קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אני משחק את המשחק בOFFLINE ולא ממש ברור לי מה הם אותם INSIGHTS ,האם יש להם שימוש גם במצב של סינגל? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן 3000 נקודות WII להיות מוכן לשרות הורדות של משחקים קטנים חדשים שצריך לצאת בקרוב אבל כרגע אני עובד קשה ואין לי כל כך כוח אפילו למשחקים יחסית קלילים כמו "לא עוד גיבורים" ככה שחשבתי על משחק מאוד קליל שיהיה לי בימי עבודה קשים אבל משחק שאפשר לשחק הרבה משהו בסגנון של בובל בובל או באותה רמת קלילות למישהו יש המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, האם שליטה ב-PES2009 עם שלט של WII נוחה? כי אני שיחקתי במשחקי כדורגל עד עכשיו רק ב-PC ושוקל לקנות את השחק הנ"ל ל-WII. צריך לקחת בחשבון גם ילד בן 7 ירצה לשחק בו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בוא נעשה את זה פשוט, אני פתחתי לפני חודשיים נושא שבו אני מסביר שפעם הצלחתי לחבר אקס בוקס למחשב עם ווינדוס XP מקורי והיה לי שיתוף ולייב, המחשב ההוא שבק חיים ואז קניתי חדש! בחדש יש לי ויסטה מקורית וכרטיס רשת PCI שהעברתי מהמחשב הקודם כדי לחבר את האקס בוקס. כשאני מחבר את האקס בוקס הויסטה מזהה שיש משהו מחובר אבל לא נותנת גישה לאינטרנט או לקבצים משותפים. איך לעזאזל אני מחשב את האקס בוקס למחשב? ניסיתי פתיחת פורטים.. עריכה: בעיקרון כשאני מחבר את האקס בוקס ומפעיל אז ברשת רואים "רשת לא מזוהה" ואני עושה לה "אבחן" אז זה אומר שאין תצורת IP חוקית והתיקון לא עובד. איך אני מגדיר IP?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
מה דעתכם לארגן קניות קבוצתיות למשחקים הבאים? L.A Noire True Crime: Hong Kong Max Payne 3
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי אתמול שיחקתי בדמו שלו ואני חייב לציין שהגרפיקה שלו מאוד גבוהה , קשה להאמין שיש לPS3 כאלו יכולות גבוהות , אני רואה על פלאזמה 42" וזה מדהים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דעתכם, משחקים מהXBOX 360 יעבדו על הדור החדש?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול באיזה תהליך יצור המעבד של הסוני פלייסטיישן 3 מיוצר ראיתי בוויקיפדיה האנגלית שיש גרסאות של 65NM ו 45NM אז איזה משתמש המעבד של הפלייסטיישן 3?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש פה מישהו שעשה את זה? רואים טוב? יש תקיעות? האיכות טובה? יש לי טלוויזיה LCD 32' HDReady תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין מהאתר Amazon.co.uk את סדרת Sly Raccoon לPS2. אני רוצה להזמין את כולם משחקים חדשים,לא משומשים. אני מזמין אותם לארהב לכתובת של דוד שלי..והוא יבוא לארץ בערך עוד חודש ויביא לי אותם.. השאלה שלי היא האם משחקים שאני מזמין משם (ארה"ב?)יעבדו על הסוני 2 שלי שנקנה בארץ.. אני לא חושב..נכון?יש משהו PAL וכל זה.. אם מישו יוכל להסביר לי מה יעבוד ומה לא ומאיפה אני כן יכול להזמין משחקים שיגיעו מאירופה וכן יעבדו בארץ... תודה מראש,
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכום החלטי שאני רוצה לקנות XBOX ...יש לי חבר כרגע בארה"ב שאנירוצה שהוא יביא לי ...כנראה הוא יביא לי מהחנות הנ"ל http://www.bestbuy.com/site/Xbox-360/Xbox-360-Hardware-Console/abcat0701001.c?id=abcat0701001 מה ההבדל בין ה-arcade לבין ה- pro אני רואה ששנהים אותו מחיר האם שאני יביא אותו לארץ אני יצתרך לקנות ממיר מתח ..ואם כן כמה זה עולם תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.digitimes.com/systems/a20070327PD201.html נינטנדו שינתה את שירטוט הPCB ("הלוח אם") של הwii שיוצרו לאחרונה כדי להקשות על התקנת צ'יפ בקונסולת הwii. חלק מהאנשים שמתכננים מחדש את ה PCB הציעו לנינטנדו לעבור לרכיבי BGA (ball grid array ) כדי להקשות עוד יותר על התקנת הצ'יפ. המטרה היא לגרום לכך שהתקנת צ'יפ יהיה כרוך בסיכון של גרימת נזק לקונסולה . למי שלא מבין מה זה BGA הנה הסבר קטן. לרכיבים אלקטרוניים יש כל מני אריזות . לאריזות היותר מוכרות יש רגליים חשופות בצידי הרכיב. לאריזת BGA הרגליים הם כדוריות בדיל שנמצאות בתחתית הרכיב. אחרי שמלחימים רכיב BGA לPCB אי אפשר לגשת לרגליים שלו ואם מורידים את הרכיב מהPCB (בעזרת מכשיר שדומה למייבש שיער אבל הרבה יותר חם) הכדוריות לרוב נה…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלא תגידו שאני לא מפרסם דברים טובים על MS שיש כאלו - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25889 מעניין יהיה ליראות אם זה יהיה נכון וגם יעשו השקה רשמית פה של ה360 אם אחריות וכו כמו בחול ואולי סוף סוף יהיה תחרות בין סוני לMS בארץ
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין מהאתר Deal Extreme שלט + נאנוצ'אק ומתקן להטענת 2 שלטים ראיתי שישנם הרבה סוגים באתר ורציתי להתייעץ איתכם זה כל המוצרים של ה-WII באתר: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.601 אני אשמח אם תמליצו לי על שלט + נאנוצ'אק ומערכת הטענה, אגב, אין לי הגבלת תקציב, הכי חשוב שיהיה טוב תודה לעוזרים, דור
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים יקרים שלום רב, נחתה עליי צרה חדשה בעבודה בכך שעברנו לאינטרנט רימון וכמעט כל הרשת חסומה הרמטית. עם המחשב הסתדרתי בכך שהתקנתי תוכנת vpn, אך לגבי ה- ps3 שלי אני תוהה האם ניתן להתקין עליה גם איזשהו vpn או איזה רעיון יצירתי שיפתח לי את האינטרנט בקונסולה. כמו כן, באם ידוע לכם על קונסולה אחרת שאפשר להתקין עליה vpn אשמח לדעת ואקנה אותה. אודה לעזרתכם האדיבה בברכה, אבי
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: PS3 - 587 Wii - 418 XBOX Premium - 346 Xbox Core - 301 PS 2 - 116 PSP - 191 PS2 SLIM - 116 פשוט טירוף מה שהולך עם ה wii... עבר את ה-410 דולר והוא כבר עובר את ה retail price בכמעט 200 דולר... עליה של כמעט 40 דולר משבוע שעבר. גם ה xbox core עשה טיפוס מרשים של כ-30 דולר מהשבוע שעבר (טיפשות... למה שמישהו יקנה Core שיש Premium???). החדשות הטובות הן (לחלק מאיתנו) שה PS2 תפס צלילה רצינית של 40 דולר למטה וכרגע גם ה PS2 הרגיל וגם ה Slim עומדים על סביבות 116.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי קונסולה PSP. יש אפשרות להתחבר איתה לרשת אלחוטית, את זה בוודאי כולם ידעים. השאלה שלי היא, האם ישנה אפשרות- באמצעות מתאם כלשהו או בכל דרך אחרת, להתחבר לרשת קווית (חוטית) כלומר, להתחבר עם כבל לנתב, כמו שמחברים מחשב רגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי את הקונסולה זאת הקונסולה הראשונה שלי ואני לא מצליח להתרגל לקונטרולר אני רגיל לשחק במחשב. יש אפשרות לחבר מקלדת ועכבר? אודה לעזרה. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ה 30 לאוקטובר זה התאריך שבו ישוחרר ביפן המשחק המדובר למי שלא מכיר מדובר במשחק פלטפורמה\פעולה שיציע לנו מגוון שלבים לשחק לבדנו כמו כן במשחק קהילתי שיאפשר לשחקנים ליצור שלבי משחק משלהם ולשתף את השלבים עם שחקנים אחרים. אפשר לומר שזה סוג של נסיון מצד סוני להתחרות בסופר מריו של נינטנדו. ניתן לצפות בטריילר כאן- http://www.gametrailers.com/player/36989.html לא פורסם תאריך שיחרור בעולם המערבי, קרי אמריקה ואירופה אך יודעי דבר סוברים שהמשחק ישוחרר באותו החודש גם אצלנו. מקור: http://www.mcvuk.com/news/31412/LittleBigPlanet-dated
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אם מישהו שיחק במשחק Battlefield 1943 אשמח לקבל חוות דעת על המשחק. אם הוא שווה את המחיר?
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן, אני לא מבין כלום בקונסולות אבל יש לחבר יום הולדת ואנחנו רוצים לקנות שלט נוסף לps3 שלו. יש למישהו המלצה על חנות עם מחיר שפוי? (חו"ל אפשר גם) ממה שהבנתי השלט האחרון הוא ה dualshock 3? תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אחי רוצה לקנות Wii ראיתי שהמחיר הוא בסביבות 1800 ש"ח, מה לגבי השירות? יש יבוא רשמי ל Wii ?, כי הבנתי שלא, בכל זאת איזה אחריות כדי לקבל של איזה יבואן?. ושאלה אחרת, איזה איכות יש למשחקים ב Wii, ראיתי משחקים שהדמויות מצוירות בהם, בכל המשחקים זה ככה? או שיש משחקים שהגרפיקה והדמויות הם רגילות, עדיף לקנות XBOX 360 במקום ה Wii ? תודה מראש, שחר.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם ניתן לראות סרטים (DIVX) ב3000 PSP דרך הזיכרון החיצוני ללא שינוי כלשהו במכשיר (תוכנה או חומרה)? :s05:
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
גהוט הכריז כי הוא הצליח רשמית לפרוץ את הPS3 ! בעוד פחות משבוע הוא ישחרר את הפריצה לPS3 ולאחר מכן הוא חוזר לאייפון מאחר ועד עכשיו הוא התעקב בגלל הPS3. מקור: http://geohotps3.blogspot.com/
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-