עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by dans41,

אפשרתי ל hangout לקבל את הSMSים שלי כדי שהשיחות בhangout והsmsים יהיו במקום אחד, התחלתי לקבל SMSים מאנשי הקשר שלי אבל בלי השם שלהם רק במספר עם קידומת של ישראל, בדקתי באפליקציית ההודעות הרגילה וההודעות מופיעות שם עם השמות של האנשי קשר שלי. אני חושב שהוא לא מצליח לזהות את המספר בגלל הקידומת +972 מופיעה לפני כל המספרים בhangout, מה אפשר לעשות? יש לי משהו כמו 200 אנשי קשר ואני לא מתכוון לעשות את זה אחד אחד, למה הוא לא מצליח לזהות את המספרים? ומה אני צריך לעשות בשביל שזה יעבוד כראוי?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  2. טרם הזמנת נקסוס 7 בחו"ל ביצעתי בדיקה מול שני מרכזי השירות הרשמיים המעניקים בארץ אחריות למחשבי ASUS בנוגע לאפשרות מימוש האחריות בארץ בחינם גם במקרה של רכישה מחו"ל. להלן התוצאות: IBM שירות: משיחה עם מנהלת במוקד השירות נאמר לי כי אינם תומכים בנקסוס 7. SERV PRO: בשיחה עם המוקדנית נאמר כי ניתן שירות בארץ במסגרת האחריות הבינלאומית. כמו כן המוקדנית טענה בפני, כי כבר כרגע נמצאים כמה מכשירי נקסוס 7 בהליך שירות. למי שמתלבט ורוצה להיות בטוח, יכול כמובן לבצע בדיקה נוספת מול מרכזי השירות: חברת IBM - בטלפון 03-9142800 חברת SERV PRO בטלפון 03-5598555 עדכון: בפורום אחר קיבלתי אימות מלקוח שאכן הכניס את מכשירו לתיקון חינם בארץ: http://iandroid.co.il/forum/topic91496.html מעודד…

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. היום אני טס במשלחת לפולין, האם יש בדיוטי פרי אפשרות לקנות מטען לאייפוד מייני? אם כן כמה זה בערך עולה? תודה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אז החלטתי לשדרג את הנקסוס 1 שלי כי הוא כבר חצי כוח. מחפש את המכשיר הכי טוב שאפשר - תקציב לא מוגבל. דרישות (סדר יורד): מצלמה טובה. היא הולכת להיות המצלמה העיקרית שלי, בעיקר צילום טיולים בחו"ל. סוללה חזקה. מבחינתי גם לקבל עוד כמה מ"מ של עובי בתמורה לסוללה חזקה יותר. מסך לא גדול מדי, גם 4.3" זה גדול מבחינתי, אבל אני מוכן להתגמש אם אין ברירה. עדיפות לפאנל שהוא לא פנטל. זיכרון פנימי 16GB+. כמה שיותר מן הסתם עדיף, ועדיף גם שתהיה אפשרות הרחבה. אני אוהב כפתורים, אז אם יש כפתור למצלמה אז אחלה. לא חייב שיבוא עם ICS אבל שתהיה לו את האופציה לשים את זה. ז"א שיש כבר רומים עם ICS בחוץ. אני גם מעדיף שזה יהיה מכשיר שמפתחים לו רומים ודברים בצורה די שוטפת. אני רגיל לפינוק כזה מהנקסוס. טנקס

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by shalgi,

רציתי לדעת מה דעתכם על כך שחנות מוכרת מכשיר (במקרה שלי LG G3) חדש עם רום לא של LG, בלי לידע על כך במפורש. בנוסף, אמרו לי שאם אחליף רום המכשיר שלי לא יתמוך בLTE. מישהו יודע להסביר לי איך קורה מצב כזה? למיטב הבנתי רום שמופץ ע"י חברה מסוימת יכול (בסבירות בינונית עד גבוה) להכיל באגים שיפגעו בתפקוד ובביצועים של המכשיר, האם אתם מסכימים עם האמרה הזאת?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. שלום, עדכנתי את ה-s3 שלי לאנדרואיד 4.3 של סמסונג בהתאם לכתבה שעלתה פה באתר. עדכנתי הכל בהצלחה. ראיתי בעדכון הכתבה שאומרים שיש באגים בגרסה זו. אני חווה לאגים ומידי פעם התוכנה קצת איטית. אלו חלק מהבאגים שיש בתוכנה או בעיה אחרת בטלפון? אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by SweeT_EviL,

נראה משהו סופני...

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. יש לי כבר מהעבודה את הסנסיישן,ומציעים לי להחליף לנקסוס ללא תשלום בכלל... לא יודע מה לעשות מצד אחד אני עכשיו עם הסנסיישן - מכשיר מצויין וחזק מאוד,התרגלתי אליו, קניתי בטריה חדשה,התקנתי ICS והוא עובד מצויין,הGPU שלו עדיף על זה של הנקסוס מצד שני יש את הגלקסי נקסוס - שהוא מגניב ומדהים אבל לא חזק למשחקים למשל מציעים לי גם את הגלקסי נוט אבל לא נראה לי שאני אקח אותו... גדול מדי מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by shmulikgros,

חברים יקרים שלום,רציתי לדעת מהיכן אתם ממליצים לרכוש את ה-Xiaomi M1 . באתר הנ"ל: http://www.ownta.com/xiaomi-m1-miui-4.0-inch-touch-screen-phone-with-android-miui-dual-systems-and-8.0mp-camera.html הוא מוצע למכירה ב-400$ כולל משלוח לישראל כאשר באתרים השונים נטען כי הוא יעלה 300$. האם המכשיר הזה יתמוך ICS? כמו כן הייתי שמח לקבל מכם המלצות לגבי מכשירים בעלי מעבד דומה (כולל לינקים לאתרי רכישה) במחירים שפויים...

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. היצרנית הסינית Meizu משיקה גירסה מעודכנת למכשיר המשתלם ביותר שלה, עם תג מחיר אטרקטיבי עוד יותר וסיכוי גדול לראות אותו משווק בארץ באופן רשמי. באג, לטיפולך לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94-meizu-m2-note-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98%d7%99%d7%9e%d7%98%d7%99%d7%91%d7%99-%d7%9c%d7%aa/

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by bluemail,

הייתי רוצה לקבל עליו פרטים . איזה נוסחאות הוא תומך . המלצות ממי שניסה וכו'

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה.. איך אני יכול להעביר את השירים מהאיפוד למחשב??

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by stojakovic,

טוב תראו, יש לי כרגע SanDisc sansa e130 512M עם עוד כרטיס של ג'יגה העניין הוא, שהזיכרון לא מספיק לי וגם בכללי הוא קצת משעמם, אין בו משהו מיוחד, הוא פשוט נגן... הממשק שלו סביר מבחינתי ואין לי איתו שום בעיה... אני מחפש נגן חדש עד 1000 שקל בערך (מוכן להוסיף עוד 100-200 שקל אם זה שווה את זה)... יש 2 דברים שמאוד מאוד חשובים לי בנגן- 1. שהזיכרון יהיה פלאש ולא מבוסס הארד דיסק. 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה. בגלל הניסיון הטוב שלי עם SanDisc חשבתי על ה sansa e260. ראיתי אותו בזאפ ב940 שקל... יש בו כל מה שני צריך ועוד פיצ'רים נחמדים... אם מישהו יכול להמליץ לי עליו, או אם למישהו היה ניסיון רע איתו, אני אשמח לשמוע, זה יעזור לי להחליט... כמו-כן אם למישהו יש נגן אחר להמליץ לי על…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שלום, אני די חדש בתחום האנדרואיד, ורכשתי פלאפון חדש מהסוג המצויין בכותרת (נקנה בארה"ב). ראיתי שיש המון הודעות על עדכונים שאפשר לבצע כדי לשים עברית, ראיתי שמדברים על הFroyo וכו'. אני חשבתי לקרוא את כל הת'רד של ה170 עמודים, אבל זה קצת מתיש ולא יעיל במיוחד כי יש שם דברים ישנים ממש שאני די מאבד את הידיים והרגליים בתוכו'. אשמח אם תוכלו לתת הסבר מה אני אמור להתקין על מנת שיהיה עברית, או איפה להסתכל כדי להבין קצת יותר בעניין. אם יש מדריך או משהו כזה זה יכול להיות נהדר. על הFroyo אני אנסה למצוא קצת בעצמי ולהבין במה מדובר. אם יש טיפים מיוחדים ששווה לדעת בנוגע לאנדרואיד או משהו כזה, אז אשמח אם תוכלו לרשום אותם גם תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. שלום רב יש לי בעיה במכשיר מאז שעדכנתי את הרום ויפר וון שלי לגרסה 4.1 לא ניתן להעביר קבצים למכשיר לא ניתן לצלם מתקבלת שגיאה שאין הרשאה לשמור בזכרון המכשיר ושמנסים לעדכן את המערכת מהעדכונים האוטומטית מתקבלת שגיאה שהזכרון המכשיר מוגדר לקריאה בלבד, ניתן להתקין אפליקציות מהחנות וכן ניתן להעביר קבצים דרך גוגל דרייב המכשיר עבר S OFF החלפת רום ROOT וכן עדכון לFRIMEWORE כי היתה לי בעיה בWIFI אשמח לפתרון הבעיה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by dbzu,

יש לי נוקיה 6280 ורציתי להעביר סרטים לתוכו למישהוא יש תוכנה או קישור לתוכנה שאפשר להמיר איתה מ avi ל 3gp?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. היצרנית הסינית מזכירה פעם נוספת למה היא הכוכבת העולה של עולם המכשירים החכמים עם ה-Redmi Note 2 לכתבה: http://hwzone.co.il/הסמארטפון-החדש-של-xiaomi-נושא-תג-מחיר-משתלם-ב/

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by jungle-man,

הידעתם שיש עדיין אנשים בלי סמארטפונים? נשמע מוזר אבל קיים. היום, סוף סוף, אני הולך לעזוב את הקבוצה הזאת ולהכנס לעשור השני של שנות האלפיים. ההתלבטות בסופו של דבר נעה בין הhtc one ל lg g2 והg2 ניצח. ונגיע לעניין: למיטב הבנתי המכשיר מגיע עם גירסת אנדרויד 4.2 כאשר הגירסה היום עומדת על 4.4. האם יש טעם לשדרג? האם ה4.2 שמגיע עם המכשיר ישנה קסטומיזציה של LG? אם כן יש שם משהו ששוה לשמור על 4.2 בשבילו? שדרוג מתבצע דרך גוגל? גוגל פליי? גוגל +? האם בשדרוג גירסה נשמרים אנשי קשר? אפליקציות? מידע באפליקציות? תודה

19. שלום אני צריך לקחת טלפון מסלקום יש לי עכשיו את ה6120 אני רוצה להחליף אותו למה כדאי?

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by naamani3,

קנינו למשפחה אייפד 2 לפני יומיים ואני רוצה לצפות בסרטים, אני רוצה להעביר סרטים\סדרות מהמחשב שלי לאייפד (האייפד לא פרוץ אם זה משנה) איך אני עושה את זה? ( יש לי משתמש באייטיונס והורדתי כבר משחקים חינמים מהאפ סטור) * האייפד הוא למשפחה ואבא שלי לא מעוניין לפרוץ אותו .... אז בבקשה לא לכתוב תגובות כמו 'תפרוץ אותו יא טמבל' כי זה לא תלוי בי... עוד שאלה קטנה, איך אני משתמש בענן הזה? אני יודע מזה עושה קראתי על זה טיפה אבל לא הבנתי אני משתמש בזה תודה

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. אהלן חברה. אני רוצה לקנות אייפון 5 ממישהו במחיר טוב יחסית. הוא אמר לי שלפני שבועיים הוא החליף את המסך ב250 ש"ח. אני יודע שיש מסכים איכותיים יותר ואיכותיים פחות. אני לא אפתח את המכשיר כדי לגלות איזה אז מעניין אותי לדעת, האם ההבדל הוא משמעותי? האם אני יראה הבדל בתצוגה בין מסך מקורי למסך לא מקורי? האם יהיה הבדל בטאץ'? ואם כן, ההבדל יהיה משמעותי (בתצוגה ובטאץ')? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by oren12,

מחילה אם זה לא המקום, לא ראיתי שיש פורום קונסולות ורציתי לדעת אם יש אפשרות עוד למכור PS2 ובכמה אפשר למכור אותו (עם 4 שלטים מקוריים של סוני ומפצל וצ'יפ אינפיניטי 1.93) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. כרגע אני עם אייפון 4s שעדיין חי ובועט כבר למעלה משנתיים אבל כבר ישן וצריכה להחליף בסמארטפון חדש ועדכני יותר תקציב 2000 שח ניתן עם חריגה של עד 500 שח אבל רצוי חריגה כמה שפחות אז ככה אלה השימושים והדברים העיקריים והחשובים שאני צריכה שיכלול 1. אם ניתן רצוי טעינה מהירה. הכי חשוב חיי סוללה ארוכים כולל לאחר זמן רב של החזקת המכשיר. לא כמו האייפון שלי שבכל השנה הראשונה הסוללה החזיקה זמן רב גם לאחר שימוש ארוך ולאחר שנה וקצת הסוללה כבר לא אותו דבר ואני צריכה להטעין אותו כל30 או 40 דקות לאחר גלישה או שימוש באפליקציות 2. רזולוציה ואיכות מסך מעולה בניגון קטעי וידאו סרטים או תוכניות וגלישה באינטרנט גודל מסך של עד 5 , למרות שרצוי גג 5 א…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום חברים, יש לי רעיון לאפליקציה מסוימת ואני מחפש כרגע תבנית של תוכנית עסקית מתאימה לפיתוח של אפליקציה. כלומר כל ההיבטים העסקיים של שוק, קהל יעד, פרסום, מודל רווחים, הבהרות משפטיות וכו' כך שברגע שנפגש עם האדם המתאים הרעיון יראה כמו משהו מגובש ומקצועי. תודה

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אני מתקשר לחו"ל בסקייפ אבל שמנסה ללחוץ על שלוחה לא יכול לקבל את השלוחה סקייפ לא מעביר טונים לקבל שלוחה יש מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים