עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Godmoney,

ראיתם את שלושת סרטי ה Gameplay שיצאו ל Gametrailers?! אלוהים ישמור!!! עכשיו לזה אני קורא Next Gen!

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אוקיי. בגדול אני די מאוכזב מהווי. חשבתי שיהיו יותר משחקים מרגשים ומעניינים אבל קניתי ויי ואני כמו אידיוט מחכה לחבר של אחותי שיבוא אליי עם הפלייסטיישן 2 שיש לו כדי לשחק פרו אבלושן... חשבתי שיהיו משחקים רציניים ושליטה נוחה. התאכזבתי. מקווה שבעתיד כשיצאו כל הסדרות של פיפא NBA ופרו אבלושן יהיה קצת שינוי. כרגע אלו המשחקים שיש לי והדיעה שלי רשומה ליד כל משחק: פאר קריי- אכזבה ענקית. גראפיקה מגעילה ומשחקיות מטומטמת. סופר פפר מריו- נחמד לא ממש אהבתי. לחובבי מריו. SSX- נחמד+. אהבתי את השליטה עם השלטים. אדיר. מטרויד- לא הבנתי ממה ההתלהבות. משחק די מעפן. אם המשחק היה במחשב אף אחד לא היה נוגע בו אבל בגלל שזה משחק לווי ושם SHOTER אז כולם מתלהבים הנסיך הפרסי- אחלה משחק . חורש עליו וממש …

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by marlboro,

הציעו לי ב 2100 אבל זה באשדוד ואין לי כח להגיע לשם כי אני ירושלמי אני מתכוון לערכה מלאה עם צ'יפ, מה שמצאתי בעצמי זה המחיר האחיד בזאפ של 1960 שקל וצ'יפ בכמעט 400 היה איזה אחד שפרסם ב Yad2 עם צ'יפ ב 1700, מה שנראה לי מוזר (בכלל אני לא יודע אם חוקי לדבר על צ'יפ, אבל זה חוקי לגבות משחקים אז אני משתמש בזה לגיבוי משחקים) תודה

4. Started by yxo,

It seems that people around the country are discovering their Wii's. Sarcastic Gamer News recently interviewed one group of gamers in Paducah, Kentucky. It seems that these group of guys have really gotten off playing with their Wii's. Jaysen M. from the group said, "Ya, ever since I discovered my Wii, I can't stop playing with it. I play with it when I'm alone, but recently, I have really enjoyed letting other people touch and play with my Wii! Now, instead of going out on the weekends, I just invite my buddies over and we take turns with my Wii!" Brien from the group said, "I couldn't believe his Wii! I had to touch it! Ever since Jaysen started playing with his Wii, …

5. Started by Godmoney,

איך עושים את זה?

• 35 תגובות
    • 6.2k צפיות
  6. Started by Psy,

למישהו יש מושג מתי צריכה להגיע החבילה החדשה של ה 40 ג'יגה לארץ ? והאם ידוע צפי הורדת המחירים של החבילה הקודמת של ה 60 גי'גה, אם מישהו יודע בערך בכמה המחיר יירד והאם הוא יירד ישר כשהחבילות החדשות של ה40 יגיעו? תודה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by Godmoney,

לקח לי קצת פחות מ-43 שעות משחק נטו ו-69 ימים מאז ה Save הראשון! פאק איזה משחק... איזו חוויה... איזו יצירת אומנות...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Godmoney,

קיבל 9.2. כיף חיים. מחכה שיגיע כבר. http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=173307

9. אני מדבר על הדג שצריך לדוג באזור של ה"אנשי דג" ולא בהתחלת המשחק פשוט דגתי אותו פעמים וכלום לא קרה מדינה אומרת שצריך ליסתכל אליו אבל האידיוט בורח ניסיתי להכניס לבקבוק ולא הצלחתי

10. אני מתכוון לגירסה של ה-XBOX 360. אם אני הולך ל-COACHING ואז נדמה לי ל-GAMEPLAN (או משהו כזה) אני רואה את כל סוגי התרגילים. איזה אפשרויות בדיוק יש לי שם ? איך אני בוחר במשחק באיזה תרגיל עכשיו ישתמשו וכו' ? תודה.

11. Started by stone cold,

טוב אז ככה עשיתי הפסקה מזלדה לשחק בLM שזה משחק גימקיוב שבו לואיגי נכנס לטירה מלאת רוחות וצריך לישאוב אותם ולהציל את מאריו המשחק ניראה ומרגיש כמו שילוב של מכסחי השדים אם מאריו ואם משחקי קוסט בשילוב קל של ארקיד אבל זה לא מתחבר טוב בכלל אומנם יש הרבה סוגי רוחות במשחק וקצת הומור אבל השליטה מעצבנת וחוזרת על עצמה הפאזלים מעצבנים בקיצור המשחק מרגיש לא גמור אני לא מתחרט ששיחקתי בו כי חיכיתי הרבה זמן לשחק בכמה משחקי גימקיוב וזה אחד מהמשחקים שחיכיתי לשחק בהם אבל אני לא יכול להמליץ אליו שיש בWII ובגימקיוב משחקים טובים בהרבה ציון-6 מיתוך 10 בסולם קרירין כי הגרפיקה יפה והמשחק די מקורי

12. טוב אז ככה כבר תקופה ארוכה שהDS מנצח תPSP במכירות וגורר אליו יותר ויותר חברות פיתוח על חשבון הPSP לעזזל אפילו COD4 מפותח לDS אם זאת סוני עשתה מהלך גדול וזה להציג גירסה חדשה דקה יותר ולשפר תחבילות וכמובן משחק פינל פנטזי חדש בהתחלה זה ניראה מבטיח והPSP החדש מכר המון ביפן בשבועות הראשונים אבל כל שבוע המכירות ירדו והDS בשבוע האחרון חזר להוביל במכירות- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21728 לאור זאת אני חושב שהPSP מיסתמן ככישלון גדול גם מבחינת תמיכה של חברות צד שלישי גם מבחינת מכירות משחקים וחומרה ובכלל לערכתי חוץ מתמיכה של סוני שגם היא לא כבר חזקה כמו בהתחלה הPSP די מת וכניראה ימות מוקדם מהצפוי

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by d-undertaker,

כרטיס זיכרון של PS1 יכול לעבוד בPS2? כי פיזית נראה לי שהם מתאימים..

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eli79,

האם חייב כדי להיתחבר ללייב ולאינטרנט ראוטר או שכרטיס רשת אלחוטי מובנה במחשב מספק אשמח לעזרה באיך לחבר בדרך הכי מהירה ופשוטה

15. נראה לי ללא ספק 2 מהדברים שאני אישית הכי מצפה להם בשנה הקרובה - עכשיו בהורדה - בתקווה לעדכן מחר בבוקר (הדמו הוא 1.6 גיגה) ליביו

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. איך אני מחבר תמסך לקונסולה ואיזה מתאמים אני צריך אשמח עם מישהו יעזור לי בקשר לזה מכיוון שאני מעוניין לשחק במסך

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by AdamS,

שלום, ה-Xbox שלי צריך להגיע מארה"ב ביום שישי במחיר מעולה :smile1: ויש לי שאלה, * מה אפשר לעשות עם המחשב וה-Xbox ואיך הכי כדאי לחבר אותם (או שאפשר רק בדרך אחת)? כי אני זוכר שאפשר לעשות מידה סנטר כזה, אבל אני לא זוכר איך זה הולך. ה-Xbox ישב בדיוק ליד המחשב ככה שאני לא צריך אלחוטי וכל זה. בקיצור, תוכלו להסביר לי טיפה על ה-Media Center? * הבנתי באיזה ת'רד כאן של-PS3 יש "בעיה" או חיסרון ושהוא לא קורא mkv/avi ושצריך להמיר את הוידאו ל-mp4 שממש לא נשמע לי הגיוני לעשות. זה ככה גם ב-Xbox? אם לא, הוא קורא avi וגם mkv או רק אחד מהם. תודה מראש למגיבים..

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  18. Started by liviur,

היום פעם ראשונה שיצא לי להשתמש בPS3 בתור נגן DVD , חוץ מהעובדה שהוא גם קורא DVD-R שגיביתי בעצמי (מתוך בדיקה) רציתי להמליץ למי שיש , להשתמש בו גם כנגן DVD. הUPSCALE עובד מצוין ורואים את הסרט משמעותית יותר טוב מהDVD הרגיל שיש לי (TOSHIBA שעולה בסביבות ה800-1000 ש"ח) גם כשהוא מחובר דרך קומפוננט. מה גם שהSOUND עובר דיגיטלית דרך החיבור HDMI ואין עיוותים במעבר למסך רחב. רציתי גם לשאול אם החוויה דומה כשרואים סרטים דרך הXBOX בUPSCALE? ליביו

19. לא שיחקתי ב episode 1 ליותק מכמה דקות ולא התלהבתי ממנו בכלל ראיתי את ה PORTAL גם דיי שטות אבל יכול להיות שה team frotress 2 יהיה טוב, אם הוא משחק שלם ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by stone cold,

טוב אז ככה החלטתי לעשות מדריך קטן על דברים שלדעתי כדי ליקנות לWII כדי לשפר תחוויה טוב אז נתחיל - הרצת מישחקי גימקיוב (חוקים) אחד מהדברים שהרבה אנשים כניראה לא יודעים זה שלWII יש אפשרות להריץ מישחקי גימקיוב שזה הקונסולה הקודמת של נינטנדו לאפשר את זה פשוט צריך ליקנות ידית גימקיוב וכרטיס זיכרון גימקיוב חלק מהחנויות מוכרות כרטיס גימקיוב בשם כרטיס WII בפועל הWII מישתמש בכרטיסי זיכרון SD רגילים והכרטיס זיכרון גימקיוב גדול יותר בגודל הפיזי בכל מיקרה באחד מהצדדים של הWII יש אפשרות ליפתוח 2 מיכסים ולחשוף 4 כניסות לידיות גימקיוב ו2 כניסות לחריצי זיכרון גימקיוב - תמשחקי גימקיוב מכניסים דרך הכונן DVD של הWII ומוכנים לשחק מישחקי גימקיוב מומלצים:- מאריו שמש …

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3458423,00.html ציון סופי 85 אומרים במפורש שהמצב הריבוי מישתתפים זה מה שעושה תמשחק לטוב הסינגל לא כזה טוב ודי משעמם אני מקווה שאתרי ביקורות אחרים ילמדו לתת ביקורת נטולת היפ בזמן האחרון הרבה משחקים אם הרבה היפ מקבלים ציונים גבוהים אוטומטית וחבל זה גומר תאמינות של האתרים

22. Started by DMaster,

סוניק ב SSBB עדכון לשימוש במקלדת בערוץ האינטרנט אופנועים במאריו קארט הוכרז ערוץ חדש - DS Station Channel. בערוץ יהיה אפשר להוריד דמואים לDS. משחקים חדשים לווי: Monster Hunter 3 Wii Music Super Mario Stadium Baseball Fire Emblem DS Wii Wars WiiWare הוכרז וייצא במרץ 2008 המשחקים הראשונים שאמורים לצאת איתו: Dr. Mario Star Soldier R Pokemon Ranch Final Fantasy : Crystal Chronicles Mojipittan מקור: http://wii.ign.com/articles/826/826130p1.html

23. Started by DOGMA,

אחד האתרים היותר מצחיקים, ROD ASIDE מראה את התוצאה של אנשים טיפשים(או שלא?) ושימוש בWII. תמונות וסרטים של דברים כמו טלביזיות LCD הרוסות, מנורות שבורות, פנים חבולות תקריות עם מאוררי תקרה ועוד... http://www.wiihaveaproblem.com/ לא יודע אם זה אמיתי אבל מי שעשה את זה פשוט מטורף... יש בבית Wii? תקראו לשרותי הרווחה ומיד!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by stone cold,

:lol: http://www.sarcasticgamer.com/2007/10/rrod-survival-kit.html ;D ;D ;D מאוד מקווה שלא יהיה סיבה ליצחוק על הWII ככה :errrr: :errrr: :errrr: בנתיים הוא מתפקד מצוין אחרי הבעיה אתמול

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by ofeky1,

מתי הוא יצא? ואם הוא יצא ל PS2? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים