קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3435065,00.html
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
כדאי לקנות WII בUSA זה משנה אם יהיה לי את הPAL או NTSC ? יש חנויות מומלצות יש? קיצור גם הייתי שמח אם תתנו מידע על הWII תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
לפי הטריילר היפני יוצא ב2007 http://www.gamespot.com/video/929284/6179725/mobile-ops-the-one-year-war-official-movie-1 לפי דף האתר בGS יוצא מתישהו ב2008.. http://www.gamespot.com/xbox360/sim/mobileops/index.html?tag=result;title;0 יש משהו יותר מוצק?
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום לכולכם שמעתי שיש מתאם בין גויסטיק של XBOX לPC איפה אני יכול להשיג אחת כזה?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
לרגל תקופת המבחנים הבאה עלינו לטובה, החלטתי שהגיע הזמן להשלים פערים ולשחק ב-AC, סדרת משחקים שמעולם לא שיחקתי בה. מכיוון שיצאו כבר די הרבה משחקים בסדרה, ולפי כל הביקורות שקראתי AC2 טוב משמעותית מהמשחק הראשון, החלטתי לדלג ישר אליו, בלי לשחק בראשון. השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא תמצית של העלילה של המשחק הראשון, רצוי בליווי קטעי המעבר הרלוונטיים?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
יש לי קונסולה PAL / אזור 2. הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק מכל איזור. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. משחקי PSN (נגיד Wipeout HD) - אני יכול לשחק בכל גרסא? (להוריד מכל חנות?) 2. DLC למשחקים על דיסק PAL - אני חייב להוריד מחנות מאזור 2, או שגם מארה"ב זה בסדר? 3. משחקים על דיסקים מאזורים אחרים - אם אני רוצה להוריד DLC, להוריד בחנות מהאזור של המשחק? של הקונסולה? של פיסטוק?
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
במהלך קריאת הPREVIEW לGT5 החדש שהוצג בתערוכה בגרמניה וסוקר על ידי GAME SPOT: http://www.gamespot.com/ps3/driving/granturismo5prologue/news.html?sid=6177157&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;4 שמתי לב לפרט קטן ונחמד ביותר. הפרולוג הקרוב (בניגוד לקודם שבארץ "חגגו" עלינו עם מחיר של משחק מוזל / משחק מלא בחלק מהמקומות) יהיה חינם וזמין להורדה מהPSN. נראה סוף הדרך לדעתי. ליביו
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים היום פעם ראשונה שניסיתי לקנות משחק דרך הPSN, משום מה זה לא עבד לי, משהו בקשר לפרטים של הכרטיס (אני בדקתי כמה וכמה פעמים אות אות מספר מספר) והוא לא מוכן לקבל אותו, החלפתי כרטיס ואותו סיפור, משהו שאני עושה לא נכון? הכרטיסים שניהם בן לאומיים (ויזה ואמריקן) ככה שזה לא נראה לי זה, אולי שאני שייך כאילו לUK? אשמח אם משהו יוכל להסביר לי, זה מאוד מתסכל...
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=36650 אם זה יתחיל מגמה אני חושב שהם יהיו צריכים לבטל את גירסת הארקיד
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
המשחק יופץ ע"י EA. למי שלא מכיר, זהו משחק שפותח ע"י Jack Black שהוציא תחת ידיו משחקים כגון Psychonauts, Grim Fandango ו Full Throttle, ככה שהמשחק מגיע "מבית טוב". כרגע אין מידע לגבי תאריך שיחרור, אבל נראה שנקבל טריילר עם גיימפלי כבר בטקס VGA Spike. המשחק יוצא רק לקונסולות: http://www.bit-tech.net/news/2008/12/12/ea-announced-as-publisher-for-brutal-legend/1
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לאחרונה הבלוג הרשמי של PlayStation 3 עשה צ'אט חי עם שלושה מפתחים של Insomniac Games שעובדים על המשחק החדש בסדרה של ראצ'ט וקלאנק. סיכמתי את כל הדברים החשובים שנאמרו בצ'אט הזה. Ratchet & Clank Future: A Crack in Time Live Q&A Summary http://www.nextgn.com/2009/04/03/ratchet-clank-future-a-crack-in-time-live-qa-summary/
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלםו לכל חברי הפורום, קיימים לי ב PS3 מספר משחקים המשלבים את כל עניין הגביעים. לאחר שהצלחתי להשיג את כל הגביעים במשחק עדיין לא קיים לי 100% וזאת אני מניח בגלל שחלקם גביעי כסף וערד. האם ניתן לשפר גביעים ולהביא אותם לדרגה של זהב?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מתכנתים סופית פטרו את בעיית הבריק ,וגילו איך סוני מחדשים את המכשירים ששולחים להם . המידע על איך עושים את זה הופץ לקהל הרחב . אני לא יודע אם מותר לי לשים פה לינקים . אזז אם תבקשו ממני בפרטי אני יתן אינפורמציה .
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
לא אמורה להיות בעיה או משהו כזה
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אחרי הבאנים של MICROSOFT בXBOX ירדתי ממנו לגמרי והחלטתי ללכת על PS3 יש לי הרבה שאלות יחסית אז ככה: 1. מה ההבדל בין SLIM לרגיל 2. מה בדיוק נותן יותר מקום על הדיסק הקשיח? 3. מה ההבדל בין משחק על דיסק ומשחק על דיסק קשיח? 4. מה ההבדל בין PAL לNTCS 5. האם החבילה הזו שווה למרות שזה לא SLIM ורק שמונים ג'יגה ? http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1287 6. אם אתם יכולים תנו קישור לחנות הכי משתלמת , רצוי שיהיה 2 שלטים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
[table][tr][td] [/td][td] נרשמתי לשירות LIVE GOLD עם כתובת ישראלית ועכשיו אני לא יכול לשחק נגיד COD החדש כי צריך להוריד מהחנות מפות חינמיות והוא לא נותןהצלחתי למצוא באינטרנט את המדריך הזה השירות' יש לבחור מדינה אחרת ולתת בה כתובת קיימת ומיקוד מדוייק (הבדיקה של הכתובת נעשית על ידי השוואת המיקוד לטבלאות שיש בשירות). כעקרון בחירת הארץ קובעת גם לאיזה שרתים תהיו מחוברים ולכן שחקנים בארץ בוחרים בדרך כלל באנגליה או בארצות הברית (בגלל השפה). השירות לא משווה בין הכתובת המוכנסת לבין ה-IP של שירות האינטרנט שלכם, ולכן ניתן כעקרון להשתמש בכל כתובת שמוצאים באינטרנט או במגזין מחו"ל. כדאי להתלבט רגע לפני שבוחרים את המדינה כי את הנתון הזה לא ניתן אחר כך לשנות – אפילו לא ע"י מסכי שינוי כת…
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
נותן שני מצבים, הראשון הוא 10 דקות של משחק נורמאלי... השני הריגת כמה מפלצות והתמודדות עם בוס. אין צורך לפרט עד כמה הגרפיקה יפה. המשחקיות כייפית כרגיל, אין סוף לקומבואים. מקווה רק שהעלילה תהיה טובה ושהמשחק לא יהיה קצר מידי. חיכיתי לזה חצי שנה ..
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום, 1. כרגע עוד אין לי טלוויזיה HD, אבל האם כשתהיה לי, יהיו לי בעיות עם ה-NTSC וה-PAL בסרטי BLU-RAY? 2. האם אפשר להעתיק משחקים לכונן הקשיח ולהריץ אותם משם באופן מלא? 3. האם אפשר להעתיק סרטים לכונן הקשיח ולצפות בהם משם? ואולי השאלה העיקרית, האם בכלל משתלם לקנות כיום PS3? או שעדיף לחכות עוד?
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
סיימתי היום את המשחק אז החלטתי להשקיע טיפה ולכתוב פה ביקורת. העלילה במשחק פחות מעניינת , די ג'נרית ואם היו עושים ממנה ספר הוא די היה משעמם. אתה משחק אחד משני שחירי חרב שעושים את העבודה המלוכלכת שהיא בדרך כלל להרוג מישהו ולחלץ (לא הרגשתי שאני משחק מישהו ממש עלית כי המשימות היו בעיקר של חיסול מלוכלך (הרבה יריות , אפס התגנבות). הסוף גם לא משהו. בעלילה הוא לא עובר את ה 6.5 אבל הקטע במשחק הוא לא העלילה אלא המשחקיות עצמה. כשחקן יחיד אני מצאתי את עצמי משאיר את החבר (שחיר החרב השני) כול הזמן במצב שיהיה לידי , יש הטוענים כי אפשר פשוט לשלוח אותו להתקדמות ואז הוא עושה הכול ואתה סתם רץ ואוסף תחמושת - אני אישית לא ניסיתי את זה וגם לא רציתי להרוס לעצמי את המשחק. כשחקן יחיד עדיין מצאתי …
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני כמה ימים כבל קומפוננט לחבר בין ה LCD לפלייסטיישן 2.על האריזה רשום שזה מיועד לפלייסטיישן 3 אבל המוכר אמר לי שזה אותו חיבור. אכן הגודל של הכניסה של הכבל זהה. רק מה,לא הצלחתי לקבל תמונה וזה למעשה לא עבד. משהו יכול לעזור אולי טעיתי במשהו?
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי מצא ברחוב (כן כן מצא) PS3 כנראה זכה בלוטו בכל מקרה, תקוע לו דיסק בתוך הכונן ככה שאי אפשר להוציא אותו בכלל. השאלה היא מה אפשר לעשות מכאן? מן הסתם אחריות אין לו על המכשיר (כי הוא לא באמת שלו) וישפאר לא ממש ירצו לעזור. מהצד השני, לתקן לבד זה מפחיד, אנחנו רועדים שאנחנו מחזיקים ביד כונן בלו-ריי... הצעות? מעבדות פרטיות שאתם מכירים?
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ראיתי חבילות PS2 מאוד טובות במחיר זול ואולי חשבתי על לרכוש אחת כזאת לחדר בנוסף למחשב עכשיו עומדות בפניי כמה שאלות *האם משתלם לקנות PS2? *האם יש Guitar Hero 3 לPS2? *אם קיים GH3 לPS2 האם הוא ירוץ היטב על המכשיר כי לפי מה שהבנתי הגיטרה אלחוטית אז איך זה בדיוק פועל? *האם ניתן לחבר PS2 למסך מחשב רגיל?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות אקס בוקס במקום להשקיע במחשב חדש (שבין כה וכו יהיה למשחקים) אבל יש כמה דברים שאני לא ממש מתמצא בהם, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה המחיר של האקס בוקס? אני יודע שיש כמה סוגים אבל אני מתכוון לאחד ממוצע. 2. האם הוא קורא דיסקים של בלו ריי או די וי די רגילים? 3. האם יש בכלל אחריות על הקונסולה במידה וקורה לה משהו כמו טבעת המוות?
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יום עצוב יום עצוב בהחלט נו טוב גם ככה הכבל סוג ז הזה הגיע שה2 כבלים של אודיו שלו לא מספיק ארוכים להתחבר למערכת בכל מקרה חברה שאתם קונים מוצרים כאלו לקונסולות בדרך כלל הכי בטוח לקנות מהיצרנית גם אם זה יותר יקר ולמי שרוצה לשאול איך הלך הכבל זה פשוט מאוד אני חשבתי שחלק פלסטיק סוג ז שמחזיק את 5 הכבלים (קומפוננט ) זה סתם שהם יהיו במקום כי בעבר ניתקלתי בכאלו דברים בכל מקרה פירקתי אותו ומתחת היו הלחמות -ולא הם לא התפרקו אבל הפלסטיק הלך וגם אם הקומפוננט הזה בפועל עדין מולחם ועובד כבר העדפתי להזמין כבל רישמי של נינטנדו שיגיע באורך נורמלי לאודיו בקיצור בקונסולות הHD זה לא בעיה כי יש HDMI אבל בקונסולות ישנות אני ממליץ לכם להזמין מקורי
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, ה Wii Motion Plus יצא לחנויות ועולה 20$ , מה שאומר שאפשר להזמין בקלות 2 ועדיין לא לעבור את סף המכס (50$). הבעיה שאמאזון לא שולחים את זה מחוץ לארה"ב, מישהו מכיר חנות אמינה ? (ואני יודע שאני יכול להשתמש ב ushops או mustop אבל מעדיף קודם לשאול) ב play-asia זה עולה 30$ אז להזמין 2 כרוך בסיכון של תשלום מכס. אגב, לחנויות בארץ זה מגיע בקרוב ? מישהו יודע מה יהיה המחיר ?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-