עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. השאלה בכותרת תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  2. משחק נחמד מאד - בהחלט הייתי ממליץ עליו לכל מי שיש לו PS3 - לדעתי המשחק הכי יפה גראפית על הקונסולה כיום. הקטעים שאני הכי אזכור זה המסך ש Kai מגינה על Shen עם החצים ולפני הבוס האחרון, שצריך להרוג 500 חיילים - וואוו איזה קטע מטורף... הקומובאים זה עניין נחמד, אבל העובדה היא שאפשר לעבור את כל המשחק הזה בעזרת קומבו אחד שחוזרים עליו כל הזמן (אני עברתי את כולו עם שלושה...). יאללה, Assassin's Creed - Here I Come! הייתי נותן למשחק הזה 7.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by stone cold,

אני לא נוהג לכתוב ביקורת לפני שאני מסים את הסינגל במשחק הספציפי הזה הסינגל כל כך גנרי והיה לי באג בגרסה שלי שלא נתנה לי ליתקדם בסינגל אחרי 55% אבל בכל מקרה המשחק הזה הוא בעיקר משחק מולטי אכשיו לפני שאני מתחיל לבקר אותו אני רוצה להגיד משהו חלק מהמבקרים נותנים ציון בלי להתיחס לפלטפורמה שהמשחק נימצא אליה וחלק כן נותנים ביקורת לפי הקונסולה אני אישית נותן לפי הקונסולה למי שיש PC\360\PS3 אין סיבה רצינית לבחור במשחק הזה והוא ירגיש מאוד גנרי בכל מקרה The Conduit הוא FPS לWII שמשווק על ידי סגה ופותח על ידי חברת פיתוח עצמית המשחק קיבל היפ בגלל שהמנוע הגרפי שלו פותח במיוחד לWII והמשחק גם משתמש בWII ספיק (מיקרופון שקונים בנפרד לWII ) לראשונה במשחקים מהסוג הזה לWII …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. נינטנדו הכריזה על שיתוף פעולה בינה לבין LucasArts השיתוף הזה יוביל לתכנים של מלחמת הכוכבים בכמה ערוצי WII כולל הכרזה ששלושת משחקי "סופר מלחמת הכוכבים" (משחקים שיצאו לסופר נינטנדו ) יגיעו לחנות הווירטואלית עכשיו כבר יצאו בעבר כמה משחקי מלחמת הכוכבים לWII אבל זה לא היה במשגרת שיתוף פעולה ולא היו תכנים נוספים בערוצי WII בכל מקרה זאת ההכרזה - http://news.vgchartz.com/news.php?id=4743 ובנימה אישית יצא לי לשחק בזמנו בכל שלושת משחקי "סופר מלחמת הכוכבים" לזמנם הם היו משחקים מאוד טובים (יחסית למה שהיה מקובל בזמנו כולל המגבלות חומרה ותוכנה שהיו בתקופת ה16 ביט) אבל אני לא חושב שזה מסוג המשחקים שמתישנים בצורה טובה אבל אני כן מקווה שהשיתוף פעולה הזה יוביל בעתיד למשחקים יותר מ…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  5. המשחק הנוסטלגי הזה הולך להתאפשר להורדה בקרוב ב PSN בטח יעלה איזה 5$ http://www.capcom-unity.com/grant008/blog/2008/08/11/street_fighter__surprise אחי מאושר עד הגג

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. אם דברים לא השתנו מאז הפעם האחרונה שהתעדכנתי אז הוא יקר יותר, מחייב חיבור קבוע לאינטרנט, מצריך תשלום על משחקים משומשים והמשחקים האקלוסיביים הנוכחיים (וסביר להניח גם העתידיים) של הפלייסטיישן 4 הרבה יותר טובים. עד כמה ה-fanboys של ה-xbox יכולים להיות עיוורים?

• 219 תגובות
    • 49k צפיות
  7. Started by methodman,

קיבלתי את טבעת המוות הנוראית (: בגלל שאני לא רוצה לשלם 450 שקל לתיקון אני כנראה יחכה שחבר שלי (david32) יזמין דברים למודינג שהוא רוצה לעשות ל360 שלו ואז פשוט יעזר בו כדי לתקן את הקונסולה שלי

• 26 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by ita123,

יש לי BOX מהדגמים הראשונים, עד לשבוע האחרון הוא לא עשה בעיות מיוחדות. אלא שעכשיו שאני מפעיל משחק המכשיר נתקע. טבעת מוות עוד לא קיבלתי אבל ריבועים ופסים אדומים במסך קיבלתי כמה פעמים אחרי שהמכשיר קופא פתאום. לפני חצי שנה החלפתי כונן DVD כי הכונן הישן נדפק ועל הדרך החלפתי גם את הברגים של המעבד לX CLAMP KIT. השאלה שלי היא אם ניתן להציל את המכשיר או שכבר עדיף לקנות מכשיר חדש מהסדרות האחרונות. ואם אני קונה למשל מכשיר ARCADE חדש אני יוכל להשתמש בדיסק הקשיח של המכשיר הישן? תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by stone cold,

תיצפו בווידיאו למטה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21394 אני לא מבין תראש של מיקרוסופט הם לא אמורים לילחם בנינטנדו? הם לא מבינים שרווח לDS=יותר כסף לנינטנדו לקדם תWII ? אומנם במשחק הזה כניראה בוטל אבל מי ביכלל חשב לפתח אותו? :screwy:

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by FortyInch,

אוקיי, אז אחרי שהחלטתי שאני הולך על XBOX 360, אני צריך לבחור איזה. אני רק יודע שאני רוצה ללכת על גרסת ה-250GB. מעבר לכך, אני די מבולבל. הקנייה לא תתבצע בימים הקרובים, אבל עדיין הייתי רוצה להיות סגור על החנות והמחיר מראש. עיינתי בזאפ ויש אתרים שלא טורחים לציין אם המכשיר PAL, ואני גם לא יודע ממי הכי משתלם לקנות.. אני מאמין שיש פה הרבה אנשים מנוסים שיכולים לעזור בעיניין הנ"ל (מקווה שזה לא נוגד את החוקים לתת לינקים.. ?) כמו שכתבתי באשכול הקודם, כרגע המשחק היחיד שיהיה לי יהיה GTA V (אם ניתן לרכוש את ה-XBOX במסגרת חבילה עם המשחק GTA V, אז זה בכלל פלוס), ככה שאני אסתפק בחבילה הבסיסית שכוללת שלט אחד. הבנתי שגם מומלץ להצטייד בכבל HDMI, כך שגם לגבי זה הייתי רוצה עזרה, כי ראיתי שיש…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Godmoney,

נכון שזה קשור יותר למחשבים מאשר קונסולות, אבל חשבתי שזה בכל זאת מעניין: http://www.primotechnology.com/2007/10/17/half-life-2-portal/

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by Lmagus,

שלום, רציתי לקנות PS3/XBOX360 מEBAY וראיתי שרוב ההצעות הן מארה"ב, ואני יודע ששם זה NTSC ופה זה PAL. זה אומר שאם אני קונה מחו"ל זה לא יעבוד עם הטלוויזיות בארץ? תסבירו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by Ssmok51,

עד כלפני שבועיים היה לי ראוטר של בזק שהתחבר מצויין לאקסבוקס לפני שבועיים החלפנו ראוטר ל אורנג' וה xbox לא מצליח להתחבר . בבקשה עזרה דחוף ניסיתי הכלל!!:embarrassed:

• 8 תגובות
    • 7.4k צפיות
  14. Started by NM,

יש את assassin's creed בדיוטי פרי?,אם כן כמה הוא עולה שם?הוא יצא בכלל בארץ?,ראיתי בעיתון אבל לא יצא לי לראות בחנות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by מאפיונר,

קיבלתי במתנה פיפא 15 איך אני יודע שזה המשחק בגרסה האירופית? רשום איפושהו ?

16. Started by klayton,

:

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. היי, לפני איזה חודש, שדרגתי ל 2.60 אחרי יומיים (באופן מפתיע - הסוני עבד חודשים רבים) תוך כדי משחק ב PES המכשיר נתקע ואחרי ריסט הראה איזה ERROR שקרי... 80010514 עכשיו בכלל אני לא רואה את המשחקים ב PS כשאני מכניס אותם, כלומר אי אפשר אפילו לנסות להפעיל אותם ב MEDIAGAME אמרו לי שאין להם עיניות, אבל בפורומים בחו"ל כתבו הרבה אנשים שגירסא 2.60 היא זאת שדפקה את העינית, ולכן כנראה שגרסא 2.61 תתקן אותה השאלה האמיתית היא, מה אפשר לעשות, וכמה זה יעלה... תודה נ.ב. הPS3 נקנה בארה"ב, גרסת 40 ג'יגה

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  18. Started by stone cold,

IGNפרסמה סירטון של הקופסה ששלחו להם http://www.maxconsole.net/content.php?41713-Video-The-unboxing-of-Playstation-Move לא ידעתי שהמצלמה של הPS3 ניראת כזאת קטנה ועלובה זה תכלס "מצלמת רשת" מעבר לזה השלט ניראה מוזר -נו טוב גם השלט של הWII ניראה מוזר בהתחלה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הכל הולך ה-PS2 הוא מהסוג הדק, אין לי מושג אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. http://news.bbc.co.uk/1/hi/technology/7517438.stm לאחר עבודת פיתוח של 3 שנים המשחק ישוחרר בפברואר 2009 שזה עוד חצי שנה בערך. * שימו לב לגיימפליי שרץ מימין, מזכיר מאוד את COD4

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. שאני משלים סידרת משחקים להנהתי או סיבלי תלוי במשחקים הרבה פעמים אני נתקל במשחקים שפעם היו טובים אבל היום בינונים וככה זה גם בסדרת ריזידנט איוול RE-Z די בינוני יחסית להיום RE1 רימיק משחק טוב גם היום RE2 וRE3 די מסריחים ואת האמת לא ציפיתי להרבה מקוד וורוניקה ואני חייב להגיד טעיתי מאוד ולפני הביקורת אני חייב לציין קוד וורוניקה הוא משחק חובה גם היום -לא משנה אם יש לכם WII (תאימות לאחור ) \גימקיוב \PS2 PS3 מדגמים שתומכים אחורנית בPS2 או דרימקסט המשחק הזה פשוט חובה גם היום ולא פחות טוב מRE4 עכשיו קצת על העלילה המשחק הזה מתרחש כמה חודשים אחרי RE2 וRE3 למי שלא יודע אני יסמן בצהוב העיר ראקון הייתה מוצפת זומבים בגלל חידקים שפיתחה אומברלה אז הממשלה הפציצה…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by Sleepy-T,

הי הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין שניהם במילים פשוטות. עד היום שיחקתי משחקים במחשב, ובינתיים אמשיך עם זה. אבל אני בטוחה שעוד מעט אתחיל לפזול לעוד כיוונים, ורציתי לדעת מה ההבדל ביניהם... ותודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Forest14,

ניסיון שלי לקנות ברשת את רצט וקלנק החדש (והזול יחסית) לא צלח. אני רשום כמשתמש אמריקאי ואין דרך להכניס כתובת ישראלית. מאידך הכרטיס של AMEX לא עובד. האם שימוש בויזה עם הכתובת האמריקאית יעבוד?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gabbay,

יש אזשהיא פעולה או המרה של הסרט אותו אני רוצה לראות לפני שאני מעתיק אותו ל PSP? כי אני לא מצליח לראות אף אחד מהסרטים שיש לי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בהתחלה הדמוים יהיו רק של משחקי הורדה אבל אפשר לקוות שבעתיד יהיו דמוים גם למשחקי ריטיל בכל מקרה זה רק התחלה אז אין מבחר גדול של דמוים כרגע http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=37891 אני אומר חבל שלקח להם כל כך הרבה זמן וחבל שכרגע זה רק למשחקי הורדה ולא לריטל אבל לפחות זאת התקדמות בכיוון הנכון אולי בדור הבא יעשו דמוים מההתחלה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.