עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

טוב בתקופת הסופר נינטנדו יצא משחק מעולה לזמנו בשם מאריו RPG סקוור פיתחה אותו והוא נחשב קלסי זה היה לפני שמאריו נכנס למיליון משחקים בכל מקרה מאז הסדרה שינתה כיוון מצד אחד יצאו משחקים לGBA ולDS שדי מזכירים את מאריו RPG אבל אם כמה שינוים ולN64 ולגימקיוב יצא את סדרת מאריו נייר שגם היא JRPG רק אם סגנון שונה עכשיו לWII יצא המשחק Super paper Mario והוא כבר לא RPG למרות כמה אלמנטים של RPG Super paper Mario הוא יותר פלטפורמה \קווסט אם כמה רעיונות נחמדים בכל מקרה מבחינת העלילה הפעם העלילה הראשית היא לא להציל את פיץ (הנסיכה) אלה להציל את העולם איזה מכשף רשע מנסה להשמיד את העולם (לא בוסר הפעם) וצריך למצוא 8 לבבות טהורים כדי להציל את העולם (מאריו מה אתם מצפים) כדי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by במבה רטובה,

מוסיף כל מניי דברים

3. Started by 114508534,

בא לי לחזור קצת לנוסטלגיה - הייתי רוצה לחפש מגאסון ב EBAY רק שאני לא יודע איך הוא נקרא בשמו המקורי- MEGASON לא הניב יותר מידי תוצאות

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  4. אני מאוד מתלבט בין קניית סוני3 לבין XBOX מקריאה של התגובות שלכם בפורום הבנתי שבאיכות המשחקים (חוץ מהבלעדיים אין הבדל ) נטיית הלב היא לPS3 אולי כי זה מה שאני מכיר אבל אני מפחד מהבעייה בעינית שלמיטב הבנתי מגיע תוך כ 3 שנים בממוצע. מאחר והשקעה של כ 600 ש"ח שוב לי לדעת אם באמת זה קורה בממוצע או לא תוך הזמן הזה או לא? אני מחפש לילד בן 7 מתנה(הבטחנו PS3 או XBOX) רוב המשחקים יהיו PES או FIFA ובעתיד כמה נוספים אני מניח התקציב כ 1600 ש"ח שמספיק ל 2 האופציות . תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ה PS3 יהיה זמין בעיצוב חדש וקטן עוד יותר, עם דיסקים בנפח של 250 ו 500 ג'יגה (או בגירסה לעניים, פלאש 12 ג'יגה). http://www.techspot.com/news/50215-sony-to-launch-redesigned-playstation-3-on-september-25.html

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TVGame&DB295400=295403&DB303884=303885

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  7. בהתחשב בזה ששנה שעברה זה היה מעל 100 דולר, נראה שההפסדר הצטמצטם משמעותית: http://www.joystiq.com/2009/05/15/report-sony-losing-about-40-on-each-ps3/

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by yossigavni,

יש לי סוני 3 ואני דיי סבבה איתו אבל שוקל מאוד לשתדרג בסוני 4! מה אתם אומרים כדאי או שסתם ביזבוז?

9. Started by itai_1813,

היי חברה. אז ככה, בדיוק לפני מספר דקות קיבלתי הודעה על המסך שה-Xbox שלי קיבל תקלה E74, הבנתי שזו בעיית התחממות ושיש דרכים לתקן את זה באופן עצמאי, מה צריך לשעות בדיוק ואיך? (אם אפשר לכתוב כל פרט ופרט כי זה חשוב לי נורא). תודה מראש ושבת שלום.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by ben_amitai,

לא מאמין :s07: :s07: http://www.gamespot.com/news/6176074.html?om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;1 (השעה בגלל שחזרתי מהעבודה )

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1785211 סוף סוף תהיה אפשרות להירשם עם כתובת בישראל ולשלם בשקלים, חבל שכרגע אין תוכן ספציפי עבור הצרכנים הישראלים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by a8r,

כן, המשחק כבר ישן, אבל זה מה שיש כרגע. נרשמתי לPSN ניסיתי לפתוח פורטים. ניסיתי לפתוח DMZ ועדיין, כל פעם שאני נכנס לנטוורק בתוך המשחק, הוא רושם: An error has been occured. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. היום יצא הדמו לSEGA Rally ואפשר להוריד אותו בLIVE תעשו טובה תורידו תשחקו ותנו יתרשמות אני מאוד מצפה לשחק בו במחשב שאני יקנה ורוצה לדעת איך המשחק

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by Access Denied,

הציעו לי חבילת PS2 חדשה לגמרי מהאריזה, ללא צ'יפ, שחור עם שני שלטים וכרטיס זיכרון.. רק מה, אין אחריות כי המכשיר מקפריסין שווה?? יש לי עוד הצעה למכשיר יד שנייה עם צ'יפ ושנה אחריות לצ'יפ כולל 2 שלטים וכרטיס זיכרון ב-900 שח.. זה עדיף? תעזרו לי אנשים

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by Yuron,

שלום רב. התחדשתי בXBOX 360 4 GB חדש. כמובן שהוא פ..ץ. אני מעוניין לקנות תיק נשיאה או תיק שהוא גם CASE לXBOX שלי כי אני מעביר אותו די הרבה בין הבית לבסיס. ראיתי כמה אופציות בEBAY אבל החלטתי לשאול פה בכל זאת האם יש למישהו המלצה לתיק כזה. כמובן שהקניה תיהיה דרך EBAY. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. סתם מעניין אותי לדעת הרבה זמן לא שחקתי משחק שהוא חדש יחסית במחשב כי המחשב שלי מאוד ישן בוא נגיד אם ניקח פיפא 2009 וassassin creed במחשב ובPS3 עם טלווייזיה HD

17. Started by שי Games,

היי אני שי חדש פה. מה קרה? PS2 מת? אפחד לא מדבר עליו , כולם רק סוני 2 אקסבוקס 360 וWII ועוד פעם סוני 3! מה עם סוני 2? אחד הקונסולות הטובות ביותר שיצאו בהיסטוריה. אגב מתי יפסיקו לצאת משחקים לPS2 ?

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by pringles,

למה בקונסולות אין צורך בלהחליף מעבד או כ. מסך בעוד שבמחשב כל חודש כבר יוצא כרטיס יותר ויותר חזק בשביל משחקים, בקונסולות כל המשחקים בעלי גרפיקה מדהימה ועובדים חלק בעוד שעם אתה רוצה דבר כזה במחשבצריך כל הזמן להחליף ולהוציא סזכומים ענקיים על חומרה....???? אולי אני טועה אני פשוט לא מבין איך זה יש נגיד לסוני 3 קונסולות וזהו..... בעוד ש לAMD יש מיליון מעבדים ומעבדים גרפיים... וככה אינטל ו NVIDIA...??

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. Started by thebenjamin,

קניתי XBOX 360 ELITE תאריך יצור: אוקטובר 2009 כשאני משחק מהדיסק הכונן (LITEON) עושה רעשים שאפשר לשמוע גם במרחק של 5-7 מטר מהקונסולה עם משחק עם ווליום בינוני נמוך. כמתקינים משחק לHDD הכל שקט. תקין?

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

הרבה אנשים משבחים את המחשק הזה וקשה לי לראות למה... חוץ מהגרפיקה שהיא סבבה אני לא רואה עוד משהו.. המשחק עצמו איטי(תנועות, קומבואים וכו'..), העלילה לא מעניינת ולא יודע מה עוד. בכל מקרה פיספסתי משהו?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by huber,

מסתבר שיוזר בפורום Beyond3D כילה כי ה Tomb Raider עובד ברזולוציה של 1024x576 במקום ברזולוציה של 1280x720 בקונסולת ה XBOX: http://forum.beyond3d.com/showpost.php?p=1250842&postcount=227 אומנם לא הפרש גדול, אבל עקב ההצהרה על תמיכה ב HD וכאשר המינימום ל HD זה 720P, קרי 1280x720, הסיפור לא נראה כשר.

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  22. אולי אני צריך לעשות עידכון כמו שרשום פה : http://www.xbox.com/en-US/support/systemuse/xbox360/console/systemupdates.htm מכיוון שאין לי לייב אני מנסה לצרוב אבל לא ממס הבנתי את ההסברים איך בדיוק אז צרבתי עם תוכנת צריבה רגילה פעמיים : פעם אחת חילצתי את הקובץ מהרר ופעם לא,בשני המקרים צרבתי כ-DATA אבל ה-XBOX360 רושם לי MIXED DISC ולא מתחיל את העידכון באופן אוטומטי כמו שרשום בלינק שהוא צריך. אם אפשר עזרה אני אשמח. תודה.

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  23. סוף סוף זה אצלי :-) עכשיו יש לי מלא שאלות ואני מקווה שלא יהיו חפירות... :s07: אז ככה- מאיפה אני מוריד דמואים? בעיקרון לכל משחק אמור להיות דמו? יש אפשרות להוריד דמואים למחשב ואז להפעיל אותם עם דיסק און קי? יש לכם עוד המלצות או משהו למשתמש החדש???!!! :hi:

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by ofeky1,

הבעיה במשחק WWE 2007 עם אחד השלטים! שאני משחק עם שני שחקנים אחד נגד השני אז אחרי כל מכה שאני נותן השלט לוחץ לי START לבד! והמשחק יוצא לי לתפריט הזה של ה PAUSE למה זה קורה? ואיך אפשר למנוע את זה?! והשאלה (הכי חשוב)! שאני מכניס דיסק משחק של PS1 המכשיר מראה לי תדיסק בצבע כחול ושאני נכנס אליו הוא חושב כזה ואז יוצא! זה אומר שהסוני לא יכול להיכנס אליו? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  25. חיברתי כבל אופטי מהקונסולה למחשב לכניסת SPDIF_I בקונסולה הגדרתי בהגדרת סאונד שיוציא סאונד דרך היציאה האופטית ובמחשב שיעביר את הסאונד מה-SPDIF_I לרמקולים (WIN 7). ברגע שנמצאים בתפריט יש שומעים בצורה מעולה את הסאונד של התזוזה בין התפריטים השונים ושומעים קול מניגון קבצי מוזיקה/סרטים וכשעומדים על משחק אז את הסאונד של אותו משחק. הבעיה היא ברגע שאני נכנס לשחק באותו משחק אז הסאונד נעלם קורה גם במשחקים מדיסקים וגם במשחקים שמותקנים על הדיסק הקשיח. בחיבור AV רגיל ל-LINE IN במחשב שומעים קול במשחקים כשמשחקים. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה עם הסאונד הדיגיטלי ? הרמקולים הם X540 תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.