עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by marlboro,

א. שהתחלתי את המשחק בחרתי יחדת קומנדו מוטסת, איפה היא בכלל ? ב. למה לא תמיד אפשר לשדרג את הנקודות שאתה כובש ולקבל תמיכה אווירית ? תודה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  2. Started by zurkin1232,

מישהו כבר ניסה לחבר את ה-Wii Remote למחשב? מה עשיתם איתו? Winamp וכאלה? ואיך חיברתם? אני ניסיתי עכשיו את GlovePIE אבל התוכנה מתרסקת לי בכל הפעלה (והכותב שלה "אנטישמי" - לא מרשה לישראלים להשתמש בתוכנה עד שהכיבוש יסתיים... )

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. למה היא קפצה בסוף לים? ואחרי זה איך היא חזרה בתור ילדה? וכל זה היה כאילו גן עדן?

4. Started by stone cold,

אני תקוע בבוס THE AND או איך שלא קוראים לו (הצלף הזקן ) והחרא הזה תמיד מצליח להגיע מאחורי ולזמבר אותי למרות ששאני ברמה הקלה ביותר בכל מקרה איך עוברים את החרא הזה ? אני מנסה להשלים את הסדרה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by 125,

GTA IV לאקס בוקס 360 PAL

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  6. אני מחפש המלצות למשחקים טובים ומעניניים הרפתקאות ספורט בין היתר

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by nim901,

אני משחק פוקימון RED FIRE, עברתי את המכון השביעי ואז בא אלי ביל והציע לי לבוא איתו לאיזה אי או משהו. קיצר, נכנסו לספינה והגענו לאי ועכשיו אני רוצה לחזור לאי הרגיל כדי להכנס למכון השמיני ולנצח את הליגה אבל משום מה אי אפשר לחזור עם הספינה [היא מביאה רק לאי הראשון השני והשלישי] ואי אפשר לעשות FLY לאי הרגיל. מה עושים? :s05: ולא לצחוק, ממש ממש משעמם לי בשיעורים :-X

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by shadowfan33,

היי, אני חדש כאן, מישהו פה רוצה לשחק בSuper Smash Bros Brawl? אני מאוד רוצה לשחק אונליין עם אנשים אבל אין לי עם מי. כל מי שהוספתי את הקוד שלו מארץ אחרת היו לאגים מטורפים ובעיות. כשאני נכנס למצב שזה מחפש אנשים זרים בעולם זה לוקח שעות! רק פעם אחת זה עבד ועבד חלק וממש נמאס לי שזה נגמר מהר כלכך.. אם יש מישהו שמשחק במשחק ורוצה לשתף את הקוד שלו שישתף איתי כי אני מחפש אנשים לשחק איתם. הקוד שלי זה: 0519-9767-0510 Shad זהו זה רשמי: פתחתי גם קבוצה בפייסבוק שנקראת "סופר סמאש ברוס ישראל" תוכלו להצטרף לקבוצה ולקבוע עם מי לשחק מתי שרק תרצו ולהחליף אחד עם השני קודים (: עדכון: זה הלינק לקבוצה: https://www.facebook.com/groups/supersmashbrosisrael/ אם יש בעיה למצוא את הקבוצה, הוסיפו אותי…

9. Started by harbon,

אם כן חברים איזה מדינה הכי כדאי לשחק נגדה? איפה יש הכי הרבה פחות לאגים... ומה אפשר לעשות בשביל להפחית לאגים או כל טיפ אחר שיש לכם?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by marlboro,

אם כן דרך איזה מדינה אתם נכנסים? האם הפרוצות נכנסות ל LIVE בלי בעיה? או שהמשחק חייב להיות מקורי בשביל זה? תודה

• 20 תגובות
    • 9.1k צפיות
  11. ראיתי כרגע כתבה קוראים למדריך בישול לDS -"מכשיר חדש" לDS עצמו-נינטנדו מה הבעיה לבדוק 2 דקות ולהסביר שזה תוכנה לDS ושככה קוראים למכשיר והוא כבר לא חדש רק התוכנה ?

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by nokobik,

זה משנה מאיזה חשבון אני קונה? אפשר לקנות מהישראלי? ואם אני קונה מהאמריקאי, הוא יתחבר לי לשרתים שלהם? או לשרתים הקרובים אלי?

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  13. כי אני מנסה לקנות וזה לא הולך לי.. יש לי ויזה בינלאומית.. אבל אני חושב שבגלל שאני רשום על יונטייד קינדום זה לא נותן..[br]פורסם בתאריך: 11.04.2009 בשעה 14:35:53 הסתדרתי תודה שינתי את המדינה לארצות הברית וזה נתן..

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  14. המליצו לי על המוכר הזה: http://item.express.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ExpressItem&tr=hp&item=320227566736&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DExpress הוא מוכר גולד לייב ל13 חודשים ללא צורך במשלוח, שעה לאחר הקנייה הוא שולח את השם והססמא של הלייב ללקוח במייל. והוא כמובן מוכר בחצי מחיר מאשר מוכרים בארץ. הבעיה שלמרות שאני רשום לEBAY כשאני מנסה לרכוש ממנו כרטיס אז EBAY מכריחים אותי לרשום כתובת בארה"ב למרות שאני מישראל וכשאני מגדיר כתובת מארה"ב אז הם כותבים שהם לא מצליחים לאמת את הויזה שלי. כבר קניתי פעם עם הויזה שלי מPAYPAL ככה שלא אמורה להיות בעיה.. למישהו יש פיתרון מקורי או קנה ממוכר אחר בEBAY ולא נתקל בבעיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. מבלי להתחיל קריירה חדשה. ד"א רק בתופים של GH יש מצילות ?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  16. מישהו שיחק בו קצת

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by FARKASH7,

מנסה לשחק על גירסת הרימאסטרד בPS4. או שאני זקן או שאני לא מצליח להבין משהו מאוד בסיסי. בתחילת המשחק עוד בשלב הלחימה בחיילים פשוטים לעיתים הם תופסים את קרייטוס ומורידים אותו לקרקע. ברגע הזה מופים עיגול שחור ובתוכו עיגול כתום מהבהב. מה אני אמור לעשות כדי לשחרר אותו מהאחיזה שלהם? ניסיתי ללחוץ על כפתור "עיגול" כולל לחיצות מהירות. לא עוזר. מישהו יכול להסביר מה המשחק המטומטם הזה רוצה ממני?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by stone cold,

אני רוצה לדעת איך המשחק כי אני מחכה לקבל קומפוננט לפני שאני ימשיך בזלדה ומשחקי קוביה אני לא יכול לשמור כי אין לי כרטיס זיכרון אז לעזזל איך המשחק? טוב\גרוע איך?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by J0n1,

אני רוצה לקנות אביזרים לPS2 והחנות נראית לי אחלה, מישהו שמע אליה? איך היא מבחינת שירות ואחריות? האם יש חנויות טובות יותר? http://www.gamestation.co.il/category.asp?catcode=1&AdCat=1&parentid=0 תודה

• 4 תגובות
    • 883 צפיות
  20. מישהו שמע על מבצע בטאור רקורדס על משחקים של EA ? ראיתי את זה בפורום של משחקים...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש כרגע רק תמונה מפוקסלת מישהו הצליח לנקות חלק מהפילטרים והראה תמונה כזאת אני מהמר על איטרנל דרקנס 2 שהיו שמועות שהוא בפיתוח לWII

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. רציתי ליידע את כל מי שמחפש מחיר מוזל בארץ למשחק החדש של Mortal Kombat מדייה גיים פרסמו מכירה מיוחדת לגביו במחיר מוזל אז מי שרוצה שיצור איתם קשר: המשחק : Mortal Kombat במכירה מיוחדת ! רק 279 ש"ח עבור המשחק ! (לא כולל משלוח) החלפה חינם של משחק בספריות ההחלפה במדיה גיים ! במדיה גיים ספריות החלפה ענקיות בהן ניתן להחליף משחקים במקום לקנות חדשים במחיר מלא. מי שיגיע לאסוף את המשחק בעצמו יוכל להחליף בחינם משחק אחד שיש לו במשחק אחר מתוך ספריות ההחלפה. בהתאם לנוהל ההחלפות בחנות. שיטת הזמנה פשוטה באתר מדיה גיים ! פשוט נכנסים לאתר מדיה גיים : http://www.mediagame.co.il ועושים הזמנה למשחק. בטופס ההזמנה חשוב לרשום בסעיף האחרון (הוא נקרא "תאריך משלוח והערות מיוחדות") את ההערה הבאה : …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לפני שאתם מתנפלים ומשמיצים צפיתי את זה כבר המון זמן כמו הרבה דברים אחרים בתחום רק שאנשים לא כל כך אוהבים להקשיב לי ;D http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28566 מה שזה אומר בעצם שכרגע האזור היחיד משלושת האזורים הגדולים בעולם בתחום שהXBOX360 נמצא בו במקום שני זה ארצות הברית ביתר האזורים האחרים הוא מקום שלישי למרות שיצא שנה לפני אז אתם בטח שואלים למה זה משנה ? זה משנה לחברות פיתוח צד שלישי שזה אחד מהנתונים שהם מסתכלים אליהם

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. http://news.vgchartz.com/news.php?id=6215 WII אפכה להיות הקונסולה הניחת הכי נימכרת בהסטוריה של נינטנדו והDS הינדת הנימכרת ביותר בהסטוריה של נינטנדו

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  25. Started by gman_il,

מצטער על הבורות, האם אפשר להחליף / למכור משחקים? 1. האם פיזית אם אני מוכר את המשחק לחבר , האם הוא יוכל להפעיל אותו? המשחק לא מחובר למשתמש שלי או משהו כזה? 2. האם זה חוקי? תודה.

• 12 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים