עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by dalit,

בוקר טוב, אני מתלבטת מה לקנות לילד בן 7. אנחנו לא רוצים קונסולה שצריך לשחק במסך הטלוויזיה או המחשב בלבד, אלא חשבנו יותר על GAMEBOY או משהו דומה. שניתן גם לשחק לבד במכשיר הקטן וגם לשחק בזוגות. עוד דברים שקראתי ואני רוצה: 1. אפשרות להוריד משחקים מהאינטרנט (ולא רק לקנות מקוריים). 2. האם מקבלים הרבה משחקים בקניית המכשיר? 3. אפשרות לחבר למסך TV או למחשב. 4. בעלות של כ- 600-800 ש"ח. על איזה מכשיר אתם ממליצים? אבקש לקבל הסברים לאחת שלא מבינה דבר בזה :- תודה רבה, דלית.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  2. *לא כולל משחקי ספורט ומירוצים.

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=13886 אם זה נכון זה בשורה טובה מאוד להרבה קונים פוטנצילים בארץ וזה כניראה אומר שקל יחסית לפרוץ תWII

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by huber,

http://www.bit-tech.net/modding/2008/10/24/far-cry-2-playstation-3-mod/1 פשוט מוכשר הבחור!

5. זה משחק רציני או עוד סתם משחק

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by marlboro,

כתוב שהמשחק יצא כ REview copy זה אומר BETA או משחק שלם ואמיתי תודה

7. אפשר לפנות בפרטי

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by NM,

יש אותו כבר בארץ? ובמחיר זול יותר מ400?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  9. Started by Lmagus,

ראיתי שיש להרבה אנשים בעיית התחממות עם הXBOX360 שלהם או RROD, אז השאלה שלי היא כזאת: אם אני מקבל XBOX360 מחו"ל ואחרי כמה זמן מתחילה להיות לו בעיה כזאת, אפשר יהיה לתקן את זה בארץ ואם כן כמה זה יעלה בערך?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  10. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

האם אי פעם תהיתם מדוע רק סוני, נינטנדו ומיקרוסופט נשארו להתחרות בשוק מכונות המשחק הביתיות? הכתבה הזאת תבהיר לכם את הסיבות לכך לכתבה: http://hwzone.co.il/עשר-הקונסולות-המצליחות-בכל-הזמנים/

11. קיבלתי את המשחק מורטל קומבט ארמגדון. כל המשחק עובד סבבה רק שכל הקטע של התנועות עם השלט בכלל לא עובד. השלט עצמו עובד- כשאני לוחץ על הכפתורים A B אז זה מגיב ונותן מכות, אבל יש שם למשל חלק כזה של אימון שבו מבסירים איזה תנועות לעשות על השלט כדי לבצע פעולות מסויימות במשחק וזה לא עובד לי. ניסיתי להתרחק מהטלויזיה, ניסיתי לשים את הסנסור למעלה/למטה, וכלום לא עובד. מוכר למישהו? פיתרון אולי? נפתר! חיפשתי סרטונים ביוטיוב וראיתי שצריך ללחות על הכפתו B בשלט לפני כל תנועה. גם ככה זה טיפה מסובך אבל עכשיו זה לפחות עובד...חחח יאללה זזתי להריץ כמה משחקים עם סקורפיון. בכל מקרה תודה, אפשר לנעול!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, גיסי נמצא כרגע בארה"ב וביקשתי ממנו לקנות לי XBOX360, לאחר בדיקה, המחירים די זהים בכל החנויות והחלטתי להזמין דרך חנות וולמארט (מצורף לינק לאתר ולגרסאות הנמכרות שם) http://www.walmart.com/search/browse-ng.do?ic=24_0&ref=125866.183467+500524.4293873225&fromPageCatId=482412&catNavId=482412 השאלה שלי היא איזה גרסאות מכילות היום טכנולוגיית 65NM? (גרסת PRIMIUM או ELITE) איך אני יכול לדעת אם הגרסה היא אכן 65NM או לא? (משהו במדבקה של הסיריאלי או משהו אחר?) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by stingeR-,

שלום לכולם, אני מעוניין למכור את הPS3 שלי ומזמן קניתי משחק דרך PSN עם הכרטיס אשראי שלי לתוך הACC... עכשיו הקונה רוצה לבוא לקחת את המכשיר מחר והמשחק שקניתי כלול בעיסקה לכן אני מעוניין למחוק את פרטי כרטיס האשראי שלי מPSN אך בכלזאת להשאיר את המשחק על הHD של המכשיר.. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 873 צפיות
  14. Started by jacko_il,

לפי IGN , שני מפיצים גדולים באנגליה הורידו את המחיר של הקונסולה בעקבות החג (פסחא) ל - 399 יורו.. (יוצא בערך 2200 שקל !) http://ps3.ign.com/articles/778/778589p1.html *מה שהיה מוזר לי שהמחיר הרשמי שרשום שם הוא 424 יורו.. למה חשבתי שהמחיר באירופה הוא 599 יורו ?? מישהו ? עריכה - אוווופס. טעות שלי חברים, מצטער אם הטעתי כמה אנשים - התבלבתי בין הסימן של היורו לפאונד !! לא שמתי לב שמדובר בפאונד .. אם כך, אין חדש תחת השמש. שוב מצטער. אפשר לנעול.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by solidus,

60$, רייט? עכשיו - מי שקונה בשבילי תפוסי3 והמשחקים אומר לי שיש 9.25% מס. wtf - מישו כאן קנה בארהב ויודע על מה מדובר?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Sheirf,

שלום אנשים , רציתי לדעת מה המחיר בערך של הקונסולות בחו"ל לעומת בארץ.., אני מדבר על XBOX360 ועל הפלסטיישן3 בכמה אפשר להשיג אותם? דיוטיפרי ד"א אפשר להשיג? תודה לכולם

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by חן מ,

היי ראיתי בחוברת של באג סוני 3 עם שני משחקים ב2700 שח יכול להיות עם עוד דברים זה מחיר טוב?

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  18. Started by Ilia Khen,

Xbox 360 250gb חדש לגמרי היה בשימוש כ חודש בכללי. אני מוכר אותו אם שניי שלטים ומטען לשלט והסוללה הניטענת שלו וגם ארבה סוללות ניטענות וכ 50 משחקים הכי חדשים. וכול זה ב 1800 ש"ח לפרטים וקנייה 0503778874 איליה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. מחליף את גירסת המחשב של Modern Warfare 2 עבור גירסת האקסבוקס של המשחק במצב תקין בלבד בשיטת שידור PAL. מחליף את הכל ! כולל הקופסה המקורית שכוללת : * 2דיסקים להתקנת המשחק * חוברת הדרכה שבאה עם המשחק שמאחורה נמצא המספר הסידיקי בכדי לשחק ברשת. * חשבון Steam שנפתח רק בשביל להתקין את המשחק עם פרטים מלאים. * פרטים מלאים של החשבון שכוללים האיימיל של החשבון, סיסמא, שם משתמש, ופרטים לשיחזור סיסמא. מצורפות 2 תמונות של העותק. מאזור המרכז - ליצירת קשר שלחו הודעה פרטית בפורום. או שתשאירו הודעה בנושא בפורום. תמונות להמחשה D: יום טוב.

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  20. Started by DardaDai,

אולי מישהו יודע איפה ניתן לרכוש בארץ את RB2 (גרסת PAL) לXbox 360? חיפשתי בכל החנויות שאני מכיר, אבל אף אחד לא מחזיק את זה. (אומנם באתר של Gamestation כתוב שיש להם, אבל בפועל אין במלאי) אני מחפש את החבילה שכוללת גם את הכלים. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by extra-g,

אהלן אני מחפש איפה אפשר לקנות את הדיסק של הwii sports בNTSC, עדיף בארץ כמובן. אפילו יד שנייה. אם אין ברירה אז בחו"ל. לא ספורטס ריזורט או משהו כזה. wii sports, שמגיע עם הקונסולה. פשוט כבר הפכתי את האינטרנט בחיפושים ואני משתגע. תודה לכל מי שיכול לעזור

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by zabi_g,

היי, אני חושב לקנות XBOX 360 בשביל Gears of War ואלי גם בשביל Halo, מה הדגם הכי זול שאפשר למצוא? ומה המחירים בערך של יד שניה (בדקתי ביד 2 ואנשים מגזימים שם בצורה לא הגיונית)? תודה,

• 2 תגובות
    • 996 צפיות
  23. היי, אני זוכר פעם שהיתיי קטן היה לי מכשיר בצבע שחור בצורת רובה שבקצה היה צופצי'ק מפלסטיק... היה שם משחק מכוניות, ומשחק כזה שצריך לחסל ציפורים שלוחצים על הרובה... היה לי את המכשיר משנת 199 ומשהו... מישהו יודע איך קוראים למכשיר הזה? היתיי מחבר אותו לטלוויזיה... תודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. שלום אני מתכנן כבר כמה זמן לקנות ps3 ומכיוון שהמחירים למשחקים בארץ יקרים מאוד, אני מעוניין לקנות בחו"ל. בהתחלה החלטתי על ebay כי מצאתי שם עיסקאות די טובות למשחקים אבל לאחר שקניתי שם בסך מוצר אחד, הם החליטו להמציא דברים שלא עשיתי ועל סמך זה להשעות את המנוי שלי ואני לא רואה שום התקדמות בשיחות איתם. מהסתכלות באתרים של חנויות בחו"ל אני מוצא שניתן להשיג משחקים כולל משלוח לארץ באזור ה280-300 שקל למשחק. האם קיימת אלטרנטיבה זולה יותר? תודה

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. הPSP אמור לצאת רשמתי בעוד כמה שבועות. (תלוי איפה) אני מחפש חברה שרוצים גם לקנות את הקונסולה מUS. אמזון כבר מציעים למכירה מוקדמת אבל לא שולחים לארץ. אפשר דרך מאסטופ אבל בטח זה לא יוצא משתלם בגלל המשקל. יש למישהו רעיון? אולי מישהו בUS שיכול לשלוח ואז נוכל להוזיל את המשלוח.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.