עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. הידעתם שה PS3 יודע להוריד את הרזולוציה של המשחק פר פריים על מנת להימנה מגימגומים במשחק? נראה שכרגע רק מפתחי המשחק WipEout HD's 1080p Sleight of Hand השכילו להשתמש באופציה החכמה הזו - מה שמראה שאם יודעים איך לנצל את היכולות של ה PS3 ניתן להגיע למשחקים הרבה יותר מרשימים. חבל שהרבה יותר מפתחים לא מנצלים את האופציה המובנית הזו של ה PS3 על מנת למנוע איבוד פריימים (ע"ע GTA4 שלעיתים רחוקות מציג נפילת פריימים). כנראה שהמלחמת קונסולות כן פוגעות בנו כצרכנים ושהחוסר יכולת של מפתחים הבונים משחק למספר פלטפורמות להתאים נכון את המשחק לקונסולה הזו כן מוריד מהרמה של המשחקים שיוצאים. http://insidethedigitalfoundry.blogspot.com/2008/09/wipeout-hds-1080p-sleight-of-hand.html

• 54 תגובות
    • 5.6k צפיות
  2. Started by alonezer,

אני כנראה מקבל אקסבוקס עם לייב ורציתי לדעת אם בבזק בינלאומי הוא עובד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם. אני מחפש טלוויזיה בגודל של 32"-39". אני צריך שהיו בה 2 יציאות HDMI. 1080P חובה, ואפשרות תליה. אני אחבר אליה ממיר HD וPS4.. אני ממש לא צריך SMART TV וכל מני דברים כאלה.. מחיר : 2000-3400 שח ככה... תודה אשמח להצעות.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by RAM_GEVA,

שלום לכולם קיבלת ערכת Crazy Band של חברת Pega. התופים מגיעים ללא מצילות. רציתי לדעת איזה קיט מצילות יכול לעבוד עם התופים האלו? האם רק של חברת Pega או גם קיטים אחרים ואם בכלל כי ראיתי שאין חיבורים מאחורה לעוד משהו. אשמח עם תענו לי וגם תפנו אותי היכן אני יכול לקנות. תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  5. Started by badtoyboy,

יש למישהו מושג על איזה אתר אירופאי (לא אנגלי, באנגליה ה PS3 יקר יותר ) שמוכר PS3 ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=14800 לפני שתגיבו תיכנסו ללינק ודרך אגב כל הכבוד על הפורום החדש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. http://www.maxconsole.net/content.php?39127-Israeli-retailer-unwittingly-sold-hacked-Wii-s הידעה המקורית פה - http://www.hometheater.co.il/vt106044.%D7%9B%D7%95%D7%AA%D7%A8%D7%AA-%D7%97-%D7%99-%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A2%D7%93%D7%9B%D7%95%D7%9F-WII זה התחיל באתר ישראלי אבל הפרסום בmaxconsole שהוא אתר שגולשים אליו מכל העולם ושיש לו הרבה מאוד כניסות אופך את הידעה הלא משמעותית הזאת לדי גדולה

8. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,כפי שכולנו שמענו שתי תוכנות חדשות אשר אמורות לצאת ל-PSP הן ה-Skype וה-Go!Messenger. ובכן הנה עדכון קטן + תמונות של ה-Go!Messenger בפעולה על גבי ה-PSP: כך נראה הפתיח של התוכנה, ובשבילה צריך מיקרופוןןן/מצלמה שכוללת מקרופון. התוכנה עצמה: בתוכנה יהיה ניתן לעשות שיחות קוליות , התכתבות בצ'אט,וככל הנראה גם שיחות עם משתמשי Yahoo Messenger. למעלה יש את לשוניות אנשי הקשר, ובצד את התפריט. ולסקר קטן: האם אתם חושבים שה-Go!Messenger יצליח ? האם תורידו אותו ל-PSP ?

9. סרטון משחקיות שצילמתי (ביד אחת ואם סלולר ) ראד סטיל 1 היה משחק השקה לWII -הוא לא היה משחק טוב במיוחד אבל היה אחד מהראשונים להשתמש בשליטה של הWII והצליח למכור מעל מיליון עותקים אז הוביסופט החליטו לפתח המשך בשם כמובן ראד סטיל 2 רק שהפעם החליטו לשנות את המיקום והגרפיקה וגם לחיב שימוש בתוסף של הWII הM+ ואני חיב להגיד שהוביסופט הראו את המשחק בפעם הראשונה התלהבתי -למעשה עד שלא קראתי תגובות גולשים למשחק ציפיתי לו מאוד ולצערי חלק מהגולשים צודקים לפחות לפי התחלת המשחק שכוללת חיסול של הבוס הראשון קודם כל כמו שהובטח הגרפיקה מאוד טובה ובאמת ניראת ככה - וזה גם רץ חלק אבל כל יתר הדברים שניתקלתי בהם בהתחלת המשחק בינונים או גרועים התחלת העלילה זה של מערבון סוג ז …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by taamir,

שלום, דודה שלי רוצה לשלוח לי PlayStation3 מאמריקה, מישהו יבא בזמן האחרון ויכול להגיד מה מצב המכס והמיסים? הבנתי שלמרות ההכרזות עדיין יש מכס על מוצרים מתחת ל-1200 שקל. ואני גם קצת מודאג מהערכת המחיר של הפקידים תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/02/18/ms-the-worst-xbox-360-failures-are-behind-u/1 מיקרוסופט טוענים כי הבעיות המרכזיות הקשות שהיו פרי נחלתם של רוכשי ה XBOX כבר מאחוריהם. בשלוש שנים מאז השקתה של הקונסולה חוו בעליהם של ה XBOX מגוון תקלות כגון טבעת המוות, כוננים אופטיים שהורסים דיסקים, דיסק קשיחים שאיבדו מידע, גניבת חשבונות ועוד. במיקרוסופט טוענים שכיום הבעיות המרכזיות נפתרו וכי לקוחות כיום לא צריכים לחשוש מהם. רק חבל שזה לקח להם 3 שנים, הרבה לקוחות פגועים ולא מעט תביעות משפטיות: http://www.bit-tech.net/news/gaming/2007/07/10/class_action_lawsuit_filed_against_xbox_/1 הסיבה שאני מפרסם את הת'רד הזה היא מכיוון שעד היום אף אחד במיקרוסופט לא הודה בפה מלא על קיומם של מג…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26548

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by lowlow1001,

1. SIMCITY DS - משהו כמו SIMCITY 2000 אבל צבעוני יותר ושליטה וממשק נוחים יותר לא פחות חשוב הומוריסטי מה שהופך אותו לקליל יותר לקונסולה ניידת 2. TRANSFORMERS- גרפיקה PS1 אבל זה ממש לא חשוב המשחק נהדר הרעיון של להפוך למכונית\מטוס פשוט מדליק בוא נאמר יותר כיף מלירות קורי עכביש (סתם כי ספיידרמן איכזב אותי) המשחק לינארי אבל שליטה מעולה ומשחק מהיר מפצים על כך. לאחר משחק בשני הגרסאות אני בוחר בשקרניקים אפל יותר אך עם זאת מטוס יותר טוב ממכונית 3. גולת הכותרת אבל אליה וקוץ בה הוא המשחק הנכסף" Z E L D A" - צבעוני ויפה כמעט כמו בגיימקיוב השליטה עם העט אינטואיטיבית כלכך שלפעמים אני שוכח שיש גם שליטה רגילה בDS בקיצור זלדה כמו שזלדה צר…

• 0 תגובות
    • 880 צפיות
  14. בחנות שהזמנתי דרכה את ה-PS3 המוכר אמר לי שהפסיקו לייצר את COD:WAW ובמקרה היה להם עותק משומש. האם עדין אפשרי למצוא עותק חדש? לא תיהיה שום בעיה ברשת בשימוש בסיריאל שכזה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by liviur,

הראשונה - יכול ליהיות שימכרו משחקי PS2 שלמים ONLINE: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29053 (לא להתרגש רק שמועה) השניה, IGN בדקו את מערכת הTROPHIES החדשה בFIRMWARE 2.4 ואמרו שהיא משמעותית טובה מהמקבילה של הXBOX: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29057 כמה שאני מחכה ל2.4 מתחיל ליהיות חם. ליביו

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. יש לי מסך lcd שהרמקולים שלו לא פועלים ואני רוצה לקנות ps3 אבל אני לא העשה זאת אם אני אדע שאני לא יוכל לשמוע. האם אני יכול לחבר לקונסולה רמקולים חיצוניים ובכך לפתור את הבעיה אני אשמח לתשובה מהירה תודה ונגיד ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה רגילה בנתיים עד שהטלויזיה החדשה שלי תגיע (שלושה שבועות)באיזה כבל להשתמש

• 35 תגובות
    • 9.7k צפיות
  17. Started by tiptipon,

עכשיו יצא עידכון 2.42 ל PS3

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by stone cold,

טוב אז ככה אין איזה שמועה חדשה אבל הרבה זמן יש דיבורים על ה"WII HD " והגיע הזמן שנדבר על זה המושג ברשת על הWII HD די מבלבל כי הוא מחולק בעצם ל3 דברים שונים ואני קודם כל ידבר קצת על ה2 הראשונים ולמה השני לא סביר 1-WII HD כיורשת של הWII אני אישית מעדיף לקרוא לקונסולה עתידית שכזאת סופר WII וזה די בטוח שיגיע עוד שנתיים או יותר ועל זה אין וויכוח 2-WII HD במובן של WII אם ארד דיסק פנימי פה אני רוצה לציין שכבר קים דבר כזה באופן רישמי (וגם לא רישמי אבל זה דיון על דברים רישמים מנינטנדו) העניין שזה לא קים לאנשיפ פרטים אלה נינטנדו מוכרת מוצר כזה למלונות ומקומות דומים אם משחקים מותקנים מראש על ארד דיסק פנימי מוצר כזה ספק אם יגיע לשוק הפרטי וזה מסיבה פשוטה נינטנדו איפשרה שימ…

19. כיצד להעביר משחק מדיסק להארד דיסק XBOX 360

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by talisman,

אז יש לי PS3 חדש דנדש. מהם משחקי החובה (חדשים יחסית כמובן) ל PS3? אשמח נורא להמלצות. אני גם מאוד אשמח להמלצות למשחקים טובים לשני אנשים (לא ספורט).

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. חברה מי שיודע ויכול לעזור, בואו נרכז כאן את המידע שבעזרתו ניתן לחבר את השלטים של כל הקונסולות הקיימות לPC. {{במיוחד של הPS3 }} תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by yochai123,

אהלן חבר'ה! יש לי שאלה יחסית פשוטה אבל ממש הסתבכתי איתה בזמן האחרון. אני רוצה לקנות עמדת גיימינג מאפס והבנתי שהכי זול יהיה קונסולה וטלוויזיה. התקציב שלי הוא באיזור ה3000 ומאוד כדאי פחות. שמעתי שהאקס בוקס וואן איקס מטורף בהשוואה למחיר שלו(1500 כיום) ונותן לפי הבנתי תמיכה לחלק מהמשחקים היום ב4k ובאלה שלא אפשר לשחק על Hz גבוה כמו 100 ו120. איזה טלוויזיה תיתן לי תמיכה בדברים האלה(120 פריימים, איכות 4k וHDR( במחיר נורמלי של עד 1500 שקל? הרבה אנשים כתבו שהקונסולה לא תומכת באמת בפור קיי (אז מייקרוסופט משקרים?) ויש כאלה שאמרו שכן. ובקשר לפריימים לשנייה, חלק אמרו שיש תמיכה ב120 הרץ וחלק אמרו מקסימום 60. אפשר בבקשה שמישהו יעשה לי סדר בראש? ראיתי כמה סרטונים…

23. Started by alonezer,

אם אני שם סרט על דיסקאון קי הוא יכול לקרוא את זה?

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  24. אליפות ישראל ב FIFA 14 - יוצאת לדרך ! www.turnir.co.il חושבים שאתם אלופים ב FIFA 14 על ה XBOX360 ? בואו להשתתף בטורניר אליפות ישראל הרשמית ותוכלו לזכות בפרסים מדהימים ! מקום ראשון: מסך LG 50' SMART 3D מקום שני: מקרר פאנטה פרטי לחדר שלכם ואספקה לחצי שנה מקום שלישי: אוזניות SMS Pro-DJ הטורניר יתקיים ב 10.4.14, באולם הספורט בית דני בת"א, החל מהשעה 10:00. מה באירוע ? * עשרות עמדות תחרות בהקרנה על מסכי ענק * עמדות משחק xbox360 ופעילויות שונות חופשיות לקהל הרחב * תחרויות נושאות פרסים במשך כל היום * יציעי ישיבה נוחים לקהל שמגיע לעודד ולצפות במשחקים ההשתתפות בטורניר חינם ולגילאי 13 ומעלה חובה להירשם מראש כי מספר המקומות מוגבל ! הכניסה לצופים חופשית וללא…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.