קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, אני וחברה שלי קנינו PS2 אבל עדיין לא מצאנו את ה"משחק" שלנו... אני צריך עזרה בלמצוא איזה משחק טוב ל2 ששוה לקנות.. בינתיים מה שיש לנו זה: tekken 5, 3 mortal combat, hitman, splinter cell, worms, golden axe ( ), buldar's gate, resident evil and tony hawk אז נמאס מכולם מאוד מהר... תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה לקנות XBOX360 אבל אני מפחד שאני אקנה מכשיר לא מספיק טוב והוא יתחמם לי (3טבעות המוות) יש פה בקישור המצורף מכשיר 65NM כתוב שזה מעבד FALCON -זה טוב?: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=762 אני יודע שהדיסקים הכי טובים הם של VERBATIM מסינגפור-איפה אני קונה אותם במכיר זול? (אני גר בר"ג) יש שמועות שתהיה הוזלה במכשירים ועדיף לחכות לפני שקונים-זה נכון? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
טוב אני צריך לקנות ראוטר חדש במקום הראוטר הישן שלי אני כבר הלך על אחד שתומך גם בN אבל אני רוצה להיות בטוח שיש תמיכה בWII (אני יודע שהWII תומך ברק עד G אבל אני רק רוצה שיפעל )
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני כשנתיים את המכשיר מארהב ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במטען שמסופק באריזה מבחינת מתח רצוי בארץ מבלי להזיק למכשיר? רציתי לדעת כמה צריך להיות בINPUT ובOUTPUT[ אשמח לתגובה ZIK
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
הירידה החדה במחיר (1,000 ש"ח בבאג) גרמה לי לרצות לרכוש 3DS. כן, כן, אני יודע שאמרתי שאני לא אקנה עד שיצא דור ה-2, אבל הירידה החדה במחיר הפכה את הקונסולה לכדאית יותר. (מחיר השקה 1,700 ש"ח) טוב, אמרתי, הקונסולה כבר חצי שנה בשוק בוא נראה איזה משחקים טובים יש. נכנסתי ל-gametrailers והמשחקים הטובים הם... זלדה. זהו. אין כלום. ספריה ריקה לחלוטין. אוקי, זלדה קיבלה ביקורות מצויינות, נבדוק מאיפה אפשר להזמין. נכנסתי ל-play-asia. בקטגוריה 3DS יש להם בקושי 15 משחקים וזלדה רק בגרסה יפנית. ומזה המחירים האלה? 70$?! מזל שיש באמזון ב-30$, אבל רגע, עכשיו נעילת אזורים ואני מוגבל רק לאזור אירופאי. בתור אחד שרכש DS מקורי בהשקה אני לא זוכר יובש כזה. לא דיברו שהיו המון משחקים מעולים בהשקה ובכל…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הנה רשימה של 10 ההורדות הכי פופולאריות ב PSN ורשמים שלי: 1. Linger in Shadows קצת הזוי. מוצר שנשמע מאוד מסקרן אבל שרוכשים אותו מתלה כמוצר משעמם ונטול כל עיניין. בזבוז לטעמי. 2. Wipeout HD מתכנן רכישה בקרוב - נראה אחלה. 3. Mortal Kombat II קצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים. 4. Socom: Confrontation אני תמיד, אבל תמיד אעדיף משחק בדיסק אם יש את האפשרות, משחק מורד אי אפשר למכור אם לא אוהבים למשל. 5. Prince of Persia Classic קצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים.קצת ישן מידיי לטעמי - מעדיף לא להרוס נוסטלגיה במשחקים ישנים. 6. Ratchet and Clank: Quest for Booty הורדתי, אהבתי את הראשון ואהבתי גם את זה. 7. Pain אותי שיעמ…
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, בהמשך לביקורות שפרסמתי כאן בשבועות האחרונים, הצלחתי לסיים ולבקר במהירות יחסית את אחד המשחקים החמים של התקופה האחרונה, PROTOTYPE. המשחק שמציג את סיפורו המסתורי של אלכס מרסר מתרחש בסביבת משחק פתוחה ומציג מספר סגנונות משחק. במקביל לכך, החלטתי לערוך מבצע טריוויה בו שני העונים ראשונה על פרסים יזכו בבובות מעוצבות של מרסר. אשמח לשמוע את תגובתכם, הנה הלינק לאתר: ogelive.net תודה רבה, אורן נתן.
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
השגתי דוד שלי אקסבוקס 1 עם משחקים הבעייה שהארדיסק מת קראתי איך מחליפים אבל לא הבנתי כלום צריך את עזרתכם למדריך הכי פשוט מה זה FTP?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי עכשיו את הגרסאת arcade שהגיע עם 256 מגה אם אני לא טועה וזה ממש עומד להיגמר לי. אני משתמש בעיקר בזכרון בעיקר לשמירת משחקים. רציתי לשמוע מה דעתכם כדאי לי לקנות hd 20gb או 512 mb , בהתחלה חשבתי ישר על הכרטיס זכרון אבל אז ראיתי ש HD לא יקר בהרבה וזה יפתור לי את הכאב ראש. ראיתי באייבי HD ב30 דולר : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320437418635 ברור לי שזה לא באמת מקורי אבל כמה זה קריטי ? מה אתם אומרים כדאי לקנות ?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בין PS3 ל Router איזה סוג של כבל צריך להיות(ישר או מוצלב)?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי שסימתי את המשחק השני בטרילוגיה של the legend of spyro ודילגתי על הראשון לקח לי כמה משחקים ואז חזרתי למשחק השלישי והאחרון למי שלא מכיר סידרת ספירו התחילה כמשחק לPS1 בזמנו זה היה אחד מהמשחקים הטובים לPS1 והוא גם היה בלעדי מאז עבר הרבה זמן והסידרה אפכה למולטיפלטפורם והניבה כמה משחקים ירודים ואת שני האחרונים שהם נחמדים בסידרה הזאת שולטים על דרקון סגול בשם שפירו וזה סידרה של חצי פלטפורמה וחצי פעולה בכל מקרה נתחיל את הביקורת dawn of the dragon אבל מתיחת פנים רצינית מאז המשחק הקודם הגרפיקה שהייתה גם אז טובה אפכה להיות הרבה יותר טובה וכל המשחק מרגיש מלוטש יותר עוד שינוי שניכנס זה ללכת ליותר כיוון של GOD OF WAR אומנם גם המשחק הקודם שילב הרבה פעולה …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום חברה, אני כרגע נמצא בארה"ב ואני מאוד רוצה להביא XBOX360 חזרה איתי לארץ. הבעיה היא שאני לא כל כך מבים בפרטים הקטנים שיכולים מאוד להרוס את כל הקניה. אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות. 1. הבנתי שיש גרסה חדשה של מכשיר , איך אני מוודא את זה שאני קונה את הגרסא המעודכנת והבטוחה , אני אמור לחפש איזה מספר על האריזה? 2. אני מתכנן לקנות PAL שלהם כדאי לקנות כמה משחקים משומשים בGameSpot האם יהיה בעיה להוריד אליו משחקים בארץ.? 3. מחיפוש קצר בפורומים ראיתי שיש צורך לקנות מתאם 500V מישהו יכול לתת הסבר יותר מדוייק על בדיוק מה צריך , כי אני מאמין שפה זה יהיה זול יותר ? המכשיר שאני מתכנן לקנות הוא זה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8928814&type=product&id=121581…
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כן אני יודע.. עשיתי טעות ופתחתי אשכול חדש אבל.. החרא הזה לא מתחבר.. התקנתי את הדרייבר שנמצא בכל חור באינטרנט, חיברתי את השלט האורות מהבהבות לאט, נכנסתי ללוח בקרה > ג'ויסטיק (או איך שלא קוראים לזה.. המצאתי תרגום מחדש חח) לחצתי על מאפיינים בPlayStation 3 Contoller ו.. פשוט לא מגיב.. מה אני עושה? במחשב הישן השלט עבד.. עכשיו לא.. מה אני עושה? מישהו ניסה וקרה לו משהו דומה? אם זה משנה כל כך.. יש לי ויסטה.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כמה זה עולה? PS2 דק.. עם ציפ Matrix Infinity אבל לא המקורי.. אלא החיקוי.. + 16 מגה זיכרון + גויטיק אחד.. כמה זה עולה (בכמה למכור?)?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הציעו לי ב 2100 אבל זה באשדוד ואין לי כח להגיע לשם כי אני ירושלמי אני מתכוון לערכה מלאה עם צ'יפ, מה שמצאתי בעצמי זה המחיר האחיד בזאפ של 1960 שקל וצ'יפ בכמעט 400 היה איזה אחד שפרסם ב Yad2 עם צ'יפ ב 1700, מה שנראה לי מוזר (בכלל אני לא יודע אם חוקי לדבר על צ'יפ, אבל זה חוקי לגבות משחקים אז אני משתמש בזה לגיבוי משחקים) תודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
דרך ה - Interface ? אולי זו שאלה קצת טיפשית ואולי לא אבל לא בדיוק הבנתי מה נסגר לפי מה שאני רואה אין שום דרך להפעיל משחק מה - Interface כמו כפתור PLAY פשוט האופציה היחידה שאני רואה זה לפתוח (eject) את הכונן ולסגור שוב יש פתרון לשטות הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://ve3d.ign.com/articles/news/41983/Mirrors-Edge-Super-Awesome-Gameplay-Trailers
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי איזה משהו מאתר, והם רוצים תנמונה של הדרכון שלי, הורדתי תוכנה ל PS3 eye create! צילמתי את התמונה ומה עכשיו ??
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב, אני ממש רק בהתחלה של המשחק, בינתיים המשחק אדיייר ! RPG מעולה. מאוד קשה, לא לכל אחד, לא לאלו שרגילים "למעוך כפתורים" כאשר מתים (ואני מדגיש כאשר ולא "אם") מאבדים את כל הנסיון שצברנו מאז הפעם האחרונה שמתנו, אין אפשרות לשמור משחק עד שלא מסיימים שלב. ואם מתים מתחילים את כל השלב מהתחלה. אפשרויות שדרוג הדמות והחפצים קשה, הנסיון שצוברים הוא גם הכסף, כלומר לרוב מצטרך להחליט האם לשדרג את הדמות או את החפצים שלה. כשמתים בפעם הראשונה בכל שלב, הופכים למעין "רוח רפאים" הדרכים היחידות לחזור לחיים הם או להרוג מפלצת מאוד קשה, או לשחק און ליין ולעזור למישהו אחר לנצח מפלצת קשה אחרת ואז הוא זוכה בניסיון ואתם חוזרים לחיים. טיפה קשה להסביר אני מניח. המולטי, פשוט אין מילים לתאר אותו, מאוד …
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
-
אני טס לתקופה של חודש לטיול ומשפחה חשבתי אולי כדאי להביא DUAL SHOCK 3 וכמה משחקים מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
כמה מגניב זה?! http://ngnews.wordpress.com/2008/08/06/little-big-planet-pre-order-goods-revealed/
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3875454,00.html די יקר...
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש בYOUTUBE מישהו מאוסטרליה שקורא לעצמו blunty3000 והוא עושה סרטים עם לגו. יש לו סדרה שנקראת meatspace ובפרק 6 הוא מה זה צחק אל ה PS3 תחכו לסוף . רצוי אנגלית ברמה טובה . אני פשוט מכור לסרטי הלגו המפגרים האילו. יש לו גם סרטון שניצח בתחרות להיות music video לשיר circle circle dot dot .
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-