עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by es88,

למישהו יש ניסיון איתו? איך הוא עובד? מתאם שמחבר בין שלט של סוני, ומהצד שני יוצא כ-USB למחשב

• 5 תגובות
    • 4k צפיות
  2. Started by nir_varon,

שלום, ביצעתי חיפוש באינטרנט וגם בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה בעניין ואני די מבולבל מהמושגים, אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר. לאחרונה התחדשתי בXBOX360 מארה"ב וקניתי גם מתאם חשמלי שממיר מ220 וולט ל110 וולט. למתאם יש שני אופציות : HIGH וLOW שכל אחד מהם תומך בהספקים שונים. הLOW תומך ב - 0 עד 25 וואט. והHIGH תומך ב25 עד 1825 וואט. (הכל רשום על המתאם עצמו). הייתי באיזו חנות בשביל לעדכן לו את הFIRMWARE והוא שאל אותי אם יש לי ספק, אז אמרתי לו שיש לי מתאם והוא אמר שזה לא יספיק ושצריך לקנות מתאם שיתמוך ב500 וואט. עכשיו, משהו לא ברור לי... אם יש מתאם בקיר שממיר בין 220 וולט ל110 וולט למה לעזאזל מעניין אותי ההספק החשמלי?!?!?!? לצורך העניין זה בדיוק כמו שאמריקאי מחבר לחשמל את הקונסולה …

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by danny081,

שלום לכולכם שמעתי שיש מתאם בין גויסטיק של XBOX לPC איפה אני יכול להשיג אחת כזה?

4. Started by GuglyBu,

שלום חבר'ה, קודם כל אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים. יש לי את הגיטרה והמיקרופונים הבאים (מצורפת תמונה), המתאימים לפלייסטיישן 2/3. האם יש מתאם שאוכל לחבר אותם למחשב? (נגיד ל-USB). מניסיון העבר שלי מתאמים כאלה הרבה פעמים עושים בעיות וגורמים לפגיעה בחווית המשחק... המתאם היחידי שמצאתי הוא המתאם הבא, ואין לי מושג אם הוא טוב או לא: http://dx.com/p/dual-ps-ps2-controller-to-usb-2-0-pc-joystick-adapter-11707?gclid=COqWivK-hLsCFYFe3godJmkALg אשמח להמצלות והארות...תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by A.Iniesta,

אני מדבר על מוצר בסגנון הזה : http://www.censuspc.com/product-pr-2866.html למישהו יש את זה? זה יכול לתת לי לשחק משחקי fps כמו במחשב? פשוט לשחק משחקים כאלה עם ג'וייסטיק זה לא נוח... תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by Spielberg,

שלום לכולם! לפני מספר שבועות הגיע אלי XBOX360 אמריקאי, יחד עם מתאם מתח שרניתי באינטרנט. אתמול, המאוורר המובנה שהיה במתאם הזה הפסיק לעבוד, וגיליתי את זה רק כשהתחלתי להריח פלסטיק שרוף. לאקס-בוקס שלום, אבל המתאם הלך. רציתי לשאול מספר שאלות. איפה אפשר לקנות מתאם איכותי בארץ, כמה זה אמור לעלות, וראיתי שיש הספקים שונים למתאמים כאלה, איזה הספק אני צריך בשביל האקס-בוקס? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by americium,

אני מחפש לרכוש מתאם רשת אלחוטי (קיימים כאלה מתוצרת מיקרוסופט, לינקסיס, נטגיר וייתכן שגם חברות נוספות) על מנת לחבר את ה-XBOX שלי לראוטר אלחוטי. נתקלתם אי פעם במוצר כזה בארץ? אתם מכירים מישהו בישראל שמוכר אותו?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by kababo,

היי, אני רוצה לחבר את התופים של גיטר הירו 4 מגרסת הXBOX למחשב. עכשיו בגלל שהתופים אלחוטיים לגמרי, רציתי לשאול אם יש איזה מתאם USB שיאפשר לתופים לעבוד על המחשב. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. זה התחיל כשהייתי בתיכון בפנימייה: הביאו לי לשחק כמה שעות ב God of War הראשון. אני מודה שהתאהבתי במשחק ממבט ראשון, בעלילה ובויזואליות- אחד המשחקים הכי טובים שיצא לי לשחק. אבל לא היה לי לא את הזמן ולא את הכסף להשיג אותו. בצבא המפקד הביא לסופ"ש אחד את הפלייסטיישן 3 החדש שלו, ושם יצא לי לפגוש את הכותר השני: באמת היה תענוג, אבל זמני היה קצר. השלישי יצא- וחוץ מקמה פעמים ביוטיוב, לא רציתי להרוס לעצמי את החוויה. אני יודע שאני די קמצן ומנסה להיות פרקטי- אז כן יש לי PC, וכן יש לי איזה 300+ משחקים בSteam/origin/uplay וכו' שהשגתי דרך דילים ובאנדלים למינהם, אבל את הדבר שאני באמת רוצה לא בר השגה. אז לאור ההשקה הקרובה של הכותר הרביעי של המשחק רציתי לבדוק את המים…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by zik125,

שלום לכולם קניתי לפני כשנתיים את המכשיר מארהב ורציתי לדעת אם אני יכול להשתמש במטען שמסופק באריזה מבחינת מתח רצוי בארץ מבלי להזיק למכשיר? רציתי לדעת כמה צריך להיות בINPUT ובOUTPUT[ אשמח לתגובה ZIK

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  11. Started by eliran23,

אני מתכוון לקנות פסי 3 אבל לא יודע עם שווה כרגע לקנות ישמח לקבל מידע ממכם

12. Started by בוני70,

מתי אמור לצאת PS4 ?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by spide220,

מתי הPS3 יוצא? וראיתי באיביי אנשים שמוכרים ?? אז השיקו אותו כבר?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by matan147,

שלום לכןולם אני חובב משובע של המשחק GOD OF WER ואני מאוד נהנתי לשחק במשחקים עכשיו שמעתי שיש שמעות שיצא GOW 4 בסוף שנת 2012 אז האם באמת עומד לצאת משחק חדש או שזה רק ששמעות למי שיש מידע מאתר אמין אנאשלח לי אותו בבקשה או לפרטי או פה לפרום תודה מראש מתן ;D

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eli_kats,

יש לי סרטים שאני רוצה להקרין דרך האקס, אבל הם לא עובדים כי זה אומר שזה לא נתמך. מתי יצא או יצא כבר העידכון הגדול??...ואם אפשר לינק שמסביר על העידכון

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by בוני70,

מתי לעזעזל יוצא PS4 ?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by ran o,

אני עומד לרכוש בקרוב מכשיר ווי בארה"ב (בניו יורק, אם לדייק יותר). שאלות: 1. הכוונה שלי לרכוש את המכשיר ב"נינטנדו וורלד סטור" במנהטן. האם מישהו יכול לאשר לי שהמחיר הוא 250$? מה לגבי ההמתנה שם - האם מישהו יודע פרטים? הבנתי שבעבר היה צריך לחכות מחוץ לחנות שעה ועוד חצי שעה בפנים...האם הבהלה הסתיימה? 2. מה צריך/כדאי לקנות עוד חוץ מהמכשיר? יש שני סוגי ג'ויסטיקים שצריך להוסיף? הכוונה ליצור אפשרות שנוכל לשחק בשניים 3. האם ניתן לקנות בארץ ספק כוח בלבד מקורי לווי? (מעדיף לא לחבר את הספק האמריקאי עם ממיר מתח) ואם כן, האם בכל מקום כמו טויס-אר-אס או שאני צריך לחפש איזה מקום מיוחד שימכור לי? 4. וכשיגיע הזמן לרכוש משחקים בפורמט NTSC - האם רכישה באתר play-asia מומלצת? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Sith_Lord,

היי חבר'ה אבא שלי מתכנן לקנות נגן Blu-Ray עם הטלוויזיה שהוא רוצה לקנות ("Loewe LCD 42"/50) ואני כך או כך תכננתי לקנות PS3 אז הגענו להסכמה בקשר לקנות רק PS... אז ככה, כמה שאלות. הנגן blu- ray בפלייסטיישן איכותי? ועוד שאלה דיי חשובה, עכשיו שיצא Dual-Shock3, יש איזו שהיא דרך להחליף את הבקר הרגיל בחדש? והאם למישהו יש מושג האם מתוכננן דגם חדש שיריץ משחקי ps2 או שיש צורך לחפש לשם כך דגם ישן יותר (60G/80G)? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. המטען של הPSP מארה"ב יתאים לחשמל בארץ? או שצריך לחבר אליו דבר שיתן לי לחבר אותו לחשמל בארץ? במידה והמטען שאני אקבל עם הסלים לא יתאים אז המטען של הפאט האירופי יתאים לסלים האמריקאי? איזה חבילות מוכרים היום של הSLIM שבאות עם משחק ועולות 200$ לדוגמא : סימפסונס, מלחמת הכוכבים דקסטר. אשמח לתשובות נשארו רק עוד כמה ימים עד שאבא שלי נוסע.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  20. אהלן חברים, אני מתכנן לקנות קונסולה בזמן הקרוב, לאחר שהטלויזיה החדשה הגיעה. אני עדיין לא סגור על איזו קונסולה, כי מצד אחד אני ממש אוהב את השלט של ה-XB1 ופחות מתחבר לשלט של PS4, ומצד שני אני מבין שהחומרה של ה-PS4 חזקה יותר - ככה שההתלבטות היא קשה. במה אני הולך לשחק? בגדול זה רק בשביל פיפא (כדורגל), אבל אולי עם האוכל יבוא התיאבון... אין לי צורך במצלמה/קינקט וכל מה שקשור לזה. הבנתי שעומדות לצאת קונסולות חדשות של PS4 ו-XB1 (קטנות יותר?) אשמח לדעת אם יש תאריך משוער ליציאתן והאם יש טעם לחכות להן, או שאני יכול להסתפק בקונסולות הנוכחיות (הרי זה רק בשביל פיפא...)? בקיצור, תוכלו לעזור לי לקבל החלטה (PS4 או XB1)? ו/או האם כדאי לחכות לקו…

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by strifer,

שלום רב ניצלתי את המיתון במשק וקניתי LCD 32 אינץ' של סוני. (למי שמתעניין Sony Bravia KDL32L4000E ). עכשיו התחלתי לפזול לכיוון של הPS3 ,אבל אמרו לי לא לפסול את הXBOX360. עזרתכם בבקשה , מה עדיף מבין השניים? לטווח הקרוב והארוך

• 48 תגובות
    • 4.2k צפיות
  22. Started by m_g,

הבנתי שיש כמה סוגים של מעבדים לPS3 כאלה שמתחממים וכאלה שלא וגם שיש הרבה סוגים שלא תומכים אחורה במשחקים של PS2 וגם יש גדלים שונים של הארדיסקים אז איזה הכי כדאי לקנות? והאם כדאי בכלל לקנות? ויש הבדל בין NTSC לPAL? (כמובן שאין לי טלוויזיה אחת בבית שאין בה מולטיסיסטם..)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by kanpachi,

שלום לכולם יש לי יום הולדת עוד חודש והחלטתי לפנק את עצמי בקונסולה אבל כרגע אני נמצא בהתלבטות קשה בין שתי קונסולות PS3 וWII האמת שחשבתי לקנות את הWII כבר כמה פעמים, אבל אף פעם לא יצא לי אני מאוד אוהב את כל המשחקים של נינטנדו - מריו זלדה וכו' רק שלפי מה שהבנתי הWII בסוף דרכו כרגע עם היורש החדש בפתח אני מעוניין לקנות קונסולה עכשיו ולא רוצה לחכות לחדשות יותר הPS3 זה משהו שצץ לי רק לאחרונה מאז ששיחקתי אצל חבר בLBP וממש התלהבתי מהמשחק אני מוכרח להודות שיש כרגע בערך רק 4 משחקים שמעניינים אותי בPS3 - שלושה מהם אקסלוסיבים - LBP 1+2 וKATAMARI FOREVER אבל עצם העובדה שהוא יכול לשמש גם כנגן בלו ריי יכולה להיות שימושית בנוסף רוב משחקי הMAINSTREAM יוצאים בעיקר לPS3 ואקסבוקס ופחות לWII ל…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by m_g,

חדש עולה 2000 שקל ומגיע עם שלט אחד ובלי שום משחק ככה שאני חייב להשקיע לפחות עוד 300 שקל על משחק בקיצור אני יוצא באזור 2500 שקל רק בשביל להתחיל לשחק ומשומש אני יכול למצוא 1500 שקל עם 2 שלטים ומשחק השאלה אם יש לעינית בלאי גדול? ואם בכלל יש מישהו שיש לו ניסיון אם קנייה של מכשיר משומש

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים