קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
רכשתי את הקונסולה הזאת לפני שלושה שבועות בערך ואני לא מרוצה מיכוון שהשליטה קשה זה לא כמו הסוני,האקסבוקס וכדומה מה אתם אומרים ניתן עוד צאנס למשחקים אחרים יותר קלים או שנעבור לסוני 3 ואם אפשר בבקשה המלצה למשחקים טובים שהשליטה לא כול כך קשה ישמח והאם רק אני התאכזבתי מ ה wii? ישמח לקבל תגובות
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מאמר די מרתק (לבעלי PS3 כמובן או לבעלי XBOX שרוצים לראות מה קורה אצל השכן) המתאר את תחילת דרכן של ה PSN ואת מצבו כיום: http://ps3.ign.com/articles/934/934953p1.html
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בתגובה הוא רשם שה 360 יש תמיכה חלקית ב 10 לא ידעתי?? מה בדיוק התמיכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
סוני שיחררה תאריך למתי האון ליין יתחיל לעבוד ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום אם ראיתי משחק בamzon.co.uk שנקרא Dragon ball raging blast גירסת האספנים ובגלל שזה בPre order המחיר הוא על 200 שקל שזה מחיר מאד מאד זול ואני ממש רוצה לקנות את המשחק הזה אבל הבעיה היחידה היא שהאתר לא שולח משלוחים לישראל (והמחיר בארץ הוא 440 ככה שזה לא בא בחשבון) האם יש דרך שאני יכול לקנות את המשחק דרכם וזה ישלח לארץ או שיש מישהו שגר באזור הזה ויכול לשלוח לי את זה (בדרך מסויימת) בתודה רבה,play
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תגובות
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
טוב אז לפני הביקורת והסקירה ומה זה המוצר הזה בכלל אני יתחיל קצת בלמה אני אישית קניתי את התוסף (למעשה 2 כי קניתי שלט ונונצק נוספים ) אני קניתי את המושאן פלוס כחלק משדרוג החוויה שלי בWII אחרי החלטה שכרגע אני עוד לא יקנה PS3 ובעקבות זה גם מסך גדול (יש לי מסך איכותי אבל קטן -רק 20 רחב -אסוס PW201 למי ששואל ) עכשיו לפני שישלחו לי ראש של סוס לבית ויפגיזו אותי בקאטיושות אין לי בעיה אם הPS3 והWII זה בטח לא הסיבה למה החלטתי כרגע לא לקנות אחד אני כן חושב שסוני פשלה בהשקה אבל היום הPS3 פלטפורמה טובה למי שאין כבר פלטפורמת HD הסיבות שהחלטתי לוותר על הPS3 היום הם : 1-יש לי מחשב חזק שזה הסיבה העיקרית ורוב המשחקים זהים גם ככה במיוחד שיש לי גימפאד 360 למשחקים שעדיפים ככה …
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות בטריות רגילות או נטענות לשלטי ps2 האלחוטיים שקניתי (4 בטריות לשלט) השאלה שלי בעצם האם השלטים האלחוטיים גומרים מהר עם הבטריות(ככה אני יקנה נטענות) ואם הם יגמרו לי כל חצי שנה אז עדיף לי בטריות רגילות זה בשביל אחי הקטן הוא משחק בערך 5-8 שעות ביום תודה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי, אבל בן אדם שבאמת רוצה לקנות משהו!! אם לא אז תשאירו לאחרים [תקף בקניה מעל 50 דולר]
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
מעניין למה הם לא מפתחים ל PS3, ונותנים בלעדיים רצינים למיקרוסופט (וכל משתמשי ה 360 המרוצים) http://news.teamxbox.com/xbox/15105/Ninja-Gaiden-2-Box-Art/ איך שאני אוהב את המיקרוסופט האלו, הנה מהדורת אספנים לסטיק נראה לי שהסטיק גדול יותר מהמקורי, (אני יודע שקשה להבחין בתמונה)
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קיבלתי היום R2 ושניכנסתי היה כתוב שצריך עידכון אז אני לחצתי שיתקין וההתקנה בהתחלה לא זזה ואחרי רבע שעה זה כותב לי(80710723) An error occurred during the download operation אז חיפשתי בגוגל לפיתרון והיה אתר אחד שאמר שצריך להיכנס לאינטרנט ולבדוק אותו , שבאתי לבדוק את האינטרנט הבדיקה נעצרה באמצע והיה כתוב שצריך לעדכן את הפלייסטיישן 3 לגירסא מסויימת . אז התכוננתי לעדכן את הפלייסטיישן 3 ואחרי כמה זמן זה כתב לי : (80710723) An error occurred during the download operation בדיוק כמו שהיה כתוב ברזיסטנס 2 מה אני יכול לעשות ? אם זה עוזר יש לי דגם של 40 ג'יגה וראוטר אלחוטי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים ותמורה ביחס למחיר האם שווה להשקיע בקונסולה? מרבית הזמן שאני אשתמש בקונסולה זה בבסיס+בנסיעות שלי לבסיס(משרת בעובדה,אז יש לי 5 שעות נחמדות מהבית) זה בעצם מה שאני מעוניין לקנות מחר,אחד משני החבילות הללו: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1511 שבעצם אני "ישדרג" אותה לכזאת: או את זה http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1338 מבחינת החבילות והתמורה בעצם למחיר מה משני החבילות מומלצות יותר?עזבו שבשניה יש פריצה, המוצר הראשון הוא psp3000 והשני הוא psp2000 ולפני הכל חשוב לי שהמחשיר עצמו יהיה איכותי כשאני משלם כל כך הרבה תודה לעוזרים,ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן חושב לקנות מכשיר גם בשביל מוזיקה וגם בשביל סרטים, ואז מישהו הציע לי את הPSP ואז זה גם משחקים. זה רעיון מעולה כי גם לסוני יש מסך מעולה. אז כמה שאלות. 1. איך מחזיקה הסוללה שלו? 2. איך הmp3 שלו? איכותי? 3. זה קורה כרטיס זיכרון של 16 ג'יגה? וכמה שניתן לפרט יהיה מעולה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני ראשון 1 [br]פורסם בתאריך: 20.09.2009 בשעה 21:58:39 continue [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
כשאני משחק, מדי פעם יש תקיעות. ובGOD OF WAR 3 זה כל רבע שעה. המשחק פשוט נתקע, או שיש loading בלי סוף. לאחר שאני לוחץ על מקש PS ועושה Quit game, המכשיר עושה 3 ביפים ומאתחל את עצמו. לפי מדריך מפורום אחר שחיפשתי, המליצו לי לעשות בדיקה של מערכת הקבצים. עשיתי את הבדיקה, והתוצאה היא - שכל פעם שהמשחק נתקע ויש 3 ביפים, התוצאה היא file system is corrupt. מה הגורם לבעיה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב אז ככה שלשום עברתי את המשחק עברתי אותו בדרך הקצרה של ה60+ כוכבים אבל אני ימשיך לטחון כוכבים מידי פעם בפעם עד 120 נתחיל בנתונים יבשים - פרזנטציה - נינטנדו לא חברה שידועה בפרזנטציה איכותית וגם לא סדרת מאריו פה הם יתעלו על עצמם יחסית לז'אנר הפלטפורמות שלא ידוע בפרזנטציה איכותית הפרזנטציה מאוד טובה מוזיקה האפקטים הקולים בסדר גמור אבל לא מעולים מה שכן מצוין זה שפע של מנגינות משלל משחקי מאריו בעבר וכמה חדשות שפשוט מתחברות מצוין למשחק ונותנות אווירה מעולה וכיף לאוזניים יש מוזיקה מהמשחקי מאריו לNES\SNES\N64 ומה לא והכל מחובר בצורה מבריקה מה שחסר זה הדיבוב שכמאת לא קיים אבל זה לא כל כך משנה כי העלילה גם ככה כמאת לא קימת עלילה החלק הגרוע של המשחק מצילים את הנסי…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3458423,00.html ציון סופי 85 אומרים במפורש שהמצב הריבוי מישתתפים זה מה שעושה תמשחק לטוב הסינגל לא כזה טוב ודי משעמם אני מקווה שאתרי ביקורות אחרים ילמדו לתת ביקורת נטולת היפ בזמן האחרון הרבה משחקים אם הרבה היפ מקבלים ציונים גבוהים אוטומטית וחבל זה גומר תאמינות של האתרים
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22957 עכשיו בטח יצוצו "גימרים כבדים" ויגידו שזה שיגעון חולף כמו בשנה הקודמת :lol:
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קבלו עוד ביקורת מטעם TNATNA100 kririn היה כבר תפוס שנירשמתי ליוטיוב בכל מקרה זה גימפאד קלסי לWII ויש לי ביקורת המשך על איזה מתאם בשבילו שאני כבר יפרסם בדיון ניפרד תהנו
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הציעו לי חבילת PS2 חדשה לגמרי מהאריזה, ללא צ'יפ, שחור עם שני שלטים וכרטיס זיכרון.. רק מה, אין אחריות כי המכשיר מקפריסין שווה?? יש לי עוד הצעה למכשיר יד שנייה עם צ'יפ ושנה אחריות לצ'יפ כולל 2 שלטים וכרטיס זיכרון ב-900 שח.. זה עדיף? תעזרו לי אנשים
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן מחר יש טורניר ישפאר של פלייסטישן בגני יהשוע בתל אביב ליד הלונה פארק יהיה שם טורניר PES DBZ TEKKEN ו WWE מקום ראשון מקבל PSP אבל זה מותנה במינימום של 64 משתתפים אם יהיו פחות אז הפרס יהיה בשווי 800 שקל אני נרשמתי לטורניר ה WWE שווה לבוא יהיכ סבבה הנה האתר עם הפרטים המלאים http://www.pesfinals.playzone.co.il/
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לא מצאתי דיון רשמי, ולכן פתחתי שאלה נפרדת : אם יש מישהו שמשחק, אשמח לסיוע : נתקעתי בשלב בו צריך לחפש אחר לוקוסטים במערה. משום מה אני לא מצליח לעשות שם כלום. במדריך רשום שאמור להידלק שם אור אך לא קורה לי שם כלום. אני מחפש יותר משעה ולא מצליח להגיע לכלום. אשמח לסיוע
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה די מעצבנת בPro Evolution Soccer 2009 בפלייסטיישן 3. אני תמיד מגדיר שאני בועט עם עיגול ולא עם ריבוע. הגדרתי בשלט הראשון והכל סבבה. הגדרתי אותו דבר גם לשלט השני והכל טוב. הבעיה היא שנגיד אני מפעיל את המשחק מחדש אז תמיד בשלט שמוגדר השלט השני זה מתאפס וחוזר להיות ריבוע וככה אני צריך להגדיר שוב ,עד לפעם הבאה שאני מדליק את השלט... למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
-
MadWorld הוא משחק בסגנון GOW\DMC שיצא בלעדית לWII המפתחים החליטו לפתח אותו בשחור לבן ורק אם קצת צבעים נוספים כמו אדול לדם לדוגמה המשחק מאוד אלים אבל זה יותר אלימות למטרות בידור והוא גם מאוד כיף ומבדר הבעיה זה אורך החיים סך הכל מהר מאוד נכנסים לאקשן העלילה די מזכירה סרט ישן של שוורצנגר שצריך לברוח ממחסלים הזוים (לא סידרת המחסל סרט אחר ) רק שבמשחק הזה המטרה לא לברוח אלה לחסל אחרים ולקבל דירוג טוב יותר השלבים הם בעצם זירות גדולות ולפי נושאים (חיזרים\מערב פרוע וכו ) ויש גם מיני גיים אלימים בתוכם יש גם בוסים מאוד מגניבים בכללי חוץ מהאורך חיים הכל טוב אבל אורך חיים מאוד חשוב ויש סך הכל שעות בודדות של משחק יש גם מולטי לא מקוון שלא יצא לי לנסות בכל מקרה 70 בסו…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-