גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
אבד לאחי היום הסלולארי ורציתי לדעת אם המניאק שלקח את הפלאפון החליף לסים משלו , יכולים לעלות עליו איך שהוא? זאת אומרת למצוא את הפלאפון ולחסום אותו? והאם אפשר לדעת איפה הוא נמצא דרך GPS מובנה במכשיר או משהו ? ד"א המכשיר היה דור שלישי.
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום לכולם, שכחתי את הפלאפון ואני לא מצליח לאתר אותו. (כרגע אני משער שהוא נלקח) הטלפון מועבר לתא קולי - כנראה שהוא הוציא את הסים החשבונות גוגל לא מסונכרנים יותר עם המכשיר (כנראה התנתק). Find My Device - כנראה כבוי גם הוא. האם יש דרך לגלות / למצוא את הפלאפון ? תודה רבה. ובמידה וכן, אילו הוכחות אפשר להביא אל האדם שלקח בטענה שהפלאפון שלי ? (אני לא מבין כל כך בפלאפונים במיוחד סינים) והאם המשטרה יכולה לעזור בנושא ? אני משער שהוא מחק את כל הנתונים ואין זכר לנתונים שלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
התאריך לידה שהוכנס ביצירת החשבון הוא קשקוש וגם הוא אבד :'( כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מכשירים של ניווט (GPS), קניתי לפני שנתיים את ה MIO 128 , כן זה ישן. והתקלקל וכו ואין אחריות , וזרקתי אותו. א: אני מחפש: 1. מכשיר שהחיבורים שלו לא מתקלקלים כל 5 דקות, כי אני מוציא ומכניס אותו די הרבה מ"השקע" שלו באוטו (כשאני מסיים להגיע ליעד, אני פשוט שם אותו בתא כפפות, ולכן המכשיר הקודם היה נדפק די בתדירות גבוה, הכניסה של החיבור וכו) 2. אני שוב מבהיר, אני לא צריך שום דבר, לא OFFICE ולא כלום, מצידי שרק ישמש לניווט עם DESTINATOR או כל דבר אחר .. 3. רצוי מאד שלא יעשה כל יום HARD RESET, כי זה די מעצבן לסוע ולגלות פתאום שאתה מדליק את האוטו שצריך להתקין את המכשיר מחדש עדיף עד 2500 שח... וגם זה קצת הרבה, אבל שיהיה, החוש ניווט שלי נמ…
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מערך שיעור על אבטחת מידע שברצוני להעביר לפלוגה שלי. ואני צריך שתעזרו לי. חלק מהפעילות היא סוג של מבוך אבולוציוני של הטכנולוגיה המתפתחת במשך השנים. אני מחפש כל גאג'ט, כל מכשיר, כל מכונה שאתם שמעתם פעם או מכירים מכל תקופה בהיסטוריה. לדוגמא - תקופת מלחמת העולם השניה : אניגמה. היום : פלאפונים סלולריים. כל דבר יעזור ויועיל ! אני מחפש כמה שיותר. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קייס ל-Ainol Novo7 Aurora II... מן הסתם (ולצערי הרב) יש להניח שכמו ב-99.9% מהפעמים שאני רוכש משהו - זה לא יהיה בארץ...אז פתחתי גוגל וקיבלתי המון תוצאות. גם באיביי, אמזון וכל האתרים שמוכרים מוצרים סינים (dhgate - מוכר רק בכמויות?). לכן, אני נאלץ לבקש את עזרתכם (מי שמכיר, התנסה, שמע...) בהכוונה לקייס ברמת איכות סבירה-טובה (סחורה סבירה-טובה בעלות לא גבוהה). לא חשוב לי שיהיה מעור או מבד (רק לא פלסטיק). מצורפת תמונה של קייס - כזה אני רוצה... אשמח לקבל המלצות (לינקים לאתרים)...מחפש מן קייס בצורת "ספר". כמו-כן, יש חברות רציניות שמייצרות מגיני מסך ל-Ainol Novo7 Aurora II? גם פה - אם יש לכם נסיון - אשמח ללינק למקום בו רכשתם. אביזרים מסוימים שאתם ממליצים לי לקנות? ול…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב אתמול הגיעו 2 מוצרים שהזמנתי מהאינטרנט לאייפוד טאצ' שלי ושניהם לא עובדים 1.http://www.1buy.co.il/pl_product~avnewipod~5038~4851.htm 2.http://www.1buy.co.il/pl_product~ipodcharger~5038~4851.htm במוצר הראשון שאני מחבר אותו הוא רושם לי האייפוד לא תומך במוצר זה במוצר השני שהזמנתי רשום לא ניתן להטעין את המכשיר כאשר אביזר זה מחובר האייפוד שלי הוא דור 2 16 ג'יגה מה אתם אומרים זה בעיה שאפשר לפתור או שלהחזיר את המוצרים יום ראשון לחנות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי תגידו יש חנות בארץ שמוכרים בה אביזרים ל-SANSA (נרתיקים סוללות וכו') ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות בקרוב galaxy nexus ואני מחפש אביזרים( כן מעכשיו ) בעיקרון אני צריך מגן מסך כיסוי ועדיפות לתחנת הגינה שתכלול חיבור לחשמל+חיבור אודיו בקשר למגן מסך והכיסוי אתם פשוט יכולים להגיד לי על חברות שאתם מכירים (כמובן רק חברות איכותיות אני מחפש משהו טוב) ואני כבר יבדוק אם יש להם דגם לנקסוס או לא בינתיים אני חושב לקנות כיסוי של otterbox שמעתי שהיא חברה טובה אבל הייתי רוצה לבדוק עוד קצת בקשר לתחנת עגינה אני מאמין שלרוב החברות (אם לא לכולם) אין תחנת עגינה לנקסוס ככה שאני ישמח אם תביאו לי קישור לעמוד קניה או עמוד מידע על תחנת עגינה לנקסוס תודה.
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי, ברשותי Sony Ericsson C902 הכל אחלה במכשיר, אם כי אני מעוניין לקנות כמה אביזרים שמופיעים באתר של SE, ואין לי מושג איפה. האביזרים שאני מעוניין לקנות: MMR 70 - משדר רדיו - מחברים אותו למכשיר, מכוונים על תחנת רדיו והמכשיר משדר על התדר הזה...מעולה לנסיעה ברכב MPH 77 - אוזניות IN EAR + שלט עם צג לשליטה במוסיקה *פלאש נייד - לא זוכר את שם הדגם - מחברים אותו למכשיר והוא מתפקד כפלאש לכל דבר...עדיף על מנורות הLED שנמצאות ע"ג המכשיר... יש לכם מושג איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש בזמן הקרוב אייפוד קלאסי 80GB, ורציתי לצ'פר אותו בכמה אביזרים. אבל מה הקטע? למה הכל כזה יקר? ולא כולל כלום. לדוגמא: כיסוי עור לאייפוד - 100$?! עכשיו לשאלה: אני רוצה לקנות דוק לאייפוד, שיתחבר למחשב/טלוויזיה/טעינה. ראיתי שהדוק האוניברסלי עולה 50$ כולל שלט, אחלה של דיל. אבל בסרטון שראיתי ביוטיוב אני רואה שאין שום כבל בערכה, לא AV, לא USB, כלום! הסתכלתי באתר, ואכן זה לא מגיע עם אף כבל! איזה כבלים אני צריך כדי לחבר את האייפוד למחשב,טעינה וטלוויזיה? האם אני מקבל איזה כבל עם האייפוד עצמו שיעזור לי? תודה :-\
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי לי את המכשיר (הוא עדיין לא הגיע). אני רואה שכרגע יש מחסור של אביזרים בשבילו בשוק. אני מחפש כיסוי, מגן מסך ומקלדת חשבתי על כיסוי בסגנון הזה http://www.amazon.com/MoKo-Google-New-Nexus-Case/dp/B00CKA1IYU/ref=wl_it_dp_o_pC_nS_nC?ie=UTF8&colid=3N30MXLLYGV75&coliid=I2SUO6486BDPSK הוא מאוד זול עכשיו אבל המשלוח עולה יותר ממנו, אם יש את אותו המגן באתר אחר במחיר זול עם משלוח אני אשמח לקישור. מקלדת: אני מעדיף מקלדת חיצונית אלחוטית מסיליקון בלי מקשי num ועם יש אם מקשי אנדרויד זאת תוספת מבורכת (חיפוש, חזור, בית ותפריט), אני מעדיף לרכוש את המקלדת בארץ כי לשים עברית ייקר את העסק (חוטית גם בסדר מבחינתי). במגני מסך אני לא כל כך מבין אבל חשוב לי שיראו כמה שפחות את השומן מהא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! האישה מתחדשת באייפון 4S לבן (כן כן i know it sucks). אשמח לקבל המלצות מאיביי עם כאלו שהתנסתם איתםן על: מגן מסך מט נורמלי מגן סיליקון (או פוליקרבונט משולב) סביר+ שלא מכביד מדי (עד 20-30 דולר). מחזיק שמשה לרכב שיכול להחזיק אותו ביחד עם המגן הנ"ל. אולי איזה DOCK חביב? למרות שבטח לא יתאים עם המגן - במקרה זה אין צורך. פורום ייעודי מומלץ לאייפון? אני יודע שיש iandroid אבל לא מכיר את גירסת האפל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונינת לקנות את ה asus a696, ויש לי כמה שאלות על האביזרים הנילווים. החנויות מוכרות חבילה של זיכרון +נרתיק + מגן מסך רציתי לשאול האם המכשיר מגיע עם מגן מסך, או שכדאי לקנות מגן מסיליקון או משהו כזה שבחבילה ? מה באמת צריך ?? הבנתי שיש נרתיק שמגיע עם המכשיר אבל פשוט (לפי הסקירה http://www.pocketpcfreak.com/archive/00006735.htm). יש נרתיק עור, יש נרתיק אלומיניום, מה ההבדל ואיך זה נראה בכלל ? האם יש נרתיק ספציפי לכל דגם, לכל חברה, או שזה אוניברסלי ? תודה
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
תודה מראש. אם יש חשיבות לעניין אז היא מיועדת לחיילת (נדיר שהיא נמצאת בשטח)
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אבקש המלצה לרמקולים איכותיים לאייפוד (רמקולים קטנים לשולחן העבודה) קיימים בשוק הרבה מאד דגמים שונים בוואריאציות שונות. לבטח קיימים כאן בפורום כאלו שכבר רכשו רמקולים כאלו(בדגש על משהו איכותי),ושיוכלו להמליץ מניסיון. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מכשיר פשוט, עדיפות לנוקיה (WP8) בתקציב של 1000 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. כמובן שאני לא מחפש משהו בשמיים, מכשיר פשוט שיעשה את העבודה ואפשר להגיד עליו שהוא "עובד מעולה מהקופסא".
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המכשיר האולטרה-תקציבי החדש של היצרנית הסינית שומר על אותו שבב העיבוד - אך משפר את כל שאר המאפיינים הטכנולוגיית שמסביב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
מדליף המידע הנודע ביותר מזהיר באופן חד וברור מפני שימוש באפליקציית המסרים החדשה של גוגל שהושקה השבוע, בעקבות שינוי מדיניות הפרטיות שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
עריכה נוספת (בהקשר לשאלה שנשאלה) - את המכשיר אני מתכוון לקנות בחנות פרטית בארץ. שלום חברים, אשמח לעזרה מהחברים המבינים פה בבחירת מכשיר לאשתי. רקע - גם לי וגם לאשתי אין מכשיר "מתקדם", ולכן איני מבין בזה כל כך. כן יש לי חיבור למחשבים וטכנולוגיה במידה וצריך לשדרג\להתקין וכ"ד. אני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח, עם אפשרות חריגה. אבל בחלט אעדיף גם זול יותר. אשתי לא משתשמשת הארדקור, זהו המכשיר הראשון שלה. בכל אופן אני מאמין שהיא תשתמש באפלקציות פשוטות יחסית, ואולי לשמוע מוסיקה. חשוב לי שהמכשיר שאני קונה יהיה בעל שדרוג עתידי מבחינת מערכת ההפעלה, עדכונים וכ"ו. (אנדרואיד 4 ? יש חיה כזו ? חח ) כמו כן מדובר על מכשיר שיפעל ברשת של רמי לוי ( כלומר פאלפון ?) ולהבנתי יש מכשירים שטיפה ב…
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחדשים ת'מלאי וגם מה יהיו המחירים פחות או יותר אז???
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 382 צפיות
-
-
דרישות: ====== כפתורים נוחים לתפעול מצלמה סבירה (3 מ"פ לפחות) נגן MP3 טוב יציאת 3.5 מ"מ לאוזניות העדפה לנוקיה סינביאנית אך גם סוני אריקסון בא בחשבון תקציב: גמיש - כמובן עדיף כמה שפחות אך לא על חשבון אמינות ואיכות שום רכיבי טאץ' (בשום פנים ואופן) מבנה: לא משנה (צדפה, סליידר, קנדי-בר... הכל זורם) BT: חובה WIFI: רצוי GPS: רצוי
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן.אני מחפש מכשיר GPS בשביל ניווט בלבד.לא בשביל שום דבר אחר.על מה אתם ממליצים? תקציב עד 2000 ש"ח אבל תמליצו לי באמת רק למכשיר ניווט טוב ופשוט אין לי צורך בכל השאר
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-