קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום, קודם כל אני אכתוב איך הכל מחובר. המחשב מחובר לאינטרנט בעזרת מודם של הוט בחיבור USB (עוד לא יצא לי לקנות כרטיס רשת ) ומתחבר באמצעות חייגן של נטוויז'ן. הPS מתחבר למחשב בכבל רשת, מהכרטיס רשת של המחשב לPS, ועשיתי ICS (Internet connection sharing) לחייגן של נטוויז'ן, הPS3 מקבל אינטרנט מהיר, כמו שצריך. פעם זה עבד, הPS מצא את הtversity והכל עבד מעולה. אך לאחרונה הפסקתי להשתמש בTversity, ועכשיו אני מפעיל אותו הוא כותב Unable to connect media server, וגם אחרי מחיקה והתקנה, עדיין, לפעמים אם אני יוצא ונכנס כמה פעמים אז השרת מופעל, אבל הPS לא מצליח למצוא אותו. תודה רבה לעוזרים. עריכה: אחרי התקנה חוזרת מחדש, השרת מופעל כל הזמן, אבל הPS עדיין לא מזהה אותו. עוד עריכה: הFW…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני לא מתכוון לרכוש משחקים באינטרנט, ולא לנגן סרטי DVD, אני מתכוון רק להוריד דמואים ולשחק במשחקים מקורים (שירוצו מהדיסק), אני מתכוון להוסיף גם קינקט. קראתי כמה הודעות ובחלק אומרים שה-4G יעבוד יותר מהר ובחלק בדיוק ההיפך, אני נוטה להאמין שה-4G יותר יתאים לי מבחינת שיקולי איכסון מה גם שיש אפשרות תוספת 100 שקל להרחיב ל-32 GB (סטיק אחד בנוסף ל-4GB המובנה). ההפרש במחיר בין 250GB ל-4GB (בשני המקרים עם קינקט) הוא בערך 400 שקל. השאלות שלי: 1. האם גירסת ה-4GB באמת עובדת מהר יותר מכל הבחינות? האם שימוש ב-USB נוסף (32GB) לא יצרוך יותר משאבי מערכת? 2. במידה ואבחר בגירסא של ה-250GB, האם ניתן לשמור משחקים שלמים (מדיסקים מקוריים) בהרד דיסק ולשחק במשחקים ללא הצורך בדיסק מקורי בכונן?…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברכה יכולה להיות גם קללה - זכינו בסוני פלייסטיישן 3 במפעל הפיס - קונסולה דקה, 120 ג'יגה כולל 2 משחקים + אחריות לשנה. נהדר כביכול... הבעיה שהילדים גדלו ואין ממש צורך. תודה למפעל הפיס, עם כל הלב, אבל אני מעדיפה למכור.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קונסולה בת שנה-שנה וחצי, שרחוקה מלהיות בשימוש מאסיבי, אך עדיין הלכה לה העינית. רכשתי עינית חלופית וביצעתי את ההחלפה בעצמי, אך האם עליי לצפות למקרה דומה בשנה-שנתיים הקרובות, או שמה מדובר בחוסר מזל? האינטרנט רווי מקרים כאלו, והשאלה היא האם מדובר במקרה נדיר, ולא סביר שהוא יישנה בקרוב, או שישנה תופעה מוכרת וגורפת בקונסולות ה-PS3. מלבד זאת, האם ישנה בעייתיות בהרצת סרטי DVD על המכשיר? אני לא נוטה לעשות זאת, אך אולי הדבר עלול לגרום לבלאי גדול יותר מאשר סרטי בלוריי או משחקים?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו זה רישמי. סופר מריו גלאקסי המשחק עם הביקורות הגבוהות ביותר בכל הזמנים לא כל כך מבין מה ה Orange box עושה שם, זה לא משחק סוף העולם. ולא צריך לתת ציון על חבילה משתלמת, אז מה אם הם חיברו את המשחקים לא חסרים משחקים טובים אחרים.
-
- 33 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
סוף סוף הוא הגיע רוק בנד לפוסי3 אצלי בבית משחק ענק חובה לכל מי שאוהב את GUITAR HERO ועכשיו לשאלה: למישהו יש מושג אם פתרו את הבעיה שאי אפשר להשתמש בגיטרה של GH3 בRB?
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
http://nextgn.com/2008/12/10/home-open-beta-available-december-11-details/ Sony announced that its Home Open Beta will become available for all PS3 users around the world on December 11. PlayStation Homes open beta service will continue to evolve with new features and functionality.
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17345 נראה מבטיח ;D
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני לא מצליח להריץ משחקים באקסבוקס הוא אומר לי כל הזמן PLAY DVD במקום משחק ... מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/bonusround.php?ep=22 העורך של Playstation Magazine - ששיחק פעמיים במחשק טען כי לטעמו המישחטק טוב יותר מ Halo 3 ומ Gears of War. בסקירה רא/שונית הוענק למשחק ציון 10/10. להזכירכם, זהו משחקי בלעדי ל PS3. אחרי האכזבה מ HAZE נראה שיש למה לחכות.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הקדמה לאלו שלא זוכרים: כשה-PS3 יצאה בארה"ב, "אכזבה" היא לא מילה שמספיקה לתאר מה שעבר במוחות של אלו שציפו לה. ההבטחות שסוני השמיעה כל פעם שהמוצר נדחה, לפיהן ה-PS3 פשוט הולכת להיות הקונסולה המדהימה ביותר שנראתה אי פעם, לא רק שהתבררו כלא נכונות, אלא כהפוכות לגמרי מהמציאות. הקונסולה הייתה יקרה מאוד, כמעט כל משחקי ההשקה היו פשוט גרועים, החנות המקוונת הייתה מגושמת ולא הכילה כמעט תכנים אטרקטיביים, אפילו אי אפשר היה להוריד דברים ברקע, הקונסולה לא תמכה ב-720p, משחק רב-המשתתפים היה חלש... אתם מבינים את הרעיון. Ars Technica נתנו לקונסולת "הדור הבא" ציון של 6 מתוך 10 כשהושקה, ובינינו - בצדק רב. היום, למעלה משנה וחצי לאחר ההשקה בארה"ב, Ars Technica חוזרים לבחון את ה-PS3 ומתארים את הד…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום יש לי psp האם המצלמה של ה psp יכולה גם לשמש אותי במשחק socom בדיבור עם האנשים? מישהו יכול בבקשה להגיד לי את זה. כי יש לי בן דוד בארצות הברית שיכול להביא או מצלמה או מיקרופון, והדיבור ב socom חשוב לייש פה מישהו שניסה לדבר בסוכום עם המצלמה ועבד? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קודם כל אם האשכול הזה לא מתאים לכאן תיידעו אותי . יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור. יש ברשותי מכשיר XBOX הראשון וכאשר אני מפעיל אותו נשמע רעש מן כונן הDVD אבל אין תמונה והמכשיר לא מעלה את המשחקים . אני לוחץ על כפתור ההפעלה עד שצבעו נהפך לכתום אבל שוב אין תמונה ורק שאני לוחץ על כפתור ההפעלה והוא בצבע ירוק עולה מסך שגיאה 05 שאומר שלא ניתן להפעיל משחקים במכשיר הבנתי שיש לXBOX בעית התחממות ? מה עליי לעשות ? לשלוח את המכשיר לתיקון או שהמכשיר ישר לפח ? חשוב לציין שיש ברשותי טלויזיה לא חדישה ובמקור שהמכשיר היה אצל אבי הוא פעל יופי העלה משחקים והייתי משחק במשך שעות רצופות האם זה תלוי בחדישות הטלויזיה או שמה יש תקלה רצינית בפנים המכשיר ?. אשמח לקבל פתרונות בכל פורום תמיכה אחר לא עזר…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftauto4/news.html?sid=6175585&tag=topslot%3Btitle%3B1&om_act=convert&om_clk=topslot&page=1 מדהים אי אפשר לתאר כמה אני מחכה למשחק הזה (מזל שיש PS3) ליביו
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בקרוב (עוד חודשיים-מקסימום שלושה) אני מתכוון לקנות קונסולה. בהתחלה חשבתי על Wii והייתי כמעט סגור על קנייה. אבל אני יותר אוהב את המשחקים רציניים כאלה שאפשר לשחק מלאאא זמן בלי להשתעמם.. וב-Wii,זה יותר לכיף שלך נגיד ה-Wiifitשיצא בקרוב והחבילת ספורט,ולשחק בו משחקים אחרים נראה לא נוח.. מה כדאי? וגם ל-Wii עוד אין ספריית משחקים גדולה כל כך..ויש לי בבית גם המון משחקים של סוני2 ..שהיה לי פעם ז"ל. או שעדיף בכלל PSP? מבולבל לגמרי. תודה לעוזרים .
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום...יש לי טלויזייה toshiba lcd colour tv הדגם הוא 32av833g...יש לי xbox 360 ...הטלויזייה שלי לפי מה שראיתי היא hd ready...עכשיו אני באפשרויות display באקס בוקס לוחץ על optimal resulotion והוא נותן לי 1080i..איך זה הגיוני?...כי יש לי גם את האפשרות לבחור ידני ב 1080p...האם הוא בוחר לי ב optimal resolution ב 1080i בגלל שהטלויזייה שלי היא hd ready שלא תומכת ב-1080p?...אני פשוט רוצה לדעת אם עדיף לי לבחור בכל זאת ידני ב 1080p או לתת לו לבחור ב optimal resulotion שבוחר לי ב 1080i...אשמח אם תעזרו לי...תודה.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש משחקים טובים בסגנון של אובליביון ל360 יש המלצות ? mass effect ואובליביון שיחקתי
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מבאג? הם מוכרים חבילה של ה60GB שכוללת עוד שלט אלחוטי ושתי משחקים ב4400 אבל הקונסולה היא ארופאית למרות שאין לי מושג מה יהיה ממש ההבדל אולי חוץ מהעבודה שמשחקים שבNTSC לא יפעלו עליה אבל בכול מקרה אין צי'פ ככה שכול משחק אני קונה פה בארץ והפורמט פה בארץ לפי הידוע לי הואPAL אז אני צודק בזה?אם לא תקנו בבקשה אולי אתם מכירים חנות אחרת או עיסקה אחרת משתלמת יותר? אשמח לשמוע ואיך מחברים את הקונסולה לרשת? תודה למי שעוזר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי ps3 והוא בגרסה 2.17 אני מתלבט לאיזה גרסה לעדכן אותו כי אני יודע שהגרסה האחרונה 2.42 עושה בעיות לפעמים ואני לא רוצה להסתכן לכן מהי הגרסה הכי גבוה המומלצת להתקנה ואם אפשר קישור להורדתה מפני שדרך הקונסולה אפשר לעדכן לגרסה האחרונה בלבד תודה מראש על העזרה זה יעזור לי מאוד
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף.... הPSN שלי במשחקים משתגע. פעם עובד לי משחקים ברשת, פעם לא או שזה חצי עובד חצי עובד = ניתוקים כל הזמן, בקושי מצליח להיתחבר... ויש לאגים. יש ממש קצת פעמים שזה באמת עובד בלי בעיות. אני ספק 012 תשתית HOT על 5 מגה אינטרנט... עכשיו אין לי ראוטר, אין לי פיירוול, הסוני מחובר אל הHUB. הHUB מחובר למחשב שלי המחשב שלי מחובר למודם. עוד שני מחשבים מחוברים לHUB קח שהמחשב שלי פועל כמו ראוטר. עכשיו ששאלתי בפורום הרשמי של סוני, אמרו לי שאני צריך לשנות את צורת סידור האינטרנט לפחות מסובכת, אבל תכלס זה שטויות. עכשיו תגידו, יש איזה משהו שאני יכול לעשות אם הספק או הגדרה מסויימת שהPSN יפעל לי חלק? כי הבעיות האלה משגעות אותי! ורק שתידעו שכל שאר הדברים פועלים מצויין, האינטרנט …
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. עוד שבוע עייף בעולם הגיימינג, רק לנו יש עדיין כוח. איתי נעדר אבל הרמנו פרק מוצלח בכל זאת, אם כי מעט קצר יותר. צחקנו, התדיינו, ועשינו מה שאנחנו עושים כל שבוע. אל תשכחו להגיד ליוגב מזל טוב על הפלייסטיישן החדש :-) פרק מס #15 הלו קיטי http://pod.icast.co.il/91e76ecb-15bd-42d7-9e7f-b8bab2d544ea.icast.mp3 * אליפות הארץ ב Pro Evolution Soccer * הקניה הגדול של Marvel עי Disney (לינק) * טכנולוגיית Head Tracking בקונסולות (וידאו 1) (וידאו 2) * משחקים חדשים שיוצאים השבוע * המלצה של רן על Resident Evil 5 * המלצה של אופיר על The Darkness * שאלות מאזינים: o איזו טלווזיה יש ל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשביל חוויה מלאה ניתן להשתמש ב- MOVE , Navigator, Eye ואפילו ה- Sharpshooter (שהוא הרובה שמתחבר ל- MOVE). מישהו שיחק עם כל זה ויכול לתת חוות דעת? זה באמת שווה את כל הכסף? בנוסף , חייבים את ה- EYE? למה צריך את זה בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-