קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה זה רק סקירה ראשונית כי רציתי לתת ביקורת אם עוד מוצר שיאפשר לי לחבר את הגימפאד הזה לכניסת גימקיוב של הWII התוסף הזה נעלם לו בדואר ואני יוסיף לסקירה רק שהוא יגיע אלי חוץ מזה יצא לי לשחק רק קצת בגימפאד הזה בכל מקרה Hori Classic Controller מתחרה בעצם בגימפאד הזה - http://www.wiisworld.com/images/hardware/classic-controller.jpg והשיפור שלו הזה - http://thenintendo.com/wp-content/uploads/2009/06/black-wii-classic-controller-pro_01.jpg ומתחרי צד שלישי למי שלא מכיר זה גמפאדים שמתחברים לשלט של הWII ונעדו לחלק ממשחקי הWII והWIIWARE ולהרבה משחקי VC משחקים כמו SSBB או מאריו קארט ועוד יותר נוחים אם זה ומשחקי נינטנדו 64 וסופר נינטנדו ועוד מחיבים או גימפאד כזה…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
-
היי חברה, אין לי בננה בשביל לחבר את הרמקולים ישירות לכבל VGA של האודיו של הXBOX360, אז כל מה שאני יכול לעשות זה לחבר את הכבל לכרטיס הקול, אליו מחוברים כבר הרמקולים. יש דרך לגשר ביניהם דרך כרטיס הקול? יענו שהמחשב ידלוק והסאונד יעבור בין הXBOX360 לרמקולים דרך הכרטיס קול של המחשב, ע"י חיבור הכבל של הסאונד לאחד הסלוטים של הכרטיס קול (יש לי 4, Creative X-Fi Xtreme Audio) שאני לא יודע לאיזה מהם לחבר (לפי הסדר מצד ימין: כחול, ירוק, אפור, כתום) ושזה יפעיל לי סאונד בXBOX360... דיי דחוף, תודה!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
רכשתי נתב אלחוטי חדש של LEVEL ONE בטכנולוגיית N ומהרגע שחיברתי אותו הוא לא מאפשר לי לשחק במשחקי רשת, מבחינת הורדת דמואים ושליחת הודעות וכו' הכל עובד באופן רגיל - אך כשאני נכנס למשחקים ומנסה לשחק ברשת או אומר לי שיש בעייה עם ההתקשרות לשרת המשחק... מה עושים ????? תודה .
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי שתי קונסולות משחק ישנות: Nintendo entertainment system (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Nintendo_entertainment_system.png) SEGA mega drive (http://en.wikipedia.org/wiki/File:Megadrive_no_shadow.jpg) המגה-דרייב תקין, הנינטנדו לא כל כך. השאלה היא האם יש מה לעשות איתן? סתם רעיון שהיה לי - לנסות לשפצר את השלט של הנינטנדו ולחבר אותו למחשב (ב-USB). אולי אפשר להמיר איכשהו את המשחקים לקבצים שירוצו על מחשב? אולי יש למישהו משהו לעשות עם המשחקים עצמם? אם מדובר באלקטרוניקה פשוטה - אולי לנסות לתקן את הנינטנדו? אולי סתם לפרק אותם כדי לראות איך הם בנויים, תחת ההנחה הסבירה שאם אני פותח אותם לא יהיה אפשר להרכיב אותם חזרה... בקיצור - אשמח לקבל כל רעיון שהוא. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! השבוע יוגי הזרקן החליט שהוא לא עורך ופצח בנוסף בשביתת רעב! מכיוון שאנחנו מבינים ותומכים - נישנשנו לו בנונשלנטיות פיצה מול הפנים והקלטנו קומנדו – יענו לייב, מוגש אליכם RAW בלתי ערוך ובלתי נגוע בגחמות מטורפות של עורך אחוז דיבוק. עכשיו ברצינות, אנחנו שוב עומדים בפני פרשת דרכים ופונים אליכם, אנחנו רוצים לשמוע מה דעתכם אנחנו מיד נעלה סקר חדש באתר שלנו ,נשמח אם תבואו להביע את דעתכם. בינתיים אתם מוזמנים להאזין לפרק החדש שלנו, יהיה מצחיק – באחריות פרק מס’ 25 – “גיצים גיצים” http://pod.icast.co.il/dea58026-fb2f-426c-a9d2-0e1cf6e6c4f5.icast.mp3 :מה שיחקנו השבוע סקירת דמואים: God of War III MX…
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום קיבלתי קונסולת Wii מארה"ב שעובדת עם מתח 110. אשמח לקבל המלצה לקנית שנאי אמין אשר יתאים לה. אולי בכלל ניתן להפוך את הקונסולה עצמה שתעבוד ב-220? (החלפת פיוז וכו').
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי PS3, אינטרנט במהירות 5MB של 012. אני משחק בפיפא10 לעיתים קרובות ברשת ופתאום מאתמול התחילה בעיה שאני לא מצליח להיכנס לשרתים של EA.. זה רושם שהם לא זמינים וכו' ויש לי את המשחק קרוב לחודשיים - הוא פעל חלק באופן קבוע בלי שום בעיות. מישהו יכול להסביר את התופעה הזאת? איך השרתים שלהם לא זמינים? ואיך זה הגיוני כי יש לי חבר עם בזק ופועל לו כרגע הרשת בדקנו... מה הקטע? עשיתי בדיקת אינטרנט והכל פועל מעולה, הPSN לא מתנתק, רק השרתים פתאום של EA "לא זמינים"... (וזה רק אצלי כנראה ככה)
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
הבן הקטן (חמש) נהנה מאוד מ- Mario Kart והגדולה (שמונה) משחקת כרגע ב- rabbids go home וביקשה SIMS. נשמח לקבל המלצות נוספות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי אקסבוקס ומחשב והחדר שלי רחוק מהראוטר אז יש לי כבל רשת אחדארוך שמגיע ואני יכול לחבר רק מכשיר אחד לאינטרנט האם החיבור בינהם חייב לעבור דרך הראוטר או שאפשר לחבר ישירות את האקסבוקס למחשב איך אני יכול לחבר את שניהם מבלי לקנות כבל רשת ארוך או שאי אפשר וזה הפתרון היחידי
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש אפשרות למחוק משם משחקים? כלומר מהרשימה של משחקים ששחקתי בעבר וachievements? הבנתי שיש אפשרות לעשות את זה אם יש שם 0GS, יש גם אפשרות אם זה לא מאופס?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אהלן, בספטמבר סוני הוציאה Playstation Network Card עבור השוק הבריטי. כמובן, הזמן עשה את שלו וכבר אפשר למצוא כרטיסים בחנויות שונות (כמו ShopTo). זאת אומרת, אם שיטת התשלום היא דרך כרטיס PSN ולא דרך כרטיס אשראי, בעצם לא נדרש ווידוא כתובת בשביל לקנות, לא? בהנחה ויש לי קונסולת PAL ו-Account בריטי, האם יש אפשרות לקנות מבריטניה כרטיסים, להכניס את הקוד שלהם ל-Account שלי ולקבל מזומן עבור קניות בחנות הבריטית?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את הקונסולה למסך (שבכותרת), אני מחבר אותו עם כבל HDMI ל- HDMI, עכשיו מכיוון שאין לי HDMI ב- LCD, שמתי מתאם DVI 24+1 ל-HDMI, וכאשר אני מדליק את ה-BOX אני רואה תמונה אבל עם מלא רעשים של נקודות אדומות ופסים אדומים מרצדים, ז"א רואים תמונה ברור אבל את הרעשים עליה גם בבירור. ניסיתי לשנות רזולוציות לכל הסוגים כולל האופטימלי של המסך, אבל הבעיה לא נעלמת... מה גם שמדי פעם פתאום התמונה נעלמת כליל (מסך שחור) וחוזרת אחרי 2 שניות, ככה כל איזה 1-2 דקות משחק... וזה רק בגלל החיבור שחיברתי ככה. מה לעשות? אני נואש.... :-\ תודה !
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להפעיל כתוביות בסרט DIVX על ה-XBOX? הכתוביות נמצאות באותו תקייה עם אותו השם....אבל הם לא מודבקות לסרט..
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
זאת הרשימה http://news.vgchartz.com/news.php?id=6381 אני אישית חושב שזה צעד מגעיל -גם אם בחלק מהמשחקים אין הרבה פעילות בכל מקרה לטעמי משחק שמציע אונלין מקוון צריך שהשרת יהיה לפחות פעיל 4 שנים מההשקה וברשימה הזאת יש משחקים שיצאו רק לפני שנה ושנתיים
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
שרות ההשכרת סרטים דרך סטרימינג בתשלום הוכרז רישמית לWII (לא ברור אם יהיה אפשר להשתמש מזה בישראל ) http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=38269 מנסיון שלי אם הנגן של BBC בWII הוא לא נתן לי לנגן למרות שבהגדרות WII רשמתי שאני תושב אנגליה ככה שגם פה אני מעריך שיעשו חסימה אזורית אמיתית ככה שגם מי שקנה WII מארצות הברית כניראה לא יצליח להתחבר לשרות מישראל
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
יש לי XBOX פרוץ ואני רוצה לחבר אותו לרשת כדי לשחק עם XLINK וגם לעשות סטרימינג של וידאו מהמחשב.. רציתי לשאול מה אני צריך לעשות כדי לוודא שהמכשיר לא יתחבר לי ללייב ואז אני אקבל באן. תודה
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
ערב טוב באנרגיות חיוביות חברים. רציתי לשאול אם יש לי טלוויזיה ישנה בעלת החיבורים הרגילים אדום צהוב ולבן. ויש לי מסך מחשב סמסונג SYNCMASTER 2053BW האם יש דרך כולשהי שאני אצליח לחבר את האקסבוקס לשני המסכים הללו?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיים CARD READER לPSP שהוא USB בשביל לחבר את הכרטיס אליו ואז למחשב בכדי להעביר קבצים בצורה כזאת ללא נוכחות של PSP. האם ידוע למישהו על קיום של דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי במחשב קבצי XVID...איך אני יכול להמיר אותם לקובץ שה-PS3 יוכל לקרוא אותו? (אני משתמש במדיה סרבר)
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
כותרת , זה ממש דחוף לי המון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
ניסיתי להעביר שירים בפורמט MP3 , כשאני מחבר את הדיסקאונקי לPS3 הוא מזהה אותו ובMUSIC רשום NO TRACKS FOUND או משהו כזה.. אותו דבר לגבי סרטים שניסיתי להעביר בפורמט MKV , עזרה?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק חיצוני(fat 32) עם מוסיקה שאני רוצה להעביר לסוני, הענין הוא שאני מצליח להעביר הכל אבל הסוני לא מתייחס לתיקיות ופשוט מעתיק את כל השירים ללא סדר מסויים, איך אפשר להעביר את המוסיקה כפי שהיא מסודרת בדיסק -כלומר לכל אלבום יש תיקיה משלו עם שם האלבום והלהקה. תודה,
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
ללא באן 20, 60 גיג'ה, אפשר גם בלי. ג'ספר אין צורך בכבל HD שלט אחד (מוכן לשלם עוד 75 ש"ח לשלט שני) שכמובן על חוטי עדיפות שיהיה במצב טוב ושיהיה קבלות. וללא פריצה, ובמידה ויש, אך ורק פיצה בטעם ILT נדבר כסף בפרטי אני נייד באיזור המרכז והסביבה. צרו קשר במייל או במסן MSN: lost_memory@walla.com email: dukeduki@gmail.com לא מעוניין במשחקים מקוריים, ולא מעוניין בכאלו עם באן.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש XBOX 360 ... הבנתי שיש כל מיני גרסאות (אחת שמתחחמת יותר ....) אני רוצה לשחק בשעות הפנאי (משחקי מכות מורטל קומבט כדורגל ) ממה לא גיימר מה אני צריך לדעת לפני הקניה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-