עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. למה היא קפצה בסוף לים? ואחרי זה איך היא חזרה בתור ילדה? וכל זה היה כאילו גן עדן?

2. Started by Bingo,

מתלבט מה לרכוש.אשמח לשמוע יתרונות חסרונות חוות דעת וכו'....

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by razor1,

שלום , יש לי סוני 3(מהדגם השמן כבר בן 6 ) גירסה 3.55 עם רוג'רו 4.55 ואני השתמשתי בכונן חיצוני של WD מסדרת Elements בנפח 1TB עם חיבור USB 2 והכל עבד טוב וחלק שנקנה לפני שלוש שנים, אך משום מה עשיתי טעות והרסתי תכונן והוא נהרס סופית, יש לי אותו כונן מאותו סוג שנקנה שנה(ב2012) לאחר מכן רק עם חיבור USB 3 ומשום מה הסוני לא מזהה אותו? משמע אני מפרמט תכונן לFAT32 על ידי EaseUS Partition Master 9.3.0 וגם ניסיתי עם GUIFORMAT ואז יוצר תיקייה בשם GAMEZ ושם בתוכה משחקים לדוגמא פיפא 14 והסוני לא מזהה את הכונן(ובהכרח לא תמשחקים) אני מודע לזה כי לא ניתן לגשת אליו במסך הראשי תחת לשונית video או photo וגם במולטימן למטה בצד שמאל מופיע הHDD האינטרנט הדיסק בלוריי שבתוך הסוני ולא ה…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by 104952,

^^

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  5. היי חברים! אחי הקטן משגע אותי כבר כמה חודשים למצוא לו משחקים של מרוצי מכוניות או מרוצים בכלל ל-WII הוא כרגע משחק ב- Mario Kart גם אונליין. אני מחפשת משחקים שאפשר לשחק איתם גם אונליין כמו המריו. אפשר גם בסגנון של מריו וגם בסגנון של need for speed או משהו כזה תודה על העזרה מורן

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  6. היי אחי שוטט קצת בEBAY ומצא XBOX 360 ELITE עם כול ערכתו ב500ש"ח רק עם בעיה בכונן DVD שלו משומה הוא אינו קורא דיסקים אבל המכשיר עובד בצורה מעולה וניתן להריץ הכול דרך הHD. האם אפשר לתקן עצמאית? כמה עלול לעלות תיקון במעבדה? בתודה מראש ^^

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  7. Started by klayton,

Everyone's A Rat Trailer HD http://www.gametrailers.com/player/32308.html Everyone's a Rat Trailer: Slow-motion HD http://www.gametrailers.com/player/32355.html

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by liviur,

אז ככה , לאחר שנה וחודש נתקלתי בבעיה טכנית חומרתית ראשונה בPS3. הדבר אולי יראה מינורי אבל לי זה ממש הורס. המכשיר הפסיק לנגן (באחוזים גבוהים) סרטיי DVD-R , הכוונה - סרטי DVD מגובים מכל סוג שהוא. כדי לשלול בעית צריבה - ניסיתי בעזרת 2 מחשבים וסה"כ 3 צורבים שונים לקודד סרטים ובדקתי גם עם מחשב וגם עם PS3 אחר שאין בעיה בדרך הקידוד של הסרטים. יש לציין שכל סוג מדיה אחר (BLUE RAY , משחקי PS3 , משחקי PS2 וכו) פועלים ללא דופי וללא בעיה. רציתי לדעת אם משהו נתקל בזה. חשבתי לנצל דיסק ניקוי מאלו של פעם, ההצלחה לא גדולה - הPS3 מסובב את הדיסק אך לא מצליח לקרא אותו. משהו נתקל ? למשהו יש רעיונות כלשהם ? (ההימור הוא כמובן שהבעיה מסתכמת בלא יותר מעינית מלוכלכת , אך עקב אי קריאת דיסק הניקוי - …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום 1.דבר ראשון אני ראיתי שאתם ממליצים למי שאהב משחקי FPS ומכוניות ללכת על הXBOX וכנראה זה מה שאני יעשה אבל השאלה שלי היא בגלל שהוא יצא מלפני כמה שנים הזמן חיים שלו(מבחינת משחקים) לא יהיה קצר בהרבה מזה של הPS3(אני יודע שאתם לא נבאים אבל ממה שאתם יודעים ושומעים) 2. מה ההבדל בין PREMIUM EDITION ולבין הElite יש הבדל במפרט או בסיכויים לטבעת המוות? או שההבדל זה רק באיחסון שבElite יש עוד 100G(כמה שאני יודע) יותר מקום 3.את שרוץ הXBOX LIVE הוא רק בתשלום או שאפשר לקבל דברים בחינם לא לשחק ברשת אלה להוריד DEMO ממנו ישר לקונסולה ואם לא אפשר להוריד למחשב ואז לעביר? 4. יש אפשרות לחבר את הXBOX לטלוויזיה רגילה לא LCD(אני יודע שזה פוגע באיכות אבל אין מה לעשות בנתיים) אמממ אני חושב שזה הכ…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. http://www.crn.com.au/story.aspx?CIID=85600&src=site-marq

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by sharon500,

שלום לכם, לפני כמה ימים אח שלי רכש WII. על אילו משחקים הייתם ממליצים? בגדול לי קשה להתחבר אליו כי אני שחקן XBOX וכל עניין הגרפיקה נראה כזה זול ומגעיל. בכל מקרה האם אפשר לשתף תכנים ברשת ולהציגם דרך ה Wii?

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by gooz,

שלום לכולם אני מחפש קונסולה ניידת אבל נורא מתלבט ולא ממש יודע פרטים על הDS אז כמה שאלות אם אפשר: 1) מה ההבדל בין הDS לDS LITE כי הפרש המחירים הוא נורא גדול והאם זה שווה את ההפרש 2) האם יש לDS קצת אופציות פרוצות או לא לשימוש טיפה יותר נרחב כמו צפיה בסרטים, מוזיקה, תמונות? אישית רק ראיתי פיצ'ר שניתן לשים עליו דפדפן שבכלל אי אפשר אפילו יו טיוב לראות דרכו, בקיצור יש עוד עניין חוץ ממשחקים? 3) מה צריך לדעת לפני שקונים? יותר טוב להזמין מחו"ל? ואם כן אז איפה ואם בארץ אשמח להמלצה, בכלל אשמח לדעת את כל הפרטים הטובים והפחות טובים בקשר למכשיר. תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by --Adidas,

אני מעוניין לקנות ps2 יד 2 ,עכשיו כניראה אני צריך למצוא עם צ'יפ בגלל שאין לי כסף לקנות גם משחקים ועוד מקוריים . ויש לי כמה שאלות : 1.כמה צריך להעלות לי Ps2 עם 2 שלטים, צ'יפ . 2.איזה גירסא לחפש למה יש כמה גירסאות ל ps2. 3.יש לי טלויזיה רגילה 29" של grundig הכי רגילה שיש לא lcd לא פלזמה . זה עדיין יהיה לי כייף לשחק עם כזאת ואני יראה איכות טובה . 4.מאיפה אני יכולה להביא משחקים לא מקוריים ? אם יש למישהו קישור או משהו שיביא לי עם אסור לפרסם בפורום אז אם הוא יכול שישלח לי לפרטי אני ישמח מאוד להתחיל לאסוף קצת משחקים . 5.וחשבתי גם לקנות לי איזה הגה טוב אם יש משחקים טובים שאפשר לשחק עם הגה כי זה דיי מגניב אז אם יש המלצה על הגה אני ישמח .(כרגע אין תקציב להגה בגלל שאני לא כל כך מב…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by es88,

למישהו יש ניסיון איתו? איך הוא עובד? מתאם שמחבר בין שלט של סוני, ומהצד שני יוצא כ-USB למחשב

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  15. נוסף בעריכה: הכוונה שלי כמובן ל-PS3 שלום, רציתי לדעת לגבי רכישת המשחק מ-eBay מבחור ששיחק בו וסיים אותו ועכשיו מוכר. המשחק יעבוד לי ברשת? כי אני לא הכי מבין בכל העניין של הקודים האלה של הגישה למשחקי רשת, כי כל פעם שמעתי עניינים שמנסים להגביל את המשחקים יד שנייה על ידי קוד. אז לגבי המשחק הזה- אם אני אקנה ממנו אני צריך קוד שבחוברת או שכמו ב-COD MW2 הוא יעבוד לי ישר ללא כל בעיה? תודה רבה על המענה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לחבר שלי יש PSP של Sony. כאשר הוא מחבר את הקונסולה לטלוויזיה (לא FHD\HDR, טלוויזיה רגילה) הוא יכול לראות את התפריטים ולראות סרטים על מסך הטלוויזיה. בעייה: כאשר הוא מנסה להפעיל משחק, הטלוויזיה לא מפעילה את המשחק. האם ישנה הגבלה כלשהי לגבי משחקים דרך ה PSP על חיבור Composite פשוט ואיך ניתן לפתור את הבעייה ? תמונה של החיבור המדובר: [br]פורסם בתאריך: 27.08.2009 בשעה 13:44:39

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by 100BATISTA,

טוב אני די בהול אז תצטרכו לסלוח לי על הפתיחת הנושא אבל אבל אהממ אני נרשמתי לPSN מה זה עולה כסף כל חודש? כי חשבתי שנתנים את המספר כרטיס רק למטרה שאם אתה רוכש משהו אז מחייבים אותך דרכו ???

18. Started by DMaster,

סוניק ב SSBB עדכון לשימוש במקלדת בערוץ האינטרנט אופנועים במאריו קארט הוכרז ערוץ חדש - DS Station Channel. בערוץ יהיה אפשר להוריד דמואים לDS. משחקים חדשים לווי: Monster Hunter 3 Wii Music Super Mario Stadium Baseball Fire Emblem DS Wii Wars WiiWare הוכרז וייצא במרץ 2008 המשחקים הראשונים שאמורים לצאת איתו: Dr. Mario Star Soldier R Pokemon Ranch Final Fantasy : Crystal Chronicles Mojipittan מקור: http://wii.ign.com/articles/826/826130p1.html

19. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 26 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום למאזינים ולמאזינות! ינאי סופסוף חזר אלינו בריא ושלם (בריא – סבבה, שלם – שנוי במחלוקת) מטיול ארוך ומעניין בחו”ל. כמו כן, י ש לנו אורח מיוחד מאוד, איתמר ויסברג מפודקאסט המשחקים הותיק – המשחקיה. יחד, כולנו עושים ליוגי את המוות, ומושכים את ההקלטה ככל האפשר. (עבור איתמר זמן ההקלטה שקול ל3 פרקי המשחקיה לפחות LoL) היה ממש כיף ומצחיק, כיסינו הרבה נושאים ומשהם נגמרו נפרדנו בצער רבה (עד הפעם הבאה..) בפרק ניתן לשמוע מעט חוויות מחו”ל של ינאי, סיכום פרוייקט המשחקיקון של איתמר, סקירות של כמה משחקים (אינפאמוס 2, WOW, גולדן אקס ומשחק דפדפן ישראלי חדש) סקרנו מעט דמואים (לימבו, דד…

20. למי שלא מכיר זה הAvatar הם בעצם התשובה של מיקרוסופט לMII של נינטנדו ולHOME של סוני בכל מקרה מי שחשב שמיקרוסופט סתם תוציא את הAvatar כמו נינטנדו בלי עניין של לעשות מזה רווחים טועה כרגע בפיתוח חנות למכור דברים כמו חולצות וכו לAvatar :kopfpatsch: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=33136 אתם מבינים לא מספיק מיקרוסופט לוקחת כסף על מולטי מקוון מנסה לדחוף DLC גם במקומות שלא צריך להיות DLC ועכשיו מכניסה את זה פשוט טמטום שכחו מה זה קונסולה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ofir2808,

שלום לכל חברי הפורום, לאחרונה יש מספר חיקויים למכשיר ה-WII, לדוגמא: MIWI, Isport, My game, ועוד חיקויים שונים, אני מחזיק בבית קונסולת XBOX360, ואני מעוניין במכשיר שניתן לשחק בו תוך כדי תנועה (במיוחד במשחק הטניס עם המחבט האלחוטי), המחירים היום ממש זוליים לחיקויים האלה ואני שואל האם שווה להשקיע 170-199 שקל באחד מהם, ואם יש למישהו ניסיון איתם, איזה מהם הכי כדאי. אני מודע לעובדה שהגרפיקה לא משהו, אני מחפש בעיקר את החוויה. תודה מראש לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום לכולם. סורי זה קצת ארוך אבל אודה לעזרה או רעיוניות. התחדשתי לפני כשבועיים ב PS4 אשר נקנה באמזון ונשלח אלי במזוודה מארצות הברית. עד היום הייתי שמח ומשועשע מהקונסולה וBF4 שלי..... אך היום חרב עולמי... זה התחיל בזה שהדיסק סירב לצאת ולאחר חיפושים באינטרט הבנתי שניתן להוציא אותו ידנית כפי שמופיע באתר של סוני. אבל כאן לא תמו צרותי כאשר הכנסתי אותו שוב הוא סירב להכינס ובכל פעם שהדלקתי את המכשיר נשמע רעש כאילו שהוא מנסה לפלוט את הדיסק שאין בפנים!!!! גם את זה פתרתי ע"י עדכון תוכנה מחדש (כפי שהמליצו באינטרנט) . אך לצערי שוב הדיסק סירב להיבלע מגיע עד לחצי ונתקע לפי אך שזה נראה המכשיר קיבל פצצה במזוודה ואולי נשבר משהו בתוך הכונן האופטי ( ע"י ניעור המכשיר ניתן לשמוע מש…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by verynoti,

היי חברה לא מזמן הבאתי XBOX360 חדש ואני מעוניין לקנות משחקים בחו"ל או ביתר דיוק ב- PLAY ASIA עכשיו רוב המשחקים שם באיזור NTCS ולא PAL אבל פה הבעיה על רוב המשחקים רשום No Region Protection ולא רשום אם זה בפתוח לאיזור PAL האם אני יכול לשחק במשחקים אלו בלי בעיה של לייב?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  24. אהלן, לאחרונה קניתי את UNCHARTED 3 בארה"ב הכנסתי גם את ה קוד ל ONLINE PASS, הכל אחלה בחלה אבל כשאני מנסה להתחבר לאינטנרט אני לא מצליח זה נתקע בשלב של ה SYNCING LEVEL DATA וכותב לי FAILED TO SYNC ניסיתי נואשות לחפש באינטרנט תשובה לבעיה ולא כל כך מצאתי מצאתי כמה שכתבו שאולי זה בעיה עם שרת ה DNS ולנסות לשנות אותו ניסיתי וזה לא עזר לי, אבל לא מצאתי שום התייחסות רשמית חוץ מזה שראיתי שלעוד אנשים יש את הבעיה אבל לא ראיתי שום פתרון. האם מישהו כאן גם חווה את אותה הבעיה, או אולי שמע על הבעיה ויודע איך לפתור אותה? זה ממש מבאס שה MP לא עובד, זה חלק ממש משמעותי מהמשחק שממש בא לי כבר לנסות.. תודה רבה רבה!

• 0 תגובות
    • 959 צפיות
  25. לאחרונה קנו לי במתנה XBOX 360 מוסבת (לא חוקי, אני יודע, תקראו עד הסוף). מכיוון שאני מעוניין לשחק גם במולטיפלייר, בכוונתי לקנות משחקים מקוריים. השאלה שלי היא כזאת - האם יש סכנה לבאן מהלייב אפילו כשמדובר במשחק מקורי רק בגלל שהקונסולה מוסבת?

• 4 תגובות
    • 913 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.