עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. הכוונה ארגנתי אקדח לסוני 2 למשחקי יריות משהו קטלני ישמח עם תוכלו לארגן לי שמות של משחקים ואני יוריד תודה מראש eliran23

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by huber,

רכשתי את המשחק SIMPSONS ל PS3 אך לא ממש התחברתי אליו. המשחק חדש לחלוטין, נכנס לכונן של הקונסולה פעם אחת בלבד ;D מישהו מעוניין להחליף תמורת משחק אחר (רצוי מאוד לא מירוצים או ספורט)?

3. יש לי דוד חביב במיאמי שמגיע לביקור בארץ בחודש הבא. אני מתלבט בין גרסאת הארקייד לגרסאת הפרימיום , מעדיף ארקייד אך כנראה אלך על הפרימיום כי מחירה (200 $) הוא כזה שלא חייבים להכריז עליו במכס ( למיטב הבנתי). 1. לגרסא זו לפי ויקיפדיה יש יציאת HDMI אך היא אינה מגיע עם כבל HD , איזה כבל אני צריך כדי לחבר אותה לטלויזית LCD (רזולוציה 720P) , האם HDMI ל- HDMI או HDMI לקומפוננט ? 2. האם יש צורך ברכישת שנאי מתח ואיזה ? 3.כנראה שתגיע קונסולה מפס הייצור ה"חדש" (65 ננומטר) , האם יש צורף במערכת קירור נוספת ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Director,

שלום לכולם. היום הייתי אצל בן דוד שלי ,והיה לו XBOX 360 וראו ממש יפה . (פעם ראשונה שראיתי את ה XBOX בפעולה ). עכשיו התעניינתי גם לקנות אחד , אבל מה לדעתכם עדיף ? XBOX / PS3 ? ה XBOX עולה גם פחות ב 1000 + - מה PS3. ועוד שאלה , ראיתי בכל מיני מקומות שרשום XBOX LIVE , אז מה הכוונה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  5. Started by avi1980,

היי, תשתית האינטרנט שלי היא של בזק, וספק 018, 100 מגה, נתב D-Link DSL-G256DG. כשחיברתי את הפלייסטיישן 4 סלים לאינטרנט בחיבור עם כבל, שמתי לב שנורת החיווי בנתב היא כתומה ולא ירוקה, ושהNAT הוא 3. דרך האתר של פלייסטיישן הגעתי לזה: With Type 3, communication with other PS4™ systems might be impossible, or your PS4™ system's network features might be limited. קראתי קצת על הנושא באינטרנט ונראה שNAT 2 עדיף על 1, שמחובר ישירות לאינטרנט ללא הגנה של הראוטר. התקשרתי לבזק וביקשתי לפתוח פורטים לפי מה שמפורסם באתר When you're using PlayStation™Network at an office or other location with a shared network, a firewall or other secu…

6. Started by andrei21,

מישהו יודע איך לקחת repplay ב granturismo להפוך אותו לסרט ולהעלות ליוטיוב? או כל דרך אחרת ? מצאתי את המדריך הזה http://ronin-gt.net/forum/index.php?topic=78.0 לא ממש הבנתי , ולא יודע אם זה בעניין הנכון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  7. Started by tkjbi,

שלום אני רוצה לקנות מהאתר הזה http://www.gamestation.co.uk/Xbox360/Hardware/HardwareBundle/~r417440/Xbox-360-Elite-Console-with-Halo-3-and-Need-for-Speed-Shift/ יש למישו נסיון עם האתר אני כמעט בטוח שהוא שולח לארץ יש פה מישו שיוכל לאשר מה השיטת שידור שלו ?

8. Started by ofirterev,

יש לי שאלה האם יש תוכנה שאפשר לצרוב משחק מקורי של ps3 ל-ps2 הבנתי שיש אשמח לתוכנה ולמדריך יש לי עוד שאלה האם הוא הכי חדש GTA Rio de Janeiro הבנתי שכן

9. Started by dyn,

בוקר טוב אנשים מה שלומכם? כבר הרבה זמן שאני לא מבין מה אני עושה... איך אני בידיוק צורב משחק ל SONY 2? (יש לי סוני 2 עם ג'וק) צרבתי על דיסק DVD-RW 4.7 GB משחק מסויים בנרו -----> BURN IMAGE את קובץ ה - ISO אבל המשחק פשוט לא עובד בסוני, אני צורב על המהירות הכי נמוכה. יכול להיות שיש צורך בדיסק DVD-R וזה כן יעבוד?? תודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. http://www.gamespot.com/news/6183452.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 שימו לב 350 אלף מהם היו WII אבל 653 אלף היו נינטנדו DS וזה רק בארצות הברית רק לשם השווה בכל החודש הקודם הWII והDS מכרו בארצות הברית בסביבות ה500 אלף+- כל אחד כניראה לא סתם קוראים לקריסמס חג הקניות

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  11. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27711 לפי הדיווח הזה אם הוא נכון החבילה שכוללת 2 משחקים ו2 שלטים מכילה מודלים מיושנים שיותר פגיעים לבעיות חומרה אז למי שמעוניין ב360 מומלץ להתרחק מהחבילה הזאת

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  12. Started by devek,

קניתי טלויזית תחת מימד ומלבד המשחקים שעובדים מעולה רציתי לדעת אם אפשרי דרך MEDIA SERVER או כל תוכנה אחרת להריץ סרטי תלת מימד בפורמט ISO כי אני חרשתי את הרשת ולא מצאתי דרך. תודה.

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  13. Started by שלומו,

היי לא מבין איך אני משיג את המקל למעלית יש תמונות מצורפות רוני [attachment deleted by admin]

14. שלום, בחיים לא השתמשתי בבקר קונסולה למחשב. אשמח לקבל המלצה לגבי איזה בקר קונסולה מתאים למחשב. כרגע אני חושב ללכת על בקר XBOX SERIES שמתחבר עם כבל Type-C. לא כזה ברור לי מה ההבדל בין הבקר הזה לבין אחד בלי כבל (אלא אם כן זה ההבדל היחיד). https://www.bug.co.il/brand/xbox/series/x/black/controller/1 הבקר הזה אמור להתחבר למחשב? ראיתי בקר דומה בחנות אחרת, אבל רשום אריזת retail. תודה

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  15. למישהו יש מושג אם משתלם לקנות 360 xbox באוקראינה או במולדובה ?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  16. Started by yotam360,

ראיתי בבאג שמוכרים חבילה של שניהם ב-2150 ש"ח http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9720&perur=2&t=23&c=378 יש חבילה יותר משתלמת? או חנות טובה אחרת שניתן לקנות ממנה? בנוסף יש לי שאלה לגבי משחקים באונליין (כמו COD על כל כותריו), צריך לקנות משהו מיוחד או פשוט לחבר אותו לרשת? והאם יש פעילות באונלין מבחינת שרתים וכו'? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by gmayron,

לכל אלו שהזמינו משחקים מאתרים בחו"ל, האם המשלוח עבר חלק במכס או שההיתם צריכים לשלם מס? האם מישהו ביקש משולח לציין משהו על החבילה בכדי שלא יעצר במכס?

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  18. Started by psybrain,

האם אפשר לחבר קונסולת האקסבוקס על מסך האייפד 3 ? מעניין אותי לדעת כי יש מפצל hdmi לאייפד אולי יש אפשרות לחבר אותו דרך אפליקציה מסויימת ?

19. Started by magafaim,

אם אני יקנה משחק לPSP באירופה הוא יעבוד נכון?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  20. שלום, חדש בענייני נינטנדו ואשמח לעזרה והבהרות- קניתי לילד סוויץ' יד 2 כולל 2 משחקים פיזיים, פתחתי חשבון נינטנדו שלי (תחת ארה"ב) ועשיתי לילד חשבון ילד תחתיי ב- FAMILY. אח"כ פתחתי משתמש לי ולו בסוויץ' וקישרתי אותם לחשבונות שלנו. בנוסף על הסוייץ' יש את המשתמש של מי שקניתי ממנו את הסוויץ' שעדיין לא מחקתי או הסרתי ממנו כלום. האם בסדר או שיש דרך עדיפה אחרת? האם יש עוד משהו שעליי לעשות במכשיר יד 2 (שהיה של ילד של חבר אז אין בעיה של להסתיר ממנו משהו או לקנות על שמו משחקים נוספים- דבר שלא אעשה בכל מקרה)? בנוסף יש על המכשיר כמה משחקים (אני מניח דיגיטליים) של מי שקניתי ממנו. ברשותכם כמה שאלות: 1. אם אשחק במשחקים אלו עם המשתמש שלי ושל הילד שלי - האם מי שקניתי ממנו יכול א…

21. Started by Villa11,

שלום לכולם, יש לי PS3, אינטרנט במהירות 5MB של 012. אני משחק בפיפא10 לעיתים קרובות ברשת ופתאום מאתמול התחילה בעיה שאני לא מצליח להיכנס לשרתים של EA.. זה רושם שהם לא זמינים וכו' ויש לי את המשחק קרוב לחודשיים - הוא פעל חלק באופן קבוע בלי שום בעיות. מישהו יכול להסביר את התופעה הזאת? איך השרתים שלהם לא זמינים? ואיך זה הגיוני כי יש לי חבר עם בזק ופועל לו כרגע הרשת בדקנו... מה הקטע? עשיתי בדיקת אינטרנט והכל פועל מעולה, הPSN לא מתנתק, רק השרתים פתאום של EA "לא זמינים"... (וזה רק אצלי כנראה ככה)

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  22. Started by stone cold,

מאוד מאוד יהיה לי חבל אם השמועה אמיתית הם היו היוצרים של אחד מהמשחקי מלחמת הכוכבים הטוב ביותר ולפי שמועות עבדו על לפחות משחק WII אחד http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=34732

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  23. Started by huber,

לא יודע מה איתכם - זה אחד המשחקים שהכי נהניתי מהם בשנתיים האחרונות בכלל ושהכי אהבתי ב PS3 בפרט, והנה יוצא ההמשך - נקווה שלא יאכזב: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=36 אופס - לא שמתי לב שפורסם - אפשר לנעול

24. Started by crabrocket,

רכשתי לא מזמן 360 עם יציאת hdmi, וברצוני לקנות lcd hdready. והשאלה שלי היא כזאת: איזה נתונים צריכים להיות לה? ומה הגדול המומלץ(ה360 נמצאת בחדרי שהוא לא גדול במיוחד, ואני יושב בערך במרחק של 1-1.5)? כמו כן על איזה טלויזיות אתם ממליצים? תודה רבה לעונים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.