קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
תיראו, אני רוצה לראות סרטים שיש לי במחשב דרך ה-PS3. יש לי ראוטר מסוג RTA1025W שמחובר למחשב והפלייסטיישן גם כן מחובר אליו,והאינטרנט של בזק... עכשיו נגיד יש לי פרק של נמלטים ששוקל 300 MB בערך, וניסתי להפעיל אותו ב-PS3 דרך התוכנה Winamp Remote, ששירים היא מנגנת לי מצויין, אבל סרטים היא לא מנגנת מסוג AVI או שהיא מראה אותם מעוות כזה,וכשהמרתי את הסרט ל-FLV היא הראתה לי את זה כיאלו ממש באיטיות, מין Slow Motion כזה, הינה לינק לתמונה, זה ניראה ככה ב-PS3 תחכו כמה דקות שזה יטען כי זה קובץ די גדול...) http://img382.imageshack.us/img382/4051/lagyyy2hp2.gif כיאלו תמונה רצה אחרי תמונה אחרי תמונה, וזה לא קשור לזה שזה לא טען כי חיכתי שזה יטען איזה חצי שעה וחזרתי לתחילת הוידיאו והוא הראה ל…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום אנשים. (כן אני יודע... "אין לך מה לעשות בשעה כזאת"?! אז זהו שלא). אז ככה, אחרי שראיתי את המשחק Uncharted ב-PS3 של חבר שלי ואהבתי אותו נורא, בא לי החשק לשחק במשחק בסגנון שלו, מעין שילוב של הרפתקה ופעולה, יש דבר כזה? ד"א, אם כבר מדברים על משחקי הרפתקה/פעולה... לא אמור לצאת איזה משחק חדש של Indiana Jones? מתי הוא יוצא לעזאזל? תודה ולילה טוב... הכתיבה הזאת עשתה אותי עייף.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=36781 מסתבר שהוא היה TIMED EXCLUSIVE והוא יעבור גם לPSP. דווקא לPSP נראה לי אני אקנה אותו ONLINE (יש לי גם תחושה קלילה שהתמחור יהיה מצוין) ליביו
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת קולנוע של פיוניר HTZ181. אין במערת כניסה אופטית. יש בה LINE IN. מהסוני שלי יש יציאה לסאונד רק דרך יציאה אופטית. יש אפשרות כלשהי שאני אוכל לחבר אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי לבן שלי את הגיטר-הירו לPS3. הקליד הירוק עובד לפעמים והכחול ממש רק כשבא לו... שאר המקשים עובדים הייטב. לפני שאני מחליף - יש מישהו שמכיר את התופעה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
** אני לא פותח את הדיון הזה כמטרה לדיון VS, דיון של שאלה לגיטימית לגמרי ** כל הזמן אני קורא שהXbox Live Gold הרבה יותר טוב מהPSN והוא בתשלום, והוא שווה את הכסף הזה. עכשיו השאלה שלי היא: מה ההבדלים בין הPSN לבין הXbox Live Gold? אני שוב אומר, בבקשה אל תהפכו את זה לדיון VS, זאת רק שאלה.
-
- 46 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
למי שלא מכיר קצת מידע מוויקי - בדרך כלל טוקיו גיים שואו לא חשפה הרבה דברים חדשים כי היא יצאה אחרי E3 ובE3 היו רוב החשיפות השנה E3 קטנה מאוד ולדעתי היתה מאוד מאכזבת -טוב היה צפוי למי שעוקב ולכן יש לי המון צפיות מטוקיו גיים שואו השנה יש הרבה שמועות על משחקים מעניינים שיוצגו בתערוכה השנה ולדעתי זה חובה לכל גימר לצפות בה כי לא משנה אם אתם חובבי סוני מיקרוסופט או נינטנדו אמורים להיות הרבה הכרזות על משחקים חדשים לכל הקונסולות
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מדי פעם כשאני מדליק את ה PS3 לפעמים נורית ה WIRELESS לא דולקת וכמובן הוא לא מוצא את ה AP אני מנסה להגדיר מחדש את הרשת ועדיין לא מוצא אז אני מתיאש וממשיך לשחק ללא רשת אבל לפעמים פתאום ללא שום פעולה מצדי מתחילה הרשת לעבוד לא מבין את הדבר הזה יש למישהו מושג למה זה קורה לי ואם זה קרה למישהו ???
-
- 5 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות לבן שלי מכשירX-box 360, ואני מבקש הסבר למה משמש זכרון 120GB בדגם ELITE לעומת 256M או 512M שמקבלים בדגםARCADE. ככלל מה היתרונות/שימושים נוספים של דגם ELITE לעומת דגם ARCADE.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, קניתי לאחרונה מכשיר PS3 - ואני בעזרת הכבל רשת , במהירות של 1GbE מעביר מידע ומשום מה אפשר לומר שאני לא עובר את ה30MB לשנייה. השאלה היא - האם הHDD הוא העגלה , הבקר שלו או הכרטיס רשת של הסוני ? נתקלתי באותה תופעה בעוד שני PS3ים שונים. עכשיו אם זה הHDD - האם אפשר להחליפו והאם יש טעם ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי יהיה בישראל project natal ??? :s05: כדי לקנות אותו ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במסך מחשב 22" רזולוציה 1650 1. יש לי אפשרות לחבר כבל HDMI אל ה 360 ואז לראות על המסך מחשב ב 720P (לא תומך ב 50HZ בבדיקה שהוא ביצע התמונה זזה ממש הצידה) ,הכבל שיש לי הוא HDfury. או להשתמש בכבל VGA של ה 360. מה עדיף? עקרונית אני מפסיד רזולוציה גם 2. במידה וכן להשתמש ב HDMI אז האם חיבור הכבל VGA בנוסף ל HDMI (על מנת להשתמש ביצאה האופטית), לא יגרום להנחתה מסוימת באות שיוצא מהקונסולה (שימוש בשתי יציאות בו זמנית) אני שואל בגלל שאני משתמש בכבל הזה לחבר את ה PS3 ובכל פעם שאני עובר בין הקונסולות (לא קורה הרבה כי רוב הזמן אני ב 360) אני צריך לסובב את המסך ולהבריג מחדש, חשבתי לחסוך את הטירחה הזאת. תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב אז אחרי פינת הPSP אני יתחיל את הפינה הזאת אבל יתחיל מההיסטוריה ועד היום קודם כל היו לי בעבר PS1 וPS2 ושיחקתי במשחקים הגדולים שלהם למעשה היו לי קונסולות או מהתקופה שהיתי קטן ומחשבים גם חלק לא מבוטל לא מזמן השאלתי את הPSP לשחק בבילעדים שלו והיה לי גם DS שמכרתי ובעצם ממכשיר מתחרה באטרי 2600 וגימבוי ומגאסון (חיכוי של NES ) ועוד קונסולות וטונות של אמולטורים יצא לי לשחק בהמון משחקים מסוגים שונים ואיכויות שונות אני אומנם מחבב את נינטנדו אבל אוהב את כל הקונסולות כולל הגרועות ומת על AVGN ואתרים דומים בכל מקרה את הPS3 הראשון שלי קיבלתי בהחלפה בWII שלי את הWII קניתי גם למשחקי גימקיוב וגם למשחקי WII כי פיספסתי דור (היה לי N64 ) האמת היא שהPS3 הוכרז בהתח…
-
- 51 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אני מעונים לקנות PSP אחי טס לארה"ב ואני מבין שמחיר יותר זול משם אנני לא אמצא... אז ככה.. 1. כמו שהבנתי יצאה גירסה חדשה (3000) השאלה היא האם אני יכול לשחק בה בכל המשחקים שיש (גירסאות של אירופה או ארה"ב). 2. האם יש דרך לפרוץ אותו שאפשר יהיה לשחק במשחקים שאני מוריד מהאינטרנט. (ומה עוד נותנת הפריצה). 3.האם ביכלל שווה להביא אותו.....אולי פשוט ללכת על הגיסא השנייה ? (Slim). תודה.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אמרו לי שאם צורבים משחק PS2 על מהירות 16 זה יכול להרוס את העיניית זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מוריד קובץ של 50 מגה בממוצע של 40-60 דקות. האם זה תקני? (לדוגמא עכשיו הורדתי את ה HOME , ב 40 דקות , קובץ של 48 מגה) OMG קובץ 27 מגה (PROEVO2010 UPDATE) 48 דקות
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. בסוף החודש הזה אני קונה XBOX360LIVE ורציתי לדעת בעיקרון מה ההבדלים בין שני הסוגים האלה והאם ההפרש במחיר שווה את זה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6963&CatCode=667 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7634&CatCode=667 כמו כן רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את ה XBOX למחשב שלי ולשחק ONLION עם אנשים (יש לי חשבון LIVE) האם המסך של המחשב מספיק או שחייב מסך נוסף? דרך איזו תוכנה אני משתמש כדי להפעיל את ה XBOX? והאם אני יכול לחבר שלט USB אחר במקום זה שבא עם ה XBOX? תודה רבה נתנאל.
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שאלה פשוטה לי. יש לי GUITAR HERO WORLD TOUR אירופאי. אני רוצה לדעת אם אני יכול לקנות שירים מהPSN האמריקאי. בבקשה שמשהו שניסה יעדכן בלבד ולא מספקולציות. יש לי דוגמא נגדית לזה (LBP אמריקאי שאם מתקינים לו CONTENT מהחנות האירופאית הוא לא מופיע במשחק , מהחנות האמריקאית - כן). ד"א - משחק מצוין וכלים מדהימים. אני ואישתי "קורעים" את הסלון. (ולפני שמשהו יתחיל עם הסיפורים של זה לא באמת לנגן וכו בלה בלה בלה - אני מנגן על גיטרה ובס כבר 9 שנים , אני יודע את זה ואני יודע לנגן גם מספיק טוב על הכלים האמיתיים - ג'קסון ואפיפון מיוחדות ובאס קאסטם של איבנז. זה סה"כ משחק קצב שעושה שמח בסלון עם מוסיקה טובה). ליביו
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה מבטיח - מה אתם חושבים? http://www.nextgn.com/2009/05/25/first-trailer-and-3-high-res-modern-warfare-2-screenshots-released
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
באיזה פורמט צריך להיות סרט כדי שאני אוכל לצרוב אותו או פשוט להעביר לדיסק און קי ולצפות בו בקונסולה שלי? בינתיים הדרך היחידה שעבדה לי היא לראות את הסרט דרך WIFI אבל זה תקוע ממש ושום דיסק שצרבתי לא עבד וגם מהדיסק און קי הPS3 לא קורא כלום
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28965 בהתחלה זה כנראה ישמש ל"משחק מסיבה" סתמי אבל זה שאפשר להריץ את המנוע הפיזיקלי על הWII פותח הרבה אפשרויות אחרות
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כפי שזכור לכם אני מארגן קניה קבוצתית של RB3 לאחר שקיבלתי בפרסום התענינות הרבה תגובות על עניין במשחק ובכלים החלטתי לארגן מה שאני יכול אך כפי שכולנו יודעים היבוא של RB3 חטף בעיות גדולות מלבד אינגויסטיק שמוכרת את הכלים במחיר גבוהה מידי לדעתי ואנדרדוג שקיבלו רק מספר כלים ספורים של קלידים לPS3 וגם הם אזלו שום חנות לא הצליחה לייבא את המשחק ועכשיו הכל השתנה אני דיברתי אם החנות PCGAMES שכפי שידוע בארץ מחזיקה גם במחירים הנמוכים ביותר בכללי בין חנויות המשחק בארץ והם אמרו לי שמתוכנן להגיע משלוח של כל הכלים לPS3 ולXbox 360 והוא מתוכנן להגיע בקרוב מאוד ( 2-3 ימים לאחר סיום שביתת הנמל ) קיבלתי מיהם את המחירים והם ללא ספק המחירים הכי זולים שתמצאו בארץ זה ההזדמנות להשיג את הכלים והמשחק…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, כבר חודשים שהסוני שלי לא קורא צרובים כתבתי כאן, שבמדיה גיים אמרו לי שאין להם עיניות מקוריות, והם לא מתעסקים עם עיניות לא מקוריות והפתרון הכי פשוט הוא לקנות סוני חדש (הם המליצו לקנות בחול שזה עולה רק מעט יותר מלתקן בארץ את שלי) עכשיו, אשמח לקבל המלצה לחנות שבודאות מתקנת סוני - גם עם עיניות לא מקוריות (מצידי שיעבוד שנה) אני צריך את המכשיר דחוף פשוט אשמח לתגובות. (והמלצות)
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי,אני אשמח לעזרה בנושא המדייה שיירינג, יש לי הכל בראוטר, אפשרתי UPnP בראוטר אבל זה לא עוזר אני רץ על מערכת הפעלה ויסטה, יכול להיות שזה הבעיה? כל ההגדרות ברשת שלי על שיתוף מאופשרות, הPS3 זיהה שUPNP על מצב AVAILABLE אבל לא מוצא תמחשב שאני מנסה למצוא את הPS במחשב זה לא מוצא אותו בכלל! מה צריך לעשות? אגב, הPS3 מחובר אלחוטית לרשת, אבל המחשב חוטית, אולי זאת הבעיה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-