עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by shimon1,

שלום חברה.. יש לי מודם aztech 600e ואני עם בזק והספק 012.. איך אני יכול לחבר את הפליסטיישן ישירות למודם ללא נתב שיבצע את החיוג. אני רוצה לחבר ישר בין המודם עם כבל רשת לPS אבל מי מבצע את החיוג? אני לא ממש מבין בדברים האלה ואשמח להסברים כלליים ובפרט לבעיה שלי ואיך לפתור אותה. דרך אגב עשיתי חיפוש פה באתר וראיתי שנשאלה השאלה כבר אבל לא הבנתי דרך זה ולכן פניתי בשאלה בעצמי. תודה רבה למי שיוכל להקדיש טיפה מאמץ.. שבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  2. Started by Fexor,

אהלן, אני מתכנן לקנות PS3 בזמן הקרוב. בעודי מתכנן איך אני חורש על uncharted, GTA ומשחקים נוספים, חבר שלי אמר לי שאמנם אין הגבלה איזורית אבל יש משחקים שלא מסוגלים לעבוד על רזולוציות נמוכות. זאת אומרת שאם אני אחבר את ה-PS3 לטלוויזית CRT רגילה יש משחקים שפשוט לא יעבדו. זה מטריד אותי כי בינתיים יש לי טלוויזיה כזאת (בעתיד, תהיה לי טלוויזית FHD כמו שצריך). הוא אף הוסיף ואמר שכאשר חיבר את ה-PS3 שלו עם GTA4 לטלוויזיה אצלו בסלון שתומכת ב-HD באמצעות כבל HDMI המשחק עבד כמו שצריך. אחר כך, כשלקח את ה-PS3 לחדר שלו שם יש טלוויזית CRT רגילה המשחק לא הסכים לעבוד "בגלל ש-GTA לא עובד ברזולוציות נמוכות/לא דרך HDMI". בשורה התחתונה, השאלה שלי היא האם המצב שהוא תיאר באמת קיים ובלי טלוויזיית LCD…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Or94,

הייתה לי יום הולדת לא מזמן וחשבתי אולי לקנות XBOX360 או PS3. אני רוצה לדעת מה יותר כדאי לי לקנות. לאיזה מכשיר המשחקים יותר יקרים ולאיזה מכשיר יש יותר משחקים שמיוחדים לו? האם המחשב שבצד מציג גראפיקה יותר טובה מאשר XBOX360 או PS3? האם אפשר לפרוץ את שניהם? אם כן אז איפה? כפי שאתם רואים במפרט בצד יש לי טלוויזיה 37 אינץ' FULL HD של LG. אז כדאי בכלל לקנות אחד משניהם או לקנות מחשב חדש לעצמי? כי המחשב שיש לי בצד לא רק שלי ולא תמיד אני משחק בו.

• 33 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. Started by Mike_Shinoda,

היי, חבר שלי קנה פלסטיישן 4 מארה"ב. הבנתי שהמשחקים ב- PS4 הם Region Free. האם זה נכון? אם כן, מאיפה אתם ממליצים לקנות משחקים בזול? אני יודע שאנשים היו קונים מאתרים כמו ZAVVI/blahdvd/games.co.uk משחקים לדור הקודם. אבל זה כי הרבה אנשים רצו לקנות גירסאות אירופאיות. מכיוון שאני מבין שגם גירסא אמריקאית תעבוד טוב. איפה הכי משתלם לקנות? יש אתר מסויים שאתם ממליצים? האם ישנה אפשרות לקנות משחקים דיגיטלית? אם כן האם זה יותר זול/משתלם? כמו כן רציתי לשאול לגבי ה- PSN. האם כשפותחים חשבון כדאי לפתוח חשבון ישראלי? (האם ישנה אפשרות בכלל?) האם זה משנה משהו מבחינת התכנים שניתנים לרכישה או מבחינת המולטיפלייר? האם שווה לשלם על פלסטיישן פלוס? (אני אישית לא שחקן פלסטיישן כבר שנים ו…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by yosda-boy,

אני מעוניין ליקנות xbox360 מאמריקה ואיתו משחקים שקניתי שם ואיזה מישהוא אמר לי שאם אני קונה משחקים בישראל חלקם לא יעבדו? זה נכון?

6. Started by djelectric,

אוקיי אז המשחק הורכז לא מזמן, טריילר גם יש: יש בי איזושהי תקווה שהמשחק הזה יעשה פורט לPC. אני אישית מאוד נהנתי מ-Marvell super heroes VS street fighter

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  7. Teaser שלו מופיע בחוברת של God of War החדש ל PSP

8. Started by 3pac,

על איזה משחק אתם ממליצים לי (לps2 ) ? ומה הקשר לעלילה ביניהם ?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by stone cold,

למי שלא יודע Haze הוא משחק בלעדי לפחות כרגע לPS3 היה אליו הרבה היפ לאחרונה והוא הוצג כמשחק שאמור להיות גדול מאוד שהגיע רגע האמת IGN נתנו לו 4.5 מתוך 10 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27805 אני חושב שבעלי הPS3 יכולים לחכות לסוקום הבא או COD5 Haze פשוט מסריח >

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. אני רוצה לרכוש MICROSOFT POINTS בשביל לקנות כל מיני שטויות למשחקים. בדרך הבאה: נקודות - http://cgi.ebay.com/XBOX-360-LIVE-4000-MICROSOFT-POINTS-MARKETPLACE-ZUNE-/260665831791?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3cb0e4f16f וליצור משתמש שמיקומו מוגדר בUS. האם אוכל להשתמש בנקודות בדרך הזאת? תודה

11. Started by amd@ati,

היי, בימים הקרובים (סופסוף) אקנה Xbox 360, ואני לא יודע האם לקנות את גרסת ה-PRO או שמא את גרסת ה- Elite. (?) אני אשחק על מסך גדול ברזולוצייתFHD, ורציתי לדעת האם ל-Eliet ישנה גם חומרה משופרת וחזקה יותר, או שההבדל היחיד ביניהן הוא גודל ההארד דיסק? אילו הבדלים נוספים יש בין הקונסולות? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=1023 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9348&perur=2&t=23&c=378 הגיוני הבדל המחירים או משהו מסתתר מאוחרי GAME SATION ? אני כבר חושב שאני לא רואה טוב , זה באמת אותו מפרט ומדובר גם ב GAME STATION שזה דגם חדש ולא משומש ? באמת כדי לקנות ב GAMESTATION לעומת BUG ? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  13. Started by kisin,

זהו, לפי דעתי, ללא ספק הטריילר הכי יפה ומושקע שראיתי אי פעם למשחק! http://www.gamersyde.com/stream_4648_en.html המשחק הזה הוא חובה לכל חובבי משחקי המטוסים. כל מה שצריך זה לחבר את הקונסולה למסך גדול, לשים קסדה של טייס על הראש ולהרגיש שאתה טייס לכל דבר

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  14. אני יודע שאני לא מגלה את אמריקה אבל עד עכשיו זה לא אושר רשמית הפעם זה כן הודע רשמית שלהם http://www.gamespot.com/news/6197209.html?tag=latestheadlines;title;1

15. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 17 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה למעלה, כלבות? וואו וואו איזה פרק גדוש יש לנו בשבילכם השבוע, מה זה גדוש? מפוצץ! מה זה מפוצץ? אפילו אפשר להגיד “עמוס לעייפה אחושילינג!” בדיוק בגלל זה החלטנו לעשות אותו נא, כלומר לא ערוך, יענו – בלתי נימול! יש לנו משחקים ששיחקנו השבוע (רוקבנד, מאס אפקט 2, בורדרלנדס, סינגולאריטי ועוד…) המלצות על משחקים לאייפון (iKungFu, Skateboard, DonutGame) ים של חדשות חמות (אקסבוקס, פלייסטיישן, PSP, GeOW 3, MW3 ועוד..) ואוקיאנוס של שאלות מאזינים. תחרות הלייקים שלנו בפייסבוק נכנסת לשבוע השני, הכנסו לדף ה…

16. Started by dudidu08,

חברה ערב טוב רכשתי היום מכשיר X-BOX ARCADE עם הסבה (אני יודע שאסור לדבר על פריצות בפורום אבל זהו לא נושא הדיון) הרי משחקים צרובים ניתן לצרוב לXBOX רק על דיסקים של שכבה כפולה (ממש יקרים) אני קניתי של סילבר ליין ב5 שקל לדיסק (יחסית זול) לעומת VERBATIM שעולה משוה כמו 15-20 שקל לדיסק שזה המרצדס של הדיסקים לי אמרו שסילבר ליין זה חרא דיסקים והם יכולים להרוס לי את העינית האם זה נכון והאם שווה וחייב להשקיע כל כך הרבה כסף על הדיסקים הכי יקרים כמו VERBATIM?

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  17. Started by yehonatan28,

שלום, יש לי אפשרות לקנות את הסוני 4 בניו יורק אבל אני לא בטוח אם הוא יעבוד בארץ ב- 100 אחוז? אם כן צריך מתאם מתח? ובנוסף, האם אני אוכל לקנות משחקים בארץ כשהסוני שלי מארצות הברית? תודה לעוזרים וסליחה על הבורות.

• 11 תגובות
    • 5.3k צפיות
  18. Started by brighi,

שלום, אני עתיד לנסוע להונג קונג וסינגפור שבוע הבא ואני מעוניין לקנות שם קונסולה. השימוש העיקרי בקונסולה תהיה משחקים של 2 משתתפים ויותר (גם של ילדים עד גיל 12 וגם של ילדים בגילאי 22+ ) ופחות משחקים כמו פיפ"א וכאלה, כמובן שאני רוצה שיהיה שימוש בקינקט (גם WII סבבה) ואני מתלבט בין האקסבוקס לWII. אני לא חושב לקנות את הקונסולות החדשות (PS4 או XBOX ONE) בגלל המחיר, טווח המחירים שלי הוא עד 1200 ש"ח. על איזו קונסולה אתם ממליצים? האם יש חנות שאתם ממליצים האלה? מה כדאי לי לבדוק לפני שאני קונה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כן כן .. אחרי שהייתה לי היתלבטות בנושא שפתחתי בעמוד השני כבר . החלטתי לרכוש גירסה של 40 GB . משומש או לא זה לא משנה כרגע . המכשיר כמובן NTSC . הבעיה שלי היא כזו כשנשרמתי ל-PLAYSTATION STORE . לא ידעתי שצריך להגדיר באזור את US ולא ISR . אז מה שקורה עכשיו , אין תמיכה להורדת דמואים לאזור שברחתי . אני רוצה להוריד כמה דמואים למכשיר בכדי לבדוק מה שווה לקנות . יש למישהו מושג איפה אני בדיוק מגדיר את ה-ACCOUNT שלי להפוך שם מ-ISR ל- US . שאני יוכל להוריד דמואים כמו בנאדם ?! תודה רבה ולילה טוב

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Godmoney,

כן כן אני יודע - עדיין ה PS3 לא הגיע אפילו (אם הוא יגיע אי פעם ), וגם מדובר במשחק גרוע למדי (NBA LIVE 08 ), אבל בכל זאת מדובר באופן רישמי למדי במשחק ה PS3 הראשון שלי ובכלליות דיסק הבלו-ריי הראשון שנכנס אלי הביתה אי פעם. אני מתרגש ונרגש למדי - וסתם רציתי לשתף שתהיה שבת שלום!

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  21. תמונות רשמיות של קונסולת ה-Xbox One S שהועלו לרשת כמה שעות מוקדם מדי, חושפות את הגירסה המוקטנת והמשופרת הראשונה עבור הקונסולה הנוכחית של מיקרוסופט - גדול שקטן יותר בכ-40 אחוז, תמיכה בתצוגת 4K ובתצוגה בטכנולוגיית HDR (לא למשחקים, ככל הנראה), ספק כוח מובנה ביחידה הראשית (לכאורה), כונן קשיח פנימי של 2 טרה-בייט וגם עיצוב שמזכיר במידה מסויימת את ה-PlayStation 2 Slim. מה יהיה המחיר, ומתי נשמע אישור כלשהו לכך שגם במיקרוסופט עובדים על דגם משופר ועוצמתי יותר של ה-Xbox One? נחיה ונראה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. http://www.bit-tech.net/news/2009/05/06/sony-buys-ghostbusters-game-from-atari/1 SONY קנו את הזכויות על משחקי Ghostbusters מ Atari, חודש לפני השקת המשחק לחנויות, מה שאומר שהמשחק הבא בסידרה יצא בלעדית ל PlayStation. המשחק שיושק ב 19/6 יצא בסמיכות לסרט השלישי שישוחרר בסידרת הסרטים.

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  23. Started by EyEOnE,

משהו שיחק ויכול להמליץ?‏

24. Started by RG HD,

סרטון חדש על המקרה שלי עם G2A. אשמח לפידבק, עם אהבתם אשמח לליק וסאב

25. אם אני רושם שאני מארצות הברית ואז אני משחק און-ליין נגד אנשים אז זה יתחבר לשרתים של ארצות הברית או לשרתים הקרובים?

• 4 תגובות
    • 916 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.