עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הזוי... http://www.gadgety.co.il/26738/%d7%90%d7%a4%d7%9c-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%91%d7%a4%d7%98%d7%a0%d7%98-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%97%d7%9c%d7%a7-%d7%9c%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%94/#more-26738

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. מה הטאבלט הכי זול, בצורה נורמלית, עם מסך מגע שנוח לשחק בו קלפים (לצורך העניין משחק ברידג') ? גודל מסך שיהיה נורמלי, 8" ומעלה זה טוב? או שצריך מסך גדול יותר. במידת הצורך תתאפשר הזמנה מ-DX\EBAY אם יימצא מוצר הולם. יש לוודא שאכן קיים ויש משחק ברידג' שירוץ עליו - אשמח להפנייה בהתאם להמלצה (אם יש הבדלים במע' ההפעלה). אשמח להמלצות, כרגע ללא תקציב, עם שאיפה לזול ביותר.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by neogod,

האם יש אתרים עם משחקים/צלצולים/תמונות/ מוזיקה בסגנון של OBOX של אורנג' רק בחינם?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by yousux,

http://gizmodo.com/5088071/sony-ericsson-xperia-x1-review כמובן שיש לו גם יתרונות (זמן בטרייה מעולה, מצלמה טובה וממשק מולטימדיה טוב), אבל סה"כ לא נראה לי שזה מה שציפו ממנו. המסקנה העיקרית, Windows Mobile 6.1 זה חרא, לא משנה כמה הפלאפונים שישתמשו בו יהיו משוכללים.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. אני מנסה דרך FILE להוסיף לספריה ולא הולך, מנסה לגרור לסרטים ולא הולך, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. חברה שלום. ברצוני להציג משחק אנדרואיד שבניתי לבד - Hidden Jewels המשחק הוא משחק קשב/זיכרון, מאוד פשוט בסגנון מגניב. כל המשחק בנוי על Construct 2 (תוכנה דומה ל-GAMEMAKER) וללא שום ידעה בתיכנות (אם יש לכם ידעה בJavaScript זה יעזור מאוד).גם כל הגרפיקה עשיתי בעצמי, למרות שהיא פשוטה ביותר מצד אחד, מצד שני אני לא צייר ואף פעם לא עבדתי עם תוכנות גרפיות לפני. התוכנה שהשתמשתי (Inkscape (vector editor היא חינמית ויש המון שיעורים באינטרנט.בוודאי הייתי רוצה לעבוד עם תוכנות של ADOBE אבל המחיר קצת גבוהה בשביל תחביב ולהשתמש בתוכנות פרוצות פחדתי (משום שמשחק הולך ל GOOGLE PLAY). התוכנה בונה אפליקציה ב-HTML לאחר השתמשתי ב INTEL XDK לבניית APK (יש שם גם אופציה ישר לבצעה חתימה של APK למרקט…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by chuby,

שלום, בטלפון network mode , לא קיימת האפשרות לבחור LTE. LG D802 שקניתי מחו"ל עם ROM D80220C , גרסת תוכנה D80220C-466-92 - ע"פ מה שביררתי זו גרסה טיוואנית . אני מחובר ל 012MOBILE . מצאתי בפורומים דרך תפריט נסתר להפעיל את ה LTE , והצלחתי להתחבר ל 4G - מופיע סימן ה 4G . אבל עדיין הוא לא מופיע בתפריט יש רק את 3 האפשריות ללא LTE , אחרי הפעלה מחדש לטלפון שוב צריך להכנס לתפריט כדי להתחבר . האם ישנו פתרון אחר ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. מעוניין לקנות כמתנה להורים מסגרת דיגיטלית. סה"כ מעוניין בתפעול פשוט וצרכים בסיסיים יחסית של להריץ מצגות פשוטות. מתלבט בין: Samsung SPF107H vs LG F1020N מודה מראש על עצות. יוני

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. חבר מחפש המלצה לרום מבוסס JB (או לפחות ICS) לגלקסי S2 שנקנה בחנות פרטית בארץ. הדרישות הן שהרום יהיה כמה שיותר יציב ובשל (כלומר כמה שפחות באגים) ובנוסף שיהיה קל במידת האפשר (מבחינת צריכת זכרון וסוללה). אשמח לשמוע המלצות.

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. הכרטיס הזעיר החדש של החברה הוא הראשון שנבדק ואושר בתור כזה שמתאים לשמש כהרחבה מעשית לנפח האחסון בסמארטפון ובטאבלט לכתבה

11. אני מחפש פלאפון מתקדם מעדיף נוקיה בגלל הסימביאן אבל אני לא רוצה שתיהיה בו מצלמה משיקולים מסויימים. האם יש פלאפון כזה בשוק, או שזה קרב אבוד? תכונות מעודפות: איכות שמיעה ודיבור (בשביל זה הפלאפון קיים!) דור 3 או 3.5 לגלישה הפעלת ישומים מתקדמים תמיכה בmp3 לצלצולים רמקול

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by halo,

אני לא צריך יותר מ 512m-1g ולא mp4 איזה אתם ממליצים

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by MODY69,

שלום רב, כפי שרובכם יודעים, חבילת הגלישה הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי בסלקום מוגבלת לאתרים של סלקום (דרך הפורטל שלהם). אני מדבר על חבילת ה- 100MB הרגילה שמקבלים עם הדור השלישי. כדי לגלוש בכל האתרים ע"י הכנסת כתובת ישירה, צריך לשלם 56 ש"ח בחודש (מה שאני לא רוצה לעשות). שמעתי שאפשר לעקוף את ההגבלה הזאת ולגלוש בכל האתרים עם דפדפן אופרה. האם זה באמת נכון? תודה מראש, MODY

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום, בשעה טובה, אני מתכוון לקנות בקרוב את הסמארטפון הראשון שלי. אני עוד לא סגור על דגם, אבל הוא יהיה אנדרואידי בוודאות. יש לי אפשרות לקנות את המכשיר בארה"ב, אבל מכיוון שעד עכשיו כל המכשירים שלי נקנו מחברת הסלולר, אני רוצה להבין את המשמעויות של קניה עצמאית: 1. האם למכשיר שנקנה בארה"ב יש איזושהי אחריות בארץ? האם הרעיון של אחריות בינלאומית קיים בכלל בתחום הזה? 2. כמה התעסקות נדרשת עבור שדרוג מערכת ההפעלה? האם זה כמו Windows Update, שמתבצע בקלות, או כמו התקנה של ROM על טלפונים ישנים, שבהם תקלה היתה יכולה להשבית את המכשיר? 3. האם כל מכשיר עם אנדרואיד 4 ומעלה תומך באופן מובנה בעברית, כך שכל מה שצריך לעשות הוא לשחק עם הגדרות השפה? אני לא כל כך חושש מההתעסקות עם מערכת ההפעלה (אנ…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום, אמא שלי רוצה טאבלט לצפייה בסרטים, היא ממש לא משתמשת כבדה, נטו צפייה בסדרות\סרטים, עקב כך לא ממש אכפת לי מעידכונים\מהירות מעבד\זיכרון או חברה מוכרת, כל עוד זה יכול לסחוב הקרנת מדיה בFullHD ויש לזה מסך סביר זה טוב מספיק. אם יש משהו סיני עם מסך FullHD או איזושהי חברה סינית זולה ומומלצת אשמח לשמוע, תודה מראש. עריכה: מבחינת מחיר אזור ה800-1000 הוא הכיוון אבל אם יש משהו מעניין עם סטייה קלה הוא לא ידחה על הסף

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by y_a_n_i_k,

שלום, אני משתמש באפליקציית PVSTAR+ לניגון הפלייליסטים של הטיויוב שלי. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.asbit.pvstar אני רוצה לשלוט על האפליקציה בעזרת כפתור ההפעלה של האוזניות, אבל לצערי אין שום אפליקציה שמוצאת בPVSTAR כאפליקציה לניגון מוסיקה. מישהו מכיר אולי אפליקציה שכן מזהה אותה כאפליקציה לניגון מוזיקה? או שאולי מכיר אפליקציה אחרת שמנגנת פייליסטים של יוטיוב?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. אהלן, יש ברשותי מכשיר GPS (לא כף יד!), וקיבלתי איתו כרטיס זיכרון ובתוכו תוכנת ה-IGO 8 שרכשתי מהחברה. עכשיו יש ברשותי כרטיס זיכרון דומה. כאשר אני מנסה להעתיק את תכולת הכרטיס אל הגיבוי, אין התוכנה פועלת לי בכרטיס החדש. יש אפשרות להפעיל אותה גם בכרטיס השני?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. שלום לכולם, אחרי שהתנסתי אצל כמה חברים במכשיר החלטתי לרכוש אותו,אחרי סקר שוק מצאתי את הדבר הבאה : Sgs3 16Gb כחול או לבן במחיר של 3,320 ש"ח Sgs3 32Gb במחיר של : 3,550 ש"ח ההפרש הוא 230 ש"ח, אני יודע ש- 16BG לא בטוח יספיק לי ויגביל אותי בעתיד (תכלס מתוך ה16 גיגה, 5 גיגה הולך למערכת וכל זה, זאת אומרת שנשאר לי 11גיגה)עכשיו יש לי שתי אפשרויות : לקנות את ה32Gb שהוא בטוח יספיק לי, או לרכוש את אחד מכרטיסי הזיכרון האלה : http://ksp.co.il/?select=.33..394..883..882..888.&list=1&sort=3&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= כרטיס זיכרון של סאן דיסק 32GB יוצא יותר זול מההפרש בין מחיר המכשירים,והאם יש השפעה על מהירות המכשיר אם אני …

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. וגם לשמוע בו מוזיקה MP3\MP4

20. אהלן חבר'ה. המון זמן שאני עדיין נשאר עם ה-Nokia classic 2730 שלי מטעמים אידואלוגיים משהו, אבל כבר הגעתי למצב שבכנות - די קשה לשרוד בלי סמארטפון, ולכן אני צריך את עזרתכם. אני מחפש סמאטרפון בגבול של עד כ-1,200 שקל. חריגה קלה של כמה מאות שקלים תתאפשר במידה וההבדל במוצרים יהיה שווה את זה. ואגב, אין חובה שהמכשיר יהיה חדש, למרות שאני בהחלט מעדיף (בכל זאת, אני לא אתלהב לשים על הפרצוף משהו שאני לא יודע איך מישהו השתמש בו). מה שחשוב לי בעיקר זה כמובן אפליקציות ואפשרות לגלוש באינטרנט בנוחות, עדיפות לטלפון שלא יהיה רגיש וייהרס בקלות קיצונית, למרות שאני שומר על פלאפונים לא רע בכלל אז אין בעיה, רק שלא יהיה רגיש באופן קיצוני, ואם כבר סמאטרפון, אז מאוד חשוב לי אחד שגם יהיה מספיק חזק …

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אפליקציית הניווט משיקה מתחרה ל-Uber באיזור גוש דן, שתאפשר לכם למצוא טרמפ לעבודה ובחזרה בזול או להרוויח קצת כסף כנהג לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/waze-%d7%aa%d7%a2%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a6%d7%95%d7%90-%d7%98%d7%a8%d7%9e%d7%a4-%d7%9c%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%95%d7%91%d7%97%d7%96%d7%a8%d7%94-%d7%90%d7%95/

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by h_yoav,

אני מתלבט בין htc desire לבין הטלפון של גוגל. וראיתי ששניהם תומכים רק בתדר אחד מהתדרים של רשת פלאפון בדור 3. האם זה עלול ליצור בעיה כלשהי שלא תהיה קליטה במקומות מסויימים? או שאני יכול לקנות אותם בראש שקט ולא לפחד שיהיו בעיות קליטה? תודה יואב.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אתר PhoneArena מדווח כי אנליסטים מחברת דיסטימו (Distimo), בהתבסס על קצב גדילה (16% אחוז באנדרואיד מול 6% אצל אפל), משערים שמספר האפליקציות באנדרואיד (~150-200,000) יעקוף את זה של אפל (~330,000) עד חודש יולי). מקור: http://www.phonearena.com/news/Android-Market-to-outgrow-App-Store-in-July_id18467?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+phonearena%2FySoL+%28Phone+Arena+-+Latest+News%29 ויש גם כתבה בעברית: מקור:http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=799205

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by tood,

היי חבריה, חברת jiayu אשרו פתיחת סניף בארץ,איזה פחד, בטח יקרעו את המחירים כרגיל אצל הישראלים ראו כתבה מצורפת בלינק הבא:http://www.gizchina.com/2013/04/24/jiayu-warn-of-fake-online-stores-official-jiayu-distributors-listed-here/#comment-338259 בהמשך הכתבה רשומים הסניפים אותם אשרו כולל ישראל יום נעים

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by מגדל,

האם כדאי לקנות את הדגם הזה U10 512MB Iriver ? הבנתי שהוא קורא AVI ן TXT... והוא מאוד זול 200 ש"ח... ושל חברה גדולה לא סתם... ואין לי בעיה עם הנפח הקטן 512 MB... אבל בכל זאת יש פה מישהו שקנה אותו ויכול להמליץ עליו?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים