עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות PS2 העניין שאני חדש בנושא ולא מבין בזה כלום. מה אתם יכולים להציע לי לקנות כמובן שיהיה חדש ויוכל לקרוא צרובים וכו'. תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by shimon1,

שלום יש לי PS3 PAL וראיתי כתבה בYNET על קניית משחקים מחו"ל בכתבה נאמר שלבעלי PS3 אין בעיה עם איזורים. אולי אני לא הבנתי נכון אבל אני יכול להפעיל משחק שנקנה בארה"ב NTSC על הPS3 שלי? אשמח לקבל הבהרה..

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by yossia23,

שלום חברה אני רוצה לקנות XBOX360 אבל אני מפחד שאני אקנה מכשיר לא מספיק טוב והוא יתחמם לי (3טבעות המוות) יש פה בקישור המצורף מכשיר 65NM כתוב שזה מעבד FALCON -זה טוב?: http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=762 אני יודע שהדיסקים הכי טובים הם של VERBATIM מסינגפור-איפה אני קונה אותם במכיר זול? (אני גר בר"ג) יש שמועות שתהיה הוזלה במכשירים ועדיף לחכות לפני שקונים-זה נכון? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  4. היי הבאתי XBOX 360 מארה"ב ורציתי לשאול מאיפה ניתן לקנות את ה STEPDOWN 500W כדי לחבר אותו לחשמל בארץ. לחילופין, אם יותר זול לקנות בארה"ב אז איפה ניתן לקנות שם? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by kipi-man,

לא מזמן קניתי מחנות בארץ את המכשיר וגיליתי שהמכשיר הוא יפני, די התעצבנתי (אפילו שסוני עצמה חברה יפנית ) אבל בכל זאת אני ציפיתי לקבל גרסאת pal . הלכתי לחנות ורציתי להחזיר אבל הוא לא היה מוכן כי המכשיר "נדפק " לטענתו. היה שם די בלאגן בחנות בסופו של דבר הוא נשבע שכל משחק יעבוד על המכשיר ואין שום מקום לדאגה, הוא הביא לנו שני משחקים שאחד מהם לא פעם. חזרתי לחנות עם המשחק וגם אותו הוא החליף לי. מאז לא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים חוץ מפרו 2008 ואססין קריד. אני רוצה להזמין משחקים מהאתר PlayAsia כי הבנתי ששם אין מצב שמשחקים לא יעבדו על המכשיר שלי. אני רוצה להזמין את GTA אבל רשום שם שהגרסה היא אמריקאית ואני מפחד להזמין את המשחק ב250 שקל ושהוא לא יעבוד על המכשיר שלי. יש מקום לדאגה ? ו…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  6. אין יותר מידיי מה להרחיב, מאמר מעולה המסביר הפירוט את ההבדל בין הקונסולות. חובה לכל מי שמתלבט ובהחלט תוספת נאה לסטיקי: http://www.hardcoreware.net/playstation-3-vs-xbox-360-one-year-later/

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by huber,

שלום. העברתי סרטים וסדרות בעזרת כונן קשיח חיצוני ל PS3, אך משום מה חלקם בכלל לא מזוהים ע"י הקונסולה (הוא לא "רואה" את הקבצים בכלל). אני מניח שזה בגלל שהמכשיר לא מזהה את כל סוגי הקידודים מה שמוביל אותי לשאלה איזה קידודים המכשיר כן מזהה ואיך אוכל להמיר לקידוד שהמכשיר כן ידע לקרוא?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Godmoney,

אוביסופט מונטריאול הכריזו על משחק רביעי בסדרה שאמור לצאת עד סוף 2008! כן!

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by huber,

http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NEWS_EN/20080424/150927/

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by huber,

http://www.shacknews.com/onearticle.x/52403

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/news/2008/04/25/bioware-nintendo-wii-is-like-a-toy/1

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by huber,

טוב, הגיע ה PS3 לפני כשבועיים, אהבתי את חוויית משחק היחיד אבל אני בעד להתחיל להתנסות במשחק זוגי. ב PS2 מאוד אהבתי את ה TAKKEN ולכן באופן די טיבעי חיפשתי את TAKKEN ל PS3 כשלווזעתי גיליתי שאיאלץ לחכות זמן רב מאוד. מה שמוביל לשאלה הבאה - איזה משחקים זוגיים יש ל PS3? אני מדבר על משחקי MUST כגון ה TAKKEN.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  13. אני שוקל להזמין קונסולה מחו"ל ורציתי להתייעץ איתכם קצת. אז ככה, אני מתלבט בין ה-360 ל-PS3 (כמובן), הבעיה היחידה היא - [glow=yellow,2,300]המחיר[/glow]. האם אתם ממליצים לי להשקיע פי שניים כסף ולהביא PS3 שגם יחיה לי יותר זמן או שכדאי להביא 360 בפחות כסף. אבקש ממכם לומר לי את דעתכם בנושא ובנוסף להמליץ לי על גרסה למכשיר (בין אם זה Xbox 360 ובין אם זה PS3) ומאיפה בחול כדאי לי להזמין, צריך שהחנות תהיה זולה ואמינה. תודה רבה לעונים!

• 133 תגובות
    • 20.5k צפיות
  14. Started by AMIT_MEG,

אחותי עכשיו בדרום אמריקה וא היא הולכת ל ארצות הברית והיא קונה לי xbox עכשיו יש לי כמה שאלות 1.מה אני יכול להכנס ל ארד דיסק של ה xbox סרטים משחקים או משהו אחר אני יכול להכניס סרטי hd ל ארד דיסק של ה xbox ולראות ב hd 2.ב xbox 360 elite יש את המעבד החדש או הישן ואם עדין צריך להתקין התקן חיצוני של קירור שלא יהיה טבעת מוות 3.איה כונן דיסקים יש ל xbox dvd רגיל או hd וכמה עולה ליקנות כונן br 4. צריך שנאי אחר 5.מה ההבדל הגדול בין xbox ל ps3 6.או שעדיף ביכלל ליקנות ps3 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. טוב אז ככה האח קרוב לסיום התיכון ו7בזמן האחרון יש לו יותר מידי חופש ובגלל שהWII היה מחובר למסך מחשב שלי הוא התחיל לחרוש אליו ולא השאיר לי זמן מחשב ומבחינתי מחשב זה חובה שירים\אינטרנט\סרטים סדרות וכו זה המחשב אז לא היה לי ברירה ונתתי לו לחדר את המחשב טוב לא משנה אני יציק לו גם שאני ישחק בWII > > > המסך שלו לא תומך ב480P אבל נסתדר

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  16. שלום יש לי אפשרות להביא בחודש הקרוב PS3 מארה"ב. רציתי לדעת האם בגרסה האמריקאית קיים שנאי פנימי שיודע לטפל במתח אמריקאי וגם בישראל ? כלומר שאין צורך לרכוש שנאי חיצוני כבד ומגושם להמרת המתח מ 110V ל 220V . אגב, איזה גירסה אתם ממליצים? (לאוו דווקא 40 או 60) - חשבתי על ה 40GB הבנתי שיש חבילות שכוללות סרט וגירסת המכשיר 98006 ויש גירסה אחרת ללא הסרט והיא 98007 שניהם באותו המחיר. מה ההבדלים בין גרסאות המכשיר?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב אז ככה עברתי לפני כמה ימים את המשחק שחקתי אם האח הקטן בתורות בכל מקרה סך הכל משחק נחמד אבל לא מצוין גרפיקה נחמדה מוזיקה נחמדה מערכת קרבות בסדר אחרי שמתרגלים הכניסו כל מיני דברים מגניבים למשחק ככל שמתקדמים אבל אני לא רוצה לתת ספוילרים מה שעושים במשחק זה פשוט צריך להרוג רוצחים שכירים שלפניכם בדירוג מתחילים מעיר שנראית כמו גרסת LITE -מאוד LITE של GTA אבל אם גרפיקה מצוירת הולכים ל"מבוכים" -יותר נכון אזורים אם הרבה אויבים גנרים ומתחילים לכסח מגעים לבוס הורגים אותו ואז אלה אבל חוץ מזה לפני כל בוס צריך לעשות כסף ויש משימות צד לזה ונכון שזה נשמע משעמם אבל המפתחים הכניסו כל מיני אלמנטים שישמרו על מספיק גיוון ואפשר לחזק את הדמות ואת הנשק הבעיות העיקריות של המשחק ה…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by Godmoney,

כן כן אני יודע - עדיין ה PS3 לא הגיע אפילו (אם הוא יגיע אי פעם ), וגם מדובר במשחק גרוע למדי (NBA LIVE 08 ), אבל בכל זאת מדובר באופן רישמי למדי במשחק ה PS3 הראשון שלי ובכלליות דיסק הבלו-ריי הראשון שנכנס אלי הביתה אי פעם. אני מתרגש ונרגש למדי - וסתם רציתי לשתף שתהיה שבת שלום!

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by 3pac,

על איזה משחק אתם ממליצים לי (לps2 ) ? ומה הקשר לעלילה ביניהם ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by אלון פ,

שלום לכולם, הגיעה לאוזני שמועה מוזרה, ורציתי לבדוק אם היא נכונה: האם יצא או עומד לצאת ASSASSIN'S CREED לPSP? תודה לעוזרים! אלון

• 70 תגובות
    • 6.5k צפיות
  21. בעזרת הקישור הבא : http://www.llamma.com/xbox360/repair/ring_of_light_x-clamp_fix.htm עובד פגז ;D

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by DannyBoy1904,

שלום. שאלה פשוטה לכל מי שיש לו אקסבוקס בבית. זוג המאווררים האחוריים המקוריים באקסבוקס אמורים להוציא אוויר או להכניס?

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  23. שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על אתרים להזמנת משחקים ל- PS3 רצוי אתר אמין וזול. תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. ps2 דק+ שתי שלטים +זיכרון 8 +eyetoy+ ציפ מובו+ SMS Simple Media System for Playstation 2+ uLaunchELF ואת המשחקים הבאים gta sa god of war 2 cod3 playsport-eyetoy splinter cell double agent yakuza manhunt2 god of war 1 gun dragon ball z 3 מקורי hitman234 resident evil 4 alien hominid getaway Teenage Mutant Ninja Turtles gran turismo worms okami destroy all humans 2 scarface Metal Gear Solid 3 bully beyond godandevil Tekken 5 simpson hit and run ico metal slug ghost recon final fantasy saybira kingkong spider man rayman silent hill4 jakks play3 eyetoy naruto sillent hill3 nfl football final fight zote Shadow of Colossus kinetic combat eye toy Dragon Ball Z: Budokai Tenkaic…

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  25. Started by huber,

http://www.videogaming247.com/2008/04/23/gta-iv-the-two-versions-look-different-says-houser/

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.