עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. הייתי בסניף Njoystick בראשון זאת חנות של משחקי טלוויזיה יש שם מסך Lcd ענק וגם את הפלייסטיישן 3. אני חייב לאמר שפשוט נדהמתי מהאיכות של הגרפיקה והמשחקיות במשחקים שם! תמיד אמרו לי שהמשחקים של הפלייסטיישן טובים יותר משל הpc אבל אני שתמיד משקיע במחשב מעדיף להתעלם מכך. אני אמנם לא משחק הרבה אבל שיחקתי שם בחנות במשחק Nba 2007 (לא של Ea) (אני מטורף על משחקי כדורסל) והשחקנים שם נראים כלכך אמיתיים, והרזולוציה כלכך גבוהה שזה מדהים. זה דיי עיצבן אותי כי ציפיתי לnba Live 07 שיגיע למחשב וכשהשגתי אותו התפלאתי כמה שהוא גרוע ושלא שיפרו אותו בכלל מחקתי אותו ואני משחק ב2006. שיחקתי בחנות גם במשחק של יריות והרחובות והנוף הכל היה נראה ממש טוב, יותר טוב מכל משחק מחשב שראיתי. קיצור השאלה שלי ה…

• 29 תגובות
    • 5.5k צפיות
  2. Started by ben060,

יש לכם רעיונות? אני מנסה לשחק COD בשתי משתתפים , כלומר שני אנשים על מכשיר אחד ולא נראה לי זה אפשרי. יש למישהו פתרון לזה? ואם לא, אשמח להצעות למשחקים שאפשרי מעשית לשחק ביותר משחקן אחד לקונסולה בודדת. אשמח למענה חג שמח.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by kisin,

כמו בשנה שעברה, החלטתי לפנק את כולכם ברשימת משחקי הקונסולות שיגיעו אלינו בשנת 2010. הרשימה מכילה משחקים שמיועדים לקונסולות xbox360, ps3, wii. בחרתי במכוון לא להתייחס למשחקים שיוצאים למחשב כי מה אפשר לעשות שחוץ ממספר משחקים בודדים נישת המשחקים לאט ובטוח יוצאת מהמחשב האישי ועוברת לקונסולות (אל תתעצבנו יותר מדי מהמשפט האחרון אבל הוא נכון). אני אשתדל לעדכן את הרשימה בכל פעם שיהיו הכרזות חשובות וגדולות בעולם משחקי הקונסולות. כמובן שאני לא אעדכן את הרשימה עם כל משחק קיקיוני שיוצא כדי שהרשימה תשאר איכותית עם משחקי איכות בלבד. מבנה הרשימה: רשימת המשחקים מוצגת לפי חלוקה למשחקים בלעדיים לקונסולות השונות ואז רשימה של משחקים שמגיעים למספר קונסולות במקביל. כל משחק מוצג במבנה של …

• 7 תגובות
    • 6.9k צפיות
  4. Started by Spider76,

שלום, לאחר רכישה של כרטיס טלויזיה עם מחברי קומפוזיט (לבן/אדום/צהוב), המכשיר מחובר עכשיו למחשב. רציתי לברר האם ניתן לשחק במשחקי רשת של ה- PS2 בארץ ? מה צריך לעשות ? (מלבד לחבר את המכשיר לראוטר)

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by ex_,

שלום, יש לי חיבור 5/0.5 הוט/בזק ביו לאומי. אני לא מצליח להתחבר ולשחק אוןליין(בכל המשחקים) בשעות היום השונות, החיבור מצליח עד 10 בבוקר בערך. ה ps3 מחובר דרך ראוטר של הוט, דיברתי עם הנ"ל ונראה שהם מתנערים מאחריות, מישהו פה מכיר את הבעיה? יש עצות איך לפתור את הענין? תודה,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by finish,

קניתי WII חדש וניסיתי כמה משחקים אבל לא הצלחתי למצוא בנתיים משחק שבאמת משחקים בתנועות עם השלט חוץ מWII SPORTS שיחקתי גם בZELDA TW וגם שם לא שמתי לב לתנועות עם השלט איזה משחקים מומלצים עם תנועות יש?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by erannn120,

היי, לאחרונה שמתי לב שהמשחקים ב PS3 נראים לי מאוד כהים. יש לי טלוויזיה HD של KONKA (רזולוציה מקסימלית 720P). ניסיתי לעשות כיול עם DVD שמיועד לכך, וניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה PS3 עצמו וזה לא באמת עזר. אחרי קצת קריאה באינטרנט, קראתי שאפשר להזמין כיול מקצועי, שמגיע טכנאי ומגיע להגדרות של הטלוויזיה שאי אפשר להגיע אליהן סתם כך ועושה לה כיול מלא. השאלה שלי אם מישהו מכיר כאן מקום שנותן שירות כזה ? (עדיף בירושלים). מצטער אם זה לא לפורום הנכון, פשוט לא ידעתי כ"כ איפה לכתוב את זה. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by miaoo673,

זכיתי בWii דרך האינטרנט ורציתי לדעת אם ישנה חנות בארץ, בעדיפות לאיזור השרון, שמוכרת משחקים בפורמט NTSC? גם חנויות מחו"ל מקובלות כל עוד המחירים סבירים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by avive,

ניתקלתי במוכר הזה http://www.ebay.com/itm/South-Park-PS3-NO-CD-/252186378761?hash=item3ab77ac209:g:NCQAAOSwHQ9WVo4~ שמוכר עותקים דיגיטליים של משחקי PS3 במחירים ממש טובים. אני לא מכיר את הקונספט הזה, העותק חוקי? יעבוד בכל מכשיר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  10. Started by oren99,

יצא משהו בחצי שנה - שנה האחרונות? עדיין עושים בכלל?

11. Started by bennnn,

שלום, קניתי ווי מאיביי (משומש) הוא הגיע עם 2 שלטים מקוריים ועוד 2 נמגקס' או איך שקוראים לזה,עם הסנסור וכל הכבלים.\ לא הגיע עםמשחקים ורציתי לשאול יש את המשחק wii sports הבנתי שאפשר לשחק עם תנועה, איזה עוד משחקים מומלצים כדאי לקנות שמנצלים את החיישן תנועה גם? כי משחקים רגילים לא מעניינים אותי כי קניתי את זה רק בגלל התנועה\ הבנתי שיש ווי ספורט רסורט אבל צריך לזהחישן תנועה מיוחד? ושלט מיוחד? אז אילו משחקים מומלצים לשנישחקנים עםה חיישןתנועה תודה , tckfggjgkgjl;kfgj;lfg wii sports resort

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  12. Started by oren,

היי, אני מחפש משחקים טובים לשחק עם בחורות, מצחיקים כאלו שאפשר לעשות התערבויות (נגיד.... מי שמפסיד שותה צ'ייסר) קצרים כאלו כיפיים שנוכל להנות תודה רבה, אורן.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם? קניתי קונסולת NES ישנה כי חשבתי שהיא תעבוד עם המשחקים של המגאסון הישן שלי. התבדתי. לצערי. הקלטות שיש ברשותי כמו שתראו בתמונה לא נכנסות פנימה ואין לי מושג למה. על כול פנים אני מחפש משחקים, יש למישהו משחקים שהוא לא צריך? ומאיפה אפשר לקנות משחקים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Epik_yozhik,

כמובן שאקנה גם את GOW2 אבל האם יש עוד משחקים ברמה של המשחק הזה ל XBOX זה היה פשוט תענוג לשחק במשחק הזה עם חבר. העלילה, הגרפיקה, הגיימפליי, מושלם היה! יש משהו מומלץ בסגנון?

15. Started by אוד יעק,

שלום לכולם, מחפש משחקים לפלייסטיישן 2 .

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. Started by zabi_g,

מאחר והרבה אנשים שואלים איזה משחקים מומלצים יש ל PS3 ותמיד אנחנו חוזרים על אותה רשימה ומתחילים לריב מה טוב ומה לא עשיתי סקר קצר, יש כאן את רוב המשחקים הטובים שיצאו ל PS3 (כן אני יודע, חסרים כאן משחקים, מה לעשות אבל אני רק בנאדם ולזכור 50 משחקים זה גם ככה מעל ומעבר אז מתנצל מראש על מה שלא שמתי כאן) כל אחד יכול לסמן את 15 המשחקים שהוא הכי אהב, אני מאמין שאם מספיק אנשים יגיבו תהיה לנו כאן רשימה שתראה לפחות 7-10 משחקים שהם קונצנזוס וחובה לכל מי שקונה PS חדש. אני מאמין שזה ייתן גם לנו (מי שכבר מכיר את רוב המשחקים) יתרונות כמו להכיר שחקנים שאוהבים את אותם משחקים (אונליין) ואולי יפתח אופציה להחלפות בעתיד וכו'... בכל מקרה תוך שבוע כבר נראה מה תהיה ההיענות ואם הסקר הזה יעלם מהמפה…

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. שלום וערב טוב, יש לי PS4 מניו יורק ורציתי לדעת אם משחקים מתאילנד יעבדו עליו. אם כן אני חייב לדעת שזה נכון ב-10000 אחוז כי אני לא רוצה לקנות סתם ולהתאכזב. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by liav12,

אהלן, התחדשתי ב PSP שדוד שלי הביא לי מארה"ב מתנה, רציתי לדע איזה משחקים טובים אפשר להשיג בשבילו? עברתי לבנתיים במומלצים ואין שם משהו מיוחד ל PSP ישנה הורדה חוקית למחשב (אם זה אפשרי בכלל)? לבנתים אני משחק ב GOW החדש, משחק מעולה את האמת, יש גם את הראשון ל PSP?? אף פעם לא יצא לי לסיים אותו בPS2. מחכה להמלצות, תודה!

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Royh,

שלום אני מעוניין לדעת באיזה אתר ניתן לרכוש משחקים לxbox360 עם משלוח לארץ במחיר טוב? אפשר לינק ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by NE91,

למישהו יש משחקים ל-WII בקצת לינקים להורדה. או אתר של הורדות ל-WII [br]פורסם בתאריך: 10.12.2008 בשעה 14:12:44 /[br]פורסם בתאריך: 10.12.2008 בשעה 14:16:16

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by shynet,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי 2 משחקים לאקבוקס וכמו עם כול משחק חדש כדי שאוכל לפתוח את המשחק אני צריך להסיר את המדבקה שרשום עליה Certificate of authenticity (המדבקה הירוקה) השאלה שלי דיי פשוטה ואפילו דיי מטופשת, חוץ מלהראות שהמוצר סגור והוא מקורי האם המדבקה חשובה בצורה כלשהי? האם למספרים שרשומים על המדבקה יש חשיבות (למשל כמו מספר סידורי מסויים...?) או שאני יכול לזרוק את המדבקה מבלי לדאוג? אני יודע שזאת שאלה קצת מטופשת אבל אני מעדיף לא לעשות טעות מטופשת גם, תודה!

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  22. Started by gmayron,

שלום לכולם יש לי XBOX 360 PAL. האם משחקים שנקנים מאתרים כמו CDUniverse יעבדו על הקונסולה? האם צריך לציין זאת בהזמנה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by shaytan,

שלום ,מישהו מכיר חנויות באיזור באר-שבע שמוכרים משחקים לps3.חוץ מ Bug

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by beni125,

אני קונה ps3 ואני מביא ארצה איתו בערך 6-7 משחקים עכשיו חשבתי על משחק מכל קטוגריה נגיד ספורט-fifa09 פלטפורמה lbp יריות-bad company+msg4 ואולי להחליף את הbad למשהו אחר יותר טוב מכוניות-? ועוד משהו או שניים - שלושה משחקים אז אודה לכם אם תעזרו לי לבחור

25. Started by lm1976,

אני קונה מחר בחנות מסוימת את המוצר הנ"ל. במסגרת המבצע מוצעים 2 משחקים - pro evo 08 שעולה 250 Uncharted שעולה 200 שח כמובן שניתנת האפשרות להחליף אותם באחרים באותו מחיר אני לא בקטע של כדורגל,יש המלצה למשחקים אחרים,עדיפות ליריות ומרוצים. תודה!!

• 5 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.