עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. מכשיר הדגל החדש של סוני מגיע באופן רשמי לשוק המקומי, עם תג מחיר שאמור להפתיע אתכם לטובה לכתבה

2. Started by oded6188,

יש כאן סטודנטים שכותבים בהרצאות על טאבלט? אני עומד רגע לפני רכישה של Samsung Galaxy Tab S3... אני סטודנט להנדסה... כותב בהרצאות בעיקר ביטויים מתמטיים... האם זה באמת נוח לכתוב על טאבלט לעומת עט ודף אמיתיים? אין לי בעיה להשקיע 3K על הטאבלט הנ"ל... השאלה היא האם ה S-Pen (שמגיע ביחד עם הגלקסי טאב) זה סתם משהו קיצ'י שיימאס לי ממנו אחרי שבוע או שזה באמת שווה את ההשקעה? תודה

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by dj_horse,

שלום! אני רציתי להתקין את התוכנה igo 8 וראיתי כי לא היה מקום,העברתי קבצים שככל הניראה היו קבצי מערכת ההפעלה וכד' אל כרטיס הזיכרון{חיצוני}. לאחר מכן נוצרו מספר בעיות,העתקתי את הקבצים מכרטיס הזיכרון חזרה אל המכשיר{התוכנת ניווט בסוף הותקנה}. כרדע בהגדרות המכשיר יש אייקוון שלא מופיע ואי אפשר להיכנס אליו{משהו של ניהול בלוטוט ניראה לי זה היה},ורציתי לדעת אולי התקלה בעקבות מחיקת הקבצים והעברתם,מה שיצר בלאגן שלם. רציתי לדעת כיצד ניתן לפתור בעיה זאת,האם כדאי לפרמט את המכשיר?האם זה רצוי?איך עושים זאת?,ואם בכלל אפשר ומומלץ להתקין את המערכת הפעלה החדשה במכשיר? מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי. תודה![br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 19:09:30 ???נוצר לי מצב שבהגדרות האייקון של ה BT PHONE MAN…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. שלום אני צריך לקחת טלפון מסלקום יש לי עכשיו את ה6120 אני רוצה להחליף אותו למה כדאי?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. אז החלטתי לשדרג את הנקסוס 1 שלי כי הוא כבר חצי כוח. מחפש את המכשיר הכי טוב שאפשר - תקציב לא מוגבל. דרישות (סדר יורד): מצלמה טובה. היא הולכת להיות המצלמה העיקרית שלי, בעיקר צילום טיולים בחו"ל. סוללה חזקה. מבחינתי גם לקבל עוד כמה מ"מ של עובי בתמורה לסוללה חזקה יותר. מסך לא גדול מדי, גם 4.3" זה גדול מבחינתי, אבל אני מוכן להתגמש אם אין ברירה. עדיפות לפאנל שהוא לא פנטל. זיכרון פנימי 16GB+. כמה שיותר מן הסתם עדיף, ועדיף גם שתהיה אפשרות הרחבה. אני אוהב כפתורים, אז אם יש כפתור למצלמה אז אחלה. לא חייב שיבוא עם ICS אבל שתהיה לו את האופציה לשים את זה. ז"א שיש כבר רומים עם ICS בחוץ. אני גם מעדיף שזה יהיה מכשיר שמפתחים לו רומים ודברים בצורה די שוטפת. אני רגיל לפינוק כזה מהנקסוס. טנקס

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. ה-ZUK Z1, המכשיר הראשון מתת המותג השאפתני של לנובו ושותפות, נראה מבטיח מאוד וזמין לקנייה במחיר מפתיע לכתבה: http://hwzone.co.il/קוטל-ה-oneplus-one-הטרי-כבר-זמין-לרכישה/

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. המטען המקורי של הגלקסי S4 התקלקל. חיפשתי אלטרנטיבות ושמתי לב שכמעט כולם ובמיוחד המומלצים, מוגדים כ-2.1A. אני לא מבין באלקטרוניקה יותר מדי, אבל לעניות דעתי 2.1A למכשיר שמגיע עם מטען של 2.0A, עלול להיות מסוכן. מישהו יכול להסביר לי האם החשש מוצדק? ואם לא, אז למה? חוץ מזה, כדי לוודא שהמטען מתאים למתח בשקעים בארץ מה עלי לבדוק? תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. זה: http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11776486#detail אם אני קונה את זה אז מוסיף מטען ואז זה יוצא 307 שקל או http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=11393459 ????. תודה

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by gkman,

אני רוצה להציג דברים מהטאבלט שלי בטלוויזיה. דרוש לי משהו נייד שמקבל את המתח שדרוש לו מהחיבור שלו לhdmi. חשוב לי שזה יהיה גמיש לגבי מה אני יכול להציג - כלומר שאני יוכל להציג את המסך של הטאבלט שלי אם צריך, ושהכל יוצג חלק בלי קפיצות. קראתי שה Chromecast יכול להציג רק אפליקציות מסוימות ולא את כל המסך. זה עדיין ככה או שאיפשרו את זה מאז? מה האופציות שלי? (אין לי יציאת mhl או משהו כזה אז זה לא אופציה. חוץ מזה שאני מעדיף לא להיות כבול לכבלים)

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. מעוניין לקנות כמתנה להורים מסגרת דיגיטלית. סה"כ מעוניין בתפעול פשוט וצרכים בסיסיים יחסית של להריץ מצגות פשוטות. מתלבט בין: Samsung SPF107H vs LG F1020N מודה מראש על עצות. יוני

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Walla! Tech Nana10 מחשבים

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. שלום לכולם. ברשותי SGS וכשאני מחבר אותו למחשב דרך הכבל USB אני מקבל מהירויות העתקת קבצים נוראיות!! אני מדבר על מתחיל מ 600KBPS ויורד אפילו ל 6.4... יש לציין כי פירמטתי את המחשב לא מזמן והבעיה הייתה ונותרה לפני ואחרי... מה לעשות? אני לא יכול לעשות ככה כלום

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אני רוצה משהו שאני כמעט ולא ארגיש בכיס. מימדים קטנים, דק ככל האפשר. לצערי חייב Waze, אחרת הייתי מוצא איזה flip phone. בנוסף צריך שהטלפון יוכל לשמש כ- wifi hotspot עדיפות שנייה היא איכות המצלמה (כי בחיים תמיד יש סיטואציות שאנחנו רוצים לתעד), ועדיפות שלישית זמן סוללה. יש הצעות? לא מוגבל למשהו שיש בארץ (יש קשרים בארה"ב) תודה וחג שמח!

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום אחי עכשיו בטיול בניו-זילנד למשך החודשים הקרובים. הןא עשה שם סים מקומי אבל החבילת גלישה הכי גדולה שיכל להשיג היא של 500 מגה בתכלס הוא כמעט כל הזמן בטרקים ולא משתשמש בטלפון אבל כאשר הוא צריך להחזיר כמה הודעות מידי פעם או להתקשר בסקייפ אז הוא צריך שימוש באינטרנט אבל כאשר הוא מדליק את הדאטה במכשיר האינטרנט מופעל על הכל אם זה עדכונים לאפליקציות או התראות של כל מיני אפליקציות הוא ביקש ממני למצוא אפליקציה שיכולה לשלוט על מה האינטרנט יבוזבז לדוגמא לבחור שרק הוואצפ ישתמש באינטרנט ולא יתבזבז אינטרנט על כל מיני דברים אחרים אם מישהו יודע אם יש אפליקציה כזאת או דרך לעשות את זה אשמח לשמוע!! תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. אני מנסה דרך FILE להוסיף לספריה ולא הולך, מנסה לגרור לסרטים ולא הולך, מה עושים?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by chuby,

שלום, בטלפון network mode , לא קיימת האפשרות לבחור LTE. LG D802 שקניתי מחו"ל עם ROM D80220C , גרסת תוכנה D80220C-466-92 - ע"פ מה שביררתי זו גרסה טיוואנית . אני מחובר ל 012MOBILE . מצאתי בפורומים דרך תפריט נסתר להפעיל את ה LTE , והצלחתי להתחבר ל 4G - מופיע סימן ה 4G . אבל עדיין הוא לא מופיע בתפריט יש רק את 3 האפשריות ללא LTE , אחרי הפעלה מחדש לטלפון שוב צריך להכנס לתפריט כדי להתחבר . האם ישנו פתרון אחר ?

17. אחי שנמצא בצבא מחפש טלפון חדש עבורו והדרישות החשובות עבורו הן: עמידות- הוא בתנאי שטח מרבית הזמן וחשוב שטלפון יוכל לשרוד את זה היטב- לשים כייס על טלפון רגיל לא מספיק הוא צריך טלפון עמיד. סוללה- יותר סוללה תמיד טוב, אין צורך בסוללות בגודל מטורף שהופכות את הטלפון לכבד מאוד, 4000 מיליאמפר זה טוב, אבל אין צורך מעל ל6000. ביצועים- הביצועים לא חשובים לו במיוחד, מה שכן היה לו לפני זה טלפון עם סנאפדרגון 625 (שיאומי רדמי 4 פריים) והוא לא רוצה שהביצועים יהיו פחות טובים. מעבר לזה אין דברים מיוחדים, לא צריך מצלמה מדהימה אבל זה יהיה נחמד, מסך לא קטן אבל לא מסך ענק (בלי מסכי 6.3 אינץ' ענקיים, 5 אינץ' זה בסדר אבל לא פחות), עדיף שמערכת ההפעלה תהיה עדכנית (בגלל שיקולי …

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. חברה שלום. ברצוני להציג משחק אנדרואיד שבניתי לבד - Hidden Jewels המשחק הוא משחק קשב/זיכרון, מאוד פשוט בסגנון מגניב. כל המשחק בנוי על Construct 2 (תוכנה דומה ל-GAMEMAKER) וללא שום ידעה בתיכנות (אם יש לכם ידעה בJavaScript זה יעזור מאוד).גם כל הגרפיקה עשיתי בעצמי, למרות שהיא פשוטה ביותר מצד אחד, מצד שני אני לא צייר ואף פעם לא עבדתי עם תוכנות גרפיות לפני. התוכנה שהשתמשתי (Inkscape (vector editor היא חינמית ויש המון שיעורים באינטרנט.בוודאי הייתי רוצה לעבוד עם תוכנות של ADOBE אבל המחיר קצת גבוהה בשביל תחביב ולהשתמש בתוכנות פרוצות פחדתי (משום שמשחק הולך ל GOOGLE PLAY). התוכנה בונה אפליקציה ב-HTML לאחר השתמשתי ב INTEL XDK לבניית APK (יש שם גם אופציה ישר לבצעה חתימה של APK למרקט…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. חבר מחפש המלצה לרום מבוסס JB (או לפחות ICS) לגלקסי S2 שנקנה בחנות פרטית בארץ. הדרישות הן שהרום יהיה כמה שיותר יציב ובשל (כלומר כמה שפחות באגים) ובנוסף שיהיה קל במידת האפשר (מבחינת צריכת זכרון וסוללה). אשמח לשמוע המלצות.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. לאיזה כיוון עדיף ללכת HD2 עם מסך capacitive וממשק Sense UI או DIAMOND 2 עם מסך resistive וממשק TouchFLO 3D של HTC? אלו שני הפיינליסטים. ההפרש במחיר בינהם הוא כ500 ש"ח. הייתרונות של הHD2 הם שהוא מגיע מהאריזה עם יותר זיכרון RAM, מעבד בתדר כמעט כפול, ועם WIN MOBILE 6.5 וככל הנראה אפשרות לשדרג לWIN MOBILE 7. באותה נשימה, האם הSANSA FUZE 8GB ב340 ש"ח הוא קניה טובה? יש למישהו נסיון לגבי כמה הוא מחזיק על הסוללה שלו? יש המלצה אחרת באותו תחום תקציב? הCLIP לא מחזיק יותר מדי על הבטריה.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. מה הטאבלט הכי זול, בצורה נורמלית, עם מסך מגע שנוח לשחק בו קלפים (לצורך העניין משחק ברידג') ? גודל מסך שיהיה נורמלי, 8" ומעלה זה טוב? או שצריך מסך גדול יותר. במידת הצורך תתאפשר הזמנה מ-DX\EBAY אם יימצא מוצר הולם. יש לוודא שאכן קיים ויש משחק ברידג' שירוץ עליו - אשמח להפנייה בהתאם להמלצה (אם יש הבדלים במע' ההפעלה). אשמח להמלצות, כרגע ללא תקציב, עם שאיפה לזול ביותר.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by spitzi,

שלום, אני רוצה להתחדש בסמארטפון High-end, וחשוב לי שימלא את הקריטריונים הבאים: תאימות לכל העולם, לרבות אירופה, ארה"ב, מזרח רחוק וישראל. מסך עד 5.5 אינץ'. סוללה חזקה שמחזיקה לפחות יום בשימוש יותר מבינוני, במיוחד ניווט, גלישה ויוטיוב. מצלמה מהירה. אני מניח שסמארטפון כזה ממילא בא עם מעבד חזק, הרבה זכרון יחסית, ולפחות 32 ג"ב אחסון. אני גר עכשיו בדנמרק, אז אשמח למשל לקנות מספק רשמי באירופה או מאמזון גרמניה, לפי המבחר הקיים באירופה. תקציב: נניח לא יותר מ-3000 ש"ח במושגים אירופים, אבל יש מקום להתגמשות. תודה.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום , אני מחפש מכשיר ניווט שיהיה מדויק ומעודכן , גם הנוחות חשובה אשמח לשמוע המלצות....

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום! האם מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעזור לי לנגן סרטים עם התמיכה ב divx למחשבי כף-יד?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. אהלן, יש ברשותי מכשיר GPS (לא כף יד!), וקיבלתי איתו כרטיס זיכרון ובתוכו תוכנת ה-IGO 8 שרכשתי מהחברה. עכשיו יש ברשותי כרטיס זיכרון דומה. כאשר אני מנסה להעתיק את תכולת הכרטיס אל הגיבוי, אין התוכנה פועלת לי בכרטיס החדש. יש אפשרות להפעיל אותה גם בכרטיס השני?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.