גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
עברתי לפני כמה ימים דירה מנהריה לשכונה החדשה בכברי והקליטה של הוט מובייל פה כמעט אפסית,רוב הזמן אני בשיחות חירום בלבד ולא ניתן להתקשר אליי רוב הזמן. מצד אחד אני הייתי מרוצה מהם מאוד עד עכשיו ולא רוצה לעזוב,מצד שני איך אפשר לפתור את הדבר המטריד הזה? הרי אם אני אתלונן בתור לקוח בודד זה לא יזיז להם את קצת האף.שמעתי בזמנו שיש מגברים סלולריים שעובדים מעולה כאשר מחברים אותם לראוטר רגיל אבל לא ממש הצלחתי למצוא איפה אפשר לקנות דבר כזה האם זה מתאים לחברות מסוימות באופן ספציפי וכו... אם למישהו יש מידע אני מאוד אשמח להסברים בנושא
-
- 9 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אחרי מכירות מאכזבות ברחבי העולם, נוקיה מוציאה מכשיר דגל חדש מבוסס מערכת לינוקס בשם MAEMO http://www.gsmarena.com/nokia_n900-2917.php מזכיר בעיצוב את הN97, בעל מעבד ומאיץ גרפיים זהים לאייפון ולפאלם פרה ומערכת הפעלה שפשוט נראית טוב סרטון פרסומי: http://www.youtube.com/watch?v=GhTtsZATwBQ&eurl ועוד סרטון קצת יותר מפורט http://www.youtube.com/watch?v=RP5R-5NX1BE&eurl
-
- 39 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלפון נייד חדש למטרות עבודה. אני צריך שיהיה לו wifi, אפשרות להתקין skype וגישה נוחה לאימייל. בנוסף אני צריך שתהיה לי האפשרות לגשת לקבצי word ואקסל. על איזה מכשרים אתם ממליצים? חשבתי על blackberry כלשהו או נוקיה כלשהו.
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה.. איך אני יכול להעביר את השירים מהאיפוד למחשב??
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי שאלה אני לא כל כך מבין בזה וזה די דחוףף... אני מנוי ברשת סלקום ואבא שלי הולך לשדרג את הפלאפון שלו (נוקיה ישן) לאייפון 4 עם תוכנית של דקות ואסמסים (בלי אינטרנט). עכשיו הוא לא ממש צריך את האייפון 4 והוא מעדיף לתת לי אותו רק שאני מחוייב כבר על תוכנית וגם לא סיימתי את שילום התשלום על הפלאפון (סוני ארקיסון W705). עכשיו הרעיון שלי הוא כזה: הבנתי שבאייפון 4 זה מיקרו סים ולא סים רגיל אז חשבתי להחליף את הסים שלי למיקרו סים וברגע שאבא שלי מקבל את האייפון להחליף איתו מכשירים וגם סים הכוונה שהסים שלי (אחרי שאני יחליף למיקרו סים) יהיה באייפון והסים שלו יהיה בסוני אריקסון שלי וככה שנינו נסתדר עם הפלאפונים וגם נשאר עם אותם מספרים.. השאלה זה איפה אני יכול לשנות את הסים שלי למיקרו ס…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי פלאפון K750I עם כרטיס של ג'יגה. הוא מחובר עם USB למחשב. כשאני מנסה להעתיק קבצים מהמחשב לפלאפון זה מתחיל להעתיק אותם ובאמצע העברה אני מקבל את ההודעה ההעברה נפסקת, והתוכן שבכונן נעלם.(אם אני עושה רענן אז הכונן עצמו גם נעלם...). כדי שהמחשב יזהה אותו שוב אני צריך להפעיל אותו מחדש.(לא עוזר לנתק את הUSB ). ואחרי שאני מפעיל מחדש זה ממשיך ואני מקבל את ההודעה בקובץ אחר. ככה שזה לא בעייה בקבצים. יש לי 2 מכשירים כאלה וגם 2 כרטיסי זיכרון (Kingmax ms pro duo 1gb) וניסיתי לחבר אותם בשני מחשבים ועדיין יש את אותה הבעייה. הבעייה היא בכרטיס זיכרון לדעתכם? כי לפי מה שהבנתי MS PRO DUO אמור להתאים לK750I תודה
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום! האם מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעזור לי לנגן סרטים עם התמיכה ב divx למחשבי כף-יד?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום.. נתקלתי בבעיה דיי מעצבנת, אני ממש מתקשה להוסיף Playlist לתוך הנגן שלי... משום מה ה Media Player לא מסתנכרן באופן תמידי עם הנגן שלי.. מישהו יכול ללמד אותי איך מוסיפים Playlist בצורה סדירה כדיי שכל פעם שאני אוסיף , באמת אני אראה אותו מופיע בתוך הנגן לדוגמא הורדתי Playlist ואני לא מצליח להחזיר אותה בחזרה. ועוד משהו... כל פעם שאני מוריד שיר ב Media Player הנגן מסתנכרן איתו ומוריד אותו אוטומטית גם מהזכרון שלו... יש אפשרות לבטל את זה? אני ממש מיואש, תודה לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ראיתי בעיתון מבצע של נגן silver line פשוט 2GB ב70 שקל, קניתי אחד בשביל שיהיה לי לריצה. הוא חמוד ביותר, חיקוי מושלם של האייפוד שאפל (קליפס) עם איכות בניה ושמע מעולים למחיר. אמהמה? אין לנגן שאפל וזה די מעצבן, יש דרך לסדר לו? אולי עדכון גירסא או אולי איזה קובץ הגדרות שכל פעם יפעיל שיר אחר? או שאני פשוט אחזיר את הנגן ואקנה איזה סנסה קליפ (חבל על הכסף, זה בדיוק חצי מחיר)
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
מותג ה-Xperia Compact של החברה היפנית, עם מסכי 5.5 "זערוריים", עשוי להיות בדרכו אל קאמבק מודרני בנישה ללא תחרות רבהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע מה לבחור, אני צריך מכשיר פשוט, למטרות דיבור ( רמקול טוב וכו' ), אני רוצה שיהיה אמין עם סוללה שמחזיקה הרבה. מצלמה צריך רק בסיסית למקרי חירום של תאונת דרכים או משהו בסגנון זה. מבחינת נגן, מיותר, צריך רק שיידע לנגן MP3 כרינגטון, כלומר גם לא צריך זיכרון של יותר מ - 10 מגה. צריך שיהיה בלוטות' ולשלותם יש. שלושת המכשירים שכתבתי בכותרת, עונים על הדרישה שלי מבחינת המפרט, שלושתם עולים פחות מ - 500 שקל, אבל על שלושתם קראתי תגובות נוראיות, של בעיות קליטה, נכבים מעצמם, עוצמת שמע נוראית וכו'. מישהו מכיר אותם ויכול להמליץ לי על אחד מהם על סמך ניסיון חיובי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אז חפשתי קצת ומצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Case-Mate-Tough-Case-Samsung-Galaxy-S-II-2-Black-/280701341775?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item415b1a904f לאיפון הכיסוי הכי טוב הוא Switcheasy רציתי לדעת מה אשמור לי על הגלאקסי שלי הכי טוב...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם שווה לקנות עכשיו אייפון 4 או שעדיף לחכות ל-4S והמחיר שלו יירד? או שההבדל במחירים לא יהיה משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי תפסתי אותם באמצע עדכון כי הם לא מילאו את כל הפרטים עוד ;D 48 שקל לחודש...
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
האם נגיע למצב שנתחיל להתווכח בין הסמסונגים האייפונים והWPנים... מה יותר טוב....? לדעתי לWP יש עוד סיכוי מאוד טוב לכבוש את השוק, אבל לא בעזרת נוקיה......נוקיה נפלה חזק מדי, למרות המכשיר שעושה רושם מעולה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואז לצפות בהם בטלויזיה? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. העברתי שירים מהמחשב למכשיר. השמות שלהם היו בסדר במחשב אבל מופיע לי בג'יבריש במכשיר. האם אני יכול לערוך את שם השיר? אם כן איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
לאחר שהחלפתי היום לn95 8gb שלי פאנל כולל (סוף סוף!!) כשאני מדבר עם הצד המתקשר, אני שומע אותו טוב מאוד. אבל הוא שומע דממה מהצד שלי. היכן שורש הבעיה? לבטח ניתקתי איזה רכיב או חוט כלשהו. איך אני עולה על הבעיה ואיך אני מטפל בה? המון תודה. אופיר.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם למישהו כאן יש את המכשיר Graetz DVP-722. אם כן, איך הוא? רציתי לשמוע את דעתכם. לא מצאתי עליו מידע בשומקום.
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלומות לכולם. כבר זמן מה שאני מתכנן לרכוש אייפוד מארה"ב, ולצערי זה גם נדחה כבר כמה חודשים (אבל הכל לטובה, בינתיים יצאה הגרסה החדשה). אבל עכשיו זה סופי, בתחילת חודש הבא אני מעונין לבצע את הרכישה, וצצו לי כמה שאלות, שרק בעלי ידע ונסיון יוכלו לענות לי עליהן, כי טיפה מסובך לי לשאול את חברי האפל סטור מעבר לים. העסקה הולכת להתבצע דרך האינטרנט, והמכשיר ישלח לכתובת של מכר שנמצא שם, והוא יביא לי את זה לארץ. אני מעונין לבטח את המכשיר שלי, אך השאלה איך אני עושה זאת. הבנתי שאני צריך להביא להם כתובת בארה"ב, אבל האם אני צריך להראות שאני גר שם כאשר אני אשתמש באחריות? או שאין לי צורך בה לאחר שכבר המכשיר מבוטח? האם כל הפרטים יכולים להעשות דרך האינטרנט או שיש צורך שגם האדם שיקבל את המכשיר …
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם דגמי ה-Poco הראשונים לשנה הנוכחית לא הרשימו אתכם באופן מספק, כעת הם מקבלים חיזוק עם ארבעה דגמים נוספים ברמות מחיר של כ-2,000 שקלים או פחות מאותה יצרנית נודעתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 351 צפיות
- 1 follower
-
-
למה אני לא מצליח לראות אתרים בצורה רגילה במכשיר שלי? אני עם מכשיר מוטורלה xoom
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
פורום פיתוח אפליקציות אינו המקום לפרסם הצעות עבודה. לשם כך קיים פורום הצעות עבודה. עקב ריבוי פרסום הצעות עבודה בפורום פיתוח אפליקציות, הצעות עבודה שיפורסמו פה לא יועברו לפורום המתאים, אלא ימחקו ללא אזהרה. תודה רבה, הנהלת הפורום.
-
- 0 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אפשר לחבר אותו לטלויזיה כדי לראות סרטים? עד כמה זה פרקטי?
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-