קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
רכשתי נתב אלחוטי חדש של LEVEL ONE בטכנולוגיית N ומהרגע שחיברתי אותו הוא לא מאפשר לי לשחק במשחקי רשת, מבחינת הורדת דמואים ושליחת הודעות וכו' הכל עובד באופן רגיל - אך כשאני נכנס למשחקים ומנסה לשחק ברשת או אומר לי שיש בעייה עם ההתקשרות לשרת המשחק... מה עושים ????? תודה .
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
http://www.shacknews.com/onearticle.x/52403
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב וקניתי היום WII לאחי. רציתי גם לקנות ממיר לחשמל ושם נתקלתי בבעיה. בבית יש לי XBOX 360 ונאמר לי שאני צריך לקנות ממיר מסויים שקניתי (בארץ) והוא עלה לי כ 340 שקל. פה הממיר (שנראה שונה לגמרי) עולה משהו כמו 80 שקל!! עכשיו אני לא מבין כלום בחשמל אבל זה נראה לי זול מדי ואני מפחד לקנות את זה ולשרוף את ה WII. איך אני יודע איזה ממיר מתאים ל WII? או שאלה באמת המחירים ופשוט דפקו אותי ב 340 שקל בישראל... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
נתקעתי. זה בערך בהתחלה. הגעתי לחדר שיש בו ערימת פצצות ליד המסך מחשב הזה .. וכשאני מנסה להפעיל את המחשב רושמים לי על המסך שהפצצות מפריעות ושאני אנסה לפוצץ אותן. נישיתי לשים פצצות עליהם ובצדדים. גם יריתי עליהם ולא עובד כלום. פתרון מישהו? (ליביו תפתיע אותי...)
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט באיזו קונסולה לבחור מבין השתיים XBOX 360 או PS3 ?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
נינטנדו עושה כרגע סוג של מסיבת עיתונאים אם הכרזות ומצגות לחצי הראשון של 2010 את הדברים היותר מאוחרים הם יחשפו רק בE3 הבא ככה שלא צפוי יותר מידי רעש בכל מקרה הכריזו על תעריכים למאריו גלקסי 2 ול"החטא ועונשו" 2 וגם על כמה משחקים אחרים וכל מיני שטויות אחרות כמו 100 ספרים בקלטת אחת לDS לדוגמה בכל מקרה זה עוד לא נגמר ואני מתעדכן פה - http://wii.ign.com/articles/107/1071620p1.html עריכה -לא היה הכרזה גדולה בתערוכה אבל קבלו תרילר חדש למאריו גלקסי 2 http://www.gametrailers.com/video/nintendo-media-super-mario/62271
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם פרק זה שודר בלייב בהשתתפות מאזיננו בצ’אט אקטיבי במיוחד. בפרק סקירה על הדמו החדש של THEXDER NEO, המון שאלות מאזינים ואפילו שאלה שבועית חדשה אז אם אתם מוכנים, תתחילו לתלוש ריסים, הנה זה בא… פרק מס’ 36 – “הגשמת משאלות” http://pod.icast.co.il/b5bfd393-a940-44de-a8a8-e9d6f390249a.icast.mp3 סקירת משחקים כללית סקירת דמואים ספציפית: THEXDER NEO חדשות הגיימינג – כל מה שחם: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City Coming to PlayStation 3 Gears of War’s Marcus and Dom to be Featured in Lost Planet 2 DICE Releases Battlefield: Bad Company 2 Demo for Xbox 360 God of War III Gets an Of…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28621 סוף סוף מקשיבים לי ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
כשאני משחק, מדי פעם יש תקיעות. ובGOD OF WAR 3 זה כל רבע שעה. המשחק פשוט נתקע, או שיש loading בלי סוף. לאחר שאני לוחץ על מקש PS ועושה Quit game, המכשיר עושה 3 ביפים ומאתחל את עצמו. לפי מדריך מפורום אחר שחיפשתי, המליצו לי לעשות בדיקה של מערכת הקבצים. עשיתי את הבדיקה, והתוצאה היא - שכל פעם שהמשחק נתקע ויש 3 ביפים, התוצאה היא file system is corrupt. מה הגורם לבעיה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי אחי שוטט קצת בEBAY ומצא XBOX 360 ELITE עם כול ערכתו ב500ש"ח רק עם בעיה בכונן DVD שלו משומה הוא אינו קורא דיסקים אבל המכשיר עובד בצורה מעולה וניתן להריץ הכול דרך הHD. האם אפשר לתקן עצמאית? כמה עלול לעלות תיקון במעבדה? בתודה מראש ^^
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את המשחק פתחתי את הקובץ המכווץ ויש לי שני קבצים m-aitdps2 אם סיומת iso ואחד אותו קובץ אם סיומת mds איזה מהם לצרוב זה משחק לps2 תמיד צרבתי את הקובץ iso בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אפשר לראות תמונה של הדיסק המקורי של WII SPORTS? תודה מראש ואני מדבר על המשחק המצורף עם הקונסולה למי שלא הבין
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
הבנתי שיש לא מעט אתרים שאפשר לקנות בהם מנוי 12 חודשים ללייב והם שולחים את הקוד לאימייל הבעיה שאני לא יודע כמה הם אמינים למישהו יש ניסיון עם אתר כזה ויכול להמליץ לי עליו ?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קבלו עוד ביקורת מטעם TNATNA100 kririn היה כבר תפוס שנירשמתי ליוטיוב בכל מקרה זה גימפאד קלסי לWII ויש לי ביקורת המשך על איזה מתאם בשבילו שאני כבר יפרסם בדיון ניפרד תהנו
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אנשים. (כן אני יודע... "אין לך מה לעשות בשעה כזאת"?! אז זהו שלא). אז ככה, אחרי שראיתי את המשחק Uncharted ב-PS3 של חבר שלי ואהבתי אותו נורא, בא לי החשק לשחק במשחק בסגנון שלו, מעין שילוב של הרפתקה ופעולה, יש דבר כזה? ד"א, אם כבר מדברים על משחקי הרפתקה/פעולה... לא אמור לצאת איזה משחק חדש של Indiana Jones? מתי הוא יוצא לעזאזל? תודה ולילה טוב... הכתיבה הזאת עשתה אותי עייף.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם ה WII תומך בכרטיסים המהירים בנפח של 4\8 GB? תודה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן חושב לקנות מכשיר גם בשביל מוזיקה וגם בשביל סרטים, ואז מישהו הציע לי את הPSP ואז זה גם משחקים. זה רעיון מעולה כי גם לסוני יש מסך מעולה. אז כמה שאלות. 1. איך מחזיקה הסוללה שלו? 2. איך הmp3 שלו? איכותי? 3. זה קורה כרטיס זיכרון של 16 ג'יגה? וכמה שניתן לפרט יהיה מעולה.. תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אח שלי בניוזילנד ובוא רוצה לקנות xbox360 ולשלוח אותו אליי לארץ.. אני צריך שתעזרו לי אם כדאי או לא?והאם יש בכלל את הגרסא pal בניוזילנד? ואם הוא מזמין ושולח לי כמה זמן זה בערך עד שזה מגיע?[br]פורסם בתאריך: 27.02.2009 בשעה 09:20:18 בבקשה שמישהו יעזור לי..
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכבוד היום הולדת החלטתי להתחדש באקסבוקס360 ויש לי מספר שאלות... 1. האם הבעיה של ההתחממות כזאת חמורה שחובה לקנות מעבד 65 ננומטר? זה יותר יקר? אני מעוניין בפרימיום וראיתי באיזה אתר שזה עולה עוד 300 הגרסאות החדשות זה רק אצלם ככה או שבכללי מיקרוסופט העלתה מחירים? לכן אם זה באמת עד כדי כך חמור אני כמובן יקנה את ה65 ורציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על החנות הזו ועל הבאנדל הזה בפרט - http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=222 איך הוא והחנות? יש מקום יותר זול\מומלץ? ועוד שאלה - האם האקסבוקס מתחבר בקלות למסכי LCD של מחשבים? יש לי מסך LCD חדש של סמסונג syncmaster 931bf האם זה יתחבר בקלות? האם זה יתמוך בHD דרך המסך שלי? ועוד דבר - למה משמש ההארדיסק אם אי אפשר …
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
תשמעו המחירים באירופה ממש בריצפה ומגוכחים יחסית למחירים בארץ. רציתי לשאול אם מישהו הזמין מתי שהוא XBOX 360 מאתר אירופאי אשמח לשמוע המלצות על את שכזה כל מי שמכיר. אגב מישהו מכיר את האתר הזה ? http://www.game.co.uk אמיניים ?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
Xbox 360 250gb חדש לגמרי היה בשימוש כ חודש בכללי. אני מוכר אותו אם שניי שלטים ומטען לשלט והסוללה הניטענת שלו וגם ארבה סוללות ניטענות וכ 50 משחקים הכי חדשים. וכול זה ב 1800 ש"ח לפרטים וקנייה 0503778874 איליה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
MadWorld הוא משחק בסגנון GOW\DMC שיצא בלעדית לWII המפתחים החליטו לפתח אותו בשחור לבן ורק אם קצת צבעים נוספים כמו אדול לדם לדוגמה המשחק מאוד אלים אבל זה יותר אלימות למטרות בידור והוא גם מאוד כיף ומבדר הבעיה זה אורך החיים סך הכל מהר מאוד נכנסים לאקשן העלילה די מזכירה סרט ישן של שוורצנגר שצריך לברוח ממחסלים הזוים (לא סידרת המחסל סרט אחר ) רק שבמשחק הזה המטרה לא לברוח אלה לחסל אחרים ולקבל דירוג טוב יותר השלבים הם בעצם זירות גדולות ולפי נושאים (חיזרים\מערב פרוע וכו ) ויש גם מיני גיים אלימים בתוכם יש גם בוסים מאוד מגניבים בכללי חוץ מהאורך חיים הכל טוב אבל אורך חיים מאוד חשוב ויש סך הכל שעות בודדות של משחק יש גם מולטי לא מקוון שלא יצא לי לנסות בכל מקרה 70 בסו…
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, אני מחפש משחקים טובים לשחק עם בחורות, מצחיקים כאלו שאפשר לעשות התערבויות (נגיד.... מי שמפסיד שותה צ'ייסר) קצרים כאלו כיפיים שנוכל להנות תודה רבה, אורן.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בtversity להזרמת סרטים לps3. הבעיה היא שב הגדרות האופציה להגבלת רזולוציה תקוע על 640*480 VGA איך ניתן לשנות את זה כדי לצפות בתכני hd כמו שצריך... תודה ויום טוב..
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-