עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. טוב אז ככה אחרי שסימתי את המשחק השני בטרילוגיה של the legend of spyro ודילגתי על הראשון לקח לי כמה משחקים ואז חזרתי למשחק השלישי והאחרון למי שלא מכיר סידרת ספירו התחילה כמשחק לPS1 בזמנו זה היה אחד מהמשחקים הטובים לPS1 והוא גם היה בלעדי מאז עבר הרבה זמן והסידרה אפכה למולטיפלטפורם והניבה כמה משחקים ירודים ואת שני האחרונים שהם נחמדים בסידרה הזאת שולטים על דרקון סגול בשם שפירו וזה סידרה של חצי פלטפורמה וחצי פעולה בכל מקרה נתחיל את הביקורת dawn of the dragon אבל מתיחת פנים רצינית מאז המשחק הקודם הגרפיקה שהייתה גם אז טובה אפכה להיות הרבה יותר טובה וכל המשחק מרגיש מלוטש יותר עוד שינוי שניכנס זה ללכת ליותר כיוון של GOD OF WAR אומנם גם המשחק הקודם שילב הרבה פעולה …

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  2. Started by Cha0stAlker,

האם יש דרכים אשר יעזרו לתחזק XBOX מבחינה של חום וכו', על מנת להשאירו בחיים זמן ארוך כמה שיותר (פעולות תקציביות, לא דברים שיעלו כמו הירח)?

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  3. נא למחוק

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  4. Started by ymhaim1,

שלום לכולם, לילדיי יש SP2 (ישן, בן 5 שנים). אנחנו חושבים להישתדרג ולקנות מכשיר משחקים חדש, ומתלבטים האם כדאי לקנות SP3 או לקנות XBOX. אשמח אם תוכלו להסביר לי מה ההבדלים המהותיים בן השניים, והאם יש עדיפות למכשיר מסויים (שנותן למשל אופציות רבות יותר, או שהוא נוטה פחות לתקלות וכד'). תודה רבה לעונים ולמומחים.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  5. מהיום ניתן לשחק ביותר מ-100 כותרי Xbox 360 בקונסולה העדכנית מבית מיקרוסופט, וזה מסייע לה לרשום היקפי ביקוש מרשימים לכתבה: http://hwzone.co.il/שירות-התמיכה-לאחור-במשחקי-xbox-360-הושק-עבור/

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  6. Started by gal555,

שלום לכולם חבר שלי מיתלבט אם ליקנות בארץ או בצרפת כי ההורים שלו שם הוא מפחד שהוא לא יעבוד לו בארץ הוא יעבוד או לא? זה די דחוף כי ההורים שלו חוזרים מחר[br]פורסם בתאריך: 6.09.2009 בשעה 15:57:38 אני מיצטער שאני מקפיץ אבל זה ממש דחוף

• 6 תגובות
    • 870 צפיות
  7. שלום, אני רוצה לקנות לאחיינים שלי קונסולת WII שיוכלו לקחת אותה בחזרה לארה"ב, האם זה ניתן?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  8. טוב קודם כל הכנתי ווידיאו גימפלי קטן - סליחה על האכות בכל מקרה Resident Evil The Darkside Chronicles הוא המשך למשחק Resident Evil: The Umbrella Chronicles וכמו הקודם הוא יריות מסילה בעוד שResident Evil: The Umbrella Chronicles סיפר את הסיפור של Resident Evil Z Resident Evil 1 וResident Evil3 ועוד איזה פרק מקורי פה עיקר הסיפור זה Resident Evil2 וResident Evil קוד וורוניקה למרות שגם פה נוספו מקומות חדשים בכל מקרה הברתי כבר את רוב השלבים וסך הכל המשחק די טוב הגרפיקה למרות שקשה לראות מהסרטון היא אחת הטובות שיש לWII ב3D השליטה טובה והבוסים מלחיצים גם רמת האתגר טובה ואורך המשחק שמשחקים לבד טובה (אפשר לשחק 2 שחקנים ואז זה הרבה יותר קל ) הבעיה העיקרית …

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  9. למי שלא שמע על המשחק אולי,קבלו סרטון GAMEPLAY במולטי. ניראה מעולה,גראפיקה טובה מאוד! http://www.gametrailers.com/player/31560.html

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by stone cold,

טוב אז ככה עשיתי הפסקה מזלדה לשחק בLM שזה משחק גימקיוב שבו לואיגי נכנס לטירה מלאת רוחות וצריך לישאוב אותם ולהציל את מאריו המשחק ניראה ומרגיש כמו שילוב של מכסחי השדים אם מאריו ואם משחקי קוסט בשילוב קל של ארקיד אבל זה לא מתחבר טוב בכלל אומנם יש הרבה סוגי רוחות במשחק וקצת הומור אבל השליטה מעצבנת וחוזרת על עצמה הפאזלים מעצבנים בקיצור המשחק מרגיש לא גמור אני לא מתחרט ששיחקתי בו כי חיכיתי הרבה זמן לשחק בכמה משחקי גימקיוב וזה אחד מהמשחקים שחיכיתי לשחק בהם אבל אני לא יכול להמליץ אליו שיש בWII ובגימקיוב משחקים טובים בהרבה ציון-6 מיתוך 10 בסולם קרירין כי הגרפיקה יפה והמשחק די מקורי

11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3804293,00.html

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  12. http://accessories.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=ca&l=en&s=dhs&cs=cadhs1&sku=A1320793

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  13. מחכה לקנות את זה

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  14. קודם כל סרטון משחקיות פה - שנית שיפצתי קצת את הדף שלי ביוטיוב ואני מקווה להוסיף עוד סרטונים בעתיד ובכללי להיות יותר פעיל שם אז מי שרוצה זה הדף ביוטיוב - http://www.youtube.com/user/TNATNA100?feature=mhw5 תמונה צריכה ליכנס לשם עוד כמה שעות בכל מקרה נחזור למשחק Fragile Dreams הוא משחק מוזר למרות שהמשחקיות שלו די פשוטה ומיושנת המשחק מדבר על ילד בודד בעולם הרוס שמנסה למצוא ניצולים אחרים -בדרך הוא מוצא עוד רוחות אבל בכללי רוב המשחק יש תחושה של בדידות ולהסתובב בעולם הרוס בחלק הזה שזה מרכז ההתחלה של המשחק המשחק מאוד טוב -יש לו גרפיקה מצוינת בגלל עיצוב אומנותי מאוד טוב והגרפיקה בין ראליסטית לבין מצוירת גם המנגינה טובה ומוסיפה לאווירה -עד פה הכל טוב וזה משחק א…

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  15. תקציב עד 5 אלף העיקר שיהיה הכי ריאליסטי שיכול להיות

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  16. Started by stone cold,

שנה קודמת שיחקתי COD4 המשחק היה מצוין גרפית \סאונד \פרזנטציה הכל ברמה הגבוה ביותר זה היה על המחשב אבל בסופו של דבר זה לא הרגיש לי רענן ויותר כמו COD2 משופר גרפית ובמקום אחר ההיסטוריה שלי אם COD הולכת ככה COD1-2 במחשב לדעתי הכי טובים שיצאו יחסית לתקופת זמן COD3 לPS2 שהיה סביר ולא יותר COD4 למחשב שלא יתלהבתי כי זה הרגיש מיחזור למשחקי עבר אז החלטתי הפעם לנסות את COD5 בWII שקיבל ביקורות טובות ולשמחתי בעיקר או רק בגלל השליטה של הWII ואני מדבר על הפוינטר מאוד אהבתי לשחק בו בכל מקרה אני יחלק את זה לדברים טכנים קודם כל גרפיקה - בניגוד להרבה משחקי מולטיפלטפורם לWII ובניגוד לתמונות שיש ברשת הגרפיקה יחסית לWII טובה יש הרבה אפקטים \פיצוצים\אויבים על המסך המשחק זורם מאוד ח…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  17. Started by rockerr,

לפי סקר שעשיתי בין כמה חנויות הבנתי שההבדל במחיר בין הארקייד לפרמיום גדול..בערך 500 שקל. השאלה מה ההבדל בינהם,חוץ ממה שבא עם החבילה . - בארקייד ש תמיכה לאחור?(משחקים של אקבוקס 1 יעבדו עליו?) - האם הכרטיס זכרון יספיק לכמות גדולה של שמירות? - למה עוד צריך הארדיסק באקסבוקס חוץ מהשמירות? תודה

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by ofir2808,

שלום לכולם, החלטתי לקנות XBOX360 ולאחר בדיקה קצרה, גיליתי כי יש מספר דגמים, מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין גרסת ה - ARCADE לגרסה הרגילה? המפרט הטכני שלהם נראה אותו דבר ועדיין יש בינהם הבדל של 70 דולר (בארה"ב, בארץ אפילו יותר). תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  19. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז יש לנו פרק שמח בשבילכם, משחקים חדשים, חדשות, וגם שאלות מאזינים. כמובן, גם המשחק המצופה ביותר של השנה (לא, לא חנה מונטנה) ייסקר בפרק ובכלל היה תענוג. חשבנו שיהיו פחות נושאים ותכנית של 40 דק’ גג אבל בסופו של דבר הפתענו בעיקר את עצמנו. אני מניח שאתם ציפים לפרק ארווווך :-) מאחלים לכם האזנה נעימה מכולנו, תהנו: פרק מס’ 43 – “מילואים בפירנצה“ http://pod.icast.co.il/a08a0067-5e93-4056-8522-14072f38893d.icast.mp3 סקירת משחקים: * God of War II (לינק) * God of War III (לינק) * Assassins Creed 2 (לינק) * חדשות הגיימינג: כל מה שחם * נינטנדו מכריה על DS תלת מימדי (לינק) * ישפאר נגד מחירים נור…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  20. Started by ofirterev,

אייך מגדירים ps3 למחשב בוינדוס 7 עם כרטיס מסך 9800 gtx

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by kisin,

גבירותי ורבותי, האם דיוק נוקם סוף סוף חוזר?! http://www.gamersyde.com/stream_5724_en.html זהו טיזר ראשון למשחק שהוכרז לפני כ10(!!) שנים. האם אכן המשחק היה באמת בפיתוח כל הזמן? האם אפשר להתחיל להכין את הקונסולות והמחשבים למשחק שכל עולם הגיימרים מחכה כבר עשור? מקווה שנקבל עוד מידע בקרוב...

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  22. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20771 שימו לב זה רק הזמנות מוקדמות ורק ברשת אחת ורק בארצות הברית אני חושב שנינטנדו הולכת ליצחוק המון בדרך לבנק בקריסמס הקרוב איך שזה ניראה מאריו גלקסי ימכור מיליונים

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by VortexD,

אני עומד לקנות את הPS3 ואיתה גם לקנות את Samsung 32" R81B עכשיו השאלה שלי היא ככה אפשר לחבר לקונסולה דיסק קשיח נייד למשל WD MYBOOK 250GB ולהריץ משם משחקים בעתיד או סרטים באיכות HD עוד שאלה מישהו מוכן להסביר לי איך להזמין משחק מPLAY ASIA כי אני לא מתכוון לקנות בארץ משחקים ב400 שקל זה יותר מידי כואב או שעדיף מEBAY למרות שזה לא 100% בטוח כי הסיכוי לקבל שרוטים או לא לקבל בכלל גבוה? מה המשחקים הכי מומלצים כרגע? מישהו יכול להביא מדריך איך להתחבר לPSN ולקנות מהחנות בדרך הכי קלה זהו לבנתיים תודה למומחים ולמשתמשים המבינים כאחד

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by huber,

Game of the Year Grand Theft Auto IV Studio of the Year Media Molecule, creators of LittleBigPlanet Best PC Game Left 4 Dead Best Xbox 360 Game Gears of War 2 Best PlayStation 3 Game LittleBigPlanet Best Wii Game Boom Blox Best Independent Game World of Goo Best Action Game Grand Theft Auto IV Best Shooter Gears of War 2 Best Role Playing Game Fallout 3 Best Handheld Game Professor Layton and the Curious Village Best Multiplayer Game Left 4 Dead Best Rhythm Game Rock Band Best Team Sports Game NHL 09 Best Individual Sports Game Shaun White Snowboarding Best Driving Game Burnout Paradise Best Fighting Game Soul Calibur IV Best Game Based on a Movie or TV S…

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  25. אני לא רוצה לקנות את סטיק ה WIFI היקר של האקסבוקס... האם יש אפשרות נוספות לחבר אותו לרשת...(בעבר חיברתי אותו דרך המחשב הנייד) אבל אני רוצה משהו שיהיה זמין עליו כל הזמן.

• 6 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים