עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. קבלו עוד ביקורת מטעם TNATNA100 kririn היה כבר תפוס שנירשמתי ליוטיוב בכל מקרה זה גימפאד קלסי לWII ויש לי ביקורת המשך על איזה מתאם בשבילו שאני כבר יפרסם בדיון ניפרד תהנו

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by LazyBoy,

יתכן וזה פורסם פה כבר, אני לא עוקב אחרי הפורום הזה http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26633203

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by ita123,

שלום לכולם , כרגע יש לי באקס כונן של HITACHI שהוחלפה בו העינית לפני כמעט שנתיים. לאחר 3 חודשים מקניית המכשיר הDVD עשה רעשים של טרקטור ולא קרא שום דיסק אז שלחתי אותו ליבואן מטעם האחריות. בזמן האחרון שוב הוא חזר להרעיש אבל נגמרה האחריות אז חיפשתי בEBAY ומצאתי שני דגמים: הראשון - http://cgi.ebay.com/NEW-XBOX-360-HITACHI-LG-DVD-DRIVE-ROM-VER-59DJ-LG-59DJ_W0QQitemZ350147341174QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item350147341174&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1240%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 השני - http://cgi.ebay.com/Xbox-360-TOSHIBA-SAMSUNG-DVD-ROM-Drive-MS28-TS-H943-New_W0QQitemZ180318243030QQcmdZViewItemQQ…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  4. האם שווה לקנות עכשיו או להמתין במידה ותהיה הורדת מחירים?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  5. שבוע טוב, אני מעוניין להוסיף מערכת הפעלה נוספת על הPS3 ולפי ההוראות התקנה יש צורך ליצור מחיצה דבר הדורש פירמוט של הHD כאשר אני רוצה להעתיק את הנתונים של המשחק Guitar hero world tour הPS3 לא מאפשר. כל משחק אחר הוא מאפשר לי להעתיק בלי שום בעיה לDisk on key. האם יש דרך להעתיק את השמירות?? במידה ואני אעשה גיבוי כללי של כל המכשיר האם זה כולל גם את השמירות של המשחקים?? תודה מראש, ושיהיה לכולנו שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  6. נינטנדו הכריזה על שיתוף פעולה בינה לבין LucasArts השיתוף הזה יוביל לתכנים של מלחמת הכוכבים בכמה ערוצי WII כולל הכרזה ששלושת משחקי "סופר מלחמת הכוכבים" (משחקים שיצאו לסופר נינטנדו ) יגיעו לחנות הווירטואלית עכשיו כבר יצאו בעבר כמה משחקי מלחמת הכוכבים לWII אבל זה לא היה במשגרת שיתוף פעולה ולא היו תכנים נוספים בערוצי WII בכל מקרה זאת ההכרזה - http://news.vgchartz.com/news.php?id=4743 ובנימה אישית יצא לי לשחק בזמנו בכל שלושת משחקי "סופר מלחמת הכוכבים" לזמנם הם היו משחקים מאוד טובים (יחסית למה שהיה מקובל בזמנו כולל המגבלות חומרה ותוכנה שהיו בתקופת ה16 ביט) אבל אני לא חושב שזה מסוג המשחקים שמתישנים בצורה טובה אבל אני כן מקווה שהשיתוף פעולה הזה יוביל בעתיד למשחקים יותר מ…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. טוב היו שמועות על זה הרבה זמן גרסת הארקיד תישאר ב200$ בארצות הברית הפרימיום יופסק והעלית תחליף אותו ככה שבעצם ה360 ראש בראש מול הPS3 בתמחור http://news.vgchartz.com/news.php?id=4898 דרך אגב זה מתחיל בספטמבר כמו הPS3 SLIM ככה שמי שמעונין לקנות את אחת מהקונסולות האלו כדי לחכות קצת עד שזה יזלוג גם לארץ עריכה שכחתי להגיד את המחיר -300$ בארצות הברית

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  8. היי,רכשתי PSP ואני מעוניין לדעת אם בבית לשחק עם הבטריה או עם החשמל... מה הורס פחות?!@ חח

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by oren,

היי, אני מחפש משחקים טובים לשחק עם בחורות, מצחיקים כאלו שאפשר לעשות התערבויות (נגיד.... מי שמפסיד שותה צ'ייסר) קצרים כאלו כיפיים שנוכל להנות תודה רבה, אורן.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  10. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22957 עכשיו בטח יצוצו "גימרים כבדים" ויגידו שזה שיגעון חולף כמו בשנה הקודמת :lol:

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by newwii,

שלום וברוכים הנמצאים אני עתיד לרכוש קונסולה wii כנראה שארכוש דגם אירופאי בארץ , אך מכיוון שאני טס מידי פעם לארה"ב, ביכולתי להביא משם משחקים. השאלה שלי היא , אם ארצה להפעיל משחקים מארה"ב , האם אני צריך תוכנה , צ'יפ , או את שניהם. בכלל , מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה . מה עדיף בסיכומו של דבר ? תודה על העזרה ותמשיכו את התמיכה הנהדרת שאתם נותנים כאן

12. Started by NM,

יש אותו כבר בארץ? ובמחיר זול יותר מ400?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by aviz,

כי ראיתי שפעם קוראים לזה ככה ופעם ככה ולא בדיוק הבנתי את ההסבר בויקיפדיה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  14. http://www.dailytech.com/Xbox+Manager+Slams+Sony+for+Every+PlayStation+3+Misstep/article11767.htm למרות שיש לי PS3 - אני חושב שכמה (לא כולם כמובן) מההצהרות שלו די נכונות, כמו ההבטחה ליישומי רשת יותר נרחבים, אופציה לנגן מולטימדיה מושלם (שדי נהרסת בלי התמיגה ב MKV) ועוד, למרות שחלק מההצהרות שלו די סתמיות במקביל. תקראו גם את התגובה של האנשים למטה, במיוחד אהבתי את הראשונה - זוהי הסיבה המרכזית בגללה אני היום עם PS3 למרות שנטיתי בהתחלה לכיוון ה XBOX260.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  15. אני כבר כמה זמן חושב לקנות מכשיר גם בשביל מוזיקה וגם בשביל סרטים, ואז מישהו הציע לי את הPSP‏ ‏ואז זה גם משחקים. זה רעיון מעולה כי גם לסוני יש מסך מעולה. אז כמה שאלות. 1.‏ ‏איך מחזיקה הסוללה שלו? 2.‏ ‏איך הmp3‎‏ שלו? איכותי? 3.‏ זה קורה כרטיס זיכרון של 16 ג'יגה? וכמה שניתן לפרט יהיה מעולה.. תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by Gex,

אז כבר לפי הכותרת זה מובן מה אני רוצה. על איזו חבילה אתם הכי ממליצים שאפשר להשיג מחו"ל?, אני רוצה עם 2 שלטים אלחוטיים. מאיזה אתר אני יכול להזמין שאתם סומכים עליו מארץ אחרת וכמה יעלה לי כל הסיפור כולל משלוחים? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 14:08:09 מצטער על הדאבל, שפוט אני קונה את זה לחבר ליום הולדת ואני צריך תגובה מכם, זה מאוד חשוב.סליחה ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by Zeev86,

כשאני משחק, מדי פעם יש תקיעות. ובGOD OF WAR 3 זה כל רבע שעה. המשחק פשוט נתקע, או שיש loading בלי סוף. לאחר שאני לוחץ על מקש PS ועושה Quit game, המכשיר עושה 3 ביפים ומאתחל את עצמו. לפי מדריך מפורום אחר שחיפשתי, המליצו לי לעשות בדיקה של מערכת הקבצים. עשיתי את הבדיקה, והתוצאה היא - שכל פעם שהמשחק נתקע ויש 3 ביפים, התוצאה היא file system is corrupt. מה הגורם לבעיה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by katkato,

יש לי SONY2 עם ארבע שלטים השאלה שלי...יש סוג של מתאם שיאפשר לחבר את השלטים למחשב ?

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  19. מה עדיף לקנות בטריות רגילות או נטענות לשלטי ps2 האלחוטיים שקניתי (4 בטריות לשלט) השאלה שלי בעצם האם השלטים האלחוטיים גומרים מהר עם הבטריות(ככה אני יקנה נטענות) ואם הם יגמרו לי כל חצי שנה אז עדיף לי בטריות רגילות זה בשביל אחי הקטן הוא משחק בערך 5-8 שעות ביום תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  20. בתגובה הוא רשם שה 360 יש תמיכה חלקית ב 10 לא ידעתי?? מה בדיוק התמיכה. תודה

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by Access Denied,

הציעו לי חבילת PS2 חדשה לגמרי מהאריזה, ללא צ'יפ, שחור עם שני שלטים וכרטיס זיכרון.. רק מה, אין אחריות כי המכשיר מקפריסין שווה?? יש לי עוד הצעה למכשיר יד שנייה עם צ'יפ ושנה אחריות לצ'יפ כולל 2 שלטים וכרטיס זיכרון ב-900 שח.. זה עדיף? תעזרו לי אנשים

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by stone cold,

לפי מה שהם אומרים הם יעדיפו לעשות משחקים לכל הקונסולות הכשיו ככה שProject Gotham Racing עתידי לדוגמה יוכל להיות גם על קונסולות אחרות http://www.gamespot.com/news/6179885.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by schwartsa,

לא מצאתי דיון רשמי, ולכן פתחתי שאלה נפרדת : אם יש מישהו שמשחק, אשמח לסיוע : נתקעתי בשלב בו צריך לחפש אחר לוקוסטים במערה. משום מה אני לא מצליח לעשות שם כלום. במדריך רשום שאמור להידלק שם אור אך לא קורה לי שם כלום. אני מחפש יותר משעה ולא מצליח להגיע לכלום. אשמח לסיוע

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  24. אני ראשון 1 [br]פורסם בתאריך: 20.09.2009 בשעה 21:58:39 continue [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.