עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by wrecker,

ניתקלתי בסרטון הזה : http://www.metacafe.com/watch/2908976/project_natal/ זה דגם חדש או משהו? זה נראה פשוט מדהים!

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by -Tal-,

שלום לכולם האם אני יכול לקנות גיים פאד כזה לדוגמא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5426&perur=2&t=23&c=378 ולשחק במשחקי מחשב שבמחשב? לדוגמא לשחק Battlefield Bad Company 2 במחשב , בעזרת הגיים פאד . האם זה אפשרי? תודה

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  3. טוב נתחיל בהקדמה- הדמות מאריו הומצאה בידי ירושו יממוטו במשחק דונקי קונג שבו מאריו היה צריך להציל נסיכה מידיו של קוף ענק המשחק היה הצלחה גדולה בארקיד (מכונות משחק גדולות) אבל בהמשך הדמויות יתפצלו מאריו והנסיכה קיבלו סידרה משלהם וכך גם דונקי קונג שאפך לדמות טובה מאריו ניקרא על שם מחסנאי של נינטנדו או בכלל בעל הבינין שהם שכרו פעם(דעות חלוקות) הדמות היא כמובן איטלקי ושרברב במיקצוע (בגלל זה הצינורות במשחקים) הדמות הרע במשחקים שלו זה קופה\בוסר (אותו אויב שמות אחרים לפי האזורים) והוא אמור להציל תנסיכה פיץ\טודסטון (כמו קופה -טלוי באזור) לפחות משחק אחד בסידה יצא לכל קונסולה של נינטנדו ויצאו גם סדרות ספין אוף כמו המשחקי מאריו ספורט מאריו RPG\נייר ועוד ב…

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  4. אז ככה יש לי בנתיים את סוניק 2 סטרייט פייטר 2 מורטל קומבט 3 קפטן אמריקה סימסון TAZ MANIA טסט דרייב 2 XMEN 2

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  5. היי, לפני איזה חודש, שדרגתי ל 2.60 אחרי יומיים (באופן מפתיע - הסוני עבד חודשים רבים) תוך כדי משחק ב PES המכשיר נתקע ואחרי ריסט הראה איזה ERROR שקרי... 80010514 עכשיו בכלל אני לא רואה את המשחקים ב PS כשאני מכניס אותם, כלומר אי אפשר אפילו לנסות להפעיל אותם ב MEDIAGAME אמרו לי שאין להם עיניות, אבל בפורומים בחו"ל כתבו הרבה אנשים שגירסא 2.60 היא זאת שדפקה את העינית, ולכן כנראה שגרסא 2.61 תתקן אותה השאלה האמיתית היא, מה אפשר לעשות, וכמה זה יעלה... תודה נ.ב. הPS3 נקנה בארה"ב, גרסת 40 ג'יגה

• 8 תגובות
    • 902 צפיות
  6. Started by DS,

כתבתי את ההודעה בקשר ל GOW השני בגלל שאני רוצה לדעת איך הוא. עכשיו אחרי חודש שלא שיחקתי בו, אני תקוע עוד פעם והפעם זה אחרי קרב הבוס של השור. לאן אני אמור ללכת? זה מחזיר אותי ל The Rings of Pandora והאם נשאר לי עוד הרבה לסיים?

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  7. מה שנכון נכון (עבדכם הנאמן) PS3 owners are console hogs, PC's played more than consoles A new study by research firm the NPD group has revealed that PS3 owners are more likely to own multiple gaming platforms. In addition to this a mjor finding was that PCs are played more than gaming consoles. http://www.shacknews.com/onearticle.x/54128

8. לטובת הפעלת מתחם קונסולות משחק בתערוכה גדולה, דרושים עובדים וראשי צוות. העבודה בנמל ת"א, החל מחודש יולי ולמשך כחודשיים. דרושים בנים/ בנות אחרי גיל צבא, גיימרים בנפשם, המסוגלים לעבוד עם קהל. למעונינים נא לשלוח מייל עם הכותרת : "עובדים למתחם קונסולות" ולציין שם מלא, גיל וטלפון ניד. כמו כן, האם אתם מעונינים להיות איש צוות או ראש צוות. info@glgteam.com בברכה, GLGteam

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  9. Started by J0n1,

אני רוצה לקנות אביזרים לPS2 והחנות נראית לי אחלה, מישהו שמע אליה? איך היא מבחינת שירות ואחריות? האם יש חנויות טובות יותר? http://www.gamestation.co.il/category.asp?catcode=1&AdCat=1&parentid=0 תודה

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by Eden 6600,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד hp mini 311 עם כרטיס מסך ION ורציתי לדעת אם אני אוכל להתקין עליו PCSX2 ולהינות מגרפיקה מירבית? ובכלל האמוטלטר היום הגיע למצב שהוא מריץ משחקים במקסימום FPS ואפקטים?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by SmurFin,

זה נכון שההבדל בין NTSC ל PAL זה רק הצפיית סרטים ? כי אני חושב שאם זה ככה, כבר כמה יהיה ההבדל מהצפייה דרך מחשב

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  12. Started by DMaster,

80GB מארה"ב. בינתיים יש לי את אנצ'רטד והבנלי סורד. באנצ'רטד עשיתי 50%. משחק מדהים.. LBP וברנאוט צריכים להגיע בשבוע הקרוב. הנה כמה תמונות: ממשחקים: http://img399.imageshack.us/img399/8030/img3790nx3.jpg http://img123.imageshack.us/img123/4812/img3791ln6.jpg http://img155.imageshack.us/my.php?image=img3780ng1.jpg http://img399.imageshack.us/img399/1536/img3784do3.jpg http://img98.imageshack.us/img98/6046/img3789lh4.jpg הPSN שלי הוא SharonDM. תוסיפו אותי או תביאו את שלכם..

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  13. Started by Eden 6600,

אני יודע שאפשר לשחק במחשב דרך הבקר של ה-360 ואני מאוד אוהב את הרעיון הזה כי הסגנון שאני הכי אוהב הוא H&S, וכיף יותר לשחק אותו עם בקר קונסולה מאשר מקלדת. אז כל בקר של ה-360 עובד עם מחשב? במידה ולא קיימת גרסה ייעודית למחשב, איך אני מחבר בקר אלחוטי למחשב (אם זה בכלל אפשרי)? עם דונגל BT שאני אקנה בנוסף? מה סוג החיבור של הבקר החוטי? (USB או חיבור מיוחד של ה-360)

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  14. שלום אני חדש באתר ולא מיתמצא פההההה אבל יש לי בעיהההההה ב פרו 2013 ואני חייב ממש עזרההה בבקשה אז ככה המאמן תמיד ניכנס לי למישחק באמצע ומשנה לי טקטיקה ושאני רוצה ליבעוט חזק אז כאילו הוא מרים כזה ולא זה לא ששינתי תמקשים זה על מצב בעיטה והוא כאילו מרים משהו מוזר כזה כאילו המאמן לא רוצה שאני ישחק ככה והוא משחק בימקומי שינתי טקטיקות שינתי הכל כלום לא עוזר אני מדבר על המאמן הקטן שמופיע בצד אז זה משנה לי כל הזמן טקטיקה ואי אפשר לשחק ככה תודה רבה מי שיכול לעזור

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  15. Started by הכי טוב,

ראיתי פרסומת בעיתון שמוכרים xbox 360 elite כונן 120 גיגה קורא צרובים. חיבור hdmi במחיר 1749 . השאלה שלי האם זה מחיר טוב? אני לא מבין בזה כלום. רציתי לדעת מה צריך לבדוק לפני שקונים? כי הבנתי שיש כמה וכמה סוגים של xbox 360 . תודה רבה לכולם מראש מוסב זה קורא צרובים?

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  16. Started by dor444,

שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  17. Started by אבי11,

האם אפשר לחבר PSP לאינטרנט בנתב חוטי ואם כן אפשר בבקשה מדריך

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by BravaSX,

אהלן, בתקופה אחרונה התחלתי לים לב שישנם המון ניתוקים מצד הקונסולה שלי, מדובר בPS3 השמן. לעיתים כאשר אני מנסה לחשק ברשת בGT5, רוב הפעמים המשחק מתנתק לי באמצע, תוך אולי 5-10 דקות, ניסיתי להחליף ראוטר, אותו סיפור. פעם המכשיר היה אצל משתמש אחר בבית, המכשיר היה מחובר עם כבל רשת, בנוסף לכל זה, כל שאר הדברים אשר מתחברים בETHERNET היו גם כן מחוברים כמו מחשב. יום אחד היה קצר במודם, נשרף המודם ובאותו זמן גם הPS3 וגם המחשב היו מחוברים יחד לאותו מודם, לאחר המקרה הנ"ל, כרטיס רשת במחשב הפסיק לעבוד וככל הניראה גם המודם של הPS3. הדבר המוזר הוא שבWIFI הPS3 כן מתפקד, לא הייתי מגדיר להיט אבל מתפקד. כאשר אני בא לחבר כבל רשת הישר מהראוטר שלי לקונסולה ונכנס להגדרות בכדי להגדיר את הקונסולה כחיב…

19. Started by עידןאופיר,

יש לי 2 משתמשי סטים עם אותו אימייל אני רוצה לשנות במשתמש אחד אימייל הבעיה ששתי המשתמשים מאומתים ואני לא מצליח להחליף אימייל מה אני צריך לעשות?תודה

20. Started by hackermeir,

מתארגנת קבוצה לרכישת XBOX במטרה להוריד את המחיר . כל מי שרוצה לדעת עוד פרטים שיכנס לקישור הבא: (אני לא זה שמארגן את הקבוצה) http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1016632&Highlight=&page=0 מצטער אם הדבר פוגע בחוקי הפורום .

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  21. Resident Evil The Darkside Chronicles הוא משחק יריות מסילה לWII בסביבת RE למעשה הוא מספר את העלילה שהיתה בRE2 ובRE קוד וורוניקה ועוד עלילה חדשה שהמציאו במיוחד למשחק המשחק הוא במובן מסוים המשך למשחק RE-UC שכל אחד מהם מכיל עלילות שונות מסדרת RE בכל מקרה במהלך המשחק יש מצלמה שכל הזמן זזה ופשוט צריכים לירות בזומבים ומוטציות אחרות בחלק מהשלבים יש בוסים בסוף אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נישמע קודם כל יש 3 רמות קושי שאפשר לבחור מהם בהתחלה -שנית אפשר לבחור לשחק בשחקן יחיד או 2 שחקנים בכל השלבים במשחק מה שמשנה מאוד את רמת הקושי (הרבה יותר קל ב2 שחקנים ) חוץ מזה אפשר לשדרג נשקים בכסף שמוצאים בשלבים למעשה גם הניקוד עצמו שווה כסף ויש כל מיני פרמטרים לניקוד כמו הזמן שלקח…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by bennyma,

כשמכניסים דיסקים לכונן ה-BR משחקים או סרטים שום דבר לא קורה. בדרך כלל הכל היה מתחיל לעבוד אוטומטית. בדקתי ובהגדרות מוגדר הפעלה אוטומטית. הנורה הכחולה נדלקת כרגיל כשמכניסים דיבק אבל כלום לא קורה. הצילו! יכול להיות שהכונן נדפק? למה אין שום הודעת שגיאה? איפה מתקנים (מכישר מחו"ל ללא אחריות)

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by tal249,

היי, מחיפוש וקריאה בפורום יצאתי קצת מבולבל, קראתי שמשחקים אמריקאים ל PS3 שבאים בפורמט NTSC (כאלה שאני מוצא ב EBAY) מתאימים לקונסולה העברית שלי (PAL) , אך סרטי BLUE RAY לא יתאימו. מה שאומר שאין בעיה לקנות משחק מכל חנות ב-EBAY. לעומת זאת ממקורות אחרים אני מבין שישנה בעיה וגם במשחקים מסויימים רשום בכותרת REGION FREE כלומר עובד גם ב-PAL וגם NTSC. אז מה בעצם נכון? אשמח גם לקבל קישורים לחנויות זולות שנרכשו מהן משחקים שעובדים בארץ מאנשים שיש להם נסיון בהזמנה מחו"ל. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by nirgrauer,

היי . יש לי אקסבוקס 360 הגרסא הישנה לא הסלים אז אם אני עושה עידכון לאקס בוקס וקונה GOLD אז זה יעבוד כמו בסלים ? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  25. יצא לא מזמן פרימיום חדש שהמעבד שלו הוא ב- 65 ננומטר ויש לו יציאת HDMI. האם הבעיות שהיו ב- XBOX 360 נפתרו בגרסא הנ"ל- הכוונה היא להתחממות , רעש, וכמובן לבעיה עם המנורות שדולקות שאומרות שהקונסולה הלכה.

• 7 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.