עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אלו מביניכם שאימצו איזה רחפן או 2 כתחביב חדש כמוני בוודאי מכירים את התחושה הכיפית המלווה בהטסה. אנחנו חושבים על רחפן כגאדגט ולעיתים מתעלמים מעובדה שזה יכול להוות סכנה ממשית - למטוסים ולבני אדם. רק בחודש שעבר דווח כי רחפן פגע במטוס נוסעים של British Airways בלונדון, תקרית שכמעט נגמרה באסון. לאחרונה רשות התעופה האזרחית פרסמה כללים והנחיות להטסת רחפנים. חשוב להכיר את הכללים על מנת לא לגרום לאסון ולהמשיך להנות מהטסת רחפנים כתחביב. כללים להטסת טיסנים מסוג רב להב- רחפן: קרא/י את חוברת ההפעלה של הרב להב והקפד/י על כללי הבטיחות של היצרן. הטס/י על פי מגבלות החוק. הטס/י בקשר עין בלבד! גובה מיריבי לה…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. שלום, לפני כמה חודשים עברתי לפלאפון במסגרת מסלול חיילים שדרך אגב יוצא לי מאוד זול. עברתי לשם ולא קניתי שום מכשיר, פשוט שמתי את ה SIM בנוקיה N95 שלי. מאז היו לי בעיות קליטה שפשוט בהמון מקומות או שיש לי קליטה חלשה או שאין קליטה ולשאר החברים שלי יש קליטה עם פלאפונים ממש ישנים. עכשיו נדפק לי ה N95 אז קיבלתי מחבר N86 שגם לו יש אחד כזה, עכשיו שלו הוא קיבל מפלאפון ושלי הוא רכש אז מאורנג'. אני בודק לידו במקומות שאין לי קליטה ולו יש קליטה מלאה, וזה אותו מכשיר בדיוק, אותה גרסא עם אותו עדכון ואותה חברת סלולר (פלאפון) ומשום מה לו יש קליטה ולי אין. הלכתי לפלאפון ואמרו לי שאני צריך לפתוח את המכשיר לתדרים גבוהים, אין לי מושג מה זה אומר ואם זה בכלל נכון.. אז אני מבקש בבקשה עזרה לפתור את …

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. יש לי HTC INSPIRE (מקביל אמריקאי ל-DESIRE HD) עם רום MIUI 2.3.5. לאחרונה אני צופה יותר ויותר בסרטים (לרוב ב-DVDRIP) במכשיר ושמתי לב כי קבציי AVI ,XVID ודומים הוא לא מצליח לפתוח. אני מניח שמדובר בנגן. ניסיתי את MX VIDEO PLAYER שהוא מאוד נוח ונחמד ועושה SCALE נהדר להתאמה למסך מלא או פורמטיי מתיחה/צפיה שונים. לעומת זאת MOBO PRO PLAYER מריץ הכל, אבל מקרטע בסרטים הבעייתיים. אשמח להמלצות שלכם! תודה! נ.ב- באותה הזדמנות אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות לנגן מוזיקה טוב (ניסיתי בתחום הנ"ל הרבה- POWER AMP, DOUBLE TWIST ועוד..).

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by card,

שלום מכירים את NetBus? http://netbus.co.il משום מה כשהולכים לאתר שלהם בכמה ימים האחרונים, אין אתר.. האם קרה להם משהו? יש מישהו שיש לו את האפליקציה שלהם מותקנת על הטלפון, ויכול להגיד אם היא עובדת, או שגם זה הפסיק? אני מקווה מאד שלא קרה להם כלום, כי הם היו שימושיים..

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by oded6188,

יש כאן סטודנטים שכותבים בהרצאות על טאבלט? אני עומד רגע לפני רכישה של Samsung Galaxy Tab S3... אני סטודנט להנדסה... כותב בהרצאות בעיקר ביטויים מתמטיים... האם זה באמת נוח לכתוב על טאבלט לעומת עט ודף אמיתיים? אין לי בעיה להשקיע 3K על הטאבלט הנ"ל... השאלה היא האם ה S-Pen (שמגיע ביחד עם הגלקסי טאב) זה סתם משהו קיצ'י שיימאס לי ממנו אחרי שבוע או שזה באמת שווה את ההשקעה? תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. שלום אני צריך לקחת טלפון מסלקום יש לי עכשיו את ה6120 אני רוצה להחליף אותו למה כדאי?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by guypld,

יש לי מטורולה רייזר V3 , שיחקתי איתו הרבה עם כל התוכנות של P2K Device , אבל דבר אחד לא הצלחתי לעשות, להוריד את הלוגו של הספק - "IL ORANGE" , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי תשובה, ובפורום פה התחילו פעם אחת ת'רד עם הנושא הזה אבל לא הגיעו לפתרון. אז אם מישהו יודע, אפשר עזרה בבקשה...

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. זה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11776486#detail אם אני קונה את זה אז מוסיף מטען ואז זה יוצא 307 שקל או http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11393459 ????. תודה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אז החלטתי לשדרג את הנקסוס 1 שלי כי הוא כבר חצי כוח. מחפש את המכשיר הכי טוב שאפשר - תקציב לא מוגבל. דרישות (סדר יורד): מצלמה טובה. היא הולכת להיות המצלמה העיקרית שלי, בעיקר צילום טיולים בחו"ל. סוללה חזקה. מבחינתי גם לקבל עוד כמה מ"מ של עובי בתמורה לסוללה חזקה יותר. מסך לא גדול מדי, גם 4.3" זה גדול מבחינתי, אבל אני מוכן להתגמש אם אין ברירה. עדיפות לפאנל שהוא לא פנטל. זיכרון פנימי 16GB+. כמה שיותר מן הסתם עדיף, ועדיף גם שתהיה אפשרות הרחבה. אני אוהב כפתורים, אז אם יש כפתור למצלמה אז אחלה. לא חייב שיבוא עם ICS אבל שתהיה לו את האופציה לשים את זה. ז"א שיש כבר רומים עם ICS בחוץ. אני גם מעדיף שזה יהיה מכשיר שמפתחים לו רומים ודברים בצורה די שוטפת. אני רגיל לפינוק כזה מהנקסוס. טנקס

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אז אחרי שנאה ארוכת שנים לאורנג', החלטתי להפסיק לממן את הגנבים (האלה לפחות) ולעבור לאחת המפעילות החדשות. ברשותי HTC DESIRE HD ואני יודע שלחלק מהחברות הסלולריות הוא לא מתאים מבחינת תדרים. רציתי לשאול אם אוכל לעבור לגולן טלקום או הוט מובייל? והאם ששתי החברות יסיימו לבנות את התשתיות שלהם ויפסיקו להיות תלויות בתשתיות של המפעילות הגדולות יהיה שינוי בתדרים דבר שיוכל להוות לי בעיה? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אחי שנמצא בצבא מחפש טלפון חדש עבורו והדרישות החשובות עבורו הן: עמידות- הוא בתנאי שטח מרבית הזמן וחשוב שטלפון יוכל לשרוד את זה היטב- לשים כייס על טלפון רגיל לא מספיק הוא צריך טלפון עמיד. סוללה- יותר סוללה תמיד טוב, אין צורך בסוללות בגודל מטורף שהופכות את הטלפון לכבד מאוד, 4000 מיליאמפר זה טוב, אבל אין צורך מעל ל6000. ביצועים- הביצועים לא חשובים לו במיוחד, מה שכן היה לו לפני זה טלפון עם סנאפדרגון 625 (שיאומי רדמי 4 פריים) והוא לא רוצה שהביצועים יהיו פחות טובים. מעבר לזה אין דברים מיוחדים, לא צריך מצלמה מדהימה אבל זה יהיה נחמד, מסך לא קטן אבל לא מסך ענק (בלי מסכי 6.3 אינץ' ענקיים, 5 אינץ' זה בסדר אבל לא פחות), עדיף שמערכת ההפעלה תהיה עדכנית (בגלל שיקולי …

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום רב יש לי בעיה במכשיר מאז שעדכנתי את הרום ויפר וון שלי לגרסה 4.1 לא ניתן להעביר קבצים למכשיר לא ניתן לצלם מתקבלת שגיאה שאין הרשאה לשמור בזכרון המכשיר ושמנסים לעדכן את המערכת מהעדכונים האוטומטית מתקבלת שגיאה שהזכרון המכשיר מוגדר לקריאה בלבד, ניתן להתקין אפליקציות מהחנות וכן ניתן להעביר קבצים דרך גוגל דרייב המכשיר עבר S OFF החלפת רום ROOT וכן עדכון לFRIMEWORE כי היתה לי בעיה בWIFI אשמח לפתרון הבעיה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by JentuS,

שלום לכל חברי הפורום אני קניתי לא מזמן את מכשיר הניווט החדש Mio Moov S501 , מותקנת בו תוכנת ניווט MioMaps ואני לא ממש אהבתי אותה , אז רציתי לדעת האם אני יכול להתקין במכשיר הניווט הזה תוכנת ניווט של iGO , עם המפות של ישראל כמובן , חפשתי כבר באינטרנט אבל מידע מדוייק לא מצאתי אז חשבתי אולי מישהו פה יודע ויוכל לעזור , וגם אם זה אפשרי אז מאיפה אפשר להוריד את התוכנה ואיך להתקין אותה במכשיר , פשוט אף פעם עוד לא היה לי מכשיר ניווט כלשהו , זה המכשיר הראשון שלי , בגלל זה אני לא יודע איפה למצוא את התוכנה ואיך להתקין אותה , תעזרו לי בבקשה תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by gkman,

אני רוצה להציג דברים מהטאבלט שלי בטלוויזיה. דרוש לי משהו נייד שמקבל את המתח שדרוש לו מהחיבור שלו לhdmi. חשוב לי שזה יהיה גמיש לגבי מה אני יכול להציג - כלומר שאני יוכל להציג את המסך של הטאבלט שלי אם צריך, ושהכל יוצג חלק בלי קפיצות. קראתי שה Chromecast יכול להציג רק אפליקציות מסוימות ולא את כל המסך. זה עדיין ככה או שאיפשרו את זה מאז? מה האופציות שלי? (אין לי יציאת mhl או משהו כזה אז זה לא אופציה. חוץ מזה שאני מעדיף לא להיות כבול לכבלים)

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Walla! Tech Nana10 מחשבים

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום חברים. מחפש כיוון לטאבלט- בעיקר לסרטים וסדרות ברכבת. חשוב שתהיה לו סוללה די חזקה ותהיה לו אפשרות להרחב הזיכרון, לא איכפת לי גם להזמין מחו"ל או יד 2. אשמח לעזרה - - - תגובה אוחדה: - - - *לא חייב 3G

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. בדקנו את מחשב ה-AERO X16 החדש של GIGABYTE עם כרטיס מסך RTX 5070 בשביל לנסות ולהבין למי המחשב הזה מיועד ומי המשמעות של הגבלת צריכת חשמל עבור רכיבים מתקדמים - כדאי לקרוא את האותיות הקטנותלכתבה

18. ה-ZUK Z1, המכשיר הראשון מתת המותג השאפתני של לנובו ושותפות, נראה מבטיח מאוד וזמין לקנייה במחיר מפתיע לכתבה: http://hwzone.co.il/קוטל-ה-oneplus-one-הטרי-כבר-זמין-לרכישה/

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by spitzi,

שלום, אני רוצה להתחדש בסמארטפון High-end, וחשוב לי שימלא את הקריטריונים הבאים: תאימות לכל העולם, לרבות אירופה, ארה"ב, מזרח רחוק וישראל. מסך עד 5.5 אינץ'. סוללה חזקה שמחזיקה לפחות יום בשימוש יותר מבינוני, במיוחד ניווט, גלישה ויוטיוב. מצלמה מהירה. אני מניח שסמארטפון כזה ממילא בא עם מעבד חזק, הרבה זכרון יחסית, ולפחות 32 ג"ב אחסון. אני גר עכשיו בדנמרק, אז אשמח למשל לקנות מספק רשמי באירופה או מאמזון גרמניה, לפי המבחר הקיים באירופה. תקציב: נניח לא יותר מ-3000 ש"ח במושגים אירופים, אבל יש מקום להתגמשות. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by frank053,

אני מתלבט בין לקנות N95 עכשיו, או לחכות (אפילו שנה) ולקנות IPHONE... מה אתם אומרים? מה יותר טוב? או אולי יש משהו הרבה יותר טוב משניהם?

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. מעוניין לקנות כמתנה להורים מסגרת דיגיטלית. סה"כ מעוניין בתפעול פשוט וצרכים בסיסיים יחסית של להריץ מצגות פשוטות. מתלבט בין: Samsung SPF107H vs LG F1020N מודה מראש על עצות. יוני

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני רוצה משהו שאני כמעט ולא ארגיש בכיס. מימדים קטנים, דק ככל האפשר. לצערי חייב Waze, אחרת הייתי מוצא איזה flip phone. בנוסף צריך שהטלפון יוכל לשמש כ- wifi hotspot עדיפות שנייה היא איכות המצלמה (כי בחיים תמיד יש סיטואציות שאנחנו רוצים לתעד), ועדיפות שלישית זמן סוללה. יש הצעות? לא מוגבל למשהו שיש בארץ (יש קשרים בארה"ב) תודה וחג שמח!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שמתי לב שהחל מהימים האחרונים, לא משנה שעת הבדיקה, מיקום הבדיקה או שרת הבדיקה (נבדק עם Speedtest של Ookla) - מהירות ההורדה נראה שהוגבלה ל 40 מביט (במקום 60-90 באיזור עם קליטה טובה, בשעות השפל) ומהירות ההעלאה הוגבלה ל 10 מביט (במקום 30-40). לא ברור אם ההגבלה חלה גם על לקוחות הוט מובייל או לקוחות אורנג' עצמם.

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. אני מנסה דרך FILE להוסיף לספריה ולא הולך, מנסה לגרור לסרטים ולא הולך, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. מה הטאבלט הכי זול, בצורה נורמלית, עם מסך מגע שנוח לשחק בו קלפים (לצורך העניין משחק ברידג') ? גודל מסך שיהיה נורמלי, 8" ומעלה זה טוב? או שצריך מסך גדול יותר. במידת הצורך תתאפשר הזמנה מ-DX\EBAY אם יימצא מוצר הולם. יש לוודא שאכן קיים ויש משחק ברידג' שירוץ עליו - אשמח להפנייה בהתאם להמלצה (אם יש הבדלים במע' ההפעלה). אשמח להמלצות, כרגע ללא תקציב, עם שאיפה לזול ביותר.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.