עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Drek Boy,

יש לי טלויזיה 37 אינץ' LG לא חדשה והיא HD READY האם זה מתאים לסוני 3? או שהוא יכול להפיק יותר מFHD?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  2. שבוע טוב לכולם, לפני זמן קצר סיימתי לכתוב את המהדורה החגיגית והעשירית במספר של גיימסנטר, המהדורה החדשה תהיה מלאה בסרטים ובתמונות (מעבר לכמות הרגילה) ותסקר את משחק הפוטבול החדש בסדרת מאדן, משחקי הנגינה החדשים מסדרת גיטר הירו ואף תביא עדכונים לגבי מצב הקריירה במשחק UFC UNDISPUTED. הנה הלינק, אשמח לשמוע את דעתכם: http://ogelive.wordpress.com/2009/05/09/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%AA/ אורן נתן.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by huber,

נראה שעוד משחק מבוסס STAR WARS בדרך אלינו. המשחק שיושק ב 15/9 ישווק ל PS3 ול XBOX360. המשחק שיושק ממבט גוף שלישי יפשר לכם לשחק אביר ג'דיי עם מספר מסויים של כוחות (למשל שליטה ברובוטים). המשחק יבוסס על סידרת הטלוויזיה ששודרה לאחורנה. המשחק שיאפשר אופציית CO-OP יתן לשחקן אפשרות לשחקן את אנאקין סקייווקר ואת הפדוואן שלו. למען האמת - אחרי המשחק האחרון בסידרה שהיה מבחינתי קצת מאכזב אני אישית מנמיך ציפיות. בלינק הבא תמצאו טריילר עם גיימפליי: http://www.joystiq.com/2009/05/09/the-clone-wars-republic-heroes-confirmed-trailer-released/

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  4. טוב אז ככה נינטנדו לא נוהגת לחשוף מוקדם משחקים שבפיתוח ולמעשה אין לי מושג מה הם מתכננים להראות ולהכריז בE3 אבל בינתיים ידוע על כל מיני משחקים מענינים שבפיתוח רובם של צד שלישי אז קצת מידע על המשחקים קודם כל הראשון זה משחק שראיתי רק היום Tact of Magic לפי הסירטון פה הוא ניראה כמו דיאבלו שיזדווג אם משחק אסטרטגיה שיזדווג אם השליטה בWII http://www.youtube.com/watch?v=f35ZUrcLwiE The Conduit משחק FPS לWII שניבנה מהתחלה לWII אם מנוע גרפי חדש שכניראה ישמש לעוד משחקי WII בעתיד Resident Evil: The Darkside Chronicles משחק יריות מסילה שכניראה יספר את העלילה של RE2 המשחק הוא המשך לRE-UC שגם היה יריות מסילה Phantom Brave: We Meet Again משחק אסטרטגיה בתורות שמש…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by QQQ,

את הXBOX 360 אני רוצה לחבר למסך מחשב 24" עם רזולוציית FHD, כך שגם PAL וגם NTSC אמורים לעבוד (ברזולוציה טבעית כמובן שניתן לעבוד גם עם 60HZ וגם עם 50HZ). האם אחד מהם עדיף על השני? האם יש הבדל בביצועים - אחד נראה טוב יותר ויזואלית מהשני (וידאו) או שאין הבדל ממש? אני פחות מתייחס לקטע של התאימות כרגע כי הוא פחות רלוונטי עבורי, אני מודע שמשחקי PAL לא עובדים על מכשיר NTSC ולהפך

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  6. http://www.bit-tech.net/news/gaming/2009/05/19/new-fallout-3-dlc-unveiled/1 Bethesdaהודיעה כי היא מפתחת עוד 2 הרחבות למשחק ובנוסף בקרוב גם בעלי PS3 יוכלו להוריד את כל ההרחבות הקיימות והעתידיות למשחק.

• 2 תגובות
    • 974 צפיות
  7. תראו לבד http://www.vgchartz.com/

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. או שהספק שלו יכול לעמוד גם ב220?

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  9. הקונסולה PS3 NTSC המשחק NBA 2K8 PAL המסך טלויזיה "26 LCD של Samsung (דגם: LA26A450C1V) מקבל את ההודעה: You cannot play this game at the current video output setting. 80028F10 למישהו יש כיוון? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by b0nz,

שלום חברה, אני כרגע נמצא בארה"ב ואני מאוד רוצה להביא XBOX360 חזרה איתי לארץ. הבעיה היא שאני לא כל כך מבים בפרטים הקטנים שיכולים מאוד להרוס את כל הקניה. אשמח אם תוכלו לענות לי על כמה שאלות. 1. הבנתי שיש גרסה חדשה של מכשיר , איך אני מוודא את זה שאני קונה את הגרסא המעודכנת והבטוחה , אני אמור לחפש איזה מספר על האריזה? 2. אני מתכנן לקנות PAL שלהם כדאי לקנות כמה משחקים משומשים בGameSpot האם יהיה בעיה להוריד אליו משחקים בארץ.? 3. מחיפוש קצר בפורומים ראיתי שיש צורך לקנות מתאם 500V מישהו יכול לתת הסבר יותר מדוייק על בדיוק מה צריך , כי אני מאמין שפה זה יהיה זול יותר ? המכשיר שאני מתכנן לקנות הוא זה http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8928814&type=product&id=121581…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by wrecker,

ניתקלתי בסרטון הזה : http://www.metacafe.com/watch/2908976/project_natal/ זה דגם חדש או משהו? זה נראה פשוט מדהים!

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  12. Started by ShaiLevy,

שלום, ה Wii Motion Plus יצא לחנויות ועולה 20$ , מה שאומר שאפשר להזמין בקלות 2 ועדיין לא לעבור את סף המכס (50$). הבעיה שאמאזון לא שולחים את זה מחוץ לארה"ב, מישהו מכיר חנות אמינה ? (ואני יודע שאני יכול להשתמש ב ushops או mustop אבל מעדיף קודם לשאול) ב play-asia זה עולה 30$ אז להזמין 2 כרוך בסיכון של תשלום מכס. אגב, לחנויות בארץ זה מגיע בקרוב ? מישהו יודע מה יהיה המחיר ?

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  13. Started by shimon1,

שלום חבר'ה אני מקווה שזה מתאים לפה איך אני יוצר שני פרופילים ויותר בו זמנית במשחק הנ"ל? אחרי שאני שחקתי פתחתי לאחי פרופיל משלו והפרופיל שלי נדרסס ע"י השמירה האוטומטית יש למישו מושג מה עושים? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  14. Tenchu: Shadow Assassins הוא ההמשך האחרון בסידרת Tenchu זאת סידרת יתגנבות \פעולה בסגנון יפני שהתחילה בPS1 ועברה לקונסולות אחרות בכל מקרה המשחק הזה יצא לPSP ולWII מבחינת ביקורות שהמשחק קיבל ברשת יש ציונים נמוכים ויש ציונים טובים ובמובן מסוים למרות שאני אישית האבתי את המשחק אני מסכים אם כולם והסיבה מאוד פשוטה בדברים מסוימים המשחק לוקה בחסר AI מטומטם \חוסר גיוון\עלילה דבילית שקשורה למשחקים הקודמים אבל בלי הסבר במשחק עצמו לאומת זאת יש דברים טובים כמו גרפיקה די טובה יחסית לWII מוזיקה נחמדה ואווירה שאני מאוד אהבתי יש גם אתגר במשחק במיוחד אם רוצים ציון גבוה הרעיון מאחורי המשחק מאוד פשוט אפשר ליתחבה איפו שיש חושך אפשר ליתגנב מאחורי אויבים ואז ליקטול אותם א…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by eliyho,

הורדתי משחק לWII, קובץ קטן בסיומת WAD כיצד ניתן להפעילו ב-WII? וכיצד ניתן לצרוב אותו? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי אפשרות לקנות xbox 360 ב650 ש"ח עם שלט המכשיר ללא זיכרון פנימי. האם שווה לי לקנות במחיר הזה? 2) האם זה יעבוד טוב על פלזמה? 3) האם אני יוכל לעשות שמירות למשחקים אם אין לי כרטיס זיכרון? (כל ה20 ג'יגה וזה..)

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by tzr84,

שלום לכולם, אני טס עוד שבועיים לחודש לתאילנד ורוצה לקנות WII מוסב שקורא צרובים. השאלה היא האם המכשיר מתקלקל האם היבואן בארץ מתקן? ז"א האם האחריות היא בינלאומית? כמו כן, אשמח להדרכה בקצרה איזה דגם לקנות איזה שלטים ואיזה חלקים או מתאמים צריך לארץ? תודה

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26940026/fable-iii-teased-by-new-york-times-style-section.html מעניין אבל לא ממש מפתיע, נכון?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by dark crystal,

כן אני יודע.. עשיתי טעות ופתחתי אשכול חדש אבל.. החרא הזה לא מתחבר.. התקנתי את הדרייבר שנמצא בכל חור באינטרנט, חיברתי את השלט האורות מהבהבות לאט, נכנסתי ללוח בקרה > ג'ויסטיק (או איך שלא קוראים לזה.. המצאתי תרגום מחדש חח) לחצתי על מאפיינים בPlayStation 3 Contoller ו.. פשוט לא מגיב.. מה אני עושה? במחשב הישן השלט עבד.. עכשיו לא.. מה אני עושה? מישהו ניסה וקרה לו משהו דומה? אם זה משנה כל כך.. יש לי ויסטה.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, בהמשך לביקורות שפרסמתי כאן בשבועות האחרונים, הצלחתי לסיים ולבקר במהירות יחסית את אחד המשחקים החמים של התקופה האחרונה, PROTOTYPE. המשחק שמציג את סיפורו המסתורי של אלכס מרסר מתרחש בסביבת משחק פתוחה ומציג מספר סגנונות משחק. במקביל לכך, החלטתי לערוך מבצע טריוויה בו שני העונים ראשונה על פרסים יזכו בבובות מעוצבות של מרסר. אשמח לשמוע את תגובתכם, הנה הלינק לאתר: ogelive.net תודה רבה, אורן נתן.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by Kalman,

דוד שלי נוסע לחו"ל[הוא רב חובל כך שהוא עובר חצי עולם] ואנחנו רוצים לבקש ממנו שיקנה לנו WII. מהו המחיר הממוצא של wii בחו"ל?.

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  22. Started by 114508534,

היי ראיתי שיש כבר קומפוסיט לסוני 2 שמבטיח שיפור משמעותי באיכות התצוגה של הסוני על הטלויזיה , יש לי LCD 32 של LG , השאלה היא האם האיכות הוא באמת עד כדי כך משמעותי, מישהו ניסה את זה תודה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by zahav5289,

שלום רציתי לברר כמה עולה צ'יפ לxbox ןאם זה נכון שזה פוגע באיכות המשחקים?

24. Started by sft,

cinemaworld פרסמו לא מזמן שהם מוכרים WII במחיר 1K, הם לא כתבו עם יש צי'פ או לא, אם מקבלים משחקים, אבל זה נשמע ממש מחיר מוזל - אני תוהה לעצמי אם כדאי לקפוץ על זה או לא ? 1.ראיתי שהדגם שלהם הוא מדגם PAL, האם זה אומר שזה יגביל אותי מבחינת משחקים ? (עד כמה שאני מבין כן, אבל האם יש הבדל משמעותי כלשהו ?) 2.אם יש לי צ'יפ, מה זה אומר ? אני אוכל להריץ משחקים שצרבתי ? תודה (: [ אם אסור לפרסם את זה פה, תמחקו בבקשה, לא היה כתוב משהו כזה בחוקים שראיתי, ואם לא ראיתי אני מצטער ]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.