עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Chaos202,

כמה שוקל ה-XBOX 360 Premium+(למרות שקשה לי להאמין שזה ישפיע על המשקל) "קונטרולר נוסף" ו-4 משחקים)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by ביצה,

אני יודע שאם אני משתמש בצ'יטים אז אני לא יכול לקבל טרופיז ובגלל זה לא שמתי קודים עד עכשיו, אבל רציתי לשאול אם אני שם קודים על חשבון שמירה אחרת, נגיד אני ישים קוד ואז ישמור על שמירה אחרת, שאני יחזור לשמירה בלי הקודים, אני עדין יקבל טרופיז? תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. יש לי טלוויזיה ישנה שהחיבור היחיד שלה הוא 21 פינים.. תיהיה אפשרות לחבר לה xbox360? תודה

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  4. עשיתי חיפוש ומצאתי הרבה נושאים וראיתי גם שאין לה חיבור לכבל רשת, אז תיארתי לעצמי שאין אפשרות לשחק ב-LIVE. יש מישהו שיכול לאשר ?

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  5. טוב אז ככה אני משחק לפעמים בפוקימון לDS -כן כן תצחקו אבל הוא נורמלי בניגוד לקודמים בכל מקרה את חלק מהפוקימונים שמצאתי אני רוצה להפריש לגמלאות ואני צריך המלצות במה להחליף את GYARADOS \STARAVIA\BIBAREL\ בקיצור אני מחפש מים\רוח\ולא משנה שכיף לפתח יש המלצות ?

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by elitzur e,

שלום, קניתי לפני כשבוע XBOX ONE S 2TB מארה"ב. בXBOX ONE S כבר אין את הPOWER BOX - האם מישהו יודע האם אני עדיין צריך לקנות שנאי? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  7. סתם שאלה טכנלוגית, ולא דיון מודצ'יפים

• 75 תגובות
    • 8.1k צפיות
  8. Started by אסיWOW,

יש לי מחשב בביית ואני מעוניין לרכוש לו מסך 32 LCD גדול למחשב פתאום התחשק לי גם לקנות סוני 3 השאלה האם המסך יכול לקבל בו זמנית גם סוני וגם מחשב? אין לי כוח כל הזמן לנתק כבלים ולחבר אותם שאלה שנייה אותו דבר בנוגע לרמקולים... תודה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  9. היי, רציתי לדעת האם כל הדגמים של הפלייסטיישן 3 העבה (40, 80 ג'יגה) תומכים במשחקים של פלייסטיישן 2 ? יש המון באתר יד 2 שמוכרים את הדגמים הישנים במחירים ממש מצחיקים עם 2 שלטים + משחק. האם אתם ממליצים לקנות מהם? יש בזה חסרונות (שחיקה של העינית אולי?)??

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by L1ron,

שלום, האם ניתן להגדיל את המפה למטה בפרו 2011 בסוני 3? ויש איזה שהוא פוסט בפורום עם תרגילים וטריקים שאפשר ללמוד ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by hadarK,

היי, לפני כמה פרסמו פה חנות בראשל"צ להחלפת משחקים, אם מישהו זוכר את השם של החנות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. כותרת.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by crabrocket,

כמה שאלות: א. האם נכון שהאוזניות מתחברות ישירות לשלט של האקסבוקס? ב. אם כן כשמחברים את האוזניות האם הסאונד מהטלויזיה מבוטל אוטומטית או שצריך להשתיק אותו ידנית? ג. כמו כן האם כשמחברים את האוזניות ישר שומעים בהם או שצריך להגדיר הגדרות מיוחדות? ד. שאלה אחרונה והכי חשובה: האם כל אוזניות בעלות חיבור רגיל ניתן לחבר לשלט או שצריך אוזניות מיוחדות? תודה רבה מראש לכל העונים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שאלה: כיצד מחברים אקסבוקס 360 לרשת? השאלה חלה גם על PS3. שלום, אני מתלבט מה לקנות. אני אוהב לשחק במשחקי ספורט, קצת פעולה וקצת הרפתקאות. אני עושה חושבים, מה קל יותר וכיצד מרכיבים כ"א לרשת. אשמח לתשובה או למדריך מפורט. תודה וחג שמח.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ??? כמו בפלייסטיישן 3?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  16. תקשיבו אני רוצה לקנות PS3 מארה''ב אבל יש לי שאלה : 1) אני צריך שתגידו לי אם יש בעיה כלשהי אם החיבורים של ה-PS3 לישראל( אני מזכיר לכם אני קונה מארה''ב).. 2) הבנתי שלא צריך מתאם זה נכון? אם כן אז מה צריך.. 3) אני רוצה שמתליצו לי איזה גירסא לקנות ומה הכי העדיף כי מה שראיתי שהכי טוב בנתיים היה זה : http://www.circuitcity.com/ccd/productDetail.do?N=90000141+&oid=221001&catOid=-16622&c=1 למי שאין כוח להיכנס לקישור חח : זה גירסא של 80 ג'יגה ב-400$ וד''א הבנתי שיוצא גם גירסא של 160 אני לא קונה בחודש הזה אז אין לי בעיה לחכות אם זה שווה תודה רבה לעוזרים! D:

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by gtabak_37,

אני רוצה לשאול באיזה תהליך יצור המעבד של הסוני פלייסטיישן 3 מיוצר ראיתי בוויקיפדיה האנגלית שיש גרסאות של 65NM ו 45NM אז איזה משתמש המעבד של הפלייסטיישן 3?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by nirsk1,

אם אני נרשם בUK (אנגלליה) , אני יוכל לדבר ולשחק עם אנשים מארצות הברית? ומה ההבדל אם אני נרשם מUK או USA? שמעתי שאם אני נרשם USA יש לגים ... זה נכון?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  19. שלום, אני די שרוף על המשחק pes, וכבר הזמנתי את הpes 2009 לפלייסטיישן 2, והוא יגיע אליי ביום היציאה לחנויות וכו' שזה ב30.10 אך יש דברים שצריך לתקן, וkonami מביאים עדכון של התיקונים, אבל אני אישית לא יודע איך לשים את העדכונים בPS2... חוץ מזה יש גם אתר רשמי אחר, שמביא option file שמתקן את כל הרשיונות וכו'.. וזה חוקי , ואני רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה ? נגיד אני צריך לקחת את הכרטיס זיכרון ולחבר אותו למחשב ולהוריד לזה, או לחבר את הPS2 למחשב דרך הUSB ? אשמח אם תעזרו.

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  20. היום הבאתי מכשיר PS3 מחבר שלי, חיבאתי אותו לטלוויזיה שלי (37 LCD של סמסונג, אם תרצו דגם אני אביא) והיא זיהתה שיש שם כבל מחובר אבל כתבה לי: mode not support או משהו כזה, אבל אני חושב שזה מפני שההגדרות בסוני לא טובות בגלל שלפני שלקחתי את הסוני מחבר שלי הוא היה מוגדר על 1080P ואצלי בטלוויזיה יש רק 1080i אז אני אכבר לא יודע מה לעשות... בבקשה שמישהו יעזור לי כמה שיותר מהר בבקשה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  21. החנות מוניליין הם חנות שאפשר לסמוך עליה או לא בהתקנת צ'ים ובהחלפת ספק כח? תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  22. Started by lesForce,

מישהו פה הזמין כבר איזה משחק או שלט באיביי? אם כן זה חוקי מהמכס? ואיך זה הולך ? (אף פעם לא הזמנתי) אני רוצה להגיד למוכר שיביא לי את השלט הזה http://cgi.ebay.com/Sony-Playstation-3-PS3-Dual-Shock-3-Wireless-Controller_W0QQitemZ370057451976QQihZ024QQcategoryZ139969QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem ועוד משחק שראיתי שיש לו בחנות במשולח אחד. אז המכס לא יכולים לקחת ממני מיסים על הברחה או משהו כזה? תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  23. Started by zzz727,

יש לי PES 2009 ב PS2 אני כבר 2 עונות עם סביליה בעונה הראשונה לקחתי מקום ראשון בעונה השניה מקום שני ומשום מה אני לא רואה שום דבר שקשור לגביע אופ"א או לליגת האלופות מה עושים?? עם זה קשור הסטטיסטיקה של השערים שלי זה בין 40 ל 50 גולים בעונה.. אולי אני לא נכנס למצב נכון למרות שאני לא חושב...? למה זה? בתפריט הראשי איך עושים ליגה שיהיה בה את הליגות והגביעים האלו..? איך רואים מי עלה לליגת האלופות או לאחד הגביעים? איזה ליגות וגביעים יש??

24. כמה עולה נינטנדו דיאס באמריקה לא באי ביי אלא בחנות רגילה? אמשח מאוד לקבל תשובה מהירה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by alfa100,

אני רוצה לקנות אקס בוקס 360 אבל בדקתי ואומרים שאקס-בוקס 720 יצא בקיץ אז רציתי לשאול האם זה נכון שהוא יצא בקיץ? אם לא מתי הוא יצא? וכמה נראה לכם שהוא יעלה? ואקס-בוקס 360 יהיה טוב כמו ה720 הוא שונה?

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.