עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. ואם כן איפה (איזה אתר)? נראה לי הגיוני שחלק גדול מהאנשים יירצו למכור/להחליף משחקים ישנים שכבר מוצו ומשחקים חדשים בעלות 400 שח' נראה לי קצת מוגזם.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. תיראו, אני רוצה לראות סרטים שיש לי במחשב דרך ה-PS3. יש לי ראוטר מסוג RTA1025W שמחובר למחשב והפלייסטיישן גם כן מחובר אליו,והאינטרנט של בזק... עכשיו נגיד יש לי פרק של נמלטים ששוקל 300 MB בערך, וניסתי להפעיל אותו ב-PS3 דרך התוכנה Winamp Remote, ששירים היא מנגנת לי מצויין, אבל סרטים היא לא מנגנת מסוג AVI או שהיא מראה אותם מעוות כזה,וכשהמרתי את הסרט ל-FLV היא הראתה לי את זה כיאלו ממש באיטיות, מין Slow Motion כזה, הינה לינק לתמונה, זה ניראה ככה ב-PS3 תחכו כמה דקות שזה יטען כי זה קובץ די גדול...) http://img382.imageshack.us/img382/4051/lagyyy2hp2.gif כיאלו תמונה רצה אחרי תמונה אחרי תמונה, וזה לא קשור לזה שזה לא טען כי חיכתי שזה יטען איזה חצי שעה וחזרתי לתחילת הוידיאו והוא הראה ל…

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  3. Started by EcSm,

שלום לכולם היום קיבלתי את הWII (לפני כמה שעות) ואת התוסף של הספורט שבא בחבילה. בהתחלה זה היה בלתי נסבל ומאוד מוזר, אבל אחרי חצי שעה של תסכול ועצבים הבנתי את הרעיון בטניס (וגם בבאולינג, בשאר אני עוד תקוע) ותאמת? זה ממש כיף! השליטה דומה מאוד לטניס אמיתי, כך גם בשאר המשחקים. עד כאן רשמים ראשונים. יש לי כמה בעיות- אני לא מצליח לסנכרן את הווי מוט שבא עם החבילה (ואת השלט הנוסף שקנינו דווקא הוא עובד כמו שצריך), הוא פשוט לא עובד. האינטרנט מחובר, אבל אז זה רוצה לעשות עידכון שכולל אזהרות מפחידות שאני מעדיף שלא לעשות, האם זה מגביל אותי במשהו? עוד כמה שאלות: 1) הקונסולה בחיבור של אינפרא אדום? 2) כמה שחקנים יכולים לשחק ביחד? (ראיתי בטניס שאפשר עד 4, האם יש משחקים שמאפשרים י…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. השאלה לא מתייחסת למחיר. לפי מה שהבנתי ההבדל המרכזי בין גרסת ה40 לגרסת ה80 (חוץ מהגודל של הHD כמובן) הוא עניין התמיכה לאחור במשחקי PS2 מקוריים. הבעיה היא שרוב משחקי הPS2 המקוריים בארץ בם PAL (בהנחה שאני אקנה משחקי PS2 מקוריים יד שניה). אז מה דעתכם? שאלה נוספת שקשורה לעניין - מה ההבדל בין הגרסה של ה80GB NTSC לגרסת ה80GB PAL לגרסת ה40GB PAL ? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by Godmoney,

אמורים לצאת עוד שעתיים (או יום ושעתיים?) ב PS3 Blog הרשמי! http://playstationlifestyle.net/2008/06/29/fw-240-video-walkthrough-due-out-tonight-midnight

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  6. אוקיי הזמנתי מאמזון את הגרסת שמונים ג'יגה שבאה אם המשחק ושלט רוטט. כמו כן הזמנתי עוד שלט רוטט ואת המשחק GTA כבל HD ועוד איזה סרט בלו ריי. את החבילה שלחה לי חברה טובה שגרה שם דרך דואר ארצות הברית (לקח לחבילה שבוע להגיע ולשלוח אותה 90 דולר) היום קבלתי מכתב מדואר ישראל, שהחבילה מעוכבת במחלקת הבטחון ושאני אתקשר (התקשרתי אמרתי שאני מחכה לחבילה וזהו) עכשיו נראה מה יקרה, אני אמשיך לעדכן אם זה מעניין. הכי מעצבן שהמכשיר פה בגרסת 40 ערום, עולה 2700 שקל. דרך אגב באמת אני צריך רק מתאם חשמל לשקע החשמלי ולא שום ממיר מתחים?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by huber,

http://playstationlifestyle.net/2008/06/28/ps3-and-your-power-bill-sony-cares/ בקצב הזה לא רחוק היום בו נראה גירסת SLIM של המכשיר כמו שקרה ב PS2.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by huber,

נראה מעניין - מישהו ניסה את זה? http://playstationlifestyle.net/2008/06/28/use-google-to-stream-media-to-your-ps3/

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  9. האם ישנו אתר שאומר לגבי כל גירסת משחק מהם השפות שהיא תומכת? וכמו כן קראתי שהמשחק drake fortune ניתן לבחור תרגומים רק מהאיזור קונסולה שיש לך זאת אומרת שמשתמשי ה PAL יכולים לבחור תרגום צרפתי ומשתמשי ה US לא. האם זה נכון גם לגבי הדיבוב שיותר חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 945 צפיות
  10. הי. אתמול קניתי PS3 וחיברתי אותה בכבל הכי זול (50 שקל במחסני חשמל) של HDMI. ואז -PS3 מצא לבד שהטלויזיה של תומכת בעד 1080I ועשיתי OK ... עכשיו גם במשחק GTA וגם ב-PRO EVOLTION יש מידי פעם תקיעות קטנות כאלה כיאלו המשחק עובד קצת לאט לאיזה 10 שניות... מישהו יודע מה אפשר לעשות? והבעיה שהכבל זול או שאולי הטלוויזיה שלי מתאמצת מידי על 1080I ... תודה רבה לעוזרים, מחכה לתשובות ....

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. http://hwzone.co.il/news/1214661331/87162/

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  12. Started by עדן.ט,

היי רציתי לקנות PS3 בעיקר בגלל הGTA החדש. יש לי מספר שאלות.. שמעתי שלא כל משחקי PS2 עובדים על PS3, או שרק על חלק מהגירסאות. איך זה הולך? הם כן קוראים? אפשר לחבר את המכשיר לכל טלויזיה? ובכלל, מה עוד צריך לדעת? אני לא רוצה לקנות אותה ואז שלא אוכל לחבר אותה ולשחק. תודה. אפשר להשיב למייל eden@faqil.com

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  13. ברור לכל שמשחק לקונסולה עולה יותר ממשחק למחשב אבל שימו לב לדבר הבא. בארץ ישראל שער הדולר: 3.36804 ש"ח. משחק חדש למחשב עולה כ 200 ש"ח (שהם 59.38$). משחק חדש ל"PLAY STATION 3" ול"XBOX 360" עולה 370 ש"ח (שהם 109.85$). בארצות הברית משחק חדש למחשב עולה 50$. משחק חדש לקונסולות עולה 60$. מסקנה: עלות משחק מחשב חדש בארץ יקרה בכ 10$ מבארה"ב. עלות משחק חדש לקונסולות בארץ יקרה בכ 50$ מבארה"ב. באירופה שער היורו: 5.22912 ש"ח = 1.55257$. משחק חדש למחשב עולה 50 יורו (שהם 77.63$). משחק חדש לקונסולות עולה 70 יורו (שהם 108.68$). מסקנה: עלות משחק מחשב חדש בארץ זול בכ 18$ מבאירופה ומשחק לקונסולות עולה בארץ כמו באירופה. בבריטניה שער הפאונד הבריטי: 6.62008 ש"ח = 1.96556$ (פעם זה …

• 42 תגובות
    • 4k צפיות
  14. Started by yonatanph,

למישהו יש נסיון עם הA330 של סמסונג ויכול לחוות דעה בקשר אליו? מישהו יכול להמליץ לי על טלוויזיה אחרת לPS2/3 בתקציב של כ3600 שח'?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by uzi_sch,

הינה סיקור הוידאו מאת GAME TRAILERS על המשחק METAL GEAR SOLID 4: http://www.gametrailers.com/player/35051.html המשחק הזה אדיר והסיקור ממש תענוג.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  16. טוב אני מוסיף הערות של עצמי בסקירה של פריק: (שלי בצבע אדום). קצת תמונות: אני אכתוב מחר את מה שאני חושב לגבי המשחק (שיחקתי בו כבר כמה וכמה שעות) ובינתיים נסגור את הפוסט בזה שלי אישית המשחק מרגיש די ארקיידי וזה חבל.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות xbox 360 Premium , הבנתי שאם קונים מחול צריך מתאם, כמה יעלה המתאם? ואם עדיף בארץ (אחריות...) איזה חנות מומלצת באזור חיפה\הקריות? הבנתי שיש עליו הגנה region, יש איזה אזור מסויים שעדיף על אחר? (גם משפיע על איפה לקנות) איך יהיה לשחק עליו במסך 20" Dell 2007FP (יש לו יציאת composite)? בקשרק לlive, אפשר לשחק אונליין (XBL Gold) בארץ ? או שזה רק לחול? תודה

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  18. תיראו קניתי לפני שבועיים PES2008 מ-PLAYASIA ל-PS3 . עכשיו באתר שם רשום No Region Protection וליד סמל של US. אז אני רוצה לבדוק איזה גירסא זו באמת, אז איפה זה אמור להיות רשום על הקופסא (בכלל אמור להיות רשום? חיפשתי ולא מצאתי...) ויש מצב שאם זה לא US אלא JAPPEN או משהו כזה, המשחק יתקע קצת , או לא יוריד לי עידכונים? כי יש לי בעיית FRAMELAG ושמעתי שהוציאו לזה פאצ, וכבר שבוע אני כל יום משחק בזה, והוא לא מודיע לי על עידכון, וכשהתקשרתי לישפאר הם שאלו מאיפה קניתי את המשחק, אז התחלתי לחושש שאולי בגלל שזה לא מהארץ זה נתקע\לא מוריד עידכונים... עריכה: ניזכרתי בעוד שאלה. נירשמתי ל-PSN ורשמתי במדינה ISRAEL ואחרי זה קראתי שאי אפשר להוריד דמואים, איך אפשר לשנות את זה למדינה אחרת, ו…

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  19. Started by amit1242,

שלום, אני לא כל כך מרוצה מהאיכות של הRCA אז רציתי לשאול לגבי כבל קומפוננט לPS2... 1. כמה אמור לעלות דבר כזה? 2. האם יהיה הבדל משמעותי מRCA [צהוב-אדום-לבן] ? 3. יש לי פלזמה,זה יהיה טוב? למה הRCA די חרא... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  20. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28965 בהתחלה זה כנראה ישמש ל"משחק מסיבה" סתמי אבל זה שאפשר להריץ את המנוע הפיזיקלי על הWII פותח הרבה אפשרויות אחרות

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. פשוט מצאתי ב 2400 שקל את הגירסה הלבנה של המכשיר (מה שאני רוצה) אבל זה Ntsc עוד שאלה בקשר לזה, האם אני אוכל לשחק את המשחקים בשפה אחרת ולא באנגלית למרות שיש לי NTSC (צרפתית לדוגאה)

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני שואל את השאלה בשביל לקוח אחד, שככל הנראה יגיע במוצאי שבת ויתחיל לחפור. מאחר ואין לי כוח להתמודד עם כאלה בעיות בשבת בערב החלטתי להגיע מוכן. הלקוח רכש היום PS3 40GB. הוא מעוניין לחבר את ה-PS3 למסך מחשב דרך כבל DVI-HDMI שרכש בנפרד. פה אין בעיה. הבעיה היא בחיבור הרמקולים. ה-PS3 מגיע עם כבל RCA-PS3 (החיבור הייחודי של PS). אני מאמין שניתן לחבר את הרמקולים דרך יציאה RCA-STEREO נקבה (יציאת אודיו של ה-PS לצד אחד, כניסת סטריאו של הרמקולים לצד השני). השאלה שלי אם ניתן לעשות זאת בזמן שכבל DVI-HDMI מחובר. כאילו שני הכבלים, הכבל של PS וכבל DVI-HDMI מחוברים בו זמנית. אני מקווה שהבנתם את כוונתי ולא סיבכתי אתכם.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yot,

קניתי הרגע Xbox ואני רוצה לדעת אם הוא מגירסת ה-65nm. איך אני בודק את זה? ד"א התאריך ייצור הוא מרץ 08 תודה

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  24. יש איזו חנות שאתם יכולים להמליץ עליה? כנראה שאני אזמין אותו בחודש הבא. חשבתי לקנות את הדברים הבאים: PSP SLIM - 1000NIS זכרון - באיזה זכרון אני צריך להשתמש בשביל ה- PSP ב- MEMORY DUO PRO? או שאני יכול להשתמש בממורי סטיק פשוט? האם אני יכול להשתמש במכשיר בזכרון של SANDISK? באיזה זכרון מומלץ להשתמש? אני רוצה לקנות 8GB על איזה דברים חשוב לשים דגש? ה- PSP ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים בין היתר למוזיקה גם. תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  25. Started by --Adidas,

אני צריך לקנות משהו נייד שיעביר לי 16 ימים בחול (הולך להיות משעמם) חשבתי לקנות psp ויש לי כמה שאלות עליו . מה המחיר המומלץ עם כרטיס זיכרון גדול ? האם יש פריצה למכשיר ? אם כן, האם זה בעיה להעביר מהמחשב ל מכשיר משחקים ,סרטים ,מוזיקה? האם אפשר להתחבר לאינטרנט ? אם כן מה דרוש לכך ? ובכללי מה הכי מומלץ בתקציב של 1500 שקל ? אני חייב את עזרתכם כי אני לא מבין כלום בזה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים