קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20933 זה לא רק נגד פירטיות היו חנויות שמכרו הלו 3 לפני ההשקה הרישמית ואנשים שקנו תמשחק לפני יכולים לקבל באן ממש שרות לקוחות נהדר יש למיקרוסופט :lol:
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
http://socialclub.rockstargames.com/patches/ נראה שזה בעיקר תיקונים למשחק רשת.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום, יש לי NDSL, והמסך העליון עושה ריצודים כאשר הצדפה פתוחה עד הסוף(או כמעט עד הסוף לפני ה"טיק"), כשהיא פתוחה רק חצי אין בעיה, זאת נראה כמו בעיה של חיבור רופף. (של הFLAT CABLE) יש כאן מישהו שיכול לפתוח את הDS ולבדוק מה הבעיה, אם באמת מדובר בחיבור רופף, אז לחזק, אם המסך דפוק אני אקנה מסך חדש ומי שיצור איתי קשר ירכיב אותו. אני מוכן לשלם על התיקון בשני המקרים, גם אם מדובר בהרכבה וגם אם זה חיזוק הכבל. (כבר ניסיתי ללכת לחנויות פרטיות והן לא רוצות לפתוח את הDS, אנג'ויסטיק, מוני ליין, אפטר גיימס) תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 947 צפיות
-
-
לטובת הפעלת מתחם קונסולות משחק בתערוכה גדולה, דרושים עובדים וראשי צוות. העבודה בנמל ת"א, החל מחודש יולי ולמשך כחודשיים. דרושים בנים/ בנות אחרי גיל צבא, גיימרים בנפשם, המסוגלים לעבוד עם קהל. למעונינים נא לשלוח מייל עם הכותרת : "עובדים למתחם קונסולות" ולציין שם מלא, גיל וטלפון ניד. כמו כן, האם אתם מעונינים להיות איש צוות או ראש צוות. info@glgteam.com בברכה, GLGteam
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
-
אח שלי שיחק ופתאום נכבתה הטלווזיה , הוא הדליק מחדש והXBOX הציג תמונה בשחור לבן? תודה רבה רז
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
מעניין אותי למה אין דיון כזה בפורום, יש איזה סיבה מיוחדת? כי אני מעוניין להחליף או למכור את הבאים... Marvel Ultimate Alliance - 50 ש"ח. PES08- 25 ש"ח למי שקונה בחבילה. DMC4- 75 ש"ח. Ghost Recon: AW2 100 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 947 צפיות
-
-
האם יש משחקי CO-OP בסגנון Gear על ה PS3?
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היום התפרסם נתוני מכירות הקונסולות בארצות הברית +משחקים - http://www.gamespot.com/news/6187799.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 ורציתי לדעת מה אתם חושבים על זה ? אני יתחיל במחשבות שלי קודם כל הWII - נינטנדו לדעתי הצליחה ליצור בידול גדול מהמתחרות ולערכתי זה רק יגדל והיא תקבל את הכי הרבה בלעדיים והכי פחות מולטיפלטפורם בעתיד וזה פשוט כי שיגמר למפתחות צד שלישי הפורטים לעשות ממשחקי דור ה128 ביט הם ירצו לעשות המשכים וסדרות חדשות לWII מפתחות ביפן בכלל בגלל שהWII שולט שם לגמרי בקונסולות הנייחות אבל הWII לא מתחרה ראש בראש ב360\PC\PS3 מה שאומר שכל המריבות שיש כרגע בפלטפורמות האחרות כנראה לא ישפיעו על הWII בקרוב והקונסולה לערכתי תשלוט במ…
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
לאחרונה קנו לי במתנה XBOX 360 מוסבת (לא חוקי, אני יודע, תקראו עד הסוף). מכיוון שאני מעוניין לשחק גם במולטיפלייר, בכוונתי לקנות משחקים מקוריים. השאלה שלי היא כזאת - האם יש סכנה לבאן מהלייב אפילו כשמדובר במשחק מקורי רק בגלל שהקונסולה מוסבת?
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מידע חדש מתחיל לדלוף ברשת לגבי העידכון הבא ל PS3, הנה מה שידוע עד עכשיו: Friends List: * Voice Messaging is now available as an alternative to text after selecting a user on the friends list. Voice message recordings are capped at 30 seconds. * Home Integration: Saved Playstation Home avatar photos can be selected as photo ID for Gamer Card/Friends List. * Trophy number and Gamer Level are listed under Friend names for quick reference. Gamer Card & Trophies: * Gamer Card layout has been changed to more closely resemble the Playstation Store aesthetic. * Past Trophy information can be viewed in detail by selecting Recent Trophy History option. * Newly aqu…
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27704 מאוד אהבתי את הראשון למרות שלא יצא לי לסיים אותו ואני מאוד מקווה שהשני יצא טוב
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
יש לחבר שלי PS3 (גירסת ה40 ג'יגה) ואף משחק של סוני 2 לא עובד אצלו (מקוריים), קראתי את הנעוץ של"כל סוגי ה PS3 בטבלה נוחה וברורה" אבל לא ממש הבנתי אותה לעומק. רציתי לדעת אם אפשר לגרום לאיזה תוכנה (אימולטור) לגרום להם לעבוד עליו. יש גם שאלה נוספת באותו הקשר: אם ברצוני לקנות בקרוב סוני 3 שיתמוך במשחקים של סוני 2 (אם יש חיה כזאת בכלל) ככל האפשרי, איזו גירסא אני צריך? יש לי פשוט הרבה מאוד מקוריים (בערך 17) (גירסאת 20 ג'יגה לא באה בחשבון כי אין לה אינטרנט אלחוטי, ובקשר למעבדים... טוב זה כבר נתונים שוליים לדעתי(כמה זה כבר יכול להוות הבדל??)).
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
החנות המקוונת של נינטנדו הייתה מבחינתי לפחות אחת מאפשרויות הכי החזקות של DSi. המחשבה על מאות משחקים מקוריים ומשובחים שזמינים להורדה מיידית למכשיר במחיר שווה לכל נפש גרמה לי לרכוש את היחידה הראשונה של DSi שנכנסה אלינו לסניף לפני שנה. בהתחלה מאד התאכזבתי מהשירות. המבחר היה מצומצמם והמשחקים היו עלובים. זה מה שאתם מציעים? איך אתם לא מתביישים? זמן רב חלף מאז. לפני כחודש החלטתי להיכנס פעם נוספת לחנות לראות מה השתנה. המגון עדיין נשאר מצומצם, רוב המשחקים לא שווים כלום, אבל פה ושם הופיעו כמה מציאות. רכשתי נקודות DSi (תהליך מאד פשוט המתבצע דרך המכשיר באמצעות כרטיס אשראי. אין צורך ברכישת כרטיס נקודות) והתחלתי לעשות שופינג. המשחק הראשון - Mario VS Donkey Kong Minis March Again - משח…
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות XBOX360 ואני רוצה שיהיה בו את כל דברים הנחוצים כמו שלטים, ציפ' אחריות וכו... מאיפה אפשר להשיג בהכי זול ובמקום אמין?
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
למישהו יש מושג מי היצרן ואם אפשר להשיג מאוורר כזה בנפרד? זרימת האוויר שלו מ-מ-ש אדירה, וזה מאוורר ה 40 מ"מ הכי שקט ששמעתי בחיים שלי. אני רוצה אחד כזה לשים על הקירור של הצ'יפסט בלוח שאני עומד לקנות, זה אמור לעשות פלאים מבחינת הקירור...... תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אם כן כיצד עושים זאת??
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
בלינק הזה יש הסבר ותמונה- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23736 למי שלא מבין הלוח אם החדש לוקח פחות חשמל ועושה פחות רעש ובנוסף יש סיכוי פחות גדול לבעיה חומרתית
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אוקי אז מסתמנת קניה של קונסולה חדשה. מהררי השוואות שקראתי הגראפיקה עדיפה ב360, בעיקר מבחינת איזון צבע ו'קריעות מסך' בPS3. אבל כמובן שכל זה לא משתווה למשחקים טובים, ופה אתם נכנסים =) אני יודע שזו עלולה להיות חפירה, אבל אשמח לרשימת משחקים שיצאו אקסקלוסיבית לPS3 ול360 מכל הזמנים ולא רק מ2008. צ'ירס, אביתר.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב של מועדון הסאדו-מאזו, אחרי הסרטון שמראה את החשפנית עוזבת את הבמה ויוצאת דרך הדלת שמופעלת ע"י הדבר הזה על הרצפה, הבנתי שאני צריך לרצוח מישהו ולשים את הגופה שלו על הדבר כדי שהדלת תשאר פתוחה, אבל איך הורגים אותם? ניסיתי כבר איזה 10 פעמים, רק פעם אחת הצלחתי להרוג אחד מהם אבל האחרים ישר תפסו אותי .... מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24807 שימו לב זה רק ביפן ככה שהנתונים רק מיפן וזה השג מאוד טוב הסדרה הזאת מוכרת טוב גם במערב ככה שמאוד יכול להיות שזה יהיה המשחק הנמכר ביותר לWII בהיסטוריה שלו הסדרה הזאת בעבר מכרה טוב גם הרבה אחרי ההשקה ככה שכרגע זה חצי מיליון ביום אחד אבל המשחק בטח הימכר איזה 3-4 שנים
-
- 3 תגובות
- 942 צפיות
-
-
חשבתי לקנות XBOX360 או PS3 ויש לי כמה שאלות... אין לי טלויזית LCD וחשבתי לחבר את הקונסולה למסך המחשב (דרך כבל HDMI-DVI) אבל הרזולוציה של המסך היא 1050X1680, האם זה ישפיע איכשהו על חוויית המשחק? הכל יעבוד כרגיל? השאלה השניה היא החיבור לאינטרנט (אחת הסיבות שאני מעדיף PS3, כי לא צריך לשלם כסף על החשבון), אני חייב להתחבר בעזרת חיבור אלחוטי? אין אפשרות לחבר כבל רשת? תודה
-
- 8 תגובות
- 941 צפיות
-
-
*כותרת* בנוסף,יש לי יציאת S-video בכרטיס מסך שלי : 8800GTS (החדש) האם זה אפשרי לקנות לו מתאם של S-video ל RCA (צהוב) ופשוט לחבר את היציאת וידאו של הPS אליו? אם כן איך מגדירים זאת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 33 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע לוני נפקד (סחבק עובר דירה!), אבל יוגב וינאי על המשמר, ואפילו הביאו שחקן חיזוק! עופר שוורץ מבלוג המשחקים המצויין גיימפאד והפודקאסט “גיימפוד”, שלא נזכיר בשום פנים ואופן, מצטרף לחגיגה. ואיזו חגיגה זו… ינאי ויוגב מספרים בשחור-לבן על-L.A. Noire ועופר מספר לנו חוויות מהחופשה שלו באי התענוגות היוקרתי Dead Island, אנחנו עוברים על החדשות השבועיות (Max Payne 3, Game of Thrones, תוסף חדש ל-3DS, בלו-ריי לאקסבוקס?), וידאו השבוע קר כקרח וכמובן, הכי חשוב – שאלות המאזינים. התחרות נושאת הפרסים שלנו נמשכת ויש לנו גם מכירה …
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היי הבעייה שלי לפני שאני קונה היא הטלוויזיה.יש לי טלוויזית CRT די מסריחה למען האמת,אבל מצד שני יש לי LCD במחשב של 19 אינץ. עדיף לחבר אותו לLCD במחשב נכון?ואם אני אחבר לLCD במחשב הגראפיקה תיהיה טובה?אני אקבל את הגראפיקה המקסימאלית שאני יכול לקבל?הכוונה אני אקבל תמיכה ב720P?יש לו תמיכה גם בFULL HD שזה 1080P או שהמקסימום זה 720P? תודה
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-