עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by xtreme21,

אם אני רוצה להפעיל מששחקים של GC אני חייב ג'וייסטיק??

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  2. Started by djzander,

מתכנתים סופית פטרו את בעיית הבריק ,וגילו איך סוני מחדשים את המכשירים ששולחים להם . המידע על איך עושים את זה הופץ לקהל הרחב . אני לא יודע אם מותר לי לשים פה לינקים . אזז אם תבקשו ממני בפרטי אני יתן אינפורמציה .

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  3. Started by smulikon,

מה ההבד בין הציפים? למישהו יש ניסיון איתם? איפה הכי מומלץ להתקין?

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  4. ההצלחה הגדולה המסתמנת למיקרוסופט וה-Xbox One בזכות תמיכה לאחור במשחקי Xbox 360 גורמת לסוני לאשר שהיא מכינה יכולת דומה לקטלוג ה-PS2 הנרחב שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/תשובה-הולמת-סוני-מאשרת-עבודה-על-תמיכה-ל/

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  5. אוקי פתחתי את האקס בוקס ועשיתי כמו שהסבירו כאן עכשיו אני מחפש את הברגים השייבות האומים(מידות וכו') זה נמצא ב2:09 בסרטון והאומים נמצאים ב4:30+ אני רוצה מחר בבוקר לקנות אותם ולסיים עם הסיפור תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  6. Started by askobilv,

שלום, אני מתעניין בלקנות PS3 השאלה שלי האם ניתן לקנות משחקים בישראל דרך ה PSN (ולהגיע למצב בו לא צריך להכניס דיסק כלל כמו STEAM ב PC) תודה.

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  7. דודים שלי חוזרים משליחות, ואני חושב אולי לקנות XBOX 360, רציתי לדעת האם יש בעיה להפעיל עליו (על הXBOX מאמירקה) משחקים מהארץ? אני שבפלייסטישן יש בעיה, האם גם כך בXBOX?

• 2 תגובות
    • 980 צפיות
  8. http://www.youtube.com/watch?v=w3-PwYuYz9k אחרי כל זה אני שוקל להציע לסוני למכור אותה כקופסה שחורה במטוסים

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  9. Started by Shoshinga,

הי לכולם, ביום שישי הבא ה-13.7.12 אני מארגן ערב הילו באשדוד. 3-4 אקסבוקסים, אנשים טובים והעיקר אווירה הילואית מטורפת. חטיפים ושתייה קלה עליי לפרטים השאירו מייל או פלא. נשמח לראות פרצופים חדשים.

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  10. אמרו לי שאם צורבים משחק PS2 על מהירות 16 זה יכול להרוס את העיניית זה נכון?

11. Started by Swed,

לאחרונה קניתי ראוטר בכדי להקים רשת אלחוטית ביתית. רציתי בנוסף למחשבים שבבית שלי לחבר גם את האקס בוקס לרשת. הבעיה היא שהdevice שבאמצעותו אני יכול להתחבר לרשת אלחוטית עולה 500 ש"ח בארץ וזה לא מקובל עלי להוציא 500 שקל על אנטנה שמתחברת דרך הusb. חשבתי אם אפשר שאני אמקם עוד ראוטר בחדר שבו נמצא האקס בוקס והוא ידע לתקשר עם הראוטר השני וכאשר האקס בוקס יהיה מחובר אליו בעצם הוא יקבל אינטרנט גם... השאלה היא בעצם אם שני ראוטרים יכולים לתקשר אחד עם השני... יעני אחד מחובר למודם ומשדר ואחד קולט ויכול להעביר למכשירים שקרובים אליו... מישהו יודע אם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  12. למישהו יש מושג אם משתלם לקנות 360 xbox באוקראינה או במולדובה ?

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  13. Started by Rotem Levy,

שלום לכולם, קניתי אקדחים לשלטי תנועה לPS4 VR ומכוון שהשלט תנועה נימצא במצב שכיבה בתוך האקדח אז גם המשחק האקדח מכוון כלפי מטה! האם מישהו מכיר את העניין ויכול בבקשה לעזור בהסבר איך לסדר את זה שהמשחק יזהה שאני משחק עם אקדח ויישר את האקדח במשחק? תודה רבה מראש לכולם.

14. Started by Spider76,

שלום, לפני שאני רוכש PS3 רציתי לדעת אם ניתן לחבר אותו למסך (L1960TR): http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=184&keySearch= בעזרת הכבל (כבל HDMI - DVI): http://www.daganm.co.il/rec/318-%D7%9B%D7%91%D7%9C-HDMI-DVI-%D7%9E%D7%95%D7%96%D7%94%D7%91-%D7%91%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%9A-1-5-%D7%9E%D7%98%D7%A8/ אני מודע לכך שהאיכות לא תהיה כמו במסך של FULL HD השאלה היא אם לכרגע זה יעבוד. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Resident Evil The Darkside Chronicles הוא משחק יריות מסילה לWII בסביבת RE למעשה הוא מספר את העלילה שהיתה בRE2 ובRE קוד וורוניקה ועוד עלילה חדשה שהמציאו במיוחד למשחק המשחק הוא במובן מסוים המשך למשחק RE-UC שכל אחד מהם מכיל עלילות שונות מסדרת RE בכל מקרה במהלך המשחק יש מצלמה שכל הזמן זזה ופשוט צריכים לירות בזומבים ומוטציות אחרות בחלק מהשלבים יש בוסים בסוף אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נישמע קודם כל יש 3 רמות קושי שאפשר לבחור מהם בהתחלה -שנית אפשר לבחור לשחק בשחקן יחיד או 2 שחקנים בכל השלבים במשחק מה שמשנה מאוד את רמת הקושי (הרבה יותר קל ב2 שחקנים ) חוץ מזה אפשר לשדרג נשקים בכסף שמוצאים בשלבים למעשה גם הניקוד עצמו שווה כסף ויש כל מיני פרמטרים לניקוד כמו הזמן שלקח…

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by Tracks,

אני מעוניין לקנות PS3 80GB בארה"ב אבל לא מצאתי שום חנות שמוכרת את זה יותר אז מישהו יכול לשלוח לי חנות כזאת או להגיד לי עם הפסיקו לייצר תודה

17. Started by doker,

אני רוצה לקנות קונסולה אין לי מסך LCD וגם אין הרבה כסף לכן חשבתי ללכת על הWII שנראה נחמד הקונסולה תשמש ל3 חודשים בערך לא יותר אז אני לא מאמין שזה כל כך ישעמם אותי רציתי לדעת אם שווה להביא את זה מאירופה או שהמחירים דומים ואיך מגיעה החבילה הרגילה(מה יש בחבילה הבסיסית) תודה רבה

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  18. נכון לבדיקה עכשיו, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים): PS3 - 532 Wii - 348 XBOX Premium - 344 Xbox Core - 241 PS 2 - 231 PSP - 163 PS2 SLIM - 121 ה PS3 וה Wii נתנו כל אחד ירידה לא קטנה של כ-30 דולר (ויותר מ-60 דולר בחודשיים האחרונים). דווקא ה Xbox העלה את הערך שלו (ה Core קפץ בכ-20 דולר). העלייה הגדולה ביותר הייתה דווקא של ה Playstation 2 שטיפס ביותר מ-50 דולר (!!!).

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  19. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19093 אני שיחקתי בגירסת הPS2 והיא טובה ולדעתי המרוויחה העיקרית מהפורט זאת נינטנדו כי הרבה אומרים שאין בWII "משחקים רצינים" וBully הוא עוד משחק רציני שעושה את דרכו לWII דרך אגב גם "טניס שולחן" שיצא ל360 בעבר יגיעה לWII (גם משחק של רוקסטר) וזה המשחק השלישי בפיתוח של רוקסטר לWII ומעניין יהיה ליראות אם רוקסטר יפתחו כותר של GTA לWII בעתיד

• 7 תגובות
    • 978 צפיות
  20. גם לא ראיתי איפה ניתן למחוק save games וכאלה תודה

• 4 תגובות
    • 977 צפיות
  21. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 31 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה מתרחש, מקשיבים? שבוע חדש מביא איתו כרגיל פרק נוסף מבית הפאנבויז. הפעם מצטרף אלינו דניאל (א.ק.א ד”ר דרה) ונותן סקירה או שתיים מכל הלב (בעודו מנסה לשמור על המעט שפיות שנשארה לו אחרי שחפרנו לו במוח). בפרק אנו סוקרים את המשחקים פיינל פנטזי איקס ומלא I, רד אלרט 3, לא נואר (יש לקרוא במבטא צרפתי), טופ ספין 4 ולג’נדס אוף טרוי. כמו כן נסקרים גם הדמואים הבאים: Warhammer 40,000: Space Marine , Warhammer 40,000 Kill Team , Hamilton’s Great Adventure , Pro Evolution Soccer 12. שלושה אפליקציות לאייפון: Decide-o-tron ,Bejewled 2,Road …

22. קניתי משחק מיד שנייה והוא עובד בסדר גמור, שהסתכלתי על הדיסק בבית שמתי לב לשריטה עליו לא גדולה ועמוקה אבל שריטה ולא לכלוך. האם זה בסדר שאני ימשיך לשחק בו? או שהוא יכול להרוס לי תעינית או משו כזה? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by Zeev86,

הבנתי שיש למכשיר חנות PS NETWORK. האם מוכרים שם משחקים? אני מתלבט אם לקנות את הקונסולה, אבל מה שעוצר אותי זה המחירים הגבוהים לכל משחק. (ואני אחד שקונה הרבה בסטים, והתרגלתי לזה שמשחק עולה 160-200 שקל ולא 300)

24. היי, העלתי סרטון חדש על כל הדברים החדשים מהעדכון האחרון. עקבו אחרי לעוד סרטונים!

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  25. Started by nirp1981,

אהלן ברשותי מכשיר XBOX בן שנה וחצי ולאחרונה קיבלתי תקלה של 2 נורות אדומות נאמר לי שזה מחימום יתר והזמנתי ערכת תיקון דרךEBAY עשיתי את התיקון לפי ההוראות והכל הלך חלק אבל אבוי ...בשלב הדלקת המכשיר לצורך חימום הGPU מייד נדלקות שוב הנורות האדומות והמכשיר נכבה (אפילו לא מספיק להתחמם)... האם ייתכן כי הדבר לא נובע מחימום בכלל? ואם כן יש איזה פתרון לבעיה?? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 976 צפיות

דיונים חדשים בפורומים