גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי 2 מכשירים ישנים יחסית, דור 2.5 של פלאפון NOKIA 3120, ואני מעוניין לעבור לרשת זולה יותר. בפלאפון אמרו לי שהם לא מתאימים לשום רשת אחרת. האם הדבר נכון ? תודה למשיבים
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
-
השתמשתי ברוקבוקס כמה חודשים וכשעידכנתי לפני שבועיים בערך הוא התחיל להתחרפן לי ולהיתקע. נראה לי שהקובץ mi4 היה דפוק אז העפתי את הרוקבוקס ושמתי אותו מחדש. עכשיו יש לי שתי בעיות: 1. הממשק שבתוך ה"מנגן עכשיו" השתנה לחלוטין. במקום התמונה של הWPS שאמורה להתאים רואים את התמונה של הWPS הכללית ואת השם של השיר ואת הרמות של הווליום. לפני שעידכנתי השתמשתי בacotil והיה שם למטה אייקונים כמו של המדיה פלייר ואת השם של השיר הבא. עכשיו יש שם רק את הרקע הכללי ואין את האייקונים האלה. נראה לי זה קרה כי הם הוסיפו אופציה של album art. איך מחזירים את זה? 2. לפני שעידכנתי הייתי משתמש בפונקציה שעשתה את הכפתור של הלמטה שיביא לתפריט רשימות השמעה. זאת אומרת שכשהיייתי עומד על תיקייה בסייר קבצים ברוקבו…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
ראיתי כתבה ב ynet על תוכנות מעקב לסלולארי. באחת התגובות ראיתי אתר של חברה (לא ישראלית) שטוענת שהתוכנה שלהם יכולה לצותת לכל טלפון, אפילו טלפונים שאין להם גלישה סלולארית. ראיתי שם אפשרות לתשלום ב PayPal, אם הם היו מקבלים הרבה תלונות היו חוסמים להם את החשבון, אז נראה לי דיי הגיוני שאם זה עוד לא קרה אז התוכנה באמת עובדת לאנשים. מה שהם בעצם אומרים באתר, שמתקינים תוכנה על המכשיר של הרוכש, ואז הוא יכול להכניס את מספםר הטלפון של הקורבן. תתבצע שיחה קצרה בת 30 שניות שבמהלכה יתבצע pairing בין המכשירים, ואז ניתן יהיה לשלוט עליו באופן מלא, להקליט שיחות , הודעות, לשמוע מה קורה בחדר. כאמור בלי להתקין כלום על המכשיר של הקורבן. אני ראיתי כבר תוכנות ששולטות על מכשיר באמצעות Bluetooth, אבל …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קיבלתי פלאפון מהעבודה ואני רוצה לרכוש פלאפון DUAL SIM בשביל הנוחות שלי... אשמח לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש סמרטפון עבור אמא שלי תקציב עד 1000 ש"ח תודה לכל מי שיעזור.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של גולן טלקום ונמצא כעת בחו״ל עם מכשיר הגלקסי S3 שלי. המכשיר מצליח להתחבר לרשתות הסלולריות המקומיות והכל פועל בסדר (מלבד ניתוקים פה ושם וצורך בבחירת מפעיל בצורה ידנית). אתמול, העברתי את הסים אל מכשיר OnePlus חדש והפלא ופלא, אין אפשרות להתחבר לאף אח (!) מהמפעילות הסלולריות המקומיות. לא ב-LTE, לא ב-3G ואפילו לא ב-2G, לא ידני ובטח שלא אוטומטית. שלחתי מייל לגולן כבר אתמול וגם היום בבוקר. פניתי 5 פעמים דרך הפייסבוק. ניסיתי להתקשר - אין קול ואין עונה (רוב המספרים בכלל לא פעילים וזה שכן פעיל מתנתק אחרי בדיוק 25 שניות שיחה)... מלבד לרכוש סים מקומי ו/או לעבור למפעיל ישראלי אחר, יש המלצות? חג שמח!
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
מאיפה אני יכול לרכוש את המכשיר הכי זול עד עכשיו ראיתי 4200 האם כדי לחכות קצת ואם עדיף לעשות טרייד אין כרגע יש לי אייפון 4 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סמארטפון סיני זה כבר מזמן לא שם נרדף לאיכות מפוקפקת וסטנדרטים לקויים - יותר ויותר יצרניות ממדינת הענק מאתגרות את המותגים העולמיים המוכרים עם מכשירים מרשימים במחירים מפתיעים, ואנחנו כאן כדי להציג לכם את הטופ של הטופ לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%a9%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%a2%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי יש לי 600 ש"ח לקניית נגן ואולי גם אוזניות אוזניות כבר יש לי... יש לי IN-EAR שמגיעות עם הטלפון W850 עם פלאג.. הן מצויינות לדעתי,שמעתי איתן בנגן של חבר שלי ונדלקתי לעומת האיכות המסריחה בפלאפון... אז אני יכול או לקנות את הMEIZU M6(או משהו אחר בטווח מחירים-תמליצו) ולהשאר עם האוזניות האלו ובעוד חודש לשדרג... או לקנות איזה סאנסה זול יותר ולהוסיף לו JBL 220 או SNS CX300 חשובה לי מאוד העוצמה-כי אני שומע די חלש למשל לחבר שלי יש סאנסה ישן שאני לא זוכר את הדגם-זה עם הגלגלת למעלה מצד ימין ששולטת על ווליום וחריץ SD אז שם שהגברתי עד הסוף העוצמה לא הספיקה לי(הייתה חזקה אבל לא מספיק) אז מה אתם ממליצים לי? ד"א אני צריך: נפח לפחות 4GB לא צריך סרטים(צריך רק MP3) שיהייה נוח אה וגם עדי…
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
חשבתם שה-Snapdragon 810 מרשים? תוכניותיה של קוואלקום להמשך השנה כוללות קפיצה לייצור טרנזיסטורים תלת מימדיים ב-14 ננומטר, ארכיטקטורה ייחודית חדשה עבור ליבות עיבוד ועוד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%95%d7%96%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a7%d7%95%d7%95%d7%90%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9c%d7%a9%d7%a0/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אי פעם רציתם לשחק במחשב שלכם בזמן שאתם במיטה? או שאתם באמצע מהלך מדהים ואתם חייבים לשירותים? הכירו את Remotr, האפליקציה שמאפשרת לכם לשחק במחשב דרך הסמארטפון שלכם לכתבה: http://hwzone.co.il/remotr-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-pc-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי 3 מצלמות שמתחברות עם חיבור רשת לראוטר (חיבור RJ סטנדרטי) השאלה שלי היא איך אני עושה כדי שאני יוכל לראות את המצלמות דרך האינטרנט? איזה תוכנה אני צריך לקנות ואיפה אני מתקין אותה יש לי מחשב במשרד שגם מתחבר לאותו ראוטר האם אני יכול לחסוך את הפונקציה של ה DVR? והאם אפשר לעשות שהמחשב יהיה זה שמקליט את הוידאו? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי נוקיה n73 me. לפני כשבוע הורדתי משחקים לפלאפון. חיברתי את הפלאפון למחשב דרך הUSB. נפתח לי חלון עם 10 תיקיות, שמתי את המשחקים באזה סתם תיקיה. כשבאתי להתקין את המשחקים היה לידם סימן שאלה. לחצתי וכתב לי שאין אפשרות לפתוח. לידיעתכם המכשיר שלי לא פרוץ. לכן השאלה שלי היא כזאת האם כדי לשים משחקים אני צריך לפרוץ את המכשיר או שפשוט המשחק לא מתאים למכשיר?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
מישה אולי יודע איזה דגם האוזניות שבאות עם IAUDIO A3 או עם הSANDISK SANSA CLIP?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אם למישהו יש ניסיון עם המכשיר אני מעוניין לדעת איך הוא מתמודד עם ישומי אינטרנט אופיס וניווט. תודה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הנגן האמור לעיל לצערי נשבר לי כפתור ההדלקה כך שאני יכול להדליק אותו רק דרך השלט יאמר שאינני מעוניין לתן אותו בבאג מסיבות אילו ואחרות לכן רציתי לדעת האם אתם מכירים חנות שדרכה אוכל לתקן את הנגן או לחילופין עדיף לי לקנות רק את הכפתור האם ניתן והיכן בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון התחלתי להשתמש הרבה יותר ב-Google Calendar, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לסנכרן בינו לבין ה-W705 שברשותי. אין לי חבילת גלישה לפלאפון, אז הכוונה שלי היא שאוכל לחבר את הפלאפון למחשב ובעזרת תוכנת צד שלישי או משהו בסגנון לעדכן את הפלאפון לפי Google Calendar. זה אפשרי...?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היייי נגנב לי הנגן ( )(sansa fuze+) ואני רוצה לקנות חדש (לשמיעת מוזיקה). אני רוצה נגן איכותי (בינתיים אני שומע בנקסוס, אבל זה לא מספיק) לפחות כמו הקודם, אבל בלי כפתורי טאצ'. זיכרון של 8 ג'יגה ומעלה (ועם אפשרות לכרטיס הרחבה) ויכולת לנגן קבצי flac אני משתמש באוזניות clipsch s4 התקציב הוא 100$ בערך, אני יכול להזמין גם מארה"ב. שבוע טוב עריכה: בינתיים לקחתי לאחי את הנגן עד שאקנה חדש (אותו דבר כמו שלי)...
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן ב"ה לקנות מכשיר נקסוס מחו"ל מ expansys השאלה שלי היא כזו- בהנחה שאומר לחבר להביא לי משם- ונניח שיהיה לו שבוע שבועיים עם המכשיר- 1. האם עדיף שיקנה ישירות מהחנות של גוגל בתוספת של נגיד 30$- כי זה יותר אמין? גוגל נותנים שנה אחריות אם אני לא טועה, בUSA, זה שוה משהו פה בארץ? וEXPANSYS נותנים גם Warranty: Manufacturer One Year האם זו שונה או כמו גוגל? 2. מה כדאי שחבר שלי יבדוק לי כל עוד הוא שם- רק שהמכשיר עובד ובמצב חדש וכו' או שכדאי לי "להעמיס" עליו ולאמר לו שגם ינסה להוריד עדכוני ICS מגוגל דרך האינטרנט וכו'... ו\או עוד דברים שכדאי לבדוק כל עוד הוא שם בארה"ב? 3. האם פה בארץ אוכל להוריד עדכונים לאנדרואיד חופשי [דרך האינטרנט במכשיר] ולא צריך שזה ייעשה שם פיסי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מציעים לי בפלאפון את המסלול הבא: דמי שימוש:268.90 1000 דקות ז"א חינם לכל היעדים 500 בין מנויי המשפחה ללא עלות (תחת אותו מספר לקוח) 500 SMS ללא עלות. ש"ת ללא עלות (19.90 ¤) NAVIGATOR ללא עלות (19.90) מכשיר E71: החזר מלא על המכשיר השדרוגים לא כוללים חבילת גלישה, חובה שיהיה חבילת גלישה בשדרוג המכשירים מה אתם אומרים, זה באמת הכי טוב שאני יכול לקבל או שהגיע הזמן לעבור חברה?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אפליקציית הניווט משיקה מתחרה ל-Uber באיזור גוש דן, שתאפשר לכם למצוא טרמפ לעבודה ובחזרה בזול או להרוויח קצת כסף כנהג לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/waze-%d7%aa%d7%a2%d7%96%d7%95%d7%a8-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a6%d7%95%d7%90-%d7%98%d7%a8%d7%9e%d7%a4-%d7%9c%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%93%d7%94-%d7%95%d7%91%d7%97%d7%96%d7%a8%d7%94-%d7%90%d7%95/
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-