עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by DOGMA,

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/99-Metal-Gear-Solid-4

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. שלום לכולם, כנראה אני קונה XBOX 360 בחו"ל. ובגלל שאין סיכוי שאני מחבר את הXBOX לטלווזיה המעפנה שלי, אני רוצה לדעת: כמה כסף אני אצטרך מינימום בשביל לקבל מסך נורמאלי לXBOX 360? אני לא מדבר על 19" זבל, אלה על מסך נורמאלי. תודה לעוזרים! אלון

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  3. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28728 כדי לפרט קצת לפני שאנשים יתחילו להילחץ: הסיפור עם זה שהPS3 נתקע ולא עולה - בעיה בדיסק הקשיח שHARD REBOOT פותר (קראתי על זה בהקשר של ה40 גיגה האמריקאי) 80010514 - הארור המפורסם יותר באינטרנט - מציין את מה שקרה לי - עינית כונן בלו ריי הולכת לעזעזל. לא ממש RROD (גם לא באחוזים) , אבל תיהיו מודעים שהבעיה עם העיניות מתחילה לצוץ עם הזמן (ולצערי אני כנראה לא היחיד). מה שכן , חבל שמקס קונסול רצים על שמועות ודיבורים בפורומים בלי להשקיע עוד 10 שניות לחקור את מה שהם מפרסמים. מפה ועד לקונסולה הלכה , יש מרחק גדול מאוד. (וד"א , סתם עוד להתבאס על הארץ , עינית בלו ריי עולה בארה"ב סביבות ה30-40 דולר, מה שאומר שאני מביא עוד אחת ספיר כשאנ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Godmoney,

Official announcement on the 30th. The video walkthrough and official screens of in-game XMB, profiles and trophies will all be out on Monday.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by guyk,

מישהוא מכיר אתר שיש בו תמונות של כל הקארטים הקיימים במשחק?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by huber,

http://socialclub.rockstargames.com/patches/ נראה שזה בעיקר תיקונים למשחק רשת.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  7. שלום.. אז ככה הגיע לי האקסבוקס בשעה טובה וגם המתאם לVGA, הקטע הוא שכשאני משחק על טלוויזיה רגילה אני מרגיש שרואים יותר טוב, יש כאילו משהו מציק בלשחק על הsyncmaster 931bf שלי, ניסיתי כמה רזולוציות ויש משהו די מרוח בתמונה וגם לפעמים כל מיני זוויות חדות על מכוניות כאילו מרצדות.. מישהו יכול לתת לי איזה טיפ על איזה הגדרות לשים אותו? המסך שלי כמובן לא WIDESCREEN אבל נחשב מאוד איכותי בקטגוריה שלו 4:3, עכשיו בהגדרות כן אפשר לבחור רזולוציות שהם לא WIDE אבל אני לא יודע מה עדיף (המסך תומך עד 1280x1024) בנוסף לכך יש גם את האפשרות לבחור Reference Level מישהו יכול להסביר בדיוק מה זה? ועל מה זה משפיע? וכמובן על איזה LEVEL הכי כדאי לי לשים את המסך.. בנוסף לכך אם מישהו התנסה עם המסך הזה לפ…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by Godmoney,

http://www.ps3fanboy.com/2008/06/23/rumor-does-this-image-show-a-ps3-trophy-screen/ זו יכולה להיות סתם תמונה שמישהו הכין, אבל אם זו הדלפה אמיתית - זה נראה אפילו יותר גרוע משחשבתי

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום 1.דבר ראשון אני ראיתי שאתם ממליצים למי שאהב משחקי FPS ומכוניות ללכת על הXBOX וכנראה זה מה שאני יעשה אבל השאלה שלי היא בגלל שהוא יצא מלפני כמה שנים הזמן חיים שלו(מבחינת משחקים) לא יהיה קצר בהרבה מזה של הPS3(אני יודע שאתם לא נבאים אבל ממה שאתם יודעים ושומעים) 2. מה ההבדל בין PREMIUM EDITION ולבין הElite יש הבדל במפרט או בסיכויים לטבעת המוות? או שההבדל זה רק באיחסון שבElite יש עוד 100G(כמה שאני יודע) יותר מקום 3.את שרוץ הXBOX LIVE הוא רק בתשלום או שאפשר לקבל דברים בחינם לא לשחק ברשת אלה להוריד DEMO ממנו ישר לקונסולה ואם לא אפשר להוריד למחשב ואז לעביר? 4. יש אפשרות לחבר את הXBOX לטלוויזיה רגילה לא LCD(אני יודע שזה פוגע באיכות אבל אין מה לעשות בנתיים) אמממ אני חושב שזה הכ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אני נוסע בקיץ ללונדון ופריז, ולפני שאני חוזר חזרה לארץ (כדי לא להיסחב עם ה-PS3) אני אקנה בלונדון PS3, ויבוא איתו לארץ עכשיו, פה אני מתכוון לקנות: http://www.currys.co.uk/martprd/store/cur_page.jsp?BV_SessionID=@@@@0572020860.1214049923@@@@&BV_EngineID=ccdcadeegjlkeemcflgceggdhhmdgmk.0&page=Product&sku=737908 פשוט זו חנות שנמצאת במקום מרכזי בלונדון (ברחוב אוקספורד למי שמכיר) עכשיו רציתי לשאול... האם יצא כבר ה-DUAL SHOCK 3 באנגליה? האם אני זקוק לשנאי/מתאם כלשהו לפני שאני מחבר אותו לחשמל בארץ? איך אני יכול לבדוק שה-PS3 עובד, בלי לחבר אותו לטלוויזיה? (כמה שפחות להסתבכך, רק לדעת שהוא עובד) אביזרים שונים שכדאי לקנות... חוץ מכבל HDMI שאת זה אני כבר יודע ש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzMyNDEsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= לפני שאתם מגיבים - שימו לב שזה גם המחיר שמיקרוסופט הפסידה על מימון העלות ההתחלתית של ה XBOX360 פחות או יותר ושלא מדברים פה על כמה הן כבר החזירו ממכירת משחקים.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by Godmoney,

http://sarcasticgamer.com/forums/showthread.php?t=7218

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by zzz727,

יש לי מסך דק lg 17" וכבל שמחבר מה ps3 למסך ושאני מחבר למסך יש תגובות כאילו הוא מפעיל משהו אבל בעצם המסך שחור... מה עושים??? תודה לעוזרים............

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  14. Started by Godmoney,

האמת היא שכשהכריזו על המשחק הזה אז ממש לא התרגשתי. לא אהבתי את המשחקים הישנים בסדרה ולא ראיתי איך משחק חדש בסדרה יכול להעורר אצלי התעניינות כלשהי. זה השתנה כששמעתי את אחד הכתבים ב PS3Fanboy מדבר באיזה Podcast על חוויית המשחק (הוא שיחק במשרדים של החברה המפתחת) ודיבר על כל מיני דברים חדשניים שנשמעים ממש כייפיים כמו נסיעה ברחובות ניו-יורק כשבניינים מתמוטטים סביבך, טיפוס על גורד שחקים בעזרת חבל ודברים כאלו. באותו חלק בתוכנית הוא אמר שהוא לא מבין למה הדברים הטובים במשחק בכלל לא נכנסים ל Trailers שלו שמראים בעיקר הליכה בין חדרים עם כסא בוער. בכל מקרה, מאז אותה תוכנית (ששמעתי לפני כחודש בערך) אני דיי מחכה למשחק. הוא עומד לצאת בימים הקרובים ושלושה אתרי משחקים אירופיים (גרמניים נד…

15. Started by guyk,

מישהו יודע אם כרטיס ווי פוינטס מארה"ב יעבוד לי בווי pal? וגם מישהו מכיר חנות שמוכרים בה כרטיסים?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by Godmoney,

האמת היא שכשהכריזו על המשחק הזה אז ממש לא התרגשתי. לא אהבתי את המשחקים הישנים בסדרה ולא ראיתי איך משחק חדש בסדרה יכול להעורר אצלי התעניינות כלשהי. זה השתנה כששמעתי את אחד הכתבים ב PS3Fanboy מדבר באיזה Podcast על חוויית המשחק (הוא שיחק במשרדים של החברה המפתחת) ודיבר על כל מיני דברים חדשניים שנשמעים ממש כייפיים כמו נסיעה ברחובות ניו-יורק כשבניינים מתמוטטים סביבך, טיפוס על גורד שחקים בעזרת חבל ודברים כאלו. באותו חלק בתוכנית הוא אמר שהוא לא מבין למה הדברים הטובים במשחק בכלל לא נכנסים ל Trailers שלו שמראים בעיקר הליכה בין חדרים עם כסא בוער. בכל מקרה, מאז אותה תוכנית (ששמעתי לפני כחודש בערך) אני דיי מחכה למשחק. הוא עומד לצאת בימים הקרובים ושלושה אתרי משחקים אירופיים (גרמניים נד…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איך אני יודע שה-PS3 ניהיה כבר חם וצריך לכבות אותו? ועוד שאלה,איך אני מעדכן משחק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by AMIT_MEG,

שלום. רציתי לדעת איך אני יכול להרוויח שחקנים חדשים במשחק Dead or Alive 4? תודה,

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  19. Started by Godmoney,

משחק מדהים. אדיר. באתי אליו עם ציפיות נמוכות למדי ואפילו דיי התאכזבתי מהשעה הראשונה של המשחק. אבל ככל שהמשכתי לשחק, כל אכזבה וכל חששה שהתעוררה התבדו אחת אחת. אף פעם לא שיחקתי משחק שכל-כך גרם לי להרגיש שאני משחק בסרט (ולא כמו המשחק Star Trek המעצבן ההוא מלפני כמה שנים). משחקיות אדירה, נופים מרהיבים, אנימציות מאד מאד אנושיות וכמעט כל המשחק עבר בלי גליצ'ים מיותרים. הייתי מתקן במשחק עוד כמה דברים קטנים, אבל ללא ספק - זו חווית משחקיות ייחודית שרק במשחק אחד או שניים ששיחקתי הרגשתי יותר חיבור לדמות והתרגשתי מהמאורעות שקורים על המסך מולי (הנסיך הפרסי הראשון ל PS2 ו-Grim Fandango). הדבר היחידי שעצבן אותי קצת זה שאחרי שסיימתי את המשחק התחלתי משחק חדש ברמה הקשה והוא עלה לי על הסייב …

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  20. לפני שאתם מתנפלים ומשמיצים צפיתי את זה כבר המון זמן כמו הרבה דברים אחרים בתחום רק שאנשים לא כל כך אוהבים להקשיב לי ;D http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28566 מה שזה אומר בעצם שכרגע האזור היחיד משלושת האזורים הגדולים בעולם בתחום שהXBOX360 נמצא בו במקום שני זה ארצות הברית ביתר האזורים האחרים הוא מקום שלישי למרות שיצא שנה לפני אז אתם בטח שואלים למה זה משנה ? זה משנה לחברות פיתוח צד שלישי שזה אחד מהנתונים שהם מסתכלים אליהם

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by eladh777,

שלום יש לי psp האם המצלמה של ה psp יכולה גם לשמש אותי במשחק socom בדיבור עם האנשים? מישהו יכול בבקשה להגיד לי את זה. כי יש לי בן דוד בארצות הברית שיכול להביא או מצלמה או מיקרופון, והדיבור ב socom חשוב לייש פה מישהו שניסה לדבר בסוכום עם המצלמה ועבד? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by shahar07,

התחברתי למחשב ביציאה נוספת שיש לי עם כבל מוצלב צריך עזרה איך אני ממשיך מפה, יש לי ויסטה ואני מת כבר לשחק ברשת

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by shimon1,

אהלן חברה לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אני מקווה שזה בסדר כאן.. השאלה שלי היא למה כשאני מחבר את הPS3 שלי לטלויזיה haier l26r1 רואים מצויין, חלק צבעים יפים והכל אבל כשאני מחבר את הממיר של יס מתחילות הבעיות.. יש מריחות בתמונה..יש כמו אפקט של צריבה מוזר מישו יכול להסביר לי למה זה? ותשתדלו בלי תגובות כמו איך קנית את הטלויזיה הזאת וכו'.. תודה רבה...

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  24. אני רוצה לצ'פר את עצמי לקראת הלימודים (איזה תירוץ הא? [צוחק בקול] ) ולקנות לעצמי טלוויזיה לחדר. מרחק הצפייה הוא בערך 2.8 והתקציב שלי הוא 6500-7500 שקל. השימושים יהיו: PS3 - 50% HD Content - 25% Hot (SD Content) - 25% שמתי עין על סמסונג כי הן ממש יפות, אבל מותג ברוויה של סוני קורץ לי גם הוא. מצד שני שמעתי שגם היטצ'י ממש טובות והסדרה החדשה ש LG גם לא רעה... בזמן האחרון חשבתי גם שאולי עדיף להשקיע את אותו סכום כסף במקרן מגניב, אבל אני לא בטוח שזה לא קרוב מדי לאיפה שאני יושב (כאבי ראש ועיניים?). בכל מקרה, אני מבולבל לגמרי. מישהו יכול להמליץ לי על משהו טוב? כמו כן, אני רוצה לקנות ביחד עם חבר, אתם חושבים שיעשו לנו הנחה אם נקנה שתי טלוויזיות ביחד?

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  25. Started by amit1242,

שלום,אני רוצה לעשות לPS2 שלי [לא ממש משנה כרגע] והחנות מוניליין זולה משמעותית מהאחרים. עכשיו הבנתי שהחנות מתחמחה בקונסלות ואביזרים,אז רציתי לשאול - איך החנות? האם מישהו התנסה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים