עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by YotamC,

קראתי אתה השרשור הזה : http://forums.emulator-zone.com/showthread.php?t=6656 ולא ממש הצלחתי להגיע למסכנה חד משמעית .. מפה לשם הגעתי גם לאתר הזה: http://www.free60.org אבל אני לא בטוח שהוא קשור .. האם יש אימולטור שיכול להריץ משחקים של 360 על PC ? או פאטצ' כלשהו שמאפשר הרצה כזאת או אחרת ?

2. Started by bsphere,

בזמנו פתחתי משתמש אמריקאי, איך מגיעים לאפשרות לפתוח משתמש חדש ? (בשביל החנות האירופאית) איזה שילוב של מדינה ומיקוד יעבוד ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by guy301,

היי, אני מנסה לפתוח משתמש בחנות playstion store. כשאני מגדיר לו שאני חי בישראל הוא מציג את המחירים בשקלים ואם אני רושם שאני בארהב הוא מציג את המחירים בדולרים. המחיר בדולרים הרבה יותר זול לעומת המחיר בשקלים (משחקים שעולים 60$ מתורגמים ל300+ שח, הפרש של יותר מ60 שקל). אם אני אפתח משתמש ואגדיר שאני חי בארהב זה יהווה איזושהי בעיה? שאלה נוספת, אחרי שאני פותח משתמש וקונה משחק איך אני מוריד אותו לפלייסטישן?

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. Started by ofirterev123,

רציתי לדעת אייך אני פותח משתמש ישראלי בסוני 4 ואיזה פרטים לרשום שם יש מצב למדריך אייך אני מוחק משתמש קיים בסוני 4???

5. היי אתמול התחברתי לרשת NGN של בזק - מהירות 10 מגה. התשתית שלי היא אקספון וגם שם שידרגתי ל-10 מגה. יש לי ראוטר של בזק asus am 604g. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה למה עדיין יש לי לאגים במשחקים מסויימים ( פרו אבלושן 2009 למשל וגם GTA...) ?! כשאני משחק כמובן ששום שיתוף קבצים לא עובד על המחשבים בבית. ואם בפתיחת פורטים בראוטר ובסוני עסקינן אז: איך אני פותח פורטים בסוני? תודה! (ליביו לטיפולך המסור אודה.)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. בעיקרון צריך להגיע לתפריט של המשחק ואז ללחוץ על כפתור הZ בנונצק וכפתור A וכפתור 2 בשלט של הWII עד ששומעים צליל צריך לעשות את זה רק פעם אחת למשחק כזה שנותן לכם מסך שחור ואחרי זה הWII כבר ישמור את ההגדרות לא רואים את המסך השחור בסרטון כי התבלבלתי שהכנתי את הסרטון וישר הלכתי לתיקון בכל מקרה אתם מוזמנים לנסות לי זה הצליח

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  7. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17345 נראה מבטיח ;D

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by zahav5289,

שלום רציתי לברר כמה עולה צ'יפ לxbox ןאם זה נכון שזה פוגע באיכות המשחקים?

9. Started by yotamavi,

אז ככה, קודם כל אני צריך המלצה לצ'יפ לפלייסטיישן 2 שאני יוכל להשתמש במשחקי NTSC ושיוכל לקרוא משחקים מגובים(צרובים) שיהיה עד 400 ש"ח. אני גם צריך חנות אמינה שאפשר להזמין ממנה אותו. ובנוסף אני צריך גם המלצה מאיפה לקנות XBOX360. (ואתם מוזמנים לשכנע אותי לקנות PS3 ) אגב מאיפה אני אוכל לקנות את הELITE, אני רוצה שיהיה לי בו HDMI בחרתי את ה360 בגלל שהבנתי שרק בו אפשר לדאוג שייקרא משחקים מגובים ובPS3 לא.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by newwii,

שלום וברוכים הנמצאים אני עתיד לרכוש קונסולה wii כנראה שארכוש דגם אירופאי בארץ , אך מכיוון שאני טס מידי פעם לארה"ב, ביכולתי להביא משם משחקים. השאלה שלי היא , אם ארצה להפעיל משחקים מארה"ב , האם אני צריך תוכנה , צ'יפ , או את שניהם. בכלל , מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה . מה עדיף בסיכומו של דבר ? תודה על העזרה ותמשיכו את התמיכה הנהדרת שאתם נותנים כאן

11. Started by shish,

מקווה שאני לא עובר על חוקי הפורום למרות שלדעתי אין בעיה עם השאלה שלי (משום מה אין אפשרות לקרוא את התקנון). בכל מקרה, מהו הצ'יפ המומלץ היום ל XBOX 360, יש כל מיני סוגי FIRMWARE וציפים שמותקנים על המכשיר עצמו. מישהו מכיר צ'יפ שנקרא MATRIX ויכול להמליץ לי עליו? תודה.

• 23 תגובות
    • 8.3k צפיות
  12. Started by Daver,

צבא ארה"ב מתכנן לפתח מכשיר שדומה לווימוט וישמש לשליטה ברובוטים צבאיים. http://www.omgnintendo.com/article/105708/wii-remote-to-become-u-s-military-hardware/

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  13. Started by medic_29,

היי לכולם התחדשתי בPS3 SLIM , רציתי לדעת האם כדאי לקנות ציוד הקפי כגון בקר משחק נוסף ומשחקים בארה"ב האם ישנם הגבלות מסויימות אשמח לקבל תשובה מהר ואיזה משחקים ממולצים ( קניתי VEGAS2) משחק נחמד בPC שהיה לי עד עכשיו בעיקר שיחקתי את הסדרה של ספלינטר סל

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  14. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24293 המשחק הזה הולך להיות פשוט ענק וזמן תה אם אתה קורא זה כנראה משחק שאני כן יקנה טוב רק אם חנויות בארץ לא יעלו תמחיר כמו שעשו לזלדה שעלה 450 שקל במקום 350 למשחק WII רגיל יעלה קדימה נינטנדו תזיזו את התחת על התאמה למערב

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24314 כנראה משחק טוב אבל לא מעולה ציפיתי למשהו בסגנון כי מהסרטונים ששוחררו זה סך הכל ניראה DMC אם גרפיקה טובה יותר וזהו

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  16. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=32599 בקצרה - מי שקנה ארקייד ועקב כך לא יוכל להינות מהמשק החדש יוכל לקבל או כרטיס 512 מגה חינם או דיסק קשיח (REFURB אמנם) 20 גיגה ב20 דולר. ליביו

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  17. Started by Godmoney,

נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: 598PS3 - Wii - 452 XBOX Premium - 335 Xbox Core - 254 PS 2 - 161 PSP - 182 PS2 SLIM - 123 ה PS3 וה Wii נתנו קפיצה של כ-20 דולר כל אחת מסתבר שהורדת המחיר של ה PS3 במאה דולר לא השפיעה על המכירות באיביי.שני האקסבוקסים נתנו צלילה של כ-30 דולר כל אחד כנראה שאנשים התחילו לפחד לקנות את הקונסולה הזו באינטרנט אחרי ההודאה של מייקרוסופט בכשלון והארכת האחריות ל-3 שנים (מה שסביר להניח לא תקף על קניות באיביי). ה PS2 הביא קפיצה יפה של 30 דולר למעלה (הגרסא הרגילה לא ה Slim) מעניין למה... ה PSP ירד ב-20 דולר.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  18. המפיצה Bethesda והסטודיו שהביא לנו את Dishonored חושפים גירסה חדשה לגמרי למשחק הפעולה משנת 2006 כפי שהבטיחו לנו השמועות המקדימות – Bethesda אכן חשפה כותר Prey חדש, אך כזה שרחוק מאוד גם מ-Prey 2 שנחשף לו לפני כמה שנים, וגם מ-Prey המקורי שהגיע אלינו בשנת 2006. הכותר החדש מפותח בידי אנשיו המוכשרים של Arkane Studios הצרפתי, שהביאו לנו את Dishonored, Arx Fatalis ו-Dark Messiah of Might and Magic (וכמובן יביא לנו את Dishonored 2 לקראת סוף השנה הנוכחית), ומיועד להגיע אל החנויות במהלך השנה הבאה עבור המחשבים האישיים והקונסולות הנוכחיות של סוני ומיקרוסופט, בהתבסס על נגזרת של מנוע ה-id Tech 5 שמכונה Void Engine, ומשמש גם ב-Dishonored 2. אנשי המפתחת מבהירים כי לא מדובר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by usb 2.0,

באיזה פורמט צריך להיות סרט כדי שאני אוכל לצרוב אותו או פשוט להעביר לדיסק און קי ולצפות בו בקונסולה שלי? בינתיים הדרך היחידה שעבדה לי היא לראות את הסרט דרך WIFI אבל זה תקוע ממש ושום דיסק שצרבתי לא עבד וגם מהדיסק און קי הPS3 לא קורא כלום

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by muam,

היי, יש לי שאלה: האם ניתן לראות סרטים דרך ה-WII? מה צריך לעשות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by Guyke,

שלום חיברתי את הPS3 עם הPC בשרת מדיה - יש לי במחשב סרטים ברזולוציה גבוהה - אך הם מסוג MKV ,יש איזו דרך לראות אותם בPS3?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by HaVoC_850,

אני לא בטוח אם זה הפורום לשאול בו אז אם לא אני מצטער מראש רציתי לדעת אם מישהו מכיר מקום בסביבת פתח תקווה או ראש העין שאפשר לעשות צריבה פנימית לסוני PS 1 תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by AmitDanan,

איך אני צורב קובץ DVD ל XBOX שהוא גדול מגודל הדיסק? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by dyn,

בוקר טוב אנשים מה שלומכם? כבר הרבה זמן שאני לא מבין מה אני עושה... איך אני בידיוק צורב משחק ל SONY 2? (יש לי סוני 2 עם ג'וק) צרבתי על דיסק DVD-RW 4.7 GB משחק מסויים בנרו -----> BURN IMAGE את קובץ ה - ISO אבל המשחק פשוט לא עובד בסוני, אני צורב על המהירות הכי נמוכה. יכול להיות שיש צורך בדיסק DVD-R וזה כן יעבוד?? תודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by שלומו,

היי לא מבין איך אני משיג את המקל למעלית יש תמונות מצורפות רוני [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים