קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
יש את assassin's creed בדיוטי פרי?,אם כן כמה הוא עולה שם?הוא יצא בכלל בארץ?,ראיתי בעיתון אבל לא יצא לי לראות בחנות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היתה כתבה ב Ynet, הכי אהבתי שם את המשפט "אם לא יהיה מחסור ב Wii אנשים היו יכולים לשחק בזה ולהבין שזה זבל של קונסולה" זה מה שאחד האנליסטים אמר במילים קצת יותר יפות, יפה גם לקרא כל המתוסכלים מה Wii שהגיבו בתגובות שם להזהיר אחרים. באמת מצב מוזר, ככה נינטנדו שומרים את ה"קסם" של הקונסולה על ידי מחסור אתה חושב שזה באמת משהו טוב. יש כמה אנשים שאוהבים את הקנסולה, אבל לראות כמות כזאת של מאוכזבים ממנה זה מוזר, לא ראיתי את זה בשום קונסולה, לא ב Ps2 ולא ב 360 אפילו עם הטבעת המוות שלו.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה PS3 בארה"ב המשחקים בארץ יעבדו? מצטער עם כבר קיים דיון. ניצן
-
- 3 תגובות
- 849 צפיות
-
-
קודם כל, אני הרבה יותר אהבתי את המשחק הראשון. ממש לא אהבתי את הכוון האפל שלקחו את הנסיך התמים שלי (אפשר להשמע קצת יותר גיי מזה ?)... בכל מקרה, פתחתי את המנעול הראשון בשער בדרך אל ה Empress, איכשהו הגעתי לעולם המרכזי והאשה באדום נתנה לי חרב חזרקה יותר. שאני לוחץ ריבוע ריבוע ולא עוזב זה נותן מכה אימתנית למדי. עכשיו, הטעות שלי שיצאתי איכשהו עוד פעם למגדל הראשון (Garden Tower) ולא למגדל השני (Clock Tower)... לפחות אני חושב שזו הטעות שלי. אני עושה את המגדל הזה בלופים עכשיו... זה מאד מתסכל ואני ככה קרוב לזרוק את המשחק הזה לכל הרוחות... מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
למה היא קפצה בסוף לים? ואחרי זה איך היא חזרה בתור ילדה? וכל זה היה כאילו גן עדן?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אם אני קונה שלט SIXAXIS באמריקה הוא יעבוד לי עם משחקים של PS2 PAL על ה PS3 שהוא גם PAL? ואותו הדבר לגבי ה Dual shock 3 אם הוא ניקנה במדינה אחרת זה יעבוד? בקיצור הכי חשוב האם שלט מחו"ל יעבוד עם משחקי PS2 PAL? תודה אנשים
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
זה שהם נותנים עם הסטיק שלהם כדיי שיהיה אפשר לחבר אותו ל PC
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
האם השרתים של האתר אוגרים בתוכם שחקנים מכל הפלטפורמות ? ז"א האם אני בתור אחד שמשחק און ליין דרך ה PS3 משחק עם שחקנים שמחוברים דרך 360 וה PC ?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
Kane & lynch דווקא משחק טוב, למרות כל הפירסומים אני עוד מעט מסיים אותו, ורק אחרי זה אני אאעבור רציני ל Assassin creed,mass effect,COD4,eternal sonata ממש אהבתי אותו, יש שם קצת בעיות ב AI הדיי גרוע, ובכיוון של הנשק, אבל יש בו גם דברים שמפצים על זה מאוד אני אהבתי
-
- 8 תגובות
- 858 צפיות
-
-
טוב אחרי כימאת 40 שעות משחק סוף סוף סימתי את מאריו נייר 2 המשחק זה משחק גימקיוב והמשך למאריו נייר 1 שיצא לN64 בזמנו בגדול יש הרבה דברים טובים במשחק כמו שפע של סוגי אויבים שפע של בוסים שפע של עולמות מערכת קרבות כיפית וחלק מהמוזיקה טובה העלילה עצמה נחמדה אבל אם זאת יש גם הרבה בעיות לדוגמה עולם אחד משעמם מאוד שזה עולם שעושים בו עבודת בילוש מטומטמת חלק מהמוזיקות לא טובות אבל הבעיה הגדולה ביותר זה חוסר דיבוב -ויש המון טקסט במשחק בסופו של יום יש חלקים משעממים מאוד אבל גם חלקים טובים מאוד והסוף מצוין למי שאוהב JRPG אם קלילות והומור זה משחק טוב הוא לא באיכות של משחקים אחרים בסדרה ששיחקתי אבל אולי אני אומר את זה כי שיחקתי ברובם אבל להיום אני יתן לו 80 …
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ניסתי לשחק עם 4 אנשים ולא הצלחתי חיברתי הכל והמשחק קלט רק 2 שלטים... מיישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מאז פוקימון שנאפ לא ראיתי אף משחק בסגנון הזאנר צילום למעשה אני לא חובב גדול של הזאנר הנדיר הזה ומעדיף אותו כמיני משחק במשחקים אחרים בכל מיקרה Majesco הכריזה על Wild Earth: African Safari http://www.gamespot.com/wii/action/wildearthafricansafari/index.html?tag=tabs;summary מהתמונות זה ניראה כמו "אפריקה" של סוני רק בגרפיקה פחותה בהרבה ולדעתי האישית זה נחמד שמפתחים זאנרים חדשים יש כבר את "אוקינוס אין סופי" בפיתוח ועכשיו את זה ומעניין ליראות מה יצא מיזה ואיך "משחקי טבע" או איך שלא ניקרא לזה יתפתחו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמא שלי חוזרת מחר מצרפת והיא קנתה לי גיטר הירו 3 לאקס בוקס 360. הבעייה שיש לי אקס בוקס 360 אמריקאי ולא אירופאי, אתם יודעים אם המשחק יעבוד?
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה קודם כל יש לציין שאני נפגשתי עם PS1 ו PS2 ובכלל לא התלהבתי מזה אתמול הלכתי לבן דוד שלי ושחקתי אצלו ב WII וישר התלהבתי הממשק פשוט טוב וזה ממש כיף שזה דורש גם תנועות הגרפיקה באמת לא משו אבל השאלה היא אם זה ככה בכל משחק או שזה משו חד פעמי אני שחקתי בחבילת ספורט הבסיסית שמקבלים עם זה במשחק הטניס עכשיו כמה שאלות: אני לפי מה שהבנתי הקונסולה עולה בחו"ל 250$ כולל ה ספורט והאביזרים הנלווים ? כמה בערך עולה משחק לזה? בחול כמובן... האם יש לזה גם חיבור לאינטרנט ? איזה חיבורים ויציאות יש לזה? ועוד מידע רלוונטי יעזור...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החל מהשבוע יש אופציה להחליף את הנקודות באתר של נינטנדו אירופה (שמקבלים על Registeration של משחקים באתר) בנקודות לWII לקניית משחקים בVC ותוכנות לWII בחנות. יחס ההחלפה הוא 1-4 , לא הרבה במיוחד , אבל מצד שני אלו נקודות חינם שנותנות משחקים שאחרת היו עולים כסף - אז אני לא ממש מוצא על מה להתלונן (חוץ מזה שההקצאות כרטיסים נעלמות מהר , ומותר לקנות עד 2 כרטיסי נקודות ליום) לעוד פרטים : nintendo-europe.com תהנו. ליביו
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23524 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23512 מעניין יהיה ליראות כמה ימכרו עד סוף השנה לערכתי עולמית נינטנדו ימכרו יותר מי 2 מיליון בחודש הזה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שני המשחקים האלה התחילו לעניין אותי בזמן האחרון, קיבלו ביקורות מעולות ומוגדרים ע"י הרבה אנשים כ-must have. העניין הוא שחייבים את הגיטרה בשביל לשחק בהם וליהנות מהם כמו שצריך וזה כבר מתחיל לייקר מאוד את העסק עד פשוט חוסר כדאיות, גם אם רוצים להזמין מחו"ח רק את הגיטרה אז המשלוח עולה הון שלא לדבר על המיסים. השאלה שלי היא אם יש כאן למישהו את אחד מהמשחקים (X360) ואם בכל זאת שווה להשקיע בגיטרה בשבילם כי הם עד כדי כך טובים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להזמין את המשחק TIME CRISIS 4 דרך האתר אמזון אבל הוא אמר לי שלא שולחים את המשחק הזה לארץ.... :'( אולי אתם יכולים לעזור לי עם אתר שיכול לשלוח לי את המשחק לארץ. תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר אחת ולתמיד אם משחקים מארה"ב עובדים בארץ או לא? זתומרת אם יש את העניין של PAL וNTSC חלק אומרים כן חלק לא וזה מתחיל לשגע... במיוחד שההורים של חבר שלי בחו"ל והוא נתן להם רשימה והמוכר בארה"ב (שמדבר עברית) אמר להם שזה לא עובד... ???
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני בchapter 11 בsan diego משימה: rooftop technician נמצאים על גג וישנן שתי קשתות גדולות כאשר ליד כל קשת ישנם שני קונוסים שמסמנים את קו ההתחלה וקו הסוף. בין שתי הקשתות יש מחסום. אני צריך לעשות manual ואז לבצע תרגיל flip מעל למחסום ולחזור לmanual עד קו הסיום (הקונוסים). עשיתי בדיוק מה שצריך אבל כשאני עובר את קו הסיום ויוצא מהmanual, אני נכשל וכתוב לי "gotta get that manual". עשיתי את זה כבר הרבה פעמים ותמיד אותו דבר. ניסיתי גם להתחיל את הmanual במרחק גדול לפני קו ההתחלה ולסיים מרחק גדול לאחר קו הסיום ועדיין זה מכשיל אותי. מצאתי סרטון שמדגים איך עושים את זה: http://www.tonyhawkguide.com/underground/san-diego.html עשיתי בדיוק את מה שמראים בסרטון. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
לפני חודשים פתחתי תדיון הזה- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290878.0 על הקנית WII שלי שבירברתי אליו המון זמן לפני הקניה ואני חיב להגיד שאני מאוד מאוד מרוצה ואין "אבק" על הWII שלי בנתיים עברתי את זלדה TP שזה המשחק הטוב ביותר ששיחקתי בחיים עברתי גם את מטרואיד פריים 1 שהוא משחק מאוד טוב ולוקח בערך 20 שעות לסיים אותו עברתי גם את לואיגי מנסיון -די מאכזב אבל לפחות מקורי אני בפרק הרבעי של מאריו נייר 2 (יש 8 פרקים) וניסיתי הרבה משחקים כמו טראומה סנטר-משחק ענק \זלדה WW \סוניק לWII -מאכזב\ מאריו שמש\מאריו מכות\סופר מאריו נייר ועוד משחקים ואני חייב להגיד המשחקי גימקיוב והWII יכולים למלאות לי תשנה בכיף גם ככה אין לי מספיק זמן לשחק ותיכננתי שהWII יהיה ליד המחשב …
-
- 64 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
כמו שרובכים יודעים, אני דוחה בנתיים את קניית ה PS3 שלי מפאת שיקולים כלכליים מצד אחד ושיקולים של חוסר כדאיות מצד שני. בנתיים, בתור שחקן חדש יחסית במגרש הקונסולות (ה-PS2 היא הקונסולה הראשונה שלי ויש לי אותה כולה מפברואר השנה, אני חורש על הרבה מאד משחקים שלא יצא לי לשחק בהם עוד. אני משחק בימים אלו בנסיך הפרסי הראשון והוא פשוט משחק מדהים... מדהים!!! אני נהנה מכל רגע!!! הנקודה שלי היא, למי שעדיין לא קנה PS3 ומרגיש שזו הוצאה גדולה מדי בשבילו. לא צריכים למהר. בחודשים האחרונים שיחקתי בכ"כ הרבה משחקים שאני יכול לקרוא להם באמת באמת מדהימים, שזה תכלס פשוט חבל שלא לשחק בהם... משחקים כמו סדרת Racthet and Clank, God of War, Okami. פשוט תענוג. תכננתי לקנות את ה PS3 מיד שאני גומר א…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-