עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by jungle-man,

הידעתם שיש עדיין אנשים בלי סמארטפונים? נשמע מוזר אבל קיים. היום, סוף סוף, אני הולך לעזוב את הקבוצה הזאת ולהכנס לעשור השני של שנות האלפיים. ההתלבטות בסופו של דבר נעה בין הhtc one ל lg g2 והg2 ניצח. ונגיע לעניין: למיטב הבנתי המכשיר מגיע עם גירסת אנדרויד 4.2 כאשר הגירסה היום עומדת על 4.4. האם יש טעם לשדרג? האם ה4.2 שמגיע עם המכשיר ישנה קסטומיזציה של LG? אם כן יש שם משהו ששוה לשמור על 4.2 בשבילו? שדרוג מתבצע דרך גוגל? גוגל פליי? גוגל +? האם בשדרוג גירסה נשמרים אנשי קשר? אפליקציות? מידע באפליקציות? תודה

2. Started by naamani3,

קנינו למשפחה אייפד 2 לפני יומיים ואני רוצה לצפות בסרטים, אני רוצה להעביר סרטים\סדרות מהמחשב שלי לאייפד (האייפד לא פרוץ אם זה משנה) איך אני עושה את זה? ( יש לי משתמש באייטיונס והורדתי כבר משחקים חינמים מהאפ סטור) * האייפד הוא למשפחה ואבא שלי לא מעוניין לפרוץ אותו .... אז בבקשה לא לכתוב תגובות כמו 'תפרוץ אותו יא טמבל' כי זה לא תלוי בי... עוד שאלה קטנה, איך אני משתמש בענן הזה? אני יודע מזה עושה קראתי על זה טיפה אבל לא הבנתי אני משתמש בזה תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. היום אני טס במשלחת לפולין, האם יש בדיוטי פרי אפשרות לקנות מטען לאייפוד מייני? אם כן כמה זה בערך עולה? תודה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אהלן חברים. מעוניין לרכוש פלאפון בארהב דרך חבר שאמור להגיע לארץ אוטוטו. מספר שאלות: מה הפערים במחירים בין הפלאפונים בארץ לפלאפונים שם? אילו קריטריונים עליי לדעת לפני הייבוא? sim free/unlocked וכו'. אני קצת מבולבל בעניין יש לי אופציה להזמין מאמזון לכתובת שלו בארהב ולקצר תהליכים. איך המחירים שם? האם הפלאפונים מתאימים לישראל? אם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים אני אשמח. בקשה קטנה: שלא יהיה אייפון. תקציב: 1500 ש"ח עדכון: הבנתי שיש אופציה לקנות מוצר Certified Refurbished ממה שבדקתי זה שווה לנסות. קח שזו גם אופציה טובה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. היצרנית הסינית מזכירה פעם נוספת למה היא הכוכבת העולה של עולם המכשירים החכמים עם ה-Redmi Note 2 לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-החדש-של-xiaomi-נושא-תג-מחיר-משתלם-ב/

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום, מעונין בטאבלט לפחות 10", מסך איכותי-חובה. המטרה היא להראות עבודות וידאו ותמונות בפגישות עם לקוחות (לוידאו אני מחבר רמקול חיצוני). מעולם לא עבדתי עם אנדרואיד. יצא לי לקרוא קצת מידע בנושא, וקניתי מהארץ SANEI N10 ליבה כפולה 3066 מהירות 1.6 ב 1000 שקל. בתוכנה ANTUTU הוא נותן 11,219 . זה נחשב טוב? רואים בו מעולה למרות שהוא 1280*800 , הרמקול שלו חלש מאוד ומאכזב (בהשוואה לטבלט 7 של 50$ שיש לאחי). הבעיה העיקרית היא שהוא לא מזהה רשת של האיפון שלי (נקודת גישה) גם ממרחק 0 (טאבלט של 50$ מזהה אותה בקלות). (אולי בעיה ספציפית?) זה דבר חשוב לי מאוד. אני יכול להחזיר אותו ולקנות משהו אחר מחו"ל. ראיתי שיש רזולוציות גבוהות יותר למסך כמו 4K, או 1920*1200- השאלה אם זה מרשים יותר בוידא…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by oren12,

מחילה אם זה לא המקום, לא ראיתי שיש פורום קונסולות ורציתי לדעת אם יש אפשרות עוד למכור PS2 ובכמה אפשר למכור אותו (עם 4 שלטים מקוריים של סוני ומפצל וצ'יפ אינפיניטי 1.93) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. טרם הזמנת נקסוס 7 בחו"ל ביצעתי בדיקה מול שני מרכזי השירות הרשמיים המעניקים בארץ אחריות למחשבי ASUS בנוגע לאפשרות מימוש האחריות בארץ בחינם גם במקרה של רכישה מחו"ל. להלן התוצאות: IBM שירות: משיחה עם מנהלת במוקד השירות נאמר לי כי אינם תומכים בנקסוס 7. SERV PRO: בשיחה עם המוקדנית נאמר כי ניתן שירות בארץ במסגרת האחריות הבינלאומית. כמו כן המוקדנית טענה בפני, כי כבר כרגע נמצאים כמה מכשירי נקסוס 7 בהליך שירות. למי שמתלבט ורוצה להיות בטוח, יכול כמובן לבצע בדיקה נוספת מול מרכזי השירות: חברת IBM - בטלפון 03-9142800 חברת SERV PRO בטלפון 03-5598555 עדכון: בפורום אחר קיבלתי אימות מלקוח שאכן הכניס את מכשירו לתיקון חינם בארץ: http://iandroid.co.il/forum/topic91496.html מעודד…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה.. איך אני יכול להעביר את השירים מהאיפוד למחשב??

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אחי שנמצא בצבא מחפש טלפון חדש עבורו והדרישות החשובות עבורו הן: עמידות- הוא בתנאי שטח מרבית הזמן וחשוב שטלפון יוכל לשרוד את זה היטב- לשים כייס על טלפון רגיל לא מספיק הוא צריך טלפון עמיד. סוללה- יותר סוללה תמיד טוב, אין צורך בסוללות בגודל מטורף שהופכות את הטלפון לכבד מאוד, 4000 מיליאמפר זה טוב, אבל אין צורך מעל ל6000. ביצועים- הביצועים לא חשובים לו במיוחד, מה שכן היה לו לפני זה טלפון עם סנאפדרגון 625 (שיאומי רדמי 4 פריים) והוא לא רוצה שהביצועים יהיו פחות טובים. מעבר לזה אין דברים מיוחדים, לא צריך מצלמה מדהימה אבל זה יהיה נחמד, מסך לא קטן אבל לא מסך ענק (בלי מסכי 6.3 אינץ' ענקיים, 5 אינץ' זה בסדר אבל לא פחות), עדיף שמערכת ההפעלה תהיה עדכנית (בגלל שיקולי …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אני מתקשר לחו"ל בסקייפ אבל שמנסה ללחוץ על שלוחה לא יכול לקבל את השלוחה סקייפ לא מעביר טונים לקבל שלוחה יש מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום, אני די חדש בתחום האנדרואיד, ורכשתי פלאפון חדש מהסוג המצויין בכותרת (נקנה בארה"ב). ראיתי שיש המון הודעות על עדכונים שאפשר לבצע כדי לשים עברית, ראיתי שמדברים על הFroyo וכו'. אני חשבתי לקרוא את כל הת'רד של ה170 עמודים, אבל זה קצת מתיש ולא יעיל במיוחד כי יש שם דברים ישנים ממש שאני די מאבד את הידיים והרגליים בתוכו'. אשמח אם תוכלו לתת הסבר מה אני אמור להתקין על מנת שיהיה עברית, או איפה להסתכל כדי להבין קצת יותר בעניין. אם יש מדריך או משהו כזה זה יכול להיות נהדר. על הFroyo אני אנסה למצוא קצת בעצמי ולהבין במה מדובר. אם יש טיפים מיוחדים ששווה לדעת בנוגע לאנדרואיד או משהו כזה, אז אשמח אם תוכלו לרשום אותם גם תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. כולם נוקיה, למיטב הבנתי כולם דור 3.5 או משהו אשמח לחוות הדעת של משתמשים אחרים כולם מסלקום דרך אגב. אשמח לדעת מי מהם הוא המתקדם או יפה או המועדף עליכם כולל היתרונות והחסרונות של כל מכשיר תודה מראש, קובי.

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אז החלטתי לשדרג את הנקסוס 1 שלי כי הוא כבר חצי כוח. מחפש את המכשיר הכי טוב שאפשר - תקציב לא מוגבל. דרישות (סדר יורד): מצלמה טובה. היא הולכת להיות המצלמה העיקרית שלי, בעיקר צילום טיולים בחו"ל. סוללה חזקה. מבחינתי גם לקבל עוד כמה מ"מ של עובי בתמורה לסוללה חזקה יותר. מסך לא גדול מדי, גם 4.3" זה גדול מבחינתי, אבל אני מוכן להתגמש אם אין ברירה. עדיפות לפאנל שהוא לא פנטל. זיכרון פנימי 16GB+. כמה שיותר מן הסתם עדיף, ועדיף גם שתהיה אפשרות הרחבה. אני אוהב כפתורים, אז אם יש כפתור למצלמה אז אחלה. לא חייב שיבוא עם ICS אבל שתהיה לו את האופציה לשים את זה. ז"א שיש כבר רומים עם ICS בחוץ. אני גם מעדיף שזה יהיה מכשיר שמפתחים לו רומים ודברים בצורה די שוטפת. אני רגיל לפינוק כזה מהנקסוס. טנקס

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. קניתי אתמול נקסוס 4 ואני רוצה לדעת אם כדאי להתקין עליו אנדרואיד 4.3 ואם כן למה הוא עדיף על ה4.2.2 ואיך מתקינים אותו?

16. Started by tomy669,

שלום, אני רוצה להשתדרג בסמארט פון פשוט יחסית ושיהיה עמיד בתנאים קשים אך ברמת חומרה יחסית טובה בתמורה למחיר. היחיד שעלה לי לראש כרגעה זה המוטרולה דיפי פלוס אך אין עליו חוות דעת מספיק טובות וחד משמעיות. השימוש בעיקר טלפון, אינטרנט ומעט משחקים וגיפיאס. הסכום למכשיר הוא בסביבות ה1500 ש'ח. אשמח להמלצות, דעות ומאיפה הכי כדאי לקנות מחו'ל או חנויות בארץ? תודה! נוספו לבטים לגבי מס' נוסף של מכשירים, אמנם לא עמידים כלל לעומת הDEFY אך הם קורצים לי..העניין שאני לא מבין גדול בסמארטפונים אז אשמח להצעות ודעות אישיות וניסיוניות עם שני המכשירים: טלפון סלולרי Samsung Galaxy S III mini I8190 8GB סמסונג לבין טלפון סלולרי Samsung Galaxy S Advance I9070 סמסונג http://www.zap.co.il/…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by benz89,

אז כן הצלחתי לכבס את הנגן. פתחתי את אחד הברגים הוא היה באורז איזה 24 שעות ובחיבור למשחב המסך עלה והגיב. הוצאתי מהמחשב הפעלתי והכל עבד סבבה כיביתי ומאז המכשיר לא נדלק באמת. כאילו שאני מחבר לחשמל או למשחב הוא נטען והוא גם מראה שכל הקבצים עליו. ושאני מזיז את הכפתור הדלקה אז המסך נדלק ונכבה (כל זה שהוא מחובר). כשאני מנתק ומנסה להדליק הוא לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ואיפה אולי אפשר לטפל בזה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

נראה משהו סופני...

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. שלום אני צריך לקחת טלפון מסלקום יש לי עכשיו את ה6120 אני רוצה להחליף אותו למה כדאי?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by roei_b,

אני רוצה לקנות את הפלאפון E815 של פלאפון.. איך הוא? שווה תכסף??

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by טוסטר,

אתם מוזמנים להוריד את האפליקציה החדשה שלי (ושל עוד חבר) - DrawTime האפליקציה היא וויג'ט של שעון בו אתם מציירים את הספרות לבד! כל אחד יוצר לעצמו וויג'ט שעון ייחודי שהוא מצייר כמו שהוא רוצה. ניתן לעצב כמה שעונים שרוצים, לבחור מספר רקעים שונים, למקם את השעון על מסך הנעילה (מגירסא 4.2 של אנדרואיד), ולשתף עם חברים תמונה של השעון שציירתם. לינק: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.customfontwidget אתמול האפליקציה שלנו קיבלה Review באתר www.wonderhowto.com. אתם יכולים לקרוא כאן את הביקורת: http://nexus7.wonderhowto.com/how-to/draw-your-own-personal-clock-widget-for-nexus-7-0152742/ ולראות את הסירטון כאן: נשמח לשמוע פידבקים והצעות, וכמובן לראות את …

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  22. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, בתור מישהו שחדש לגמרי בכל הקטע של הקודי, אני צריך קצת עזרה. מה הדרך הכי טובה ויעילה לנגן קודי על הטלויזיה? האם כדאי לקנות HTPC או איזה kodi box ייעודי? במידה kodi box זה הכיוון, אשמח לקבל המלצה למכשיר טוב. נ.ב. - המליצו לי להסתכל על minix z68w ועל tronsmart mxIII. מה דעתכם על המכשירים האלה? מאשרים או שוללים? תודה אנשים.

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. נשמח לעניין אותם באפליקציית מובייל חדשה אשר פיתחנו שתעזור לכם לנתח את הצרכים שלכם ולמצוא את האפליקציות הטובות ביותר אשר מתאימות לכם.תוכלו לעשות זאת בעזרת שאלון של שאלות "כן ולא" ולקבל תוצאות במהירות ובדיוק. או בעזרת ניתוח פרופיל הפייסבוק שלכם על מנת לקבל תוצאות. WiseApp

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום חברים, יש לי רעיון לאפליקציה מסוימת ואני מחפש כרגע תבנית של תוכנית עסקית מתאימה לפיתוח של אפליקציה. כלומר כל ההיבטים העסקיים של שוק, קהל יעד, פרסום, מודל רווחים, הבהרות משפטיות וכו' כך שברגע שנפגש עם האדם המתאים הרעיון יראה כמו משהו מגובש ומקצועי. תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by JekylHyde,

מישהו עבר אליהם? איך האיכות? ניתוקים? קליטה? מכירים מפעיל אחר שנותן ב30 ש"ח לחודש 1GB אינטרנט וSMS ושיחות ללא הגבלה? תודה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים