קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אני נוסע בקיץ ללונדון ופריז, ולפני שאני חוזר חזרה לארץ (כדי לא להיסחב עם ה-PS3) אני אקנה בלונדון PS3, ויבוא איתו לארץ עכשיו, פה אני מתכוון לקנות: http://www.currys.co.uk/martprd/store/cur_page.jsp?BV_SessionID=@@@@0572020860.1214049923@@@@&BV_EngineID=ccdcadeegjlkeemcflgceggdhhmdgmk.0&page=Product&sku=737908 פשוט זו חנות שנמצאת במקום מרכזי בלונדון (ברחוב אוקספורד למי שמכיר) עכשיו רציתי לשאול... האם יצא כבר ה-DUAL SHOCK 3 באנגליה? האם אני זקוק לשנאי/מתאם כלשהו לפני שאני מחבר אותו לחשמל בארץ? איך אני יכול לבדוק שה-PS3 עובד, בלי לחבר אותו לטלוויזיה? (כמה שפחות להסתבכך, רק לדעת שהוא עובד) אביזרים שונים שכדאי לקנות... חוץ מכבל HDMI שאת זה אני כבר יודע ש…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברור לכל שמשחק לקונסולה עולה יותר ממשחק למחשב אבל שימו לב לדבר הבא. בארץ ישראל שער הדולר: 3.36804 ש"ח. משחק חדש למחשב עולה כ 200 ש"ח (שהם 59.38$). משחק חדש ל"PLAY STATION 3" ול"XBOX 360" עולה 370 ש"ח (שהם 109.85$). בארצות הברית משחק חדש למחשב עולה 50$. משחק חדש לקונסולות עולה 60$. מסקנה: עלות משחק מחשב חדש בארץ יקרה בכ 10$ מבארה"ב. עלות משחק חדש לקונסולות בארץ יקרה בכ 50$ מבארה"ב. באירופה שער היורו: 5.22912 ש"ח = 1.55257$. משחק חדש למחשב עולה 50 יורו (שהם 77.63$). משחק חדש לקונסולות עולה 70 יורו (שהם 108.68$). מסקנה: עלות משחק מחשב חדש בארץ זול בכ 18$ מבאירופה ומשחק לקונסולות עולה בארץ כמו באירופה. בבריטניה שער הפאונד הבריטי: 6.62008 ש"ח = 1.96556$ (פעם זה …
-
- 42 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם כרטיס ווי פוינטס מארה"ב יעבוד לי בווי pal? וגם מישהו מכיר חנות שמוכרים בה כרטיסים?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האמת היא שכשהכריזו על המשחק הזה אז ממש לא התרגשתי. לא אהבתי את המשחקים הישנים בסדרה ולא ראיתי איך משחק חדש בסדרה יכול להעורר אצלי התעניינות כלשהי. זה השתנה כששמעתי את אחד הכתבים ב PS3Fanboy מדבר באיזה Podcast על חוויית המשחק (הוא שיחק במשרדים של החברה המפתחת) ודיבר על כל מיני דברים חדשניים שנשמעים ממש כייפיים כמו נסיעה ברחובות ניו-יורק כשבניינים מתמוטטים סביבך, טיפוס על גורד שחקים בעזרת חבל ודברים כאלו. באותו חלק בתוכנית הוא אמר שהוא לא מבין למה הדברים הטובים במשחק בכלל לא נכנסים ל Trailers שלו שמראים בעיקר הליכה בין חדרים עם כסא בוער. בכל מקרה, מאז אותה תוכנית (ששמעתי לפני כחודש בערך) אני דיי מחכה למשחק. הוא עומד לצאת בימים הקרובים ושלושה אתרי משחקים אירופיים (גרמניים נד…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
האמת היא שכשהכריזו על המשחק הזה אז ממש לא התרגשתי. לא אהבתי את המשחקים הישנים בסדרה ולא ראיתי איך משחק חדש בסדרה יכול להעורר אצלי התעניינות כלשהי. זה השתנה כששמעתי את אחד הכתבים ב PS3Fanboy מדבר באיזה Podcast על חוויית המשחק (הוא שיחק במשרדים של החברה המפתחת) ודיבר על כל מיני דברים חדשניים שנשמעים ממש כייפיים כמו נסיעה ברחובות ניו-יורק כשבניינים מתמוטטים סביבך, טיפוס על גורד שחקים בעזרת חבל ודברים כאלו. באותו חלק בתוכנית הוא אמר שהוא לא מבין למה הדברים הטובים במשחק בכלל לא נכנסים ל Trailers שלו שמראים בעיקר הליכה בין חדרים עם כסא בוער. בכל מקרה, מאז אותה תוכנית (ששמעתי לפני כחודש בערך) אני דיי מחכה למשחק. הוא עומד לצאת בימים הקרובים ושלושה אתרי משחקים אירופיים (גרמניים נד…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משחק מדהים. אדיר. באתי אליו עם ציפיות נמוכות למדי ואפילו דיי התאכזבתי מהשעה הראשונה של המשחק. אבל ככל שהמשכתי לשחק, כל אכזבה וכל חששה שהתעוררה התבדו אחת אחת. אף פעם לא שיחקתי משחק שכל-כך גרם לי להרגיש שאני משחק בסרט (ולא כמו המשחק Star Trek המעצבן ההוא מלפני כמה שנים). משחקיות אדירה, נופים מרהיבים, אנימציות מאד מאד אנושיות וכמעט כל המשחק עבר בלי גליצ'ים מיותרים. הייתי מתקן במשחק עוד כמה דברים קטנים, אבל ללא ספק - זו חווית משחקיות ייחודית שרק במשחק אחד או שניים ששיחקתי הרגשתי יותר חיבור לדמות והתרגשתי מהמאורעות שקורים על המסך מולי (הנסיך הפרסי הראשון ל PS2 ו-Grim Fandango). הדבר היחידי שעצבן אותי קצת זה שאחרי שסיימתי את המשחק התחלתי משחק חדש ברמה הקשה והוא עלה לי על הסייב …
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך אני יכול להרוויח שחקנים חדשים במשחק Dead or Alive 4? תודה,
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
איך אני יודע שה-PS3 ניהיה כבר חם וצריך לכבות אותו? ועוד שאלה,איך אני מעדכן משחק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום יש לי psp האם המצלמה של ה psp יכולה גם לשמש אותי במשחק socom בדיבור עם האנשים? מישהו יכול בבקשה להגיד לי את זה. כי יש לי בן דוד בארצות הברית שיכול להביא או מצלמה או מיקרופון, והדיבור ב socom חשוב לייש פה מישהו שניסה לדבר בסוכום עם המצלמה ועבד? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
התחברתי למחשב ביציאה נוספת שיש לי עם כבל מוצלב צריך עזרה איך אני ממשיך מפה, יש לי ויסטה ואני מת כבר לשחק ברשת
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הי. אתמול קניתי PS3 וחיברתי אותה בכבל הכי זול (50 שקל במחסני חשמל) של HDMI. ואז -PS3 מצא לבד שהטלויזיה של תומכת בעד 1080I ועשיתי OK ... עכשיו גם במשחק GTA וגם ב-PRO EVOLTION יש מידי פעם תקיעות קטנות כאלה כיאלו המשחק עובד קצת לאט לאיזה 10 שניות... מישהו יודע מה אפשר לעשות? והבעיה שהכבל זול או שאולי הטלוויזיה שלי מתאמצת מידי על 1080I ... תודה רבה לעוזרים, מחכה לתשובות ....
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לעשות לPS2 שלי [לא ממש משנה כרגע] והחנות מוניליין זולה משמעותית מהאחרים. עכשיו הבנתי שהחנות מתחמחה בקונסלות ואביזרים,אז רציתי לשאול - איך החנות? האם מישהו התנסה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי לי בקונסולת xbox360 premium קניתי בארץ בחנות VGS ביחד עם 2 משחקים לדעתי דיל שווה ביותר ואני מקווה שהחנות גם טובה.. אבל זה לא העניין, מחר הקונסולה מגיעה אליי והבנתי שיהיו לי בעיות בחיבור למסך בחדר שלי.. יש לי מסך מסוג samsung syncmaster 931bf שיש בו חיבור VGA וגם DVI וכמובן שלא מגיע שום כבל כזה בחבילה של הXBOX, לכן חשבתי ללכת לKSP ולקנות כבל hdmi-to-dvi ב40 שקל והנחתי שהכל יהיה בסדר. אבל מה אני מגלה - אין לי איך לחבר את הרמקולים שלי (ATP 3) ובכלל אם משתמשים בכבל כזה שמעביר מHDMI ל DVI או VGA איך אפשר לחבר גם סאונד? אז הבנתי שיש כבלים שיש להם גם יציאת סאונד בנוגע לוידאו, כבל כזה כבר לא מצאתי בKSP או בשום חנות אחרת אלא רק בחנות VGS או שאר חנויות הקונסולות שיש ב…
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
טוב אז ככה יצא לי לשחק קצת במאריו גלקסי יש לי עוד הרבה משחקים אחרים לעבור חוץ ממנו והמשחק העיקרי שלי כרגע זה מטרואיד פריים קורפשין (3) וחוץ מזה גם גייד אמפיר במחשב ככה שאני לא ייתן ביקורת מלאה בקרוב רק סקירה קטנה בכל מקרה המשחק מתחיל -איך לא שהנסיכה פיץ נחטפת בפעם הגיזיליון אז אתם אומרים לעצמכם שוב ? זה לא אמור להיות משחק גדול במקרה ? ואז מהר מאוד אתם מגלים את אחד מהשימושים הטובים ביותר שמפתחים עשו בתלת מימד בהתחלה יש איזה הרגשה שאתם אוגר בתוך גלגל עד שמתרגלים תשכחו ממשחקים כמו פרי או איך שקוראים לו תשכחו מחלקים קטנים ברצאט תשכחו מחלקים קטנים בזלדה TP המשחק בנוי ממקומות קטנים בחלל (לפחות בהתחלה) שלכל אחד יש כוח כבידה מה שזה אומר שאם יש צורת עיגול אתם יכולים ל…
-
- 87 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אהלן חברה לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אני מקווה שזה בסדר כאן.. השאלה שלי היא למה כשאני מחבר את הPS3 שלי לטלויזיה haier l26r1 רואים מצויין, חלק צבעים יפים והכל אבל כשאני מחבר את הממיר של יס מתחילות הבעיות.. יש מריחות בתמונה..יש כמו אפקט של צריבה מוזר מישו יכול להסביר לי למה זה? ותשתדלו בלי תגובות כמו איך קנית את הטלויזיה הזאת וכו'.. תודה רבה...
-
- 6 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28621 סוף סוף מקשיבים לי ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שאפשר להשיג בתל אביב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , רציתי לדעת אם GTA IV שנקנה בארה"ב - איזור 1 עובד על מכשיר PS3 PAL ? אם כן , אזי מה משמעות של איזורים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שלט מאיביי אבל אני רוצה של סוני, וכל מה שאני מוצא זה חיקויים סינים. יש לזה איזה דגם או משהו?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הממ אני לא ידעתי איפה לפרסם אז חשבתי פה..טוב הנה השאלה שלי תראו יש לי סוני 2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב.. עכשיו חשבתי שאולי אפשר דרך הכרטיס טלוויזיה.ואם לא אז אולי יש איזושהי דרך אחרת.. אני לא יודע..תודהה לעוזרים....
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
לפני שאתם מתנפלים ומשמיצים צפיתי את זה כבר המון זמן כמו הרבה דברים אחרים בתחום רק שאנשים לא כל כך אוהבים להקשיב לי ;D http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28566 מה שזה אומר בעצם שכרגע האזור היחיד משלושת האזורים הגדולים בעולם בתחום שהXBOX360 נמצא בו במקום שני זה ארצות הברית ביתר האזורים האחרים הוא מקום שלישי למרות שיצא שנה לפני אז אתם בטח שואלים למה זה משנה ? זה משנה לחברות פיתוח צד שלישי שזה אחד מהנתונים שהם מסתכלים אליהם
-
- 31 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי ps3 ואת המשחק gta iv ושאני מחבר אותו לטלויזית lcd בלי כבל Hdmi אז אני לא יכול להפעיל את המשחק אבל אני כן יכול לראות את ההגדרות של הסוני ושאני מחבר למסך במחשב עם כבל hdmi אז המסך מראה כאילו הוא עובד אבל הוא מראה מסך שחור.... עכשיו יש לי ב lcd חיבור hdmi אבל הוא לא מתאים לכבל מישום מה מה אפשר לעשות כדי להפעיל???
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני שאני מזמין אני רוצה לוודאות שאני בוחר את הנכון מפני שלא מזמן יצאה גירסה נוספת שנקראת Gamer Edition האם כדאי לקנות אותה ? http://www.curtpalme.com/HDFury.shtm תודה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. קניתי את הפרו הזה מ-PLAY ASIA : אז זה יעבוד לי במולטיפלייר? וגם אם יש לי את הסוני בקומה הראשונה והחדר שלי עם הראוטר זה בקומה השניה בדיוק מעל החדר שבו הסוני נמצא, הרשת תעבוד לי טוב בלי לאגים (יש לי אינטרנט של בזק, 1.5 וראוטר של ROTAL 1025W) תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 921 צפיות
-
-
לפיירפוקס יש תוסף שמאפשר לשחק ביותר מ2000 משחקים ישנים של נינטנדו על גבי הדפדפן. אני אישית לא ניסיתי את זה כי אני לא ממש חובב משחקי נינטנדט. אבל זה נראה לי שבהחלט משהו שיכול לעניין הרבה אנשים אחרים, אז תבלו באתר הזה תוכלו להוריד את התוסף ולשחק: http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=es&u=http://www.firenes.com.ar/&sa=X&oi=translate&resnum=5&ct=result&prev=/search%3Fq%3DFireNes%26hl%3Den%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:official%26hs%3DqS3
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-