין השלושה? מבחינת סולל…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, הורי טסים לאירופה ומבקשים ממני להוסיף למכשיר את מפות גרמניה, אוסטריה וצ'כיה. מהיכן ניתן להשיג את המפות וכיצד נעשה הדבר? יש כרטיס SD מהסוג הישן בנפח 2GB. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כמה שאלות לגבי motorola defy האם האיכות שמע של השיחה היא בסדר (שומעים טוב, חלק) ? איך הספיקר שלו ? האם יש הבדל משמעותי בינו לבין ה +motorola defy האם אפשר "לעדכן" את גירסת האנדרואיד שלו ל 4 והכי חשוב, ברשותי כרגע פלאפון ישן (C800) האם הסים שיש לי כרגע יתאים לו או שצריך סים מיוחד לפלאפונים החדשים ? ועוד שאלה אחרונה ... מה המחיר שלו פחות או יותר (חדש ומשומש) תודה לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Original-EU-Wal ... 2598a9c192 זה עולה ממש זול.. בארץ המתאם הזה עולה 95 שקל באייבורי. לדעתכם זה מטען מקורי כמו שמגיע בקופסה של הגלקסי? עם 2A
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רק לאחרונה גיליתי שיש לי אפשרות להתחבר לתיבת הדואר שלי בgmail דרך הסימביאן שלי. האפשרות הזאת עולה כסף? התעבורה שבה אני ישתמש תילקח מה100 מגה שיש לי כל חודש? - כמה תעבורה אני "יבזבז" במידה ואני קורא 5 (או כל מספר אחר..) מכתבים? תודה רבה רבה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתר PhoneArena מדווח כי אנליסטים מחברת דיסטימו (Distimo), בהתבסס על קצב גדילה (16% אחוז באנדרואיד מול 6% אצל אפל), משערים שמספר האפליקציות באנדרואיד (~150-200,000) יעקוף את זה של אפל (~330,000) עד חודש יולי). מקור: http://www.phonearena.com/news/Android-Market-to-outgrow-App-Store-in-July_id18467?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+phonearena%2FySoL+%28Phone+Arena+-+Latest+News%29 ויש גם כתבה בעברית: מקור:http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=799205
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש אפליקציה שמנטרת אחרי מקשים שנלחצים ופעולות שנעשות דרך האייפון ואני מתקשה למצוא.., האם יש לכם המלצה לדבר כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי הN97 של נוקיה ושבעתי מהתקיעות והבאגים שלו מרוב העצבים שברתי אותו חחח אני רוצה להביא פלאפון חדש איכותי ושיהיה שימושי גם בעוד 5 שנים שלא ימות לי עד אז... תקציב :ללא הגבלה מקור רכישה : מהארץ תאריך הרכישה המשוער :שבוע הבא מפעילה סלולרית : אורנג' ואולי אני יעבור לפלאפון או גולן או הוא מובייל דברים הכרחיים במכשיר : הכל כולל הכול מצלמה משחקים מהירות גלישה מהירות תגובה של המכשיר שלא יהיה דיליי שיהיה "מהיר" לא רוצה באגים בלי תקיעות פשוט שיעבוד כמו שצריך ושאחרי שנתיים של שימוש כשייצא אנדרוייד 6 לא רוצה להיזנח מצד המפעילה הסלולרית אני מתלבט בין הגלקסי 4 לHTC ONE או האקספריה Z הוספתי סקר לאשכול אשמח אם תרחיבו לי ב"תגובה" אם בחרתם במכשיר מסויים.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש אתרים עם משחקים/צלצולים/תמונות/ מוזיקה בסגנון של OBOX של אורנג' רק בחינם?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשתף אתכם בהתלבטות שנובעת מחוסר בקיאות בהבדלים ויכולות של שפות. קיים תהליך של פיתוח שרוצים להתחיל אותו כבר עכשיו ואני לא בטוח שאני יודע לאיזה כיוון ללכת. הרעיון הוא לפתח אפליקציה סלולרית לעסקים בעלת יכולות מסויימים שתעבוד מול מסדי נתונים. האם אפליקציות של בנקים כמו "ארנק אלקטרוני" כפי שקוראים לו מבוסס על פיתוח של שפה אחת מסויימת או שלכל מכשיר יש את הפיתוח הספציפי שלו. אכן השאלה עדיין לא ממוקדת אבל בהחלט זו השאלה הראשונה תודה למתייחסים
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מצאתי רק iTRANSLATE אבל כל פעם שהוא מקריא הוא אומר SUSPECTED TERMS OF SERVICE ABUSE... וגם שילמתי על הדרעק הזה.. מחפש רק מישהו שיש לו ועובד, כי יש הרבה שלא עובדים.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי לעדכן את הרום לגלקסי 3 שלי לגרסא אחרונה הכמעט יציבה של CM. גירסה snapshoot M4. קיבלתי שגיאת status 7. בבדיקה ברשת מתברר שזה בגלל שהריקברי (המעודכן לגרסא האחרונה) "חושב" שהגרסה המותקנת לא מתאימה לגלקסי 3. ניסיתי להתקין גרסאות אחרות כמו snapshoot M3 או nightly האחרון, ובכולם קיבלתי את אותה שגיאה. הוצע למחוק את המודול הזה מהקוד של הגירסה. התחלתי לעשות את זה אבל קיבלתי רגליים קרות, מה אתם חושבים לקחת את הסיכון ולמחוק את הבדיקה הזאת? או לחילופין, אולי יש דרך אחרת להתגבר על הבעיה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3986736,00.html האמת? אני לא מתפלא שהחברה לא הצליחה, אני לא רואה איך מכשיר כמו שלה היה מצליח בשוק הקיים ובדרישות הקיימות של האנשים בזמנינו.
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. המון זמן שאני עדיין נשאר עם ה-Nokia classic 2730 שלי מטעמים אידואלוגיים משהו, אבל כבר הגעתי למצב שבכנות - די קשה לשרוד בלי סמארטפון, ולכן אני צריך את עזרתכם. אני מחפש סמאטרפון בגבול של עד כ-1,200 שקל. חריגה קלה של כמה מאות שקלים תתאפשר במידה וההבדל במוצרים יהיה שווה את זה. ואגב, אין חובה שהמכשיר יהיה חדש, למרות שאני בהחלט מעדיף (בכל זאת, אני לא אתלהב לשים על הפרצוף משהו שאני לא יודע איך מישהו השתמש בו). מה שחשוב לי בעיקר זה כמובן אפליקציות ואפשרות לגלוש באינטרנט בנוחות, עדיפות לטלפון שלא יהיה רגיש וייהרס בקלות קיצונית, למרות שאני שומר על פלאפונים לא רע בכלל אז אין בעיה, רק שלא יהיה רגיש באופן קיצוני, ואם כבר סמאטרפון, אז מאוד חשוב לי אחד שגם יהיה מספיק חזק …
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות את NEXUS 6 בארה"ב ולשלוח לארץ... אבל המטען יהיה ככל הנראה אמריקאי... אני יודע שאפשר לקנות מתאם לשקע אמריקאי - ישראלי אבל השאלה היא האם המתאם לא יפגע ביכולת ה Turbo Charger של המטען ? ושאלה נוספת : אני יודע שיש דגם של NEXUS 5 אמריקאי D820 ודגם אירופאי D821 כאשר הדגם האירופאי תומך ב LTE העתידי של ישראל. האם יש חלוקה כזאת גם ב NEXUS 6 ? או שהוא תומך בהכל ?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות להביא GPS מדגם G351 ב500 שקל רציתי לדעת אם הוא שוואה לי לקנות אותו? חיפשתי קצת עליו ולא מצאתי עליו ביקורות טובות או רעות אז יש למשהו מידע עליו? שיכול לשתף אותי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יחד עם השקת הוינדוס מובייל 7 שרק מחזקת את האפקט נראה כי פשוט נעלם כל מעוף ויכולות עיצוביות (שהיו מנת יצרניות פעם) או אפילו ציבעוניות מינימאלית משוק הפלאפונים, הכל שחור מלבני ומשעמם ואם לא דיי בזה עכשיו גם המפעילות מגדירות את כמות המקשים ומיקומם היחסי. האם אתם רואים כיוונים אליהם השוק יכול בכלל התפתח בנושא? האם זה מפריע למישהו בכלל שכל מכשירי ה-WM7 ואולי אף דוחקים את מכשירי האנדרואיד בעתיד הקרוב יראו פשוט אותו הדבר ? איזה פלאפון מעוצב יצא לדעתכם לאחרונה שכן מצליח להתבלט ?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מכשיר סללורי ליספק אותי לבערך 3 שנים שנים הבאות, בתקציב של כ2000 שקלים (כעיקרון אני לא יכול יותר אבל אם יהיה משהו שווה במקסימום 2300 אז אוקיי אבל להשתדל שלא) השימושים שלי הם בעיקר מולטימדיה, אפליקציות משחקים אינטרנט (המון המון המון) ולמידת האנדרואיד (כגון תכנות צריבת מערכת וכו וכו וכו) חשבתי על ה MEIZU MX4, מה אתם אומרים ? תודה מראש לעונים
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם ההנחייה הקולית בווייז שאני לא מצליח להפטר ממנה. ברכב שלי יש דיבורית בלוטות' מובנית שהגלקסי 2 מדבר איתה. על מנת לשמוע את ההנחייה הקולית של הווייז אני עובר במערכת של הרכב למקור שהוא הפלאפון, ואז באופן אוטומטי בלי כל התערבות מצידי הטלפון מתחיל לנגן את המוזיקה שקיימת על גביו (אמפי3ים למיניהם). אבל זה עוד כלום, העניין הוא שגם כשאני סוגר את הנגן הייעודי / ווינאמפ ומכבה את כל המוזיקה בפלאפון, אני אמנם מקבל שקט, אבל ברגע שההנחייה הקולית הראשונה נשמעת (בסגנון של: "פנה שמאלה") יחד איתה מתחילה להתנגן שוב המוזיקה. כלומר הוא לא מסוגל לעשות סטרימינג בבלוטות' של הנחייה קולית מבלי שתהיה לו פקודה אוטומטית לעשות PLAY לנגן (יהא אשר יהא). עברתי על כל האפשרויות בווייז ולא מצאתי…
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
היי למי שקנה את המכשיר הוא יש לו וניסה לשדרג והצליח לו שיעזור לי התקנתי את התוכנה של ondasuites התוכנה זה בסינית של Onda קשה להבין מה לעשות שם אבל זאת הדרך היחדה לשדרג התוכנה מזהה את המכשיר במחשב לוחץ על השידרוג ופשוט הטלבט מתכבה ראית בפורמים שתצריך ללחוץ על מקש + כפתור הדלקה ויכבוי תראו את הקישר למטה אולי אני לא עושה משהו טוב עזרו לי . ממליץ לכם לא לקנות טלאבט סיני רעיון גרוע תוסיפו עוד קצת כסף ותקנו משהו נורמלי אם מישהו בל זאת רוצה לקנות אותו יתן לו את זה במכיר עלות שזה 650 שקל נימאס לי כבר מהחרא הזה בקישור הזה יש הסבר אבל אני לא מצליח !! 0 http://www.ondaforum.com/topic/2765-989-air-core8-v106-20150612-firmware/Quote
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-