עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by eegg,

אני מזמין את הpsp מארה"ב ורציתי לדעת איזה משחק מרוצים לקנות: need for speed most wanted or burnout dominatior

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קודם כל סרטון משחקיות פה - שנית שיפצתי קצת את הדף שלי ביוטיוב ואני מקווה להוסיף עוד סרטונים בעתיד ובכללי להיות יותר פעיל שם אז מי שרוצה זה הדף ביוטיוב - http://www.youtube.com/user/TNATNA100?feature=mhw5 תמונה צריכה ליכנס לשם עוד כמה שעות בכל מקרה נחזור למשחק Fragile Dreams הוא משחק מוזר למרות שהמשחקיות שלו די פשוטה ומיושנת המשחק מדבר על ילד בודד בעולם הרוס שמנסה למצוא ניצולים אחרים -בדרך הוא מוצא עוד רוחות אבל בכללי רוב המשחק יש תחושה של בדידות ולהסתובב בעולם הרוס בחלק הזה שזה מרכז ההתחלה של המשחק המשחק מאוד טוב -יש לו גרפיקה מצוינת בגלל עיצוב אומנותי מאוד טוב והגרפיקה בין ראליסטית לבין מצוירת גם המנגינה טובה ומוסיפה לאווירה -עד פה הכל טוב וזה משחק א…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by EchoChannel,

סיקור על המשחק Mass Effect 3 אתם מוזמנים לפרגן, להעיר ולעשות לייק במידה ואהבתם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 978 צפיות
  4. היום היה לי מה שניראה כמו נורת המוות הצהובה בPS3 אבל זה יסתדר לבד לפחות בינתים לא יודע כמה זמן נישאר למכשיר אבל החלטתי ליקרוא למושג "נורת החולי הצהובה "

• 24 תגובות
    • 3.6k צפיות
  5. Started by zedprime,

שלום לאנשי hwzone - ביום שני הקרוב, ה13 לחודש קבוצת "היילו 3 ישראל" (שאני שותף בה) מארגנת ארוע פתוח של היילו 3 לכלל ציבור השחקנים. הארוע יתרחש אצל הגראז' גיקס בחולון (רחוב הפלד 40). שימו לב - זה לא ארוע מסחרי, זה יוזמה של שחקנים למען שחקנים. אין דמי כניסה לארוע אך יתכנו דמי כניסה לתחרות עצמה (בסכום סמלי של 20 ש"ח) שכולם יוקדשו לזוכים בטורניר. פרטים על הארוע ניתן למצוא באתר שהקמתי לנושא - http://halo3il.com אשמח לראותכם בארוע, תהיינה עמדות חופשיות על מקרנים לאלו שלא מגדירים את עצמם כשחקנים "מקצועיים" או שסתם רוצים לשחק בשביל הכיף. עדכונים על מבנה הטורניר ופרטים נוספים ימסרו באתר הבית של הקבוצה.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  6. Started by חן מ,

שלום לכולם וחג שמח אני ואחי מתלבטים אם לקנות PS3 או לא.יש לנו בבית מדיה סנטר ומחשב מאוד חזק,כולל כרטיס 470GTX שמריץ לנו את כל המשחקים בצורה יפה מאוד האם כדאי לנו לקנות PS3 שיהיה בנוסף למחשב,או שאותה חוויה שאנחנו מפיקים כרגע במחשב נפיק גם בPS3 וזה לא עקרוני וחבל על הכסף? אשמח לקבל הצעות תודה

• 16 תגובות
    • 5k צפיות
  7. אני נוסע עוד חודש לניו יורק ובעקבות הירידה במחיר אני רוצה לקנות שם PS3.... אז כמה שאלות: האחריות של סוני היא בינלאומית? אם אני קונה בארצות הברית (אני מניח שזה יהיה דגם שתומך בשידורים NSTC) האם הוא יעבוד פה? (על PAL) יש נעילת משחקים? יש מכס? תודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. שלום חברים, בעיקר למבוגרים יותר שבניכם. אני לא יודע מול אילו משחקים אתם ביליתם את הילדות שלכם, אבל את רוב הילדות שלי ביליתי מול זה: בישראל של אמצע שנות התשעים דבר כזה בלט מבין כל המשחקים בארכייד ופשוט הפנט את כל הבאים. הגיימפלי משובח מאין כמונו. אפקטים, פיצוצים, באס מהמכונה בכל אגרוף שמקפיץ את כל הקומה, ופשוט אקשן וסקיל במיטבו. מורטל קומבט? אל תצחיק אותי... לא עבר הרבה זמן, ואז קיבלנו את זה: הגרפיקה השתכללה, הקומבואים השתכללו, הכל פשוט נהיה מהנה מאוד. מצאתי את עצמי בארכייד מבלה ימים שלמים ושורף עשרות שקלים (אז ובגילי זה היה המון). המשכתי לשחק במשחק הזה שנה אחרי עוד שנה אחרי עוד שנה והגיעו כבר האימולטורים שבזכותם אני לא צריך לצאת מהבית. איפשהו בין השנים 2001…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Sargon,

בא לי למקם את הקונוסולה שלי(ישנה לא חדשה) בחדר שינה בתוך הארון. ככה אני יכול לשחק מהמיטה, וגם הקונסולה נשמרת מאבק כי היא בתוך הארון. עשיתם פעם משהו כזה? מה ההמלצה שלכם לשים קונסולה בתוך הארון בחדר שינה? רעיון מטופש? גאוני?

10. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם? קניתי קונסולת NES ישנה כי חשבתי שהיא תעבוד עם המשחקים של המגאסון הישן שלי. התבדתי. לצערי. הקלטות שיש ברשותי כמו שתראו בתמונה לא נכנסות פנימה ואין לי מושג למה. על כול פנים אני מחפש משחקים, יש למישהו משחקים שהוא לא צריך? ומאיפה אפשר לקנות משחקים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by ביז'ו המוס,

האם אפשר לחבר פלייסטשיין 3 NTSC מאמריקה לאינטרנט בארץ ולהוריד משחקים מהאתר של סוני? והאם יש בעיות אחרות בלהביא PS3 לארץ מאמריקה חוץ מהשיטה השונה?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yehonatan28,

!!בכותרת רשום Xbob ולא Xbox וגם רשום OEN ולא ONE ואני לא יודע איך משנים אז סליחה... שלום לכולם, אני כבר הרבה זמן תקוע אם הקונסולה (כן לא תאמינו) ps2 וכמו שאתם כבר יודעים היא גרועה! אז חשבתי שאחרי כל כך הרבה זמן אני אתחדש לי ואקנה את אחת מהקונסולות החדשות -PS4 / Xbox ONE... אבל אני לא יודע איזו טובה יותר מבחינת מחירים, משחקים ובעצם הכול... איזו קונסולה עדיפה? נ.ב: לפי מה שהבנתי מחירי המשחקים של ps4 ממש יקרים, זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. מעניין למה הם לא מפתחים ל PS3, ונותנים בלעדיים רצינים למיקרוסופט (וכל משתמשי ה 360 המרוצים) http://news.teamxbox.com/xbox/15105/Ninja-Gaiden-2-Box-Art/ איך שאני אוהב את המיקרוסופט האלו, הנה מהדורת אספנים לסטיק נראה לי שהסטיק גדול יותר מהמקורי, (אני יודע שקשה להבחין בתמונה)

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  14. יש לי אקס בוקס פרוץ 1.51 . קניתי משחק חדש מקורי פיפא 2014 גביע העולם. כותב שלא ניתן לקרוא את הדיסק. משחקים צרובים עובדים. מה לעשות ? עשיתי לו עדכון אחרון על usb וכותב לי קוד שגיאה : 3143-40A3-1600-2203-C0001

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by WarMachine,

שני המשחקים האלה התחילו לעניין אותי בזמן האחרון, קיבלו ביקורות מעולות ומוגדרים ע"י הרבה אנשים כ-must have. העניין הוא שחייבים את הגיטרה בשביל לשחק בהם וליהנות מהם כמו שצריך וזה כבר מתחיל לייקר מאוד את העסק עד פשוט חוסר כדאיות, גם אם רוצים להזמין מחו"ח רק את הגיטרה אז המשלוח עולה הון שלא לדבר על המיסים. השאלה שלי היא אם יש כאן למישהו את אחד מהמשחקים (X360) ואם בכל זאת שווה להשקיע בגיטרה בשבילם כי הם עד כדי כך טובים.

16. Started by thebenjamin,

משדר מהראוטר שמחובר למחשב לראוטר אחר שמשמש כrepeater והוא מחובר חוטית לXBOX.. אני עושה streaming רק של XVID.. ממיר את הכל לWMV.. (בגלל שHD תלוי בקידוד נתקע לפעמים) עד לא מזמן לא היו בעיות אבל עכשיו... פעם אחת בפרק כלשהו... (פרקים של 45 דקות שהם 350MB שהפכו ל490MB ופרקים של 25 שהפכו מ175MB ל250MB) נוטים להתקע... עד עכשיו זה היה די קבוע.. בסביבות 7.5 דקות מתחילת הסטרימינג.. למרות שבפעם האחרונה זה קרה לי ממש לפני סוף הפרק.. אני לא מבין למה זה לא משדר את זה באופן רציף לפי חישוב שלי המהירות של הסטרימינג צריכה להיות בקצב של 210KB/s לכל היותר... כלומר חיבור רישתי של 1.7MB.. לא ברור לי למה פתאום זה התחיל לקרות..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם.. כחלק במסגרת ההנחות שחברת ksp נתנתה על משחקי ps4 רכשתי את המשחק הנ"ל. אחרי משחק של כמה דקות שמתי לב שיש המון בעיות טכניות במשחק. בנוסף שמתי לב שיש עידכון די גדול למשחק. מישהו חווה את אותם בעיות טכניות ובעקבות העידכון זה הסתדר לו? או שגם אחרי העידכון ישנם תקלות למינהן? קראתי באיזה פורום ברשת שחברת Ubisoft מצטערת על התקלות ומפצה במשחק מתנה? מישהו יכול לתת לי פרטים נוספים אני ישמח...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי לכולם אני רוצה לקנות PS3 ויש לי שתי הצעות טובות על שתי אלו שאמרתי אבל בכל זאת אני רוצה להיות בטוח שאין הבדל בין שניהם חוץ מהזיכרון כי אני באמת לא מבין בדברים האלה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. http://www.gamespot.com/news/6168949.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;1 בקיצור כל מיני שיפורים מגירסת הבטה והוא יהיה חינמי לתקופה קצרה ומאוחר יותר יעלה 5 $

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by BravaSX,

אהלן, לפני הקניה של הקונסולה, רציתי לדעת כאשר אני ארכוש PS3 בשיטת שידור NTSC ולא PAL, אני אוכל להריץ משחקים שהם בשיטת שידור PAL? או שאני לא אוכל ואני אצטרך לרכוש קונסולה שהיא בעצם PAL? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by lisly,

אני מעוניין לקנות שלט אלחוטי לPS2, השאלה שלי האם כדאי לקנות בכלל, האם הוא לא עושה בעיות? נח ? ושאלה נוספת בעצם של איזה חברה מומלץ של AIRSTYLE שמעתי טוב וגם של SEGA, תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  22. Started by kababo,

היי, אני רוצה לחבר את התופים של גיטר הירו 4 מגרסת הXBOX למחשב. עכשיו בגלל שהתופים אלחוטיים לגמרי, רציתי לשאול אם יש איזה מתאם USB שיאפשר לתופים לעבוד על המחשב. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by UponTheRose,

אני מתכנן בקרוב לקנות PS3 אבל הבנתי שיש מספר מודלים שונים כמו הslim והעבה הישן אני לא יודע מה עדיף לקנות או מה יותר זול, אבל לכל אחד יש חסרונות ויתרונות משלו הבנתי שהישן הוא עם לינוקס וחזק יותר כנראה לעומת הסלים שיש לו מעבד חלש יותר אבל אם פחות סיכויים להתחממות יתר ולגבי הנפח הארדיסק - אפשר אולי פשוט לקנות הארדיסק חיצוני של 500GB ולהתקין בו משחקים וסרטים? זה בכלל אפשרי לחבר הארדיסק חיצוני? זה נכון שהPS3 יכול להריץ משחקי PS2? אם כן, צריך דיסקים של PS2 או התקנה בהארדיסק? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ובכן זה החדר "הצנוע" שלי ומה הוא כולל? אז ככה מחשב כפי שמופיע במפרט שלי+ מסך Samsung 226BW 22 אינץ מקלדת Zboard לגיימרים עם מקשים מתחלפים מצלמת אינטרנט V1000 של Microsoft עכבר לייזר של Microsoft מדפסת Pixama IP300 Canon רסיבר של JVC סט 5 רמקולים גנריים (בדרל להיות מוחלפים) XBOX Crystal עם 200 גיגה הארד דיסק שמלא ב80 משחקים +2 שלטים מקוריים שקופים XBOX360 Premium 65NM XBOX360 Quick Charger -מטען מהיר לבטריות לשלטים 2 שלטים XBOX360 מקוריים PSP לבן Iphone 16 גיגה לוח קליעה למטרה של Archnid נגן 4 גיגה של Cowon D2 מסך 40 אינץ' מהסדרות החדשות של Samsung דגם LA40A450 והרי כמה תמונות הנה תמונה שמנסה לקלוט את כל האביזרים תמונה של הXBOX360 הIPHONE הPSP והנגן…

• 24 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by Ilia Khen,

Xbox 360 250gb חדש לגמרי היה בשימוש כ חודש בכללי. אני מוכר אותו אם שניי שלטים ומטען לשלט והסוללה הניטענת שלו וגם ארבה סוללות ניטענות וכ 50 משחקים הכי חדשים. וכול זה ב 1800 ש"ח לפרטים וקנייה 0503778874 איליה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.