עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by TicTacToe,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את הקונסולה יש לי את האפשרות לבקש מחבר שטס לאירופה חודש הבא לקנות לי (דיוטי פרי). השאלה היא - האם כדאי לרכוש את המכשיר בדיוטי פרי או בכלל מחו"ל ? האם המחירים בארץ מצדיקים את מתן האחריות מצד החנות/ישפאר ? אולי כדי לקנות כבר בארץ וזהו? מאיזו חנות אתם תמליצו לי לקנות? - ולמה לוודא שזו גרסת הPAL ולא NTSC האם מתקרב עידן של קוסולות חזקות יותר (PS4 / XBOX 720)? כל פיסת מידע / עצה תתקבל בברכה !

• 34 תגובות
    • 7.7k צפיות
  2. Started by avner_100,

היי.. מקווה שזה הפורום הנכון.. אני מעוניין לרכוש psp מהארץ במחיר של עד 1300 שקלים אני לא מבחין בין כל הגרסאות ורציתי לדעת את דעתכם לגבי הגרסא המומלצת והמשתלמת ביותר. תודה

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by tiptipon,

קראתי את הכתבה וזה הביא לי חשק לרכוש PSP חדש אני טס לקנדה בעוד חודש וחשבתי לרכוש אחד למרות שיש לי PS3 מה את אומרים כדאי לרכוש בקנדה או בארץ ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3583661,00.html

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by SOLIDUS SNAKE,

שלום לכולם. יש באפשרותי להביא WII מארה"ב בנסיעה קרובה ומשום שאני בור ועם הארץ בנושא הקונסולות רציתי לדעת לגבי בעיות שיכולות לקרות אחרי ההגעה עם הקונסולה לארץ. דלומר האם יש בעיה עם העובדה שהיא NTSC ולא PAL, האם צריך צ'יפ וכדומה. כמו כן האם כדאי לרכוש באנדל בחו"ל או אפשר גם בארץ.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by GolanBerlin,

אני טס ללונדון ב-21 ליוני, אחרי E3. אני מתכוון לרכוש שם Wii U, אני עדיין מחפש איפה. ראשית כל, מישהו מכיר חנות טובה בלונדון שאפשר לרכוש שם? והקטע הוא כזה, אם אני כבר שם, אז הצעתי לחבר שארכוש לו גם קונסולה, והוא יחזיר לי את הכסף. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: כשאני אחזור עם שתי הקונסולות לארץ, האם יעשו לי בעיות בשדה התעופה? האם יעכבו את הקונסולות בשדה התעופה? האם יקחו על זה מכס? ואם אני אפתח את החבילות, האם זה יציל אותם ממכס כי הם יחשבו שזה שלי? או שיש טריק אחר להיפטר מהמכס? או שבכלל לא יקחו מכס גם אם זה סגור? ויהיו דמי משלוח, מע"מ וכל מיני שטויות כאלה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by schwartsa,

שלום, מעוניין לרכוש Wii עבור הבן שלי. האם יש גרסאות מיוחדות או שונות ? האם יותר זול בחו"ל (את ה- X360 רכשתי בארה"ב לפני שנתיים. מאוד מוצלח מבחינתי) במידה וכן - האם נדרש ממיר מתח/שנאי או משהו דומה ? האם יש חנות זולה מומלצת בארץ ? תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Ido.G,

שלום, אחי שוקל לקנות 360. לדעתי כדאי לקנות אך ורק גרסת NTSC- מאחר והרבה יותר זול לקנות משחקים. בארץ ראיתי מקומות שמוכרים מכשירים בזול יחסית (פחות מ 2000), אבל בגרסאות PAL. בדקתי לגבי הזמנות מחו"ל ויש כמה בעיות: 1. כמעט כל המקומות לא שולחים לארץ. מישהו יכול להמליץ על חנויות טובות ששולחות קונסולות? (וכן- אני מכיר את PLAY ASIA, זה בסדר) 2. בדקתי ב EBAY- אך משום מה תמיד יש שם הרגשה של נוכלות בתחום הזה. אני כמובן מדבר על גרסאות עם HD, אין טעם לקנות משהו אחר (למרות שהמחיר של ה ARCADE מפתה). ועוד כמה שאלות כלליות: 1. מה ההבדל בין הגרסה היפנית לאסייאתית (אני יודע שההבדל הוא שהיפנית היא ביפנית והאסיתית באנגלית ושהיפנית היא 110V והאסייתית 220V, האם אני צודק?)? 2. האם יש ד…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by -eyal-,

מה המשמעות של רכישת Xbox one s בארצות הברית ?ברור לי שיש לשנות את מתאם התקע אבל האם יש צורך בעוד שינויים ?קראתי כי במערכת החדשה יש מערכת ספקים שמותאמת גם ל 110 וולט וגם ל 220 וולט.

• 3 תגובות
    • 5.5k צפיות
  9. Started by Sargon,

שלום, אני רוצה לרכוש XBOX ELITE PAL חוקי, בלי צ'יפים ובלי שטויות. השאלה שלי, איפה כדאי לי לרכוש את הXBOX הזה? באתר של מיקרוסופט אין שום חנויות מומלצות או נתמכות על ידי מיקרוסופט שמוכרות XBOX בארץ. השאלה איפה כדאי לי לקנות את זה? אני רוצה שזה יהיה הכי חוקי שאפשרי, כלומר, לא נראה לי כל כך לגיטימי לקנות XBOX בלי צ'יפ מחנות שמוכרת גם XBOX עם צ'יפ, למשל. אז מה החנויות הרשמיות של XBOX בארץ? והאם אולי כדאי בכלל להזמן מחנות באינטרנט בחו"ל ולשלוח את זה לארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by bennnn,

היי-אני כרגע בלונדון ויכול לקנות אקסבוקס 360 עם משחקים משומש מאיביי באיזור ה 600-700 שח האם זה משתלם לקנות אקס בוקס משומש?? תודה

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  11. Started by ofer40,

היי רציתי לשאול אם יש פה מישהו שרכש בארה"ב את נגן ה HD החיצוני של ה XBOX 360 ויכול לומר לי איזה ספק אני צריך כדי לעבוד איתו במתח 220V. שנית האם חיברתם אותו למחשב ואתם יכולים לספר על החוויה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. כאן יש מדריך המסביר כיצד לעשות זאת: http://www.vgwatchdog.com/?p=29 ברמה העקרונית זה מתבצע ע"י יצירת VPN בו הקונסולה מקבלת IP אמריקאי. נסו ודווחו...

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by smoke_man,

ערב טוב אני מעוניין לקנות קונסולה ולא יודע מה רלוונטי בשבילי בקונסולה יישחקו בעיקר משחקי מרוצים כדורגל ופעולה אין לי תקציב מוגדר תודה ושבת שלום

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. אני בקרוב טס לארצות הברית לכמה חודשים ורציתי לחזור עם PS3 או XBOX360 לארץ. מה עדיף לרכוש שם מבחינת תאימות לארץ (אפשרות לרכישת משחקים בארץ, התאמה לרשת החשמל ולטלוויזיה בארץ וכד') אין לי שום העדפה לקונסולה מסויימת, גם הבדל במחיר פחות משמעותי, כנ"ל לגבי הבדל במשקל. רק בקשה קטנה, אל תהפכו את זה לדיון של "הקונסולה שלי יותר טובה" אלא רק תשובות לעניין. במידה פחותה ישנה אפשרות לרכישה בהונג קונג, האם כדאי לרכוש שם או שעדיף בארה"ב? תודה מראש לעונים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by פינוקיו,

יש לי XBOX הקודם ( לא 360) ואני רוצה לקנות לו שלט אלחוטי . איפה אני יכול למצוא ? כל מקום שאני שואל טוענים שאין, נגמר או לא יהיה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by HumanFly,

אז ככה ! רכשתי לפני שבוע, ב 10 דולר משחק מעולה ! אומנם הדיסק קצת שרוט אבל לא נורא... שווה בשביל 10 דולר ועובד בסדר מישהו רוצה לשחק נגדי ב XBOX LIVE ? בורןאוט הוא מסוג המשחקים הלא מציאותיים שממש כיף לשחק, הנאה רצפוה וגרפיקה יוקרתית, FPS חלק לחלוטין בלי דרופ 1. באמת מומלץ בחום למי שמעוניין במשחק מריצוים איכותי !

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  17. שלום חברים, צריך את עזרתכם, רכשתי מ-EBAY מכשיר PSP דק (לא חדש) והיום קבלתי אותו. תוך כדי חקירת המכשיר ותכונותיו אני מגלה שהוולים + - לא עובד ולפעמים גם כפתורים אחרים שמתחת למסך לא מתפקדים או שלחיצה על כפתור ה-MUTE גורמת למסך להשחיר (אך אני שומע שהוא ממשיך לעבוד) ורק ע"י ריסט המכשיר חוזר חזרה לעבוד אבל שוב לחיצה על כפתור ה-MUTE או לפעמים גם HOME גורמת להשחיר. ברצוני לציין שלפעמים הMUTE כן עובד אבל לפעמים עושה את הקצר הזה. אני יודע שאני יכול להחזיר למוכר את ה-PSP אבל לא זה מה שאני רוצה לעשות. מישהו יכול לעזור לי ותת לי עצה או אולי מישהו אמין שאת מכירים באזור המרכז שיכול לעזור לי? מישהו אולי כבר נתקל בכזאת תופעה? תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. באתר החברה יש (ולמי שלא מכיר אז זו החברה שמפתחת את קרייסיס) מודעת דרושים לתכנת PS3 http://www.crytek.com/jobs/frankfurt/ps3-programmer/ מענין על מה מדובר

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by Vast,

שלום , אני רוצה בבקשה המלצה לסט רמקולים 5.1 לחבר ל PS3.. תמיכה בכניסת אופטית או דומה בדרך הפשוטה ביותר והנוחה ביותר ( כמה שפחות כבלים ) ושיתן 5.1 מלא. תקציב - 400-800 שח. האם לוג'יטק 540 יכולים להתאים ? תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by marlboro,

עכשיו במקרה שעברתי על הפורום ראיתי ש resistence 2 במבצע זמני של 44 דולר! חשבתי שאולי אפשר לפתוח תרד שאם מישהו יודע על מבצע או הנחה משמעותית כל שהיא הוא יוכל לכתוב אותה פה, אפשר גם לתת קופונים, מי שרוצה יש לי 5$ שמסתיים היום ב play-asia הוא לא עובד ביחד עם הריזטנס ד"א

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. כשאני מחבר אוזניות לשלט של האקסבוקס יש זימזום קבוע. יש פיתרון? תודה לעוזרים...

22. ניסיתי 2 טלוויזיות ניסיתי כבל HDMI אחר אבל עדיין כאשר הPS4 עובד נשמע רעש של קצר מהרמקולים של הטלוויזיה, ממש רעש בלתי נסבל ככל שמגבירים יותר ככה הרעש הזה מתחזק . שמשתיקים את הסאונד זה מפסיק... מישהו יודע לפתור את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by thebenjamin,

קניתי XBOX 360 ELITE תאריך יצור: אוקטובר 2009 כשאני משחק מהדיסק הכונן (LITEON) עושה רעשים שאפשר לשמוע גם במרחק של 5-7 מטר מהקונסולה עם משחק עם ווליום בינוני נמוך. כמתקינים משחק לHDD הכל שקט. תקין?

• 3 תגובות
    • 857 צפיות
  24. היי לכולם אני קניתי PS3 סוף סוף ואני רוצה לקנות את המשחק שיחזיק אצלי הכי הרבה זמן מבחינת ההנאה כמובן. אז רציתי לדעת אם TEKKEN 6 הוא הכי טוב בסדרה ואם הוא לא ישעמם אותי אחרי חודש ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by huber,

Game of the Year Grand Theft Auto IV Studio of the Year Media Molecule, creators of LittleBigPlanet Best PC Game Left 4 Dead Best Xbox 360 Game Gears of War 2 Best PlayStation 3 Game LittleBigPlanet Best Wii Game Boom Blox Best Independent Game World of Goo Best Action Game Grand Theft Auto IV Best Shooter Gears of War 2 Best Role Playing Game Fallout 3 Best Handheld Game Professor Layton and the Curious Village Best Multiplayer Game Left 4 Dead Best Rhythm Game Rock Band Best Team Sports Game NHL 09 Best Individual Sports Game Shaun White Snowboarding Best Driving Game Burnout Paradise Best Fighting Game Soul Calibur IV Best Game Based on a Movie or TV S…

• 4 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים