גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,772 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להזמין את המכשיר האדיר הזה, הבנתי שבגרסה הסינית TD-SCDMA שהיא לא LTE (למרות שזה לא רלוונטי עדין לארץ) אבל התדרים של הדור השלישי גם לא תואמים לרשות בארץ, כלומר תיהיה תמיכה חלקית בתדרים של דור 3 3G:TD-SCDMA 1880-1920/2010-2025MHz ולכן עדיף את הגרסה הבינלאומית, WCDMA, שהוא גם תומך ב LTE אבל שוב לא כזה רלוונטי. הבנתי גם שהגרסה של המעבד של קלאוולקום עדיפה על פני הטגרה 4 מבחינת בציעי מעבד, מבחינת גרפיקה הטגרה יותר רלוונטית לא? בכל מקרה מישהו יודע מאיפה ניתן להזמין? אם מישהו מכיר מקום בארץ שמוכר, או בEBAY\AMAZON בנתיים רק ראיתי את הגרסה הסינית בEBAY ב2000 ש"ח, אבל שוב אני מחפש את הגרסה הבינלאומית.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gizchina.com/2013/10/01/xiaomi-mi3-review/ אין לי מושג איך המכשירים האלה עובדים בארץ אבל מגניב.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכתבה שפורסמה פה באתר נאמר כי המחיר יורד לסביבות ה 1,070 ש"ח בגלל השקתו של ה mi3, אולם מחיפוש ברשת העליתי בחכתי רק מחיר של 350 דולרים שהם כ-1300 ש"ח. זהו מחיר מעודכן ונמוך ממה שהיה לפני כחודש, אז הוא עלה 1,500. ככה שאם המחיר ירד לא מזמן, הוא ירד בעוד 300 שקל בקרוב? למישהו יש מושג?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. מתכנן לקנות לעצמי בשבועות הקרובים את הMI2S של Xiaomi, את גרסת ה32GB, ובגלל שזו פעם ראשונה עם מכשיר סיני + הזמנה מחו"ל של מכשיר רוצה לשאול כמה שאלות שאשמח אם תעזרו לי לגביהן. 1.מה הסיכוי להתפס במכס, במידה וזה קורה, כמה זה יעלה לי? 2.יש מה לדאוג לגבי אמינות המכשיר? לא הצלחתי למצוא ביקורות שליליות, ודווקא זה שלא מצאתי בכלל, נשמע הזוי קצת. 3.המלצה למקום כלשהוא להזמין ממנו? בגדול רציתי להזמין דרך איביי, אבל אולי יש אתר כלשהוא שיהיה עדיף להזמין ממנו מבחינת מחיר/זמן הגעה/כל יתרון אחר. 4.יש מה לדאוג מבחינת קליטה במכשיר? הבנתי שהוא עובד עם כל המפעילות בארץ, ובכל זאת רוצה לוודא. ואם למישהו במקרה פשוט יש ביקורת על המכשיר כדי להוסיף לי עוד קצת עליו - אשמח. תודה רבה לכל מי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות Xiaomi MI3. הפלאפון החדש של החברה הסינית. אני טס לארה"ב בסוף החודש הזה. שמעתי מחבר על פרילנסרים שקונים את הפלאפונים האלו בסין, ואח"כ מוכרים אותם באינטרנט מארה"ב. הם עושים שילוח לכל מדינה. שאלות: מישהו ניסה את זה? מתי יוצא ה-Xiaomi MI3 בארה"ב? איפה מוצאים מוכרים? איזה פורומים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למרות שכתוב באתר של Minideal שהוא עם עברית. יש מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
דיווחים עדכניים ותמונות מודלפות מתחילות להראות לנו את המפלצת שעתידה להיות מכשיר הדגל הבא של Xiaomi, עם מסך העשוי מספיר, חיישן לטביעות אצבע והשבב המתקדם ביותר בשוק לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-mi5-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%a2%d7%9d-%d7%96%d7%9b%d7%95%d7%9b%d7%99%d7%aa-%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%a8-%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%90-%d7%98%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2-%d7%95/
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה כתבה שמפרטת את תכונות המכשיר: http://www.engadget.com/2012/08/16/xiaomi-phone-2-quad-core/ נשמע לי סוף הדרך מישהו שמע על החברה הזאת? יש איתה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
סקירה ))))))))))))))) שיאומי רדמי 3.אס )))))))))))))))) XIAOMI REDMI 3s https://www.youtube.com/watch?v=cpKQr8BPLQA XIAOMI REDMI 3s - סמארטפון שלא רואה מטען! תארו לעצמכם סמארטפון שהסוללה שלו יכולה להחזיק יומיים בלי מטען ובלי למצמץ! עכשיו תפסיקו לדמיין ופשוט תלחצו פליי, כי זאת סקירה מעולה ומפורטת שבה אני מציג לכם מכשיר שיש לו סוללה חזקה במחיר מצחיק! ה-REDMI 3S הוא לא רק מכשיר עם סוללה מאוד טובה ומחיר זול, הוא מכשיר עם מצלמת סלפי 5 מגה-פיקסל, הוא מתכתי ויפיפה, לא חסר בו שום פיצ'ר מיוחד כמו חיישן טביעת אצבע מעולה, מצב יד אחת ומלא מצבים מגניבים. יש בו פיצ'רים שלא תמצאו במכשירים אחרים, למשל שלט-אוניברסלי שעובד על כמעט כל מוצר חשמלי שיש לכם בבית (ט…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סקירה ))))))))))))))) שיאומי רדמי 3.אס )))))))))))))))) XIAOMI REDMI 3s https://www.youtube.com/watch?v=cpKQr8BPLQA XIAOMI REDMI 3s - סמארטפון שלא רואה מטען! תארו לעצמכם סמארטפון שהסוללה שלו יכולה להחזיק יומיים בלי מטען ובלי למצמץ! עכשיו תפסיקו לדמיין ופשוט תלחצו פליי, כי זאת סקירה מעולה ומפורטת שבה אני מציג לכם מכשיר שיש לו סוללה חזקה במחיר מצחיק! ה-REDMI 3S הוא לא רק מכשיר עם סוללה מאוד טובה ומחיר זול, הוא מכשיר עם מצלמת סלפי 5 מגה-פיקסל, הוא מתכתי ויפיפה, לא חסר בו שום פיצ'ר מיוחד כמו חיישן טביעת אצבע מעולה, מצב יד אחת ומלא מצבים מגניבים. יש בו פיצ'רים שלא תמצאו במכשירים אחרים, למשל שלט-אוניברסלי שעובד על כמעט כל מוצר חשמלי שיש לכם בבית (ט…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הקישור כאן האם הטלפון בקישור מעלה מתאים לתדרים בארץ? לא מצליח להבין מהטבלאות שלהם, אם מישהו יכול להסביר מה זה אומר: GSM B2/B3/B5/B8 WCDMA B1/B2/B5/B8 FDD-LTE B1/B3/B4/B5/B7/B20 TD-LTE B38/B40 בעוד שבארץ מדברים על LTE או GSM אבל בתדרים אחרים ... איך משווים?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם לפני כמה ימים ראיתי אצל מישהו דגם של Xiaomi מלפני שנתיים בערך, ה-Redmi 4X. מאד חיבבתי את הגודל של המכשיר, וגם את המחיר - הם נמכרים במחיר סביר מאד היום - 500שח בערך. אני מתכנן לקנות אותו, ורציתי לשאול אם יש משהו אחר שכדאי לי לשקול, שהוא באותו גודל מסך, ובאותו איזור מחיר. אין לי צורך בטלפונים עם SnapDragon מהסדרה 800, אני לא משחק במשחקים ולא עושה שום דבר CPU Intensive עם הטלפון. כמו כן מסך מעל ל-5.0" יהיה לי גדול מידי. זו בעיה כי היום רוב המסכים הם מעל 5.0", למעט במקרים כשיש גרסאת Mini לדגם מסוים מהסיבה הזו ה-Xiaomi Mi A1 לא יתאים לי, וחבל, כי הוא עם אנדרואיד נקי. אודה לכם…
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הי, שמתי לב שיש FDD ו TDD. מה ההבדל בינהם? מה מתאים לארץ? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Xiaomi RedMi note 2 נחשב כאחד הסמארטפונים הפופולריים ביותר שניתן למצוא בעולם המודרני. זהו טלפון חכם מדהים שנבנה ממרכיבים מדהימים. התצוגה המדהימה והמפרטים המרשימים משחקים תפקיד מרכזי מאחורי הפופולריות שלו. תצוגה תצוגת HD המלאה 5.5 אינץ' היא אחת התכונות הבולטות ביותר שתוכל לראות בnote Xiaomi RedMi 2. מסך זה מצויד ברזולוציה מעולה של 1080 * 1,920 פיקסלים ויש לו 400 פיקסלים לאינץ'. תצוגה זו כוללת גם את טכנולוגית PSR, האחראית על גרפיקה מדהימה. למרות שזה מסך גדול מאוד, זה לא ירוקן את הסוללה שלך, בגלל למינציה מלאה של GFF. טכנולוגיה זו צמצמה את צריכת החשמל של התצוגה ב- 75%. ביצועים Xiaomi RedMi note 2 מופעל על ידי מעבד 8 ליבות 64bit 2.2GHz MediTek. זה חזק מספיק כדי לספק ביצו…
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי לכולם אמא שלי רוצה לקנות טלפון חדש, והיא צריכה שהטלפון יהיה עם ממשק בעברית. תכננתי לקנות את הטלפון Xiaomi Redmi Note 3 Pro, אבל כשדיברתי עם כמה חנויות בארץ, הם אמרו שה-Note 3 מאד לא מומלץ למי שהולך לעבוד עם ממשק בעברית, כי יש הרבה באגים. המליצו לי במקום זאת על ה-Note 2, או על ה-Mi4C. הם אמרו שבשני הדגמים האלה, אין באגים עם העברית.. יש לי 2 שאלות: 1) מבין שני הדגמים האלה, מי עדיף? (ההבדל בגודל המסך הוא 0.5", אז הבדלים אחרים ששווה לשים לב אליהם?) 2) במידה ולא אקנה בארץ אלא אזמין ישירות מסין, האם גם אז אני יכול להיות בטוח (עבור שני הדגמים הנ"ל - Note 2 ו-Mi4C) שהעברית תהיה טובה? או שאולי היבואנים בארץ מ…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המכשיר הזה? עולה כ-1100 ש"ח. 64 ג'יגה זכרון. סוללה 4100. שנתיים אחריות. יבוא מקביל יבואן רישמי עולה כ-1600 ש"ח אבל עם 5 שנות אחריות
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הפאבלט החדש של המטאור הסיני ינסה לנצח את ה-OnePlus One וה-iPhone 6 Plus בעת ובעונה אחת עם מפרט ותמחור דומים לאלו של הראשון, לצד מימדים ואסתטיקה הדומים לאלו של השני לכתבה: http://hwzone.co.il/xiaomi-%d7%9e%d7%90%d7%97%d7%a8%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%a1%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94-mi-note-%d7%94%d7%9e%d7%a8%d7%a9%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
לכתבה: http://hwzone.co.il/newsflash/xiaomi-%d7%9e%d7%9b%d7%99%d7%a0%d7%94-%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c-%d7%95%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
הגרסה הנ"ל יצאה לפני חודש +- וכרגע רק המכשירים הסינים של החברה מקבלים באופן רשמי את הגרסה החדשה. הפיתוח הרשמי לשאר המכשירים בשוק ש-Xiaomi תמכה בהם עד כה צפוי להמשך עוד זמן רב לדעתי, ועל המכשירים הלא רשמיים/כאלה שננטשו בגרסה מסוימת בכלל אין על מה לדבר, עד עכשיו. מה שהם עשו זה לאגד פורטים שמפתחים לא רשמים עבדו עליהם על בסיס ה-v5, חילקו אותם בבטא סגורה למשך שבוע ואז שחררו אותם לציבור. שימו לב שהרומים לא 100% אבל אני מאמין שב-xda ידאגו לזה ניתן להוריד כאן en.miui.com/thread-2651-1-1.html
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
jחברי בפורום אני מאד מתעניין ברכש הסוללארי מסוג Mouse over image to zoom …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, קניתי xiomi redmi note 2 מסין והוא הגיע עם רום סיני..השאלה שלי היא האם כדאי להחליף לו רום או להשאיר אותו כמו שהוא? (GSM)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשעה טובה מוטורולה שיחררה גם לישראל את העידכון המייוחל ics לטאבלט ה"דגל" שלה, xoom2. כבעלים של הטאבלט אני יכול להעיד על אין ספור הבעיות והתקלות שהמכשיר הזה טומן בחובו וחבל, מבחינת חומרה ופיצ'רים מדובר באחד הטאבלטים החזקים בשוק. ברגעים אלו אני מבצע עידכון ota בתקווה לשיפור ביצועים ותיקון באגים. אעדכן לאחר ההתקנה. motorola xoom 2 3g +wifi מסלקום.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום, מדובר על טאבלט שנקנה מסלקום לפני כשנה כולל מודם סלולרי. המחיר בזאפ 2580 שימוש: אינטרנט ומעט סרטים לנסיעה ארוכה ברכבת (באר שבע- תל אביב) האם כדאי? לתשובתכם אודה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית המכשיר בחנות פרטית, אך נאמר לי שהוא לא יעבוד בצורה חלקה ולא יקלוט בכל הארץ עקב אי-תמיכה בכל התדרים ( רשת פלאפון ) האם זה נכון? מה, אין בארץ חנות פרטית שניתן לרכוש ממנה ב100%..... על מה צריך לשים לב ברכישה? תודה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-