עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Fuzion Frenzy 2 (ינואר) Winning Eleven '07 (פברואר) Crackdown (פברואר) NBA Street Homecourt (פברואר) GTR Racing (מרץ) Guitar Hero II (מרץ) Major League Baseball 2K7 (מרץ) Def Jam Icon (מרץ) Armored Core 4 (מרץ) Virtua Tennis 3 (מרץ) Earth Defense Force 2017 (מרץ) Burnout 5 (אפריל) Shadowrun (אפריל) Ghost Recon: Advanced War Fighter 2 (אפריל) Brother's in Arms: Hell's Highway (מאי) Forza Motorsport 2 (מאי) Culdcept Saga (מאי) Command & Conquer 3: Tiberium Wars (מאי) Mass Effect (מאי) Stranglehold (מאי) CMR Dirt (יוני) Blue Dragon (יוני) Sega Rally Revo (יוני) Elveon (יוני) Too Human (יולי) Army …

• 52 תגובות
    • 7.4k צפיות
  2. Started by VortexD,

Afrika (TBA) Afrika is a next gen game for the PS3 featuring faithful replications of much of Africa's flora and fauna. Coded Arms: Assault (TBA) Coded Arms explodes into the next generation, as players take on the role of hacker trying to overthrow an evil corporation bent on world chaos. Set in cyberspace, players will take on fearsome enemies, unleash deadly viruses and download new weapons as they fight to bring down this new threat. Eight Days (TBA) Eight Days takes you on high-speed chases and action-packed shootouts. Final Fantasy XIII (TBA) Final Fantasy XIII is the first installment in the best-selling series of role-playing games from Square Eni…

• 61 תגובות
    • 10.2k צפיות
  3. Started by kisin,

האם שנת 2009 תהיה השנה של PS3 או שהיא תמשיך לדשדש מאחור? מצורפת רשימה של המשחקים שצפויים לצאת בשנת 2009 לקונסולה. שם משחק שמסומן באדום מסמל שהמשחק בלעדי לקונסולה PS3 Killzone 2 תאריך שחרור - פברואר 17 וידאו - http://www.gametrailers.com/player/42076.html The Agency תאריך שחרור - TBA 2009 וידאו - http://www.gametrailers.com/player/34285.html Fat Princess תאריך שחרור - TBA 2009 וידאו - http://www.gametrailers.com/player/37308.html DC Universe Online תאריך שחרור - TBA 2009 וידאו - http://www.gametrailers.com/player/37074.html Infamous תאריך שחרור - TBA 2009 וידאו - http://www.gametrailers.com/player/39000.html Gran Turismo 5 תאריך שחרור - TBA 20…

• 15 תגובות
    • 8k צפיות
  4. Started by kisin,

בניתי בשבילכם רשימה של המשחקים הצפויים להגיע לWII בשנת 2008. אני לא בדיוק מומחה בתחום אז כנראה שהרשימה לא מלאה לחלוטין. לחיצה על חלק גדול מהתמונות יוביל לטריילר של המשחק ביוטוב. תבלו... ינואר פברואר מרץ אפריל - יוני IRON MAN (SEGA) RYGAR: BATTLE OF ARGUS רבעון שני של השנה שני הרבעונים האחרונים של השנה Alone in the Dark Animal Crossing Boom Blox Fragile King Story Lego Batman Spore Wii Music

• 32 תגובות
    • 7.8k צפיות
  5. Started by kisin,

שנת 2009 בפתח וכולנו רוצים לדעת איזה משחקים מצפים לנו השנה אז החלטתי לפנק אותכם ברשימה מלאה (אני אשמח אם תוסיפו עוד משחקים) של כל המשחקים שיגיעו אלינו בשנת 2009. mad world תאריך שחרור - TBA 2009 סגנון - אקשן וידאו - http://www.gametrailers.com/player/38706.html Muramasa: The Demon Blade תאריך שחרור - יולי סגנון - אקשם Capcom VS Tatsunoko תאריך שחרור - TBA 2009 סגנון - מכות Sin and Punishment 2 תאריך שחרור - TBA 2009 סגנון - אקשן וידאו - http://www.gametrailers.com/player/40742.html Punch-Out! תאריך שחרור - TBA 2009 סגנון - מכות וידאו - http://www.gametrailers.com/player/40745.html Monster Hunter 3 תאריך שחרור - TBA 2009 סגנון - הרפתקאות…

• 10 תגובות
    • 13.9k צפיות
  6. עדכונים לרשימה: 07/01 - הוספתי הערה ליד שם כל משחק במידה והמשחק הוא בלעדי. תוקנה תמונה שהייתה חסרה במשחק Tom Clancy's Endwar. נוספו המשחקים - Fall of Liberty, wet. החלטתי לפנק אותכם ברשימת המשחקים (מלאה עד כמה שאני יודע) שיוצאים השנה לקונסולת הXBOX360. אם המשחק בלעדי בעולם הקונסולות (XBOX360, PS3, WII) אז זה יצויין מתחת לשם של המשחק אם המשחק מגיע גם למחשב זה יצויין מתחת לשם המשחק. במקרה זה, שימו לב שתאריך השחרור המצויין מתייחס לXBOX360 בלבד. לחיצה על שם המשחק תיקח אותכם לדף מידע על המשחק באתר של IGN. לא כל המשחקים ברשימה הזאת הם בלעדיים לXBOX360. הרשימה ממויינת לפי הABC ומדוייקת כמה שיכלתי למצוא פרטים. משחקים שלא הוכרז בהם תאריך שחרור יכולים להידחות גם…

• 37 תגובות
    • 6.6k צפיות
  7. Started by חן מ,

היי אני רוצה לקבל כאן רשימה מסודרת ומפורטת של כל משחקי הסוני 3 שעוסקים בנושא ההרפתקאות והפלטפורמה והפעולה,שיצאו עד היום ואלה שעומדים לצאת אבל שיהיה רק בקטגוריות שביקשתי תודה רבה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  8. פברואר Virtua Fighter 5 פברואר Formula 1 Champ Edition מרץ MotorStom מרץ Splinter Cell Double Agent ספטמבר GTA 4 דצמבר DMC4 נובמבר MGS4 דצמבר Killzone 3 לגבי המשחקים הבאים עדיין אין תאריך סופי לשנת 2007 (קחו בחשבון שהם יכולים לעבור גם ל2008): Afrkia Q2 Heavenly Sword Q2 Ninja Gaiden Sigma Q2 Eye of Judgment (eyetoy RPG) Ratchet PS3 Lair Tekken 6 Lost in Paradise WarHawk WarDevil Enigma Unreal Tournament 2007 Unknown Realm Eight Days Battlfield Bad Company Assassins Creed Ghost Recon 3 Medal of Honor Airborne Burnout 5 Rainbow Six The Darkness Stranglehold

• 23 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by WarMachine,

לאחר משחק בדמו אני יכול לומר קרייטוס חוזר ובגדול! הדמו מתחיל בכך שהלוחמים הספרטנים של קרייטוס זורעים הרס וחורבן בערי יוון, לקרייטוס זה לא מספיק והוא רוצה לעזור להם במשימה, האלים באולימפוס גם ככה עצבניים עליו ואתונה מזהירה אותו לא לעשות בלאגן וקרייטוס כמו קרייטוס לא שם על אף אחד, הוא אדון לעצמו וכמובן יורד אל הארץ בגודלו הענקי בתור אל המלחמה ומתחיל לעשות מה שהוא יודע הכי טוב: להרוג. לאתונה זה הספיק, היא יורדת אל הארץ, מחזירה את קרייטוס לגודלו המקורי(הלוואי על כולנו להיות בגודל כזה) ואם זה לא מספיק היא גם מעירה את הפסל של הקולוסוס הענק שממש לא מפרגן לקרייטוס ומנצל כל הזדמנות שיש לו להראות לקרייטוס איך זה לחזור להיות בן אנוש. הדמו מכיל שלב אחד ואפשר לסיים את הדמו 10-15 דקות,…

• 31 תגובות
    • 4.3k צפיות
  10. מאחר ואני חדש בעסק , החלטתי לעשות השוואה מאיפה כדאי לעשות הזמנה של משחקים מאחר ובארץ אין סיכוי בעולם שאני אקנה. אז ככה, 3 אתרים שהמחירים שם פחות או יותר שווים (זולים גם יחסית) דולר לפה דולר לשם... CD-UNIVERSE , המשחק שהוזמן נשלח באותו יום, הגיע אלי הביתה תוך שבוע בדיוק! DIVINEO - הזמנתי Dual Shock3 , תוך שבוע הגיע מיום השליחה (למחרת העסקה) - אציין גם לטובה שהם רשמו (בלי שביקשתי אפילו) שהמשלוח הוא מתנה והעלות\שווי זה רק הדמי משלוח של 6 דולר(!), (כדי שלא לשלם גם מע"מ, מכס) בתכלס זה עלה 64 דולר, מחיר פי 2 (אם לא יותר) זול מהארץ. PLAY-ASIA - הזמנתי משחק, עדיין לא הגיע (שישי שבת אין דואר, נראה מה יהיה יום ראשון) בכל מקרה צריכה להגיע לי הטלוויזיה החדשה עם ה HD, ככה שאפשר יהיה ב…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שיחקתי בו עכשיו כשעתיים, פשוט תענוג אלוהי. החל מהטקסטורות המפורטות להחריד, עד לסאונד מעולה. המשחק פשוט חוויה אפית, יצרו אפקט של מה שקרא camera noise שרק תורם לחוויה הסינמטית של המשחק הזה, בחלק מהדברים המשחק הזה יכל להיות סרט CGI ברמה קולנועית. המשחקיות מדהימה, KOTOR פוגש את Star Wars Republic Commando, אין ספור של נשקים, וציור כיאה לכל RPG מול ממשק מעולה וקרבות בזמן אמת עם אלמנטים של FPS נטו, אין פה עניין של "גלגול קוביות" כמו במשחקי RPG רגילים, אלא point and shoot. הSquad Commands מאוד טובים, כיאה לDpad והAI גם של הקבוצה וגם של האוייבים מעולה, לא נתקעים אחד בשנים כמו מפגרים, תוקפים ומאגפים גם ללא שום התערבות של השחקן. הדיבוב - Voice over מעולה, השחקנים שהם הביאו באמת השת…

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by yakirmizrahi,

תגידו מה לכל הרוחות קורה עם הרשת הזאת? לא מצליח להתחבר ל psn. לא מצליח לשחק אונליין. מנסה לעשות עידכון למשחק call of duty aw כדי לשחק ברשת (אם לא עושים אין אפשר להיכנס) ואחרי שאני מסיים את העידכון ומנסה להיכנס למשחק הוא שולח לי הודעת שגיאה שהמשחק לא תקין. עידכון ל assassins creed unity אפילו לא מצליח להתחיל הורדה הוא שולח לי כל שנייה שגיאה עם קוד.. יש למישהו מושג מה הולך כי באמת שאני מתחיל לקבל עצבים?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by menyd1,

לבן דוד שלי יש XBOX 360 שהוא קנה ביפן והגירסה שלו זה ריג'ן פרי רק משחקי ריג'ן פרי עולים הוא יכול להפעיל עוד משחקים או רק ריג'ן פריי? כי באסה יש משחקים שהם לא ריג'ן פריי למשל הפרו והפיפא 11

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by itai_1813,

יש לי את המשחק Call Of Duty 3 ל-PS2 (כרגע סיימתי את המשחק וזו הפעם הראשונה ששיחקתי בו, משחק מדהים). שמתי לב שיש אפשרות מולטיפלייר בתפריט הראשי, האם זה אפשרי לחבר את הקונסולה לאינטרנט? (יש לי את הגרסה העבה אם זה עוזר).

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  15. Started by mosheva,

שלום! הצלחתי לחבר את הWII לאינטרנט ולהוריד את העדכון ל גירסא 3.0. אבל אני לא מצליח להיכנס לWII SHOP לחדשות ולמזג אוויר. מה עושים?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, לפני שבועיים שיחקתי אצל חבר בFIFA11 ונדלקתי אז חשבתי לקנות קונסולה בשביל לשחק בפיפא אצלי, אני די מתלבט, בהתחלה חשבתי על PS2 כי אני לא רוצה להשקיע יותר מידי אבל יש חששות כי נראה לי שעוד מעט יפסיקו להוציא לה משחקים, אז ראיתי שיש XBOX360 4 GB שזה יחסית זול וגם XBOX360 250GB שהיא כבר עולה יותר וכמובן PS3 שהיא כבר הרבה יותר יקרה, לא אכפת לי מפריצות ואני מעדיף קונסולה חדשה אז אני חושב על XBOX360 4GB, מה אתם אומרים, האם זה מספיק בשבילי כשאני יודע שרוב הזמן אני אשחק בפיפא? דרך אגב קניתי פיפא 2010 לPC וניסיתי לשחק אצלי אבל המחשב שלי חלש בשביל זה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. זה רושם לי לפעמים כל מיני שמות של מקומות שכרגע יכולים להיות שלי אבל אני לא יודע איפה הם נמצאים ואיך קונים אותם

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  18. Started by polegs,

ערב טוב לכולם , השאלה מדברת על XBOX360. רציתי לשאול האם המשחק FIFA 12 יעבוד על הפריצה LT הכי ישנה(1.7). הורדתי כבר גרסאת Ntsc/u / Pal ומשום מה זה לא עבד S: אז אם אני אוריד גרסאת ריג'יון פרי או רק פאל זה יעבוד ? תודה לעוזרים

19. הי, ניתן לראות את המפרט שלי בפרטים. רציתי לדעת אם יש אפשרות כזו לשחק את משחקי ה- PS2 שלי על מסך המחשב באמצעות חיבור המכשיר דרך כרטיס המסך. אני מקווה שזה הפורום הרלוונטי ואם צריך עוד מידע תשאלו. תודה

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  20. שלום יש לי התלבטות קשה מאוד בין XBOX 360 או PS3 היתי רוצה לשאול כמה דברים: 1. השאלה העיקרית שלי זה לאיזה קונסולה יש גרפיקה טובה יותר XBOX 360 או PS3 ???(בעיקר במשחקי ספורט כמו FIFA 10 וכו'...)? 2. אני אוהב בעיקר משחקי ספורט ומרוצים באיזה קונסולה אני יהנה מהמשחקים האלה? 3. האם יש ב XBOX 360 את השטיות של הטבעת מוות והתחממות (אני מדבר על הXBOX 360 הכי חדש שיש עם הפריצה החדשה וכו'...)? תודה לעוזרים (בבקשה מי שמבין שיענה)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by speedman5,

הביאו לי מארה"ב ps2 והמתח של החשמל שם שונה מבארץ אז יש לי שאלות 1)אני יכול להגיד להם בחנות להחליף את הספק הפנימי של הps2 ואז זה יעבוד בלי בעיה? וכמה זה עולה אם זה אפשרי? 2)כמה watt צורך הps2 כי אפשר לקנות ממיר מתח תודה

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by shai2009,

זאת אומרת, עוד כמה זמן יצא לו מחליף?? אני שואל כי אני רוצה לדעת אם משתלם לי לקנות עכשיו, שעוד שנה שאני לא אצטרך להחליף שוב /: תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  23. היי אני רוצה לקנות לאחיין שלי ליום הולדתו ה-18 קונסולת משחקים. הוא חובב מחשבים ומשחקים. 1. האם זה מתאים לגיל שלו? 2. אם כן אתם יכולים להמליץ לי מה יספק את חווית המשחק הטובה ביותר? ומה הטוב ביותר בכלל? 3. איך הוא יכול להעביר אליה את הסרטים והתמונות שלו? תודה לעונים אלון

• 16 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by neo690,

יש לי PS2 גרסה עבה שלא קוראת שום דיסק (כנראה העינית הלכה) לא מצאתי שום מקום שמוכר עיניות למכשירים העבים יש לכם פיתרון? חשבתי לקנות גרסה דקה איפה אני יכול לעשות טרייד אין ולהשיג את הגרסה הדקה הכי בזול? (אני גר בצפון לא אכפת לי גם להגיע למרכז) מה הגירסת מכשיר הכי חדשה? SCPH90004 ?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  25. כשאני מבקר באתרי טורנט נניח: טורנטליץ' אני שם לב כי יש קטגוריה שלמה על משחקים לps3. מישהו יכול להסביר לי מה הטעם לכך? וזה לא האתר היחיד... תודה לעונים.

• 28 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים