עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by hadarK,

כל מי שבעל PS4 ומעוניין לשחק באונליין לצרף אותי : hadarking , אני משחק destiny, killzone וכו'

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  2. מישהו יודע על פריצה לPS3? או אם משהו כזה מתקרב???

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  3. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3458423,00.html ציון סופי 85 אומרים במפורש שהמצב הריבוי מישתתפים זה מה שעושה תמשחק לטוב הסינגל לא כזה טוב ודי משעמם אני מקווה שאתרי ביקורות אחרים ילמדו לתת ביקורת נטולת היפ בזמן האחרון הרבה משחקים אם הרבה היפ מקבלים ציונים גבוהים אוטומטית וחבל זה גומר תאמינות של האתרים

4. Started by eli89z,

אהלן... יש לי PSP דגם 1001 מעודכן לגרסת m33 3.90 אני לא מצליך להתחבר לאינטרנט משום מה יש לי גם ראוטר של 3com עשיתי סריקה ב-psp מצאתי את הרשת הכנסתי קוד ואת כל שאר הנתונים וכאשר הוא מנסה להתחבר מופיע לי ההודעה הזאת: A Connection Error Has Occurred The connection to the access point timed out. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה אלי.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by erannn120,

היי, לאחרונה שמתי לב שהמשחקים ב PS3 נראים לי מאוד כהים. יש לי טלוויזיה HD של KONKA (רזולוציה מקסימלית 720P). ניסיתי לעשות כיול עם DVD שמיועד לכך, וניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה PS3 עצמו וזה לא באמת עזר. אחרי קצת קריאה באינטרנט, קראתי שאפשר להזמין כיול מקצועי, שמגיע טכנאי ומגיע להגדרות של הטלוויזיה שאי אפשר להגיע אליהן סתם כך ועושה לה כיול מלא. השאלה שלי אם מישהו מכיר כאן מקום שנותן שירות כזה ? (עדיף בירושלים). מצטער אם זה לא לפורום הנכון, פשוט לא ידעתי כ"כ איפה לכתוב את זה. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by stone cold,

טוב מי שרוצה לדבר על הנושא מוזמן אין לי כוח לעלות כרגע פרטים שנחשפו היום אבל הם באתרי המשחקים

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  7. קודם כל Okamiden המשך למשחק אוקמי שיצא בזמנו לPS2 ולWII המשחק הזה יצא רק לDS המשחק מזכיר מאוד משחקי זלדה החומרה של הDS אומנם מגבילה אותו מהבחינה הגרפית אבל בגל זאת משחק מאוד מומלץ שני זה Pokemon Black וכמובן Pokemon Whit שני משחקים שהם +- אותו משחק עם שינוים קטנים בגרסאות האלו יש שיפור גרפי וסאונד מאוד מורגש ומהקצת ששיחקתי מאוד מומלץ -הרבה יותר טוב מהקודמים כניראה המשחקים הכי טובים בסדרה ואחרון חביב Golden Sun: Dark Dawn בהתחלה חשבתי שהוא השני בסדרה אבל הוא השלישי זה JRPG -הקודמים היו בGBA והמשחק הזה היה הרבה בפיתוח כמובן לDS שיחקתי רק קצת ולחובבי JRPG לי הוא ניראה מצוין לפחות לפי ההתחלה לא מזמן יצא גם דרגון קווסט האחרון בגרסה האמרי…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by tal249,

היי, מחיפוש וקריאה בפורום יצאתי קצת מבולבל, קראתי שמשחקים אמריקאים ל PS3 שבאים בפורמט NTSC (כאלה שאני מוצא ב EBAY) מתאימים לקונסולה העברית שלי (PAL) , אך סרטי BLUE RAY לא יתאימו. מה שאומר שאין בעיה לקנות משחק מכל חנות ב-EBAY. לעומת זאת ממקורות אחרים אני מבין שישנה בעיה וגם במשחקים מסויימים רשום בכותרת REGION FREE כלומר עובד גם ב-PAL וגם NTSC. אז מה בעצם נכון? אשמח גם לקבל קישורים לחנויות זולות שנרכשו מהן משחקים שעובדים בארץ מאנשים שיש להם נסיון בהזמנה מחו"ל. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by eliran23,

כמו שהיה בפלסטיין 2 יהיה גם ב3?

10. Started by v0cht,

מי מייבא XBOX360 בארץ? ואני מדבר על יבואנים גדולים. אני יודע שבאג כנראה מייבאים כי הם מוכרים. בנדא מגנטיק היו מוכרים PS3 ו 360 אבל ממה שהבנתי אזל להם כל המלאי והם רק מוכרים WII. מישהו מכיר עוד חברות \ ספקים? אולי QTEC או יניר מערכות או סמיקום לקסיס? אשמח לכל שביב מידע, תודה.

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  11. לדוגמא SAMSUNG 226BW או DELL 2007FP או משו בסגנון קיצר איזה יציאות יש לWII? ואיזה יציאות מביניהם יכולות להתאים למסך מחשב רגיל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אם מישהו שיחק במשחק המוזכר לעיל אשמח אם יתן פיתרון לחבר שנתקע במשחק הזה. הוא טוען שהגיע לשלב "כיכר אדומה" או משהו בסגנון והוא פשוט נתקע ואין לו פיתרון איך להתקדם משם הלאה. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by huber,

ילדים - לא לנסות בבית! או שכן - אבל אין כמובן אחריות של כותב ת'רד זה: http://www.silentxbox.com/

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  14. Started by XpideR,

שלום אני מתכננן לרכוש xbox 360 בעוד כפחות מחודש האם צפויה להיות ירידת מחירים בארץ בזמן הקרוב או שהמחיר ישאאר אותו הדבר אני מתכוון לגרסאת הארקייד הפשוטה

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by san_san,

הי, יש לי Wii ובנוסף עד היום היה לי גם ps2 (התקלקל, לא שווה לתקן). אני טס לארה"ב ורוצה לקנות לילד (בן 9) קונסולה. מה מומלץ ? Xbox / PS3 ? איזה Bundle כדאי לקנות ? לא מתכוון לשחק משחקי רשת, רוצה אופציה לשחק צרובים. תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Orong,

סליחה למחוק. תודה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  17. נכון לבדיקה עכשיו, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים): PS3 - 532 Wii - 348 XBOX Premium - 344 Xbox Core - 241 PS 2 - 231 PSP - 163 PS2 SLIM - 121 ה PS3 וה Wii נתנו כל אחד ירידה לא קטנה של כ-30 דולר (ויותר מ-60 דולר בחודשיים האחרונים). דווקא ה Xbox העלה את הערך שלו (ה Core קפץ בכ-20 דולר). העלייה הגדולה ביותר הייתה דווקא של ה Playstation 2 שטיפס ביותר מ-50 דולר (!!!).

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  18. Started by schwartsa,

שלום, צריך המלצות למשחק יריות מתאים לילדים, פשוט, מתאים ל- Zapper או דומיו תודה ! metroid prime מורכב מדי לדוגמא

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=22957 עכשיו בטח יצוצו "גימרים כבדים" ויגידו שזה שיגעון חולף כמו בשנה הקודמת :lol:

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by Chaos202,

כמה שוקל ה-XBOX 360 Premium+(למרות שקשה לי להאמין שזה ישפיע על המשקל) "קונטרולר נוסף" ו-4 משחקים)? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by 125,

אם אני קונה את הכרטיס רשת הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1488&perur=4 מחבר אותו למחשב,קונה כבל רשת מוצלב ופועל לפי זה: חיבור האקס בוקס דרך המחשב. דרישות: א. כבל רשת מוצלב. ב. כרטיס רשת פנוי במחשב המחובר לאינטרנט הוראות: א. יש לחבר את המכשיר לכרטיס הרשת הפנוי במחשב ב. יש לגשת ל Network Connections ולשתף את כרטיס הרשת המחובר לאינטרנט, אם החיבור הוא ישירות למודם אז את הכרטיס המחובר למודם ואם החיבור הוא דרך נתב אז את הכרטיס המחובר לנתב. הלייב יעבוד לי?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. לכל מי שטוען שהקונסולה לא יכולה להדביק מחשבים עדכניים: http://www.videogamer.com/xbox360/world_in_conflict/preview-946.html

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  23. Started by klayton,

טריילר: http://www.gametrailers.com/player/34647.html March 10, 2009 לPS3 ו360

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  24. ההשקה תיהיה גם של הקונסולה וגם של המישחקים וגם השרות LIVE שכניראה יקבל גם עברית מחירים עוד לא הוכרזו אולי בערב אבל לפי הרמיזות המחירים יהיו די דומים לארצות הברית של המשחקים והקונסולה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני לא ממש בקיא בקבוצות ורוצה להתחיל לשחק ולבחור קבוצה טובה (אני משחק ב-XBOX360). תודה.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.