קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
סיימתי היום את המשחק אז החלטתי להשקיע טיפה ולכתוב פה ביקורת. העלילה במשחק פחות מעניינת , די ג'נרית ואם היו עושים ממנה ספר הוא די היה משעמם. אתה משחק אחד משני שחירי חרב שעושים את העבודה המלוכלכת שהיא בדרך כלל להרוג מישהו ולחלץ (לא הרגשתי שאני משחק מישהו ממש עלית כי המשימות היו בעיקר של חיסול מלוכלך (הרבה יריות , אפס התגנבות). הסוף גם לא משהו. בעלילה הוא לא עובר את ה 6.5 אבל הקטע במשחק הוא לא העלילה אלא המשחקיות עצמה. כשחקן יחיד אני מצאתי את עצמי משאיר את החבר (שחיר החרב השני) כול הזמן במצב שיהיה לידי , יש הטוענים כי אפשר פשוט לשלוח אותו להתקדמות ואז הוא עושה הכול ואתה סתם רץ ואוסף תחמושת - אני אישית לא ניסיתי את זה וגם לא רציתי להרוס לעצמי את המשחק. כשחקן יחיד עדיין מצאתי …
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אז ככה לאחר הרבה התלבטיות איפה לקנוטת וכדומה החלטתי בסופו של דבר לרכוש מהחברה המוכרת בשמה הטוב vgs אחלה אנשים,שירות אדיב קניתי את גירסת הפאל עם ציפ,ב2400 שייח חברים לפי דעתי זה מחיר סביר וטוב לאחר שאני לקוח שמה כבר הרבה זמן עכשיו יש לי כמה שאלות: המכשיר הוא פל 1 האם אני יכול להריץ עליו כול מישחק אירופאי? 2 איזה משחקים אתם ממליצים לשחק גם פאל גם אירופאי? 3 השאלה הקרטיתית ביותר איך משחקים עם השלט הזה עם מישהו יוכל לתת לי מענה אני ישמח מאוד אנשים יקרים ואיך יודעים עם המכשיר משודרג? ואיך מתחברים לאינטרנט כדי לשחק ברשת ומאיפה הכי זול לקנות כבל קומפנט לשיפור האיכות ומה המחיר שהם נעים? זהו זה כול השאלות שלי חברה ישמח עם תעזרו לי ועוד קנו רק מ VGS באחריות אני אומר
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי קונים 360 מארה"ב,מה הוא צריך לדעת לפני הקניה? איזה גרסה הכי כדאי? הסברתי לו לו על העלית שנראית לי הכי משתלמת,היא באה עם כבל HDMI נכון? ובפרימיום יש יציאת HDMI בכלל? ובקטע של אזורים איך זה עובד,אם הוא קונה שם מכשיר,אז כל המשחקים יעבדו לו או שזה אחרת? משחק שהוא יקנה בארץ לא יעבוד לו? והוא צריך גם שנאי למתח משהו כזה? כמה זה עולה? וכמה בערך צריך לעלות העלית,450 דולר לא? ויש בעיות עם המכס? או שבדרך כלל זה עובר בלי בעיה בלי הוספת תשלום?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=42 מה אתם אומרים?!! למישהו יש ניסיון עם החנות? אם זה אכן עם לוח האם פאלקון החדש אז זה שווה לא?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לקנות XBOX אבל אני לא ממש מבין בגרסאות של המכשיר. אני קונה אותו בארצות הברית ויש לי 350$ להוציא. אשמח אם תוכלו להסביר על הגרסאות השונות, והאפשרויות לקניית המכשי בסכום הכסף הזה (לא חייב להשתמש בכולו ), על המשחקים המומלצים ועוד.
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26181 נישמע מעניין נקווה שיצא טוב
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מזמין מחול PS3. כדי לא לקבל את המכשיר "עקר" ומשעמם - צריך כמובן לרכוש משחקים. אשמח לקבל המלצות לכמה "משחקי חובה", כאלו שיעסיקו אותי כמה שיותר. קחו בחשבון כמה דברים: 1. יש לי מחשב בבית ככה שבהרבה מאוד משחקים שיצאו ל PS3 וגם למחשב כבר שיחקתי (כנראה בכולם). 2. אני לא אוהב מירוצים ומשחקי ספורט. העדפה חזקה ל RPG, שוטרים וכו. אשמח לשמוע את דעתכם - רצוי ממשיהו שמשחק במשחקים הללו כמובן.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את ה-Wii שלי עם Component. איפה כדאי לקנות כבל? בזאפ ראיתי כל מיני מחירים בטווח גדול. חשבתי אולי להזמין מחו"ל. זה ייצא משתלם? למישהו יש ניסיון עם זה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
הדיון הזה הוא לא על המשחק אלא על ההמשך שלו והחידה בסופו , יהיו פה ספויילרים!! כול שאלה לגבי המשחק על המחשב / בעיות טכניות איתו שנגרמו בגלל רכישה לא חוקית שלו ימחקו ומי ששלח אותן יקבל אזהרה. אז לכול מי שסיימת את המשחק (על ה360 או על המחשב): מה דעתכם על הסוף? ראיתם פיתרונות לחידות שהושארו (כול הסימנים)? מי שרוצה לראות שוב יכול או להיכנס למשחק או לראות את הסירטון הבא: (מצאתי את זה בזמן כתיבת התראד - בצד רשום הפתרון לכמה מהסימנים ולמרות זאת יש כמה שלא נענו) הפיתרונות: [center]Puzzle One: 'Artefacts sent to the skies to control all nation, to make us obey a hidden crusade. Do not help them' Puzzle Two: 'They drained my soul and made it theirs. I drained my bo…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השבוע יוצאים המשחקים הבאים: * -למשחק הזה אני מצפה אישית:Sega Superstars Tennis * Worms: A Space Oddity * George of the Jungle * Pro Evolution Soccer 2008 * WWII Aces אמממ...וגם בתאריך הזה אני עליתי לתורה..(17/3),ומחר המסיבה שלי.. (נולדתי ב-13/3/95)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המליצו לי על המוכר הזה: http://item.express.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ExpressItem&tr=hp&item=320227566736&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DExpress הוא מוכר גולד לייב ל13 חודשים ללא צורך במשלוח, שעה לאחר הקנייה הוא שולח את השם והססמא של הלייב ללקוח במייל. והוא כמובן מוכר בחצי מחיר מאשר מוכרים בארץ. הבעיה שלמרות שאני רשום לEBAY כשאני מנסה לרכוש ממנו כרטיס אז EBAY מכריחים אותי לרשום כתובת בארה"ב למרות שאני מישראל וכשאני מגדיר כתובת מארה"ב אז הם כותבים שהם לא מצליחים לאמת את הויזה שלי. כבר קניתי פעם עם הויזה שלי מPAYPAL ככה שלא אמורה להיות בעיה.. למישהו יש פיתרון מקורי או קנה ממוכר אחר בEBAY ולא נתקל בבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי PSP כבר די הרבה זמן, אבל עוד לא שיחקתי במולטי של אף אחד מהמשחקים שלי.. ורציתי לדעת: האם ניתן לשחק במולטי שלו מטווח רחוק? לדוגמא: אם אני בבית שלי והPSP שלי מחובר לרשת, וזה שאני רוצה לשחק איתו נמצא בבית שלו ומחובר לרשת שלו, האם אנחנו עדיין יכולים לשחק ביחד? תודה לעוזרים! אלון
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם יש סיבה לכך שמשחקים לקונסולות עולות (הרבה) יותר מאשר משחקים לPC? אני מבקש לא לתת תשובות בסגנון - כי ככה/כי אפשר וכו'
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אם זה כבר גרפיקה חדשה וכל זה אני אנסה אותו
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היום התפרסם נתוני מכירות הקונסולות בארצות הברית +משחקים - http://www.gamespot.com/news/6187799.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה ? אני יתחיל במחשבות שלי קודם כל הWII - נינטנדו לדעתי הצליחה ליצור בידול גדול מהמתחרות ולערכתי זה רק יגדל והיא תקבל את הכי הרבה בלעדיים והכי פחות מולטיפלטפורם בעתיד וזה פשוט כי שיגמר למפתחות צד שלישי הפורטים לעשות ממשחקי דור ה128 ביט הם ירצו לעשות המשכים וסדרות חדשות לWII מפתחות ביפן בכלל בגלל שהWII שולט שם לגמרי בקונסולות הנייחות אבל הWII לא מתחרה ראש בראש ב360\PC\PS3 מה שאומר שכל המריבות שיש כרגע בפלטפורמות האחרות כנראה לא ישפיעו על הWII בקרוב והקונסולה לערכתי תשלוט במ…
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום הנה קישור לקונסולת xbox 360 משופרת, זה משתלם? כי אני יודע ש זה קונסולה ממש טובה ושהיא אמורה לעלות הרבה יותר: http://ksp.co.il/hmain.php בבקשה הסבר למה זה עולה כל כך זול ומה זה "משופר"? תודה artifakt
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אני אולי אביא מחול Ps3, אבל אני צריך מישהו שיביא לי אותה בנתיים אין לי, רק איזה מישהו מהעבודה שאין לי קשר איתו,
-
- 4 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אוקי, באמת, מאיפה כול ההייפ וההתלהבות שיש לפאנים בגלל MGS-4? זו השאלה שלי אל המעריצים. פאק, מה נראה כול כך טוב בו? כול מה שאני אומר עכשיו יתבסס על מה שראיתי בסירטון הזה, שום דבר לא סופי כמובן כי לא ניסיתי את המשחק והמשחק עצמו לא בגירסא סופית אז כחו זאת לצומת ליבכם. קודם כול, הגרפיקה. למען האמת, מאוד מאכזבת. כבר ראיתי שנה בעברה, אפילו ב2006, משחקים שניראו הרבה יותר טוב מזה. מלבד הרמה הטכנית הלא כול-כך מרשימה, האנימציה לא ממש ניראת חלקה [כמה ניראות טוב], אבל הרבה לא, כמו כן הסביבה עצמה. הסביבה ניראת מאוד משעממת, הצבע השולט הוא חום [בהתאם לאזור], אבל זה לא מעניין, וזה גם לא ניראה ממש טבעי. אם הוא לא היה אומר שמדובר באזור המידל איסט, אובכן, לא הינו ידועים זאת, כולם כמעט היו…
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/usermovies/187691.html לצערי הרב מה שקורא בסרטון הזה מוכר לי ורק היום איזה חבורת בריטים בני 3 ניסו לאנוס אותי כי אמרתי לאחד מהם שיפסיק לשיר
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
לאלו מכם שיש - האם אתם מרגישים בחסרונות שלו על פני PAL? האם אתם מתחרטים על הרכישה ומצטערים שלא קניתם PAL? הציעו לי PS3 במחיר דיי טוב - אבל אמריקאי. אני לא יודע אם לקנות או לא.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הגעתי לתיבת םנדורה ועכשיו אני בקטע ששוחים כל הזמן במים , הגעתי לחדר כזה שיש שם פסל של אישתו של פסידון ומדרגות עולות כשמושכים בידית, כשאני עולה למעלה יש ספר שרשום בו שבלה בלה בלה אישתו של פסידון ורק היא יודעת את הדרך החוצה מהחדר הזה , עכשיו אין לי מושג איך לצאת, חרשתי על הכל ולא יודע בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי ראוטר בכדי להקים רשת אלחוטית ביתית. רציתי בנוסף למחשבים שבבית שלי לחבר גם את האקס בוקס לרשת. הבעיה היא שהdevice שבאמצעותו אני יכול להתחבר לרשת אלחוטית עולה 500 ש"ח בארץ וזה לא מקובל עלי להוציא 500 שקל על אנטנה שמתחברת דרך הusb. חשבתי אם אפשר שאני אמקם עוד ראוטר בחדר שבו נמצא האקס בוקס והוא ידע לתקשר עם הראוטר השני וכאשר האקס בוקס יהיה מחובר אליו בעצם הוא יקבל אינטרנט גם... השאלה היא בעצם אם שני ראוטרים יכולים לתקשר אחד עם השני... יעני אחד מחובר למודם ומשדר ואחד קולט ויכול להעביר למכשירים שקרובים אליו... מישהו יודע אם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק של הSSBB והוא מתחיל לקרוא אותו אבל יש איזשהוא קטע שהוא פשוט עושה מסך לבן ונתקע מה לעשות???????
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-