צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום, איזה מכונות גילוח מומלצות יש במסגרת התקציב(380 שח ולא יותר). רצוי שתהיה נשטפת ומותאמת לזיפים קשים ועור רגיש. ראיתי את זו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820898 האם מישהו מכיר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש כמה מוצרים ש"על הכוונת" שלי ואני מעוניין לתפוס אותם כשהם ב-SALE או סתם בירידת מחיר (בחו"ל). מכירים דרך לעשות את זה בנוחות? משהו כמו מה שמתואר כאן? http://tech.thefuntimesguide.com/2009/11/price_alerts.php בעיקר אני מעוניין במוצרים מ-AMAZON, EBAY, B&H וכדומה. תודה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אלקטרה מחשבים, השתייכת לאלקטרה מוצרי צריכה יחד עם שקם אלקטריק, מחסני חשמל ואייס, צפויה להיסגר בימים הקרובים לחלוטין עקב הפסדים של יותר מ-10 מיליון שקל. http://www.themarker.com/consumer/1.1807386
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מצאתי את עצמי נזקק לחמישה מכשירי אל-פסק. אני משער שאני לא היחיד שצריך לקנות או לחדש אל-פסק. נכון לעכשיו שמתי עין על ADVICE AD850PRV שמחירו הנמוך בזאפ עומד על 395 ש"ח. זה לא חקוק בסלע ואם נגיע לכמות משתתפים מכובדת נוכל לכוון לדגמי פרימיום במחירים סבירים. אשמח אם המעוניינים להשתתף יגיבו כאן בת'רד. גם המלצות לדגמים יעילים\משתלמים יותר יתקבלו בברכה. עדכון קיבלנו הצעת מחיר לשני דגמי אל פסק: Aviem Pro 2080 800VA - סוללה אחת. מחיר מבצע באתר 342 ש"ח. מחיר לקניה הקבוצתית 275 ש"ח. Aviem Pro 2100 1000VA - שתי סוללות. מחיר מבצע באתר 539 ש"ח. מחיר לקניה הקבוצתית 456 ש"ח. מפרט מלא לשני הדגמים כאן. המחירים לקניה הקבוצתית אינם כוללים משלוח. תוספת משלוח 33 ש"ח. ניתן לכלול בכל משלו…
-
- 232 תגובות
- 54.5k צפיות
-
-
בנוהל, שאלה על קנייה מחו"ל. אני נמצא בארץ, ורוצה לקנות משהו מ-newegg שיישלח לידידה שלי בארה"ב שתביא לי את זה ארצה. הבעיה היא שמשום מה זה לא מקבל את הכתובת שאני מזין, ולא נותן לי לשלם גם בעזרת פייפאל. אני מחפש כבר שעות על איך לפתור את זה, וכל מה שגיליתי הוא שיש איזושהי בעייתיות עם כרטיסי אשראי ישראלים (אפילו אם משתמשים בפייפאל) או איזה חוסר תיאום בין כתובת המשלוח לכתובת החיוב (שהיא מן הסתם בישראל). יש למישהו ניסיון עם זה ויודע איזה פרוצדורה צריך לעשות כדי לגרום לזה לעבוד?
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מתנצל שאני לא מגיב לדיון המקורי אבל הוא נעול וזה נראה לי די חשוב. אני מאוד מעריך את העבודה הקשה שעשו חברי הפורום בארגון מחיר טוב לכונן הזה. ניסיתי להיכנס לאתר של אייבורי ולהזמין אותו אבל לצערי האתר שלהם לא מאובטח בשום צורה. נכון שרשום שם RapidSSL וכל מיני באז וורדס כאלה ואחרות. אבל בפועל תהליך ההרשמה (וגם הלוגין) אינו עובר שום אבטחה בדרך אליהם. מה זה אומר ? שמישהו יכול בקלות יחסית לגנוב את השם משתמש והסיסמה שלכם לחנות שלהם. עכשיו זה על פניו לא כזה נורא אבל אם הם לא יודעים איך להשתמש בSSL אני בספק אם הם יודעים שאסור להם לדומא לשמור את הפרטי אשראי אצלהם בDB (ואני מקווה שפרטי האשראי לפחות כן עוברים בצורה מוצפנת אבל בגלל שלא נרשמתי אני לא יכול להיות בטוח). חבל שחנות מחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אינני בטוח שרלוונטי בדיוק לפורום זה, אך במידה וכן, אודה למידע: שאלה בנוגע למוצר הבא:http://www.amazon.com/gp/product/B008LEVLFA/ref=ox_sc_act_title_1 מתוך המפרט שלו: 400 וואט, 110 וולט, 60 הרץ 1. מה בדיוק אני צריך ע"מ שיפעל בארץ? ממיר מ 110 ל 220? שנאי? איזה מוצר בדיוק וכמה הוא אמור לעלות? 2. האם הנתון של 400 וואט משנה למשהו? 3. האם שימוש בשנאי יגביר את צריכת החשמל? למיטב זכרוני עם מוצרים אחרים בעבר נטען שיש מכשירים שהתאמתם לרשת החשמל בארץ, תצרוך יותר חשמל,מכיוון שהשנאי/הפתרון שהמוצר דרש, צורך בעצמו חשמל נוסף משמעותי.המוצר הנ"ל אל אמור לצרוך חשמל רב, אך הוא אמור לעבוד שעות ארוכות ברצף (26 שעות),לכן חשוב לי להבין האם עצם התאמתו לרשת החשמל בארץ תגרור עלויות חשמל נוספות בשל…
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום הזמנתי דיבורית BT לפני כחודש וחצי אחרי כמה ימים הגיע אליי לתיבה טופס של דואר רשום ושהלכתי לסניף לקחת את החבילה גיליתי שהיא לא קיימת(אני בטוח ב 99% שזאת החבילה) חיכיתי עוד קצת והתחלתי לדבר עם המוכר ואמרתי לו שהחבילה נאבדה הוא שלח לי את הטופס הנ"ל למלא ולשלוח לו להמשך הטיפול http://www.sonicelectronix.com/forms/claims/usps_claim.pdf עכשיו כנראה שהחבילה הייתה כבר בסניף דואר ונעלמה משם או לא יודע מה קרה לה ובגלל זה אני מפחד לחתום על המסמך הזה הם יכולים להגיד שכן קיבלתי את החבילה למרות שלא(כי מפחיד אותי הקטע של הקנס)? האם אתם הייתם חותמים על המסמך הזה? ואם יש משהו אחר לעשות? תודה! נ.ב מספר החבילה yy075104918il מראה באתר של הדואר שאין נתונים על החבילה הזאת
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
העדכון החדש שוחרר וזמין ע"י עדכון ידני. למי שלא יודע, עדכון ידני מתבצע ע"י ניתוק הממיר מהחשמל, לחיצה על חץ אמצעי (חץ למעלה) ותוך כדי החזרת החיבור לחשמל להמשיך ללחוץ על החץ עד שמופיע מסך העדכון. לאחר העדכון הנורה הירוקה תהבהב במשך כדקה לפני האתחול.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי. ב18 לחודש הקודם רכשתי ממישהו כ3 חולצות של אברקומי מהאתר הנ'ל במחיר של 45$. הוא אמר לי לשלוח את הכסף ידני לחשבון הPP שלו כייון שioffer עושים בעיות עם מוצרים של AF ואסור לסחור בהם שמה,לא נשמע כ'כ חשוד כי בכל זאת קונים מאותו מוכר המון אנשים ויש עליו הרבה חוו'ד טובות. עבר כבר חודש ושום דבר לא מגיע,יש לי מספר הזמנה והכל אם זה משנה,מה אפשר לעשות בנידון?
-
- 10 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
האם אפשר לארגן קניה של אחד הכרטיסי מסך חדשים ? TI6600 או 7950 -7850
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהירותתתתתתתתתתתתת דואר ישראל ויזה נטען יש פריצות בארץ של חברת SOE פשוט פורצים לכרטיס ומושכים את כספכם לי פרצו לפני שבוע לקחו סכום גדול ואני אין עם מי לדבר בדואר ישראל הם לא רוצים לשלם ולא מוכנים לדבר היזהרו זה לא מאובטח ואין לכרטיס הזה אבא ואמא למי שיש סכום גדול אני ממליץ להוציא את הכסף ולהשאיר סכום קטן שבמידה ופרצו שלא ימשכו את הכל אני פתחתי לעצמי שם משתמש בפורום הזה כדי להזהיר את כולם שלא יעברו את הסיוט הזה עם בנק ישראל כמוני אני עכשיו רוצה לתבוע אותם אני אשמח לקבל עצות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האינטרנט עמוס בסיפורים שליליים על שירות הלקוחות של אייבורי, אבל בכל זאת החלטתי לנסות לרכוש מהם, מכיוון שכל מה שאני צריך זה מארז למחשב נייח, הכי פשוט שיש. נכנסתי לאתר שלהם, מצאתי מארז ואז גיליתי שבאתר אין מידע באיזה סניף קיים המוצר במלאי. לא התעצלתי והתקשרתי למספר הטלפון שהופיע בעמוד של הסניף שקרוב אליי הביתה. הגעתי למוקד ראשי ולא לסניף, ושם נאמר לי, בלי להתבייש, שהדבר היחידי שאפשר לעשות בטלפון זה להזמין מחשב נייח/נייד קומפלט. ואם אני רוצה לקנות כל דבר אחר (כמו מארז), הרי שאני צריך לגשת פיזית לסניף או להזמין מהאתר ולחכות כמה שצריך כדי שהמוצר יגיע. אני לא מתכוון להזמין באינטרנט ואז לגלות שאזל מהמלאי וייקח עוד חודש עד שיגיע חדש, או שכבר לא מביאים את המארז הזה ושכחו להסיר א…
-
- 53 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בתחילת חודש יולי עברתי דירה. בדירה הקודמת היה לי מנוי אינטרנט על שמי וביקשתי (שבועיים לפני המעבר) תיאום של טכנאי להעברת האינטרנט לדירתי החדשה. נשמע פשוט לא? נקבע לי טכנאי לאותו יום של המעבר... כמובן שלא הגיע, אבל זו לא עיקר הבעיה. חודש לאחר מכן אני מקבל למייל 2 חשבוניות - אחת של הדירה הנוכחית החדשה שלי, ואחת של הדירה הישנה שלי. כמובן שאני מחוייב בתשלום רק על האינטרנט על המנוי שלי, והדיירת החדשה שנכנסה משלמת על האינטרנט בדירה הישנה שלי. אבל למה לעזזאל אני עדיין צריך להיות רשום שם עדיין כבעל המנוי? באם ותקרה בעיה מסויימת לא רוצה להיות קשור למנוי הזה. טוב חושב שזה בלבול...אולי נשלחה חשבונית בטעות... מתקשר לשירות לקוחות הוט. מסביר את כל הסיפור...אומרים לי שאני צריך…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היה לי קו בזק בדירה ניתקתי אותו לפני שנה. עכשיו הם אומרים שאם אני עושה בחזרה רק אינטרנט אז זה 99 שקלים דמי התקנה. אבל אם אני עושה אינטרנט + קו טלפון, אז אין בעיה וזה לא דורש דמי התקנה. דרך אגב, בלי קשר, מצחיק היום לראות שמציעים לך קו טלפון עם 100 דקות במחיר של 64 שקל לחודש, כשב-99 שקל הסלולריות מציעות לך ללא הגבלה.
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
הם זולים יותר משמעותית במחירים של דיסקים קשיחים לעומת אייבורי, KSP, אני מדבר על 350 לעומת 450 ברשתות. האתר שלהם קיקיוני, האם מישהו קנה בחנות עצמה?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מקלדת מכנית וחשבתי שכדאי לבדוק כאן בפורום אם יש מספיק עניין לקניה קבוצתית. אני אישית מעוניין ב-blackwidow ultimate, אבל גם ה-zowie gear celeritas שאייבורי מביאים מאוד קורצת לי. אני רוצה לבדוק אם יש היענות, במידה וכן אפשר יהיה להחליט על איזו מקלדת הולכים, איזה סוויצ'ים וכו'. אז מי שמעוניין, זה הזמן! בקשה קטנה: נחמד לראות שיש המון הצבעות בסקר , מי שמצביע מתבקש לציין את זה גם בהודעה בשרשור כדי שנדע במי מדובר, ועל הדרך שיתן גם פרטים נוספים אם ישנם, כמו דגם בעדיפות שניה וכדומה. קצת תמונות כדי שמי שמעוניין יראה במה מדובר: razer blackwidow: שימו לב שהתוספות של שקע usb ושקעי אודיו, וכמובן תאורת המקשים, כלולות רק בדגם ה-ultimate. zowi…
-
- 461 תגובות
- 77.3k צפיות
-
-
בשני מקרים, אי מתן אחריות ומכירת סוללה מזוייפת של מצלמה, פניתי אליהם לקבלת עזרה. (אפשר למצוא את הדיון בפורום בקשר לסוללה) בשני המקרים הם היו נורא נחמדים, חזרו אלי יום או יומיים אחרי שפניתי אליהם, שאלו שאלות, התעניינו, שאלו עוד שאלות אבל בשורה התחתונה לא עזרו לי במהומה ונפנפו אותי בצורה הכי נחמד שיש. הם אלופי ה "תפנה ל____". גם בפורום אני קורא מדי פעם על אנשים שפנו אליהם ולא ממש קיבלו עזרה. רציתי לדעת אם מישהו קיבל מהם עזרה שכללה משהו יותר מ "תפנה ל" או נפנוף כזה או אחר.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו מכיר או שמע על שואב האבק הרובוטי של Asus-Agait ? המחיר שלו נמוך משמעותית מהרובוטים המוכרים בתחום. השאלה היא איך הביצועים. גם לא ממש מצאתי חוות דעת ברשת...
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קצת רקע: לפני כמה חודשים עברתי דירה בדירה הקודמת הייתי מנוי בשירותי האינטרנט של הוט ובדירה החדשה רציתי להשאר איתם, ביצעתי מעבר דירה ובאמת ביום המעבר הגיע טכנאי ואמר לי שהוא לא יכול לחבר אותי לאינטרנט של הוט כי אני מנוי של יס ואין מקום בתעלות בדירה (הוא רצה לקדוח בקיר הסלון ולהעביר כבל מבחוץ ואני סירבתי). הטכנאי הלך ללא התקנה של האינטרנט. דיברתי עם הוט בטלפון והם הציעו לשלוח מפקח/מנהל איזור לבדוק אפשרות להתקנה בכל זאת אממה? מכיוון שלא ביצעתי בפועל מעבר דירה (מבחינתם) הם לא יכולים לשלוח אותו לדירה החדשה שלי. הפתרון המבריק שלהם היה להתנתק ואז להצטרף מחדש - ככה הם יוכלו לשלוח לי את "הבכיר" הביתה. מי אמר חלם? ביצעתי את השטות הזאת ובאמת הגיע טכנאי אחר שעבד קצת יותר קש…
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות 2 לפטופים ועוד 3 מחשבים שולחניים (אחד עם מפרט מתקדם). האם לדעתכם במקום לקנות באתרי אינטרנט כדאי לי לגשת או לדבר עם חנויות כדי לנסות להשיג הנחת כמות? זו בכלל כמות שמצדיקה הנחה?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלוםל לכולם! בשבוע הבא אני מתכנן הזמנת מסך חדש מTMS. בעקרון הבנתי שהמשלוח מגיע במהירות(יום - יומיים). יש אפשרות לבקש מהם לשלוח שליח בשעות הצהריים? על הדרך - יש אפשרות לשלם במזומן ?(לשלם לשליח) במידה ומשהוא מתקלקל - יש אפשרות לבקש מהם לשלוח שליח שיקח את המסך ויחזיר כאשר הוא יהיה מתוקן?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-