קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
יש כרגע רק תמונה מפוקסלת מישהו הצליח לנקות חלק מהפילטרים והראה תמונה כזאת אני מהמר על איטרנל דרקנס 2 שהיו שמועות שהוא בפיתוח לWII
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מתלבט בין resistant evil 4 ו metal gear solid 3. יש לציין שלא שיחקתי ב MGS2\1
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אמרו לי שיש ב360 צ'יפ מובנה, אבל זה לא הגיוני... למה שמייקרוסופט יאפשרו לך להוריד משחקים במקום לקנות?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אז ככה לפני שבוע בערך פירסמתי על תקלה חמורה שקרתה לי במכשיר שמלווה בהודעת שגיעה 80010514 שמקורה בכונן הבלוריי כימעט בטוח למזלי היתה לי אחריות של ישפר דווחתי להם על התקלה הנ"ל וכעבור כמה ימים הם לבסוף שולחים תמכשיר לחו"ל ואני לבנתיים מקבל מכשיר חלופי עד שייסתיים התיקון אז לכל מי שיש אחריות על הסוני שלא יחכה בכלל תנצלו במקרה הכי גרוע
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הי אני נתקל בבעיה בצפיה בסרט HD בPS3. יש לי סרט שיש לו מספר שפות AUDIO , כאשר אני צופה בו במחשב, משום מה ברירת המחדל הינה פסקול ברוסית, אבל אין בעיה להכנס להגדרות של הנגן ולשנות לפסקול באנגלית. כאשר אני מעביר את הסרט בעזרת MKV2VOB לHARD DISK נייד ומחבר אותו ללPS3 אני יכול לראות אותו אבל הפסקול הוא ברוסית. אין לי אפשרות גם דרך השלט של ה - PS3 להעביר לפסקול אחר, כאשר אני לוחץ על AUDIO זה מראה לי שאני שומע AUDIO מספר 1 אבל אין אפשרות להעביר לאחר מה אני יכול לעשות על מנת להעביר לאנגלית? שאלה נוספת ולא קשורה: הHARD DISK החיצוני שאני משתמש בו מפורמט ל- 200 ג'יגה ב- FAT32 שעליהם אני מעתיק את הסרטים שאני רוצה לצפות ב PS3 ול 800 ג'יגה בNTFS שאני משתמש לגיבוי המחשב. במידה ואעשה מחי…
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
קיבלתי שתי הצעות מגיים סטיישן הראשונה : מכשיר ארקייד גאספר עם הארד דיסק 60 גיגה ב 2200 השנייה : עלית עם פריצה אבל פאלקון כי אין להם גאספר ב 2049 הם אמרו לי שיש להם גאספר רק ארקייד ואני רוצה פרמיום או עלית ככה שדי מבאס השאלה שלי האם הפאלקון גם טוב כי אני לא רוצה להיתקע עם טבעת מוות עוד שנה דבר שני האם יש חנות בארץ יותר זולה? (אין בעיה להזמין מהאינטרנט)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
E3 מתחיל ביום שלישי הקרוב, עם מבט מעמיק לדור הבא של הקונסולות ושלל משחקים חדשים. בניגוד לשנים האחרונות השנה הולך להיות מעניין כרגיל יום לפני כל אחד מהחברות הגדולות מקיימת אירוע של שעה-שעתיים, הינה הזמנים לפי שעון ישראל. Press Conferences Schedule: COD GHOSTS ALL ACCESS Sunday, June 9, 2013 at 21:00:00 Microsoft Press Conference Monday, June 10, 2013 at 19:30:00 EA Press Conference Monday, June 10, 2013 at 23:00:00 Ubisoft Press Conference Tuesday, June 11, 2013 at 01:00:00 Sony Press Conference Tuesday, June 11, 2013 at 04:00:00 Nintendo Direct Tuesday, June 11, 2013 at 17:00:00 שוב סוני בחרו שעה שמאוד לא נוחה לאירופה ואסיה, לא מבין למה הם עושים את …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות PS3 בארה"ב ואתמול ראיתי דגם חדש שהחליף את ה-40. מלבד נפח אכסון גדול יותר , תאימות לאחור ודואלשוק 3, מישהו יודע על שינויים אחרים בדגם זה לעומת ה-40? האם יש צורך לקנות מתאם חשמל לארץ או שהוא גם אוניברסלי? בנוגע לסרטי בלוריי, האם החסימה האזורית תשנה משהו או שבמילא רוב הסרטים אינם חסומים? תודה רבה לעוזרים שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אחרי הטריילים המאוד ארוכים שהיו כמעט כמו סרט תעודה מזוייף שהיו לHALO3 הם באמת התעלו על עצמם הפעם. אני לא אתפלא אם זה הטריילר היקר ביותר שהופק איי פעם לפחות יחסית לאורך המאוד קצר שלו יחסית לטריילרים שהיו לHALO3... http://www.gametrailers.com/video/full-length-exclusive-halo-3-odst/55529
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. לאחר חצי שנה שה-PSP לא ראה אור,הוצאתי אותו היום מהמגירה. כשניסיתי לשותת דרכו בפורום נתקלתי בטופעה מוזרה. העברית מזוהה כ -- ----- ---- וכו'. תמונות: זה קורה כך בכל אתר שהגופן שלו בעברית, מדוע? בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אז ככה, אחותי טסה בסוף החודש לכמעט חודש לארה"ב והשאלה אם כדי לייבא כבר משם את הקונסולה החדשה? זה או לקנות את זה שם ב - 1,200 ש"ח (300 דולר) או ב - 2,000 ש"ח בארץ. הבדל של 800 ש"ח. האם שווה לקחת את הסיכון של להיתפס עם זה במכס ובנוסף לזה להוסיף את העובדה שאין על המכשיר הזה אחריות בארץ? אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא שנטחן כל כך הרבה כאן. אני באמת בדילמה רצינית בנוגע לזה. היא תהיה גם ספציפית ב - BUST BUY וחשבתי על איזה "ציוד היקפי" לקונסולה היא יכולה לייבא לי. בקישור הבא יש 6 עמ' עם כל הציוד ההיקפי שנראה לי שקיים לקונסולה: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0715007&type=category מה לדעתכם כדי לייבא לארץ? אני מחפש משהו איכותי ושימושי. האם הבקר של Lo…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 32 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, גברים! יש לנו פרק חדש בשבילכם והוא מלא הפתעות: יוגי צריך ויטמינים, ינאי כבר על ריטלין ולוני מוקף ארגזים… (כמו שאומרים – “אם ההר לא בא למוחמד – אז מוחמד צריך לעבור דירה..”) איפה היינו? אה כן, יש לנו פרק שווה בשבילכם היום: יוגי חוזר לעבר עם מכונת (הפופקורן) הזמן הקטנה שלו וחווה מחדש את Saint Row 2. יש לנו סקירת מאזין על קרייסיס 2. המון חדשות חמות וטריות (MW3, Dead Island, Assasin’s Creed Revelations ועוד…) וידאו השבוע (ביוני למדי), פינת הפליקצ’ארט, שאלה שבועית חדשה והמון שאלות מאזינים (חלקן מו…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
http://majornelson.com/2014/03/18/xbox-one-coming-to-26-new-markets-in-september/ We’ll have much more to share at a local level towards the end of April, so stay tuned. In the meantime, the confirmed additional launch markets for September include: • Argentina • Belgium • Chile • Colombia • Czech Republic • Denmark • Finland • Greece • Hungary • India • Israel • Japan • Korea • Netherlands • Norway • Poland • Portugal • Russia • Saudi Arabia • Singapore • Slovakia • South Africa • Sweden • Switzerland • Turkey • UAE
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום חברים, בתור חובב קונסולות מושבע, ואחד שהיתה ברשותו כל קונסולה אפשרית פחות או יותר מהשנים האחרונות, צברתי מספיק ניסיון ומידע שימושי שיכול לעזור, לשכנע או להניא מקניה רוכשים פוטנציאליים של קונסולה כזאת או אחרת. לא מדובר בביקורת, יותר בריכוז מידע מתומצת ושימושי לכל קונסולה. הדברים נכונים נכון לתאריך פרסום הפוסט, אך אינני לוקח אחריות על ביצוע כושל של אחד מהטיפים שיפורטו בהמשך. אני אפרט על כל קונסולה בנפרד ואשתדל לשמור על פורמט זהה בכולן. Xbox one/series S/Series X: הדור הנוכחי של הXbox הוא פשוט סוס עבודה, משתלם ומתאים מאוד לגיימרים קז'ואליים שאין להם העדפה מסויימת לאקסקלוסיביים. ית…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שמו לי מפסק ועוד מאווררים פנימיים לייתר ביטחון. אמרו לי אם הבעיה תחזור אז לתת להם אותו שוב לתיקון והם יתקנו לי אותו בחינם ואני ימכור אותו. עכשיו הדלקתי אותו בפעם הראשונה והוא עושה הרבה רעש בגלל המאווררים החדשים (והם מאוד חזקים) הוא שם מאווררים ממש על הצלעות קירור כמו במחשב. המפסק זה אם צצה איזה שהיא בעיה אז להוריד את המספק וזה יכבה את המכשיר וישאיר את הקירור פועל כדיי לקרר מהר את כל העסק שם.. בקיצור אני ישמור כסף בצד לאחד חדש ליתר ביטחון כדיי לא לדאוג אם המכשיר יילך קיבינימט.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למה הם צריכים לשים את נקודות ה Save Game וה Check Poins כ"כ רחוק אחת מהשניה?!?!?! זה מוציא את כל החשק לשחק!!!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו מה לכל הרוחות קורה עם הרשת הזאת? לא מצליח להתחבר ל psn. לא מצליח לשחק אונליין. מנסה לעשות עידכון למשחק call of duty aw כדי לשחק ברשת (אם לא עושים אין אפשר להיכנס) ואחרי שאני מסיים את העידכון ומנסה להיכנס למשחק הוא שולח לי הודעת שגיאה שהמשחק לא תקין. עידכון ל assassins creed unity אפילו לא מצליח להתחיל הורדה הוא שולח לי כל שנייה שגיאה עם קוד.. יש למישהו מושג מה הולך כי באמת שאני מתחיל לקבל עצבים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי lcd מדגם : 32lg30r הטלזויזיה תומכת hd Ready קיבלתי עם הסוני כבל hdmi ואני חיברתי בינו לבין הטלויזיה..... והרזולוציה היא 480 p ובמפרט של הטלוזיה רשום שהכניסות hdmi קוראות 1080i 1080p 720p שאני מנסה לשנות אותה לרזולוציה יותר גבוהה 720 p או 1080 i או 1080p זה לא מאפשר לי ומחזיר אותי תוך 30 שניות לרזולוציה הקודמת שהיא 480 p למישהו יש מושג מה עושים ?!
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
בסוניפלייסטיישן 3 מדוע אני לא יכול לגשת לחנות אונליין? אני מקבל הודעה "This Service is not available in your country/region"
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני חולה על גימפאדים ואוהב מידי פעם גם לשחק משחקי 2D בסגנון היותר מיושן משחקים כמו סטריט פיטר 2\3 כמו מרוול VS קאפקום 2 כמו מאריו ויושי וכו ה2D ועוד הרבה משחקים למשחקים כאלו הרבה מהגימפאדים הסטנדרטים היום לא מספיק נוחים בין עם זה דול שוק 3 שבמקום D-PAD סטנדרטי יש לו כפתורים לא נוחים או בין אם זה הגימפאד של ה360 שיש לו ג-PAD ממש מחורבן ופה מגיע פיתרון קסמים הגימפאד סאטורן USB -מצוין לאמולטורים למחשב ולחלק מסוים של משחקי PS3 לינקים לסרטונים שצילמתי אני ישים בסוף אבל לפני זה קצת היסטוריה בתקופת ה8 ביט של הקונסולות לנינטנדו הייתה קונסולה בשם קיצור NES -בארץ המון מכירים את הזיוף המגאסון לסגה הייתה קונסולה די דומה ו2 הגימפאדים היו מלבנים…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש מעמד להגה g25. יש חברה אחת שמביאה את ה wheel stand pro אבל במחירים לא שפויים כמעט פי 2 ממחיר היצרן. מישהו יודע היכן לרכוש במחיר שפוי סטנד להגה? המחירים באיביי שפוים אבל עלות הובלה הופכת כבר ללא כדאי. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.psx-scene.com/forums/showthread.php?s=c448ae821a5861413c3ab2622317f806&t=66316
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי PS3 ללא שלטים, אשמח לדעת אילו שלטים כדי לקנות, עדיפות לשלטים אלחוטיים. האם צריך מתאם bluetooth לשלטים? האם אפשר לעבוד כמה שלטים אלחוטיים במקביל על מתאם אחד? אשמח אם יש לכם טיפים, המלצות אזהרות וכו' לפני שאני יוצא בקניה... שאלה נוספת - מה ההבדל בין פרוץ לרגיל?איך אני בודק אם שלי פרוץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני עד בערך לפני חודשיים רציתי קונסולה,PS3 או XBOX360 לא משנה מה בסוף אחרי החלטות רבות,הגעתי למסקנה ש:כל המשחקים שיוצאים לקונסולות יוצאים גם למחשב אחרי זה,במחשב אפשר גם ל***ריד את המשחק ולא לשלם,חוסכים את התשלום של מאות שקלים על המון במשחקים בחודש,וזה מצטבר עם הזמן,ולפעמים יש הוצאות חשובות יותר מהגיימינג מה גם שהמחשב משלב משחקים ודברים נוספים שקונסולה לא מאפשרת במקום זה,יש לי עכשיו LCD 37" FULL HD,עוד כמה ימים יהיה לי מחשב מספיק חזק שיהיה מחובר אליה,ה8800GT שיש אצלי עכשיו על המחשב הולך להיות במקום ה8500GT שיש כרגע במחשב שמחובר לLCD,וזהו,אני מסודר,אני יכול לקבל בדיוק את הגראפיקה של קונסולות ואולי אפילו יותר טובה,ואת כל המשחקים בדיוק אותה ההרגשה של קונסולה אז..…
-
- 178 תגובות
- 12.1k צפיות
-