עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by 114508534,

היי אני אנסה לתאר את המקום שבו אני נמצא. אני עולה בגרם מדרות מסובב כזה ויוצא ברחבה שכבר הייתי בא, המדרגות מתחילות מתחת לאדמה ונגמרות ברחבה, עכשיו ברחבה יש את הפסל של האלה שקודם לכן היה צריך להזיז שני פסלים קטנים שחוסמים את העיניים שלה , פה יש שתי אפשרויות שלא מובילות לשום מקום , אחד זה ללכת ליער ששם יש שתי תיבות אחת אדומה ואחת עם קסם והדרך השנייה זה לעלות על סולם שמוביל אותך לכמו גינה ששם יש שער נעול וזה לא מוביל לשום מקום כי בהתחלה לפני שירדתי מתחת לאדמה משם הגעתי, אין לי מושג לאן ללכת אני כבר כמה וכמה פעמים ניסיתי הכל והסתובבתי ואני תקוע וזה ממש מעצבן..... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. Started by cleric,

אני תקוע בשלב של מועדון הסאדו-מאזו, אחרי הסרטון שמראה את החשפנית עוזבת את הבמה ויוצאת דרך הדלת שמופעלת ע"י הדבר הזה על הרצפה, הבנתי שאני צריך לרצוח מישהו ולשים את הגופה שלו על הדבר כדי שהדלת תשאר פתוחה, אבל איך הורגים אותם? ניסיתי כבר איזה 10 פעמים, רק פעם אחת הצלחתי להרוג אחד מהם אבל האחרים ישר תפסו אותי .... מה עושים?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  3. Started by DS,

חברה נתקעתי אז ככה נתקעתי אחרי שאני מקבל את הכוח של הפיצוץ(Cherry Bomb) מה אני עושה? אני שובר את הקיר עם הכדור המתפוצץ ומה עכשיו? לקחתי את מה שצריך אבל גם לקחתי את הרשימה. אמרו לי ללכת ליער או משהו ואני מצאתי נהר אבל כשאני נכנס אני מת..... עצה מישהו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by bastard007,

הגעתי לשלב שאני לא יודע ממש מה לעשות בו... יש מכונית שחורה נראה לי המכונית של באטמן לקחתי ממנה איזה אקדח קטן כזה ואין לי מושג מה לעשות הלאה.... אם למישהו יש מושג אני אשמח לעזרה.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by smulikon,

שמעתי שזה אחד המשחקים הכי טובים אבל בינתיים הוא סתם משעמם אותי... עבדרתי את הקטע בהתחלה כשאני רוכב על הסוס ואוסף את הכבשים בחזררה לבית שלהם אבל מה הלאה? אני באיזה קטע משעמם שבו כ מני אנשים בכפר אומרים לי שחסרים לההם כל מני דברים.... אחת רוצה להפיל את הכוורת דבורים, אחת מספרת לי שהחתול מנסה לתפוס דגים..... איפה מתחיל האקשןן???!!!! מה צריך לעשות כדי לעבור את הקטע הזה?

• 16 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by smulikon,

נתקעתי. זה בערך בהתחלה. הגעתי לחדר שיש בו ערימת פצצות ליד המסך מחשב הזה .. וכשאני מנסה להפעיל את המחשב רושמים לי על המסך שהפצצות מפריעות ושאני אנסה לפוצץ אותן. נישיתי לשים פצצות עליהם ובצדדים. גם יריתי עליהם ולא עובד כלום. פתרון מישהו? (ליביו תפתיע אותי...)

7. Started by Godmoney,

קודם כל, אני הרבה יותר אהבתי את המשחק הראשון. ממש לא אהבתי את הכוון האפל שלקחו את הנסיך התמים שלי (אפשר להשמע קצת יותר גיי מזה ?)... בכל מקרה, פתחתי את המנעול הראשון בשער בדרך אל ה Empress, איכשהו הגעתי לעולם המרכזי והאשה באדום נתנה לי חרב חזרקה יותר. שאני לוחץ ריבוע ריבוע ולא עוזב זה נותן מכה אימתנית למדי. עכשיו, הטעות שלי שיצאתי איכשהו עוד פעם למגדל הראשון (Garden Tower) ולא למגדל השני (Clock Tower)... לפחות אני חושב שזו הטעות שלי. אני עושה את המגדל הזה בלופים עכשיו... זה מאד מתסכל ואני ככה קרוב לזרוק את המשחק הזה לכל הרוחות... מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  8. Started by avile,

שלום חברי בפורם אתמול התחילה לי בעיה בקונסולה שהיא לא מצליחה להעלות משחקים היא מתחילה ופשוט נתקעת בcod 4 היא נתקעת בדרך כלל במצב READING HDD.. כנל בCOD 5 ניסיתי גם pro evo , הקונסולה נמצאת במקום מאווורר ולא נראה שהיא מתחממת(המאווררים עובדים אבל חלש ) כל הדיסקים מזוהים כהלכה ע"י הקונסולה. והיא מריצה סרטי בלו ריי וDVD (מקוריים) ללא בעיה . משחקי דמו שנמצאים על ההרד דיסק משוחקים כהלכה ניסיתי כבר לעשות ריסטור לקונסולה אך לא עזר משהו מכיר את התופעה ? פיתרון?

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by eli79,

אתמול הפלסטיישן שלי שקק חיים זה התחיל מזה שניסיתי להדליק אותו מהשלט הוא לא הגיב נסיתי להדליק מהלחצני מגע וזה עשה לי מנורית ירוקה לצהובה ואחר כך נישאר על אדום מהבהב ולא נידלק לי אפילו לאחר נסיונות לכבות מהחשמל או כל דבר אחר מבירור בסרטונים ביוטיוב מסתבר שזו תקלה ידועה במכשירים במסגרת האחריות שלי שהיתה בישפאר כבר החליפו לי מכשיר והיום אני 4 חודשים לאחר האחריות והם דורשים עלות תיקון של 1030 שח מה גם שהם שולחים תמכשיר לחול ומייבשים אותי חודש בגלל כל זה החלטתי לקנות מכשיר חדש קניתי לבסוף ת80 גיגה אבל אני לא מוותר על המכשיר הפגום ורוצה למצוא דדרך לתקן האם הייתם מוכנים לשלם 1030 שח לישפאר או שיש דרך אחרת שאוכל לעשות אשמח לעזרה מאנשים שקרה להם מקרה מסויים ופעלו לגביו אשמח לקבל המ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by feint,

יש לי כשנה XBOX 360. לפני כמה ימים שיחקתי בו ושמתי לב שהצבעים במסך מרוחים ולא טבעיים. אתמול הפעלתי שוב את ה XBOX ואין לי וידיאו! רק קול! הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי עוד אנשים עם אותה הבעיה אבל לא מצאתי מה הסיבה\פיתרון לזה. קשה לי להאמין שזה הכבל HDMI, אבל מחר אני אנסה כבל אחר מחבר בכל מקרה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? או יודע מה הבעיה? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27724

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27966 (קרוב לסוף הסרטון) לעזאזל מחלקת השיווק של נינטנדו צריכה לקבל בונוס במשכורת ידעתי שWII FIT ימכור בכמויות בארצות הברית וזה מה שקרה אבל אם הפרסומת הזאת רואי החשבון של נינטנדו יעשו חרקירי אחרי שלא יעמדו בעומס ;D

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. http://www.marionette.co.il/productspec.asp?id=401 ציטוט " קונסולת משחק - Microsoft X-Box 360 קונסולת המשחקים החדשה של מיקרוסופט - המוצר הלוהט של הקיץ!!! Premium Edition Pal System " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם היה להם מושג כמה זה נכון הם פשוט לא היו רושמים את השטות הזאת!!! אני כבר שנה וחצי מת לקנות את הXBOX 360 ופשוט לא קונה כי הקונסולה הזאת פשוט מתחממת בטירוף ויכולה למות בכל רגע

14. Started by stone cold,

זה משחק לDSI שמשתמש במצלמה האחורית לעשות רקע למשחק תראו איזה פרטים ;D המשחק בעל הגרפיקה הכי ראליסטית ;D

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  15. Started by thebenjamin,

אני מנסה את כל מה שמופיע פה: http://www.youtube.com/watch?v=IhuCcBTN3zA&feature=related וכלום לא עובד... מה הקטע?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ofirterev,

יש לי שאלה האם יש תוכנה שאפשר לצרוב משחק מקורי של ps3 ל-ps2 הבנתי שיש אשמח לתוכנה ולמדריך יש לי עוד שאלה האם הוא הכי חדש GTA Rio de Janeiro הבנתי שכן

17. ההצלחה הגדולה המסתמנת למיקרוסופט וה-Xbox One בזכות תמיכה לאחור במשחקי Xbox 360 גורמת לסוני לאשר שהיא מכינה יכולת דומה לקטלוג ה-PS2 הנרחב שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/תשובה-הולמת-סוני-מאשרת-עבודה-על-תמיכה-ל/

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by yair67,

שלום רב , חבר שלי אחי נמצא כרגע בארהב , ויכול להביא לי את אחת הקונסולות .. אז ככה , PS3 - איך הוא מתקדם מבחינת הפירצות שלו .. כי ראיתי שאפשר להוריד לו משחקים .. נגיד מ TORRENTLEECH .. אבל אין שום אתר שמראה שיש לו Modchip .. איך עובד הקטע של להריץ מהארד דיסק? Xbox - יש לו צ'יפ בארץ ודגש על הארץ שייתן לי לשחק גם ב PAL וגם ב NTSC ? .. ואם כן בבקשה תכתבו את השם שלו כל אופן , המחיר לא מהווה בעיה . השאלה מה הכדאיות .. ואל תגידו לי לחכות להשקה בארץ ..

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20933 זה לא רק נגד פירטיות היו חנויות שמכרו הלו 3 לפני ההשקה הרישמית ואנשים שקנו תמשחק לפני יכולים לקבל באן ממש שרות לקוחות נהדר יש למיקרוסופט :lol:

• 7 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים