קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עתיד לנסוע להונג קונג וסינגפור שבוע הבא ואני מעוניין לקנות שם קונסולה. השימוש העיקרי בקונסולה תהיה משחקים של 2 משתתפים ויותר (גם של ילדים עד גיל 12 וגם של ילדים בגילאי 22+ ) ופחות משחקים כמו פיפ"א וכאלה, כמובן שאני רוצה שיהיה שימוש בקינקט (גם WII סבבה) ואני מתלבט בין האקסבוקס לWII. אני לא חושב לקנות את הקונסולות החדשות (PS4 או XBOX ONE) בגלל המחיר, טווח המחירים שלי הוא עד 1200 ש"ח. על איזו קונסולה אתם ממליצים? האם יש חנות שאתם ממליצים האלה? מה כדאי לי לבדוק לפני שאני קונה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לבקש מחבר שיקנה לי ביום רביעי כשהו טס PSP מתאילנד. אין לי PSP ואף פעם גם לא שיחקתי באחד.. פשוט זה נראה לי מגניב ושווה רכישה. אפשר בבקשה לדעת למה ממש חשוב לשים לב בזמן שקונים? יש דגמים מסויימים? אביזרים חשובים? המלצות? אזהרות???. תודה.
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, בספטמבר סוני הוציאה Playstation Network Card עבור השוק הבריטי. כמובן, הזמן עשה את שלו וכבר אפשר למצוא כרטיסים בחנויות שונות (כמו ShopTo). זאת אומרת, אם שיטת התשלום היא דרך כרטיס PSN ולא דרך כרטיס אשראי, בעצם לא נדרש ווידוא כתובת בשביל לקנות, לא? בהנחה ויש לי קונסולת PAL ו-Account בריטי, האם יש אפשרות לקנות מבריטניה כרטיסים, להכניס את הקוד שלהם ל-Account שלי ולקבל מזומן עבור קניות בחנות הבריטית?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'הלייצים, ובכן, אני רוצה לקנות שירים בRock Band, אבל הבעיה שאפשר לקנות רק אם אתה תושב ארה"ב. אז כמובן שמילאתי פרטים כאילו אני אמריקאי מן המניין ואפילו חירטטתי כתובת ("BLABLA"), אבל הדבר שמפחיד אותי הוא שלאחר הקניה Sony יפיקו קבלה עם כל פרטי האשראי שלי ושזה עלול להגיע לידיים הלא נכונות. האם חששותיי נכונים? האם למישהו יש ניסיון בקניה מה-PS Store? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HDD פנימי לPS שקניתי לא מזמן (הצטרפתי לשירות הPSN PLUS וכשניסיתי להוריד את המשחק היחיד שעניין אותי שם גיליתי שאין מספיק מקום ב12GB הארד דיסק שקיבלתי עם שלי).עכשיו, אני יודע שעקרונית צריך לקנות פשוט HDD של מחשבים ניידים בגודל 2.5'', אבל רציתי לדעת מספר דברים - 1)אני זוכר שראיתי איפשהו שצריך לקנות מגש לHDD על מנת לחבר אותו ? ואם זה נכון מאיפה אני קונה כזה דבר ? 2)האם יש סוג HDD מומלץ לקנייה והאם יש מקום מומלץ לקנות ממנו ? 3)האם מרגע שקניתי וחיברתי את הארד דיסק הPS יזהה אותו או שיש לבצע מספר פעולות נוספות ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו כל אחד שקונה קונסולה, גם אני נכנסתי לebay וקיבלתי הלם. המחירים הנמוכים פשוט משתלמים יותר מדי. רציתי לדעת מה הפרוצדרה לקנייה באיבי, מה מתווסף לתשלום [מכס, מע"מ, כמה כל זה יוצא?] ואני אשמח להדרכה שלב שלב איך לעשות את זה [והאם זה בכלל מומלץ.. או שעדיף לקנות בארץ ולגמור עניין, יש לי זמן וסבלנות, אני לא ממהר לשום מקום]
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני טס לתיאלנד ביום שבת הקרוב וברצוני לישאול אותכם אם מישהו יודע איזה חנות מקורית כדי ליקנות קונסולות ומשחקים מקוריים של נינטנדו. שמעתי על החנות הזאת "NiNtendo Group" האם כדאי ליקנות שם את הקונסולות שרשמתי או שלא,כי לפי מיטב הבנתי שקונים דברים כאלה בתיאלנד חייבים להיזהר מזיופים ולכן אני כאן כדי לישאול אותכם אני ישמח לקבל אינפורמציה ומאנשים שכבר קנו שם או יודעים דבר או שניים על החנות הספציפית הזאת תודה ויום טוב שיהיה לכולכם !! ( :
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקר XBOX 360 למחשב (בקר חוטי). האם מישהו מכיר מקום שאפשר להזמין ממנו ולא לוקחים שם מעל 200 שקל על הבקר?
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות לייב באתר מקסימוס כרדס אבל יש לי ויזה ניטען זה אפשרי לרכוש עם זה לייב? באתר הזה?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עכשיו חברה שמעתי כל מיני סיפורים בתכלס עולה לי 400 דולר להביא את המכשיר לארץ מארה"ב בלי מיסים עכשיו שמעתי פעם ממישהו שלוקחים 15.5 אחוז מס על כל מיני מוצרים ושמעתי גם שלוקחים משהו כמו 29.4 אחוז מס על מכשירים כמו PS3 אני רוצה לדעת סופית כמה בערך אחוז מס צריכים לקחת לי על המכשיר ומומלץ שמי שהזמין כבר מארה"ב PS3 ויודע באמת כמה מס לוקחים אז שיכתוב תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שנים שלא נגעתי בקונסולות למיניהם, 6-7 שנים לבערך... ויש לי חשק חזק לחזור, בדיוק שאני מברר לגבי מחירים נתקלתי במקרה שעוד חודשיים יוצאת קונסולה חדשה בשם PS4 NEO השאלה הנשאלת היא האם שווה לחכות ומה באמת ההבדלים ביניהם? והשאלה השנייה מן הסתם בשביל חוייה מקסימלית אני חייב טלויזייה חדשה מהישנה שיושבת לי בסלון כבר 10 שנים (והיא גם קטנה 32 אינץ יחסית). התקציב שלי למסך טלויזייה הינו 3,500 - 4,000 שקלים, מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כולם! אני נוסע לארצות הברית (לני יורק, וושינגטון, ובוסטון בעיקר) מחרתיים ואני רוצה לקנות שם אקס-בוקס 360, יש לי כמה שאלות: 1.מהי גירסת הACRADE ולמה היא זולה כל כך? 2. מה מיוחד בגירסת הELITE? 3. כמה בערך עולה אקס-בוקס 360 ואיפה הכי כדאי לקות אותוכדי שיעבוד לארץ אבל במחיר זול.. תודה רבה למי שיענה. ברק.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
באג התחילו להביא XBOX 360, מחיר 3200 ש"ח למזומן. ב GAMESTATION ב 3200 אפשר לקחת קונסולה + משחק ( PRO SOCCER EVO) בבאג אחריות לשנה מלאה ב GAMESTATION לטענתם גם כן שנה אבל אני סומך יותר בבאג בעיניין האחריות ואם המכשיר יתקלקל סביר להניח שבבאג לא יתחילו להמציא סיפורים על היתחממות... מה אתם חושבים? מה כדאי?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש הרבה מודים חזקים של XCM אבל יש מעטים להזמין מאיביי ויקרים יש מישהו שמכיר חנות שמיתעסקת עם זה בארץ ? הנה האתר שלו : http://www.xcm.cc/360.htm
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האםפ ב PSN אפשר לקנות DLC מאיזור אחד ואז להשתמש בו בבמשתמש אחר מאיזור אחר ששייך למשחק.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות KINECT בארה"ב השאלה האם זה יתאים ל XBOX360 שקניתי בארץ מבחינת שיטת שידור PAL או NTSC או שלא תהיה בעייה
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני מדבר עם חבר כבר דיי הרבה זמן על זה שאני אקנה ממנו את הPS2 שלו הוא שמור מאד, בלי שום בעיות בזמן האחרון, שיחקתי בו כבר מספר פעמים ולא הייתה שום בעיה איתו הPS2 מגיע עם צ'יפ + כרטיס זכרון + 2 שלטים + 40 משחקים רובם צרובים הוא ביקש על כל זה 800 שקלים, דיברתי עם הרבה אנשים וכולם אמרו לי שזה שווה מאד וכדאי לקנות מה אתם אומרים ?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני יכול להביא Playstaion 3 Slim מארה"ב, האם זה יעבוד בארץ? או שאני צריך לקנות שנאי ודברים כאלה. מה את אומרים זה כדאי? המחיר בארה"ב הוא 300$.
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן. אז ככה, בסוף החלטתי לקנות את הקונסולה בארץ. יביאו לי השבוע משחקים מחו"ל ואת הקונסולה כאמור העדפתי לקנות בארץ. אני מעוניין לקנות את ה - SLIM החדש. (ד.א, שווה לחכות לסלים החדש של ה - 250 ג'יגה? מתי הוא צפוי להגיע?) ההתלבטות היחידה שלי היא מהיכן לרכוש את הקונסולה, עדיף מחנות כמה שיותר אמינה ושגם יספקו לי כבר כבל HDMI (מוזהב) עם הקנייה. עפ"י בדיקה באינטרנט שעשיתי זה המחירים הנמוכים ביותר שמצאתי בכלל החנויות (אם מישהו שמע/יודע על מחירים טובים יותר הוא מוזמן לכתוב): *Genesis מציעה ב - 1,892 ש"ח. *Play Game ב - 1,893 ש"ח. *Gamestation ב - 1,897 ש"ח. עוד לא התקשרתי לחנויות אבל אני רוצה לברר אם באמת זה מגיע עם כבל HDMI מתנה ואם אין עלות על המשלוח. על איזו חנות אתם מ…
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אז ככה, אחותי טסה בסוף החודש לכמעט חודש לארה"ב והשאלה אם כדי לייבא כבר משם את הקונסולה החדשה? זה או לקנות את זה שם ב - 1,200 ש"ח (300 דולר) או ב - 2,000 ש"ח בארץ. הבדל של 800 ש"ח. האם שווה לקחת את הסיכון של להיתפס עם זה במכס ובנוסף לזה להוסיף את העובדה שאין על המכשיר הזה אחריות בארץ? אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא שנטחן כל כך הרבה כאן. אני באמת בדילמה רצינית בנוגע לזה. היא תהיה גם ספציפית ב - BUST BUY וחשבתי על איזה "ציוד היקפי" לקונסולה היא יכולה לייבא לי. בקישור הבא יש 6 עמ' עם כל הציוד ההיקפי שנראה לי שקיים לקונסולה: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0715007&type=category מה לדעתכם כדי לייבא לארץ? אני מחפש משהו איכותי ושימושי. האם הבקר של Lo…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שמתי לב שיש הרבה מכשירים אמריקאים שהכבל שלהם לא תואם לשקעים בארץ מה אפשר לעשות ? והם משחקים שאני אקנה פה בארץ יעבדו עליו תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות PS2 באילת (בחופש הקרוב..) משהו יודע כמה עולה בערך ואיזה חנויות מוכרות אותו באילת?? אילתים - כל עזרה תוערך פי 10000000!!! תודה לכל מי שעוזר, נועם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם 8) אני בקנדה , וסתם התחלתי להתעניין בPS2 והחלטתי שאני רוצה אחד . אני לא חולה על קונוסלות , אלא סתם להעביר את הזמן . עכשיו השאלה שלי , בקנדה זה NTSC , בארץ PAL , המכשיר יעבוד בארץ ? המשחקים של PAL יעבדו עליו ? צריך משהו מיוחד ? זה דיי דחוף , אני עוד כמה ימים עוזב . ולינק http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&MSCSProfile=3C79F0C7EA3162B26C5CAD785174A5AA6DDDF691DAA462D351BE48AEA7AF9C666C54742198CB2F3BF8AE377AB5C885D8A28488859AD41F0DC3B896C386C6DCAF418CF96FF769302F723535C269B093E5658AAB4784B95B301C0ED7F2DF0CB875EDF4B8A7482DD65A4070DE3BE71726CAA5023125AE5F8AB3&sku_id=0665000FS10078938&catid=11167&test%5Fcookie=1 תודה מר…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-