עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by DoroS,

שלום , אני רוצה לקנות XBOX / Playstation 3 ופשוט לא החלטתי מה עדיף ? נצא מנקודת הנחה שהמחיר הוא אותו מחיר , וכנראה שלא אפרוץ את הקונסולה כי אני רוצה לשחק באינטרנט . מה עדיף ? וגם , אשמח להסבר על סוגי האקסבוקס והפריצות שלו . תודה

• 35 תגובות
    • 9.7k צפיות
  2. חברים שלום, אני מעוניין לקנות Nintendo Wii והבנתי שקיימים מספר דגמים . מעוניין לדעת מספר דברים לפני שאני קונה: איזה דגם הכי טוב? איפה כדאי לקנות? אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by verynoti,

היי חברה לא מזמן הבאתי XBOX360 חדש ואני מעוניין לקנות משחקים בחו"ל או ביתר דיוק ב- PLAY ASIA עכשיו רוב המשחקים שם באיזור NTCS ולא PAL אבל פה הבעיה על רוב המשחקים רשום No Region Protection ולא רשום אם זה בפתוח לאיזור PAL האם אני יכול לשחק במשחקים אלו בלי בעיה של לייב?

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  4. Started by bushman,

נרשמתי לפני כחודש ומאז הקונסולה לא הייתה מחוברת ללייב בכלל ניסיתי להתחבר היום ואמרו לי שקיבלתי באן בלי להפעיל אף משחק ואין לי מושג למה מישהו יכול לעזור לי להבין למה ואם זה הפיך

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. בזמן האחרון כעבור כחצי שעה לאחר שאני מפעיל משחק המאווררים של הסוני מתחילים לעבוד בטירוף והמכשיר חם בנוסף כאשר אני ממשיך לשחק עם המאווררים פועלים בצורה הזו יש מלא תופעות של תנועה איטית של המישחק כמו קיפאון תמונה עד מצב שהמישחק ניתקע או שמופיע לי מסך שחור ולפעמים הוא עושה גם הפעלה מחדש לאחר שהו ניתקע אני מציין שתופעות אלו לא הופיעו לי בעבר רק בתקופה האחרונה אשמח עם תעזרו לי כי יש לי אחריות למכשיר מבקש עזרה מאנשים שעברו את אותה חוויה

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום רב. אני צריך PS2 לשבוע. לחבר שלי יש אבל בלי צ'יפ שקורא צרובים. אני רוצה להכניס לו צ'יפ פשוט וזול (עד 400 מקסימום). יש מקום בירושלים שאני אוכל לעשות את זה מחר(יום שישי) תוך חצי שעה- שעה ? כי אני נוסע יום ראשון לאילת וחייב שיהיה לי עד אז. מקווה לעזרה , תודה רבה

7. Started by AMIT_MEG,

שלום. רציתי לדעת איך אני יכול להרוויח שחקנים חדשים במשחק Dead or Alive 4? תודה,

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  8. Started by asaorgad,

אני צריך שנאי מתח מ 110V ל 220V אבל אני לא יודע כמה VAC אני צריך בשביל הספק של ה XBOX360 כאן יש כמה איזה לבחור: http://www.afik2.com/40284/2102

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by Radeon38,

שלום אני רוצה לרכוש את הקונסולה המדוברת בכותרת ואני דיי חדש בתחום.מה מומלץ?? איזה נפח כונן קשיח כדאי?? וראיתי בסטיקי שיש כמה דגמים שונים. http://www.joystiq.com/2009/08/18/tabulator-ps3-slim-and-phat-sized-up/ אשמח לקבל טיפים תודה מראש. עריכה : מבדיקה מהירה שעשיתי בחנות באג ראיתי שה SLIM והרגיל לא תומכים במשחקי PS2.זה ספציפי לדגמי באג או שזה אופן גורף לכל ה PS3??.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  10. Started by pssheba,

שלום, גילוי נאות: אין לי מושג מזה xbox. התבקשתי לרכוש לילדה בת 8 מכשיר xbox וין לי מושג מהם הפרמטרים לאיכות המכשיר ומחירו בהתאם. קיים נפח דיסק? נפח זיכרון? מהירות מעבד? איזה מותג כדאי לרכוש? מה המחיר המומלץ? היכן מומלץ לרכוש? רצ"ב תמונה של משחק שהתבקשתי לרכוש עם ה xbox. ניתן לרכוש את המכשיר עם המשחק? יש לקנות בנפרד? כמה צריך לעלות משחק? מגיע עם cd rom? ניתן לצרוב? להוריד מהאינטרנט? תודה

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  11. 1 Little big planet שלוחצים ריבוע יש אפשרות של hearted , איך אני מעביר דברים מהעולם לשם לא כל כך הצלחתי Resistance 2 נתקעתי בשלב שנקרא Chicago Outskirts , מקווה שכתבתי נכון . אחריי ניסיונות רבים , אני מגיע ממש 5 דקות אחריי ההתחלה , לרחוב שבו על כל גג מימין ושמאל יש תמכונת יריה הזו , שישר הורגת אותך , והאפשרות היחידה לנטרל אותה היא לבוא מאחוריה וללחוץ משולש , זה מתחיל ככה אחד מהקבוצה שלי צריך חיפוי אני מנטרל מכונת יריה כזו בלחיצה על משולש ואז הורג 3 חזיירים צולף בהם , ואז החבר לקבוצה גם מנטרל אחת ואין לי שום דרך אלה רק לעבור ברחוב הזה , איך בידיוק ? ישר הורגים אותי המכונות גם מולי וגם על הגג משמאל וימין , לאחר משחק ממושך שמתי לב שאני יכל לקחת מהחייזרים שהרגתי נשק שנו…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by Ac-Boy,

יש לי מס' שאלות.. 1. שמגיעים למדוזה השמנה [זאתי שמאבנת את האויבים שלה] מה אני עושה אחריי שאני הורג אותה? לא מצאתי שום דבר ללכת למקום אחר ... 2. איזה חפצים נקבל? האם שווה להשקיע הכל בפטיש העץ? הבליידים שהגיעו מתחילת המשחק<? איזה רמות כדאי לעשות ומה עוד נקבל? אם יהיה לי עוד שאלות אני אשאל בנושא הזה =] תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by L_D,

שלום אני לא יודע אם זה שייך לפה אבל אני צריך עזרה יש לי ps2 קטן שחור הוא התחיל לעשות רעש היום כאשר המחשק במצב של המתנה בזמן מעברים איך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by danieldagan_12,

יש לי האקסבוקס שלי פרוץ ואני רוצה לשחק בלייב.. אם אני עושה לו update כאילו מעדכן אותו... מה הסיכויים שיתנו לי באן?? ומה יכול לקרות לו אם יכול בכלל תודה לעונים...

15. יש לי פלייסטיישן 4 (דיי חדש) וניסיתי כבר כמה פעמים להזמין דרך החנות האמריקאית של סוני (גם במחשב וגם בקונסולה) את NBA 2K15 בהזמנה מוקדמת (יש לי עוד יומיים) בעזרת כרטיס אשראי (ויזה) וכל פעם שאני מנסה, אחרי שאני מכניס את כל הפרטים, אז זה טוען קצת ואז רושם: "An error occurred while performing this operation". ואני פשוט מיואש!! ניסיתי כל דבר וכלום לא עובד לי כמו שצריך. אם מישהו כאן יעזור לי (זה חשוב כמה שיותר מהר כי אני רוצה לבצע את ההזמנה המוקדמת) אני אודה לו כלכך!! אתם לא מבינים כמה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. שלום לכולם, מצטער על השאלה המפגרת ובטח כבר שאלו מיליון פעם. גם בדקתי כבר ברשת, אבל רציתי להיות בטוח ב 100%. פשוט חבר שלי התקשר אליי מעכשיו לעכשיו ושאל אותי כי הוא בדרך לקנות אחד ממישהו מיד 2 והמכשיר מארה"ב.. בקיצור אשמח לעזרה מהירה, תודה, שחר.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by binyamin8,

האם העיגול החסר בתמונה , מעל למכסה הבטריות הוא הסיבה לכך שהשלט לא עובד ? אם כן , אשמח לדעת מה הפתרון למצב הנ"ל .

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by .:YoGy:.,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין סוגי XBOX ומה יתאים למישהו שכולה רוצה לשחק בלי לשבור את הראש יותר מדי על חומרה ותוכנה? למשל מה ההבדל בין כל הסוגים שיש אפילו בעמוד הזה http://www.moniline.co.il/Category.aspx?catCode=56&ParentID=29 ואם יש עוד סוגים? ומה הכי משתלם ביחס למחיר... (המחירים האלה בכלל טובים או גבוהים?)

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by asaf23,

רכשתי נתב אלחוטי חדש של LEVEL ONE בטכנולוגיית N ומהרגע שחיברתי אותו הוא לא מאפשר לי לשחק במשחקי רשת, מבחינת הורדת דמואים ושליחת הודעות וכו' הכל עובד באופן רגיל - אך כשאני נכנס למשחקים ומנסה לשחק ברשת או אומר לי שיש בעייה עם ההתקשרות לשרת המשחק... מה עושים ????? תודה .

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. Started by bastard007,

שלום אני חדש וקניתי את הסוני 3 החדש הדק הכנסתי את המשחק PES2009 נכנסתי ל GAME ופשוט נכנסתי למשחק ושיחקתי בלי להתקין ומשום מה אמרו לי שאני צריך להתקין ולא הבנתי למה? ואם כן איך אני מתקין בכלל ומה זה נותן לי אם אני הרי ייכול לשחק בלי ההתקנה.... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by mosheva,

שלום לכולם! ראיתי בהרבה מקמות באינטרנט שאפשר לחבר את שלטי ה WII למחשב בעזרת בלוטוס'... האם מישהו מכיר מדריך בעברית כי אני לא מצליח לעבוד עפ"י המדריכים באנגלית יותר מידי מונחים במחשבים שאני לא מכיר... תודה לעוזרים!

• 24 תגובות
    • 7.2k צפיות
  22. שלום, אני משחק במשחק FORZA3 ופתאום קובץ השמירה שלי נדפק... רק לאחר שהסרתי את השמירה המשחק "הסכים" לעלות אבל עכשיו קריירה של שנה ירדה לטמיון... האם יש דרך לשחזר את השמירה דרך חשבון ה-LIVE או לערוך קובץ שמירה כך שאני יוכל לחזור למצב שבו סיימתי...? ראיתי שיש מוד שעורך את המשחקים בגיימר טאג האם זה רק ל- LIVE?

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  23. שלום לכולם, אבא שלי מתייעץ לגבי קניית WII, המשחק יהיה מיועד לאחי הקטן בן ה-13. אני לא יודעת מה ההבדל בין גרסת ה-PAL לבין גרסת ה-NTSC, אני יודעת שאיך מהם הוא אירופאי והשני אמריקאי, 1. מה זאת גרסת ה-PAL ומה היא כוללת? מה זאת גרסת ה-NTSC ומה היא כוללת? 2. האם שתי הגרסאות עובדות בארץ או שאני צריכה לבחור גרסה מסוימת? כמו כן הוא רוצה לקנות את ערכת ה- WII FIT, וערכת הספורט. בדקתי באתר gamestation וראיתי שאם קונים את מכשיר ה-PAL עם צ'יפ ועם ערכת ה-WII FIT זה עולה 2338 שקל אבל אם קונים בנפרד את גרסת ה-PAL + צ'יפ + ערכת ספורט + WII FIT זה עולה 2235 שקל. אז או שהם לא שמו לב או שלא יודעת מה... הבנתי ש-Gamestaion מתמחים בקונסולות. 3. האם באמת החנות הזאת מתמחה בקונסולות א…

• 111 תגובות
    • 17.8k צפיות
  24. עקרונית אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיכול להריץ משחקים , אבל אולי אני אקנה נייד סבבה ואקסבוקס במקום נייד אחד. מה אני צריך בדיוק עם האקסבוקס? נגיד 2 שלטים איזו פריצה אני צריך ? וכמה עולה? באיזה זיכרון אפשר להסתפק? ומי צריך 250GB? האם אפשר בלי פריצה להעביר משחק דרך USB? הקינקט,זה דבר באמת כפי הוא יעביר את הזמן לילדים בני 6-7? אם האקסבוקס פרוץ ,גם משחקים לקינקט יכולים להיות פרוצים? לא מבין דבר בנושא. תודה .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by verynoti,

אני מנסה לשלם לשירות של לייב דרך הקונסולה אבל זה לא נותן לי אני יודע שיש את הכרטיסים שמוכרים פה בארץ אבל זה יקר נורא פה מישהו יכול לעזור לי מכיר אתר שאפשר להזמין ממנו ?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים