קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
המשחק יופץ ע"י EA. למי שלא מכיר, זהו משחק שפותח ע"י Jack Black שהוציא תחת ידיו משחקים כגון Psychonauts, Grim Fandango ו Full Throttle, ככה שהמשחק מגיע "מבית טוב". כרגע אין מידע לגבי תאריך שיחרור, אבל נראה שנקבל טריילר עם גיימפלי כבר בטקס VGA Spike. המשחק יוצא רק לקונסולות: http://www.bit-tech.net/news/2008/12/12/ea-announced-as-publisher-for-brutal-legend/1
-
- 8 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למשחקים ל 3DS שיתאימו לילד בן 7 (בלי אלימות ככל הניתן). תודה
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
מכיוון שאני אקבל את המכשיר ביום חמישי הבא וראיתי שלא חסרות איתו בעיות אז רציתי לדעת בדיוק אילו בעיות יש לו, עד כמה הן חמורות, ממה הן נגרמות(אם ידוע) ואיך אפשר לפתור אותן אם בכלל. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
כדאי לקנות WII בUSA זה משנה אם יהיה לי את הPAL או NTSC ? יש חנויות מומלצות יש? קיצור גם הייתי שמח אם תתנו מידע על הWII תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 926 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם משחקים מארה"ב (איזור 1) עובדים על PSP-3000 שנקנה בארץ ? המכשיר לא פרוץ ( נדמה לי שאין גם פריצה למכשיר מסוג זה ).
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי, מכרתי את הסוני 3 שלי ואני רוצה לקנות אקס בוקס. אני לא מתכוון לשחק ברשת, רק אופליין. איזה דגם הכי מומלץ? מה זה משנה אם הוא 4 גיגה או 200 גיגה? (רק בשביל ההתקנות של המשחקים?) יש דגמים שמתחממים יותר מהר מאחרים? יש סוגי שלטים מסויימים או שכולם אותו דבר?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
אם אנ י קונה בשוויץ - א. החוברות הדרכה יהיו גם באנגלית? ב. האם אני אוכל להריץ דברים של NTSC (כמו שבאמריקאית אפשר להריץ PAL) ג. שמעתי שבגסרת PAL, אין תאימות מלאה למשחקי PS2, לעומת גרסת NTSC (אמריקאית) ששם אפשר.. ???
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
hey guys. im living now in the US for few month and i got my self and xbox soon im coming back to Israel and im going to take it with me ofcourse so i want readying some place that i need a special transformer from 110v to 220v i was searching alittle bit and that what i found i hope that u could help me and tell me if its the correct one http://www.amazon.com/Seven-Star-Step-Transformer-TC500/dp/B000AY72DO/ref=pd_sim_dbs_e_3
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
את 3 שיחקתי על Hard עכשיו זה קצת מבאס אותי שזה קל מדיי אז אני על expert הרבה יותר כיף אבל גם קשה מאוד הנקודה שבשבילה פתחתי את הת'רד הזה, שיחקתי גם ב rock band וזה פשוט לא אותו כיף מבחינת הגיטרה נראה לי שהם ממפים את התווים בצורה פחות טובה מ GH, ששיחקתי את World tour קבלתי ממש הרגשה שאני מנגן את השיר באמת. ב"רוק בנד" זה לא קרה לי.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן חברה.. חשוב לי לציין שאני מהדור הישן שברשותו היה מגה גרייב ומגסון, והשיא מבחינתי היה pl 1 ככה שאני לא יודע מה הולך היום בעולם הזה. בעיקרון אני די נעול על xbox 360 arcade ויש לי מספר שאלות.. 1. איך החיבור של השלטים עובד? אפשר לחבר כמה שרוצים או שצריך מתאם כל שהוא אם אני רוצה לשחק יותר מ 2 שחקנים. 2. אחריות? האם יש יבואן רשמי בארץ שמביא את הכל בצורה מסויימת? 3. קראתי על בעיית טבעת המוות. איך אני יכול לוודא שהגרסא שאני אקנה היא החדישה ביותר? 4. ה 256 mb זיכרון, לכמה שמירות בערך הוא מספיק? תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לאחר נסיון מוצלח עם Disaster וצורת המשחק, אשמח להמלצות למשחקים נוספים בקטגוריה. כרגע אני ממתין לזאפר שהזמנתי מאיביי, כדי שאוכל לממש את המירב מ COD5. על מה אתם ממליצים? כמובן לא רע אם אלו משחקים שהזאפר מקל על צורת המשחק בהם תודה
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
יש פה מישהו שיצא לו להתקין לינוקס על ps3 ואם כן איך אני עושה את זה ואם זה משתלם בכלל.. תודה מראש..!
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3435065,00.html
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לרגל תקופת המבחנים הבאה עלינו לטובה, החלטתי שהגיע הזמן להשלים פערים ולשחק ב-AC, סדרת משחקים שמעולם לא שיחקתי בה. מכיוון שיצאו כבר די הרבה משחקים בסדרה, ולפי כל הביקורות שקראתי AC2 טוב משמעותית מהמשחק הראשון, החלטתי לדלג ישר אליו, בלי לשחק בראשון. השאלה שלי היא איפה אפשר למצוא תמצית של העלילה של המשחק הראשון, רצוי בליווי קטעי המעבר הרלוונטיים?
-
- 1 תגובה
- 922 צפיות
-
-
סיימתי היום את המשחק אז החלטתי להשקיע טיפה ולכתוב פה ביקורת. העלילה במשחק פחות מעניינת , די ג'נרית ואם היו עושים ממנה ספר הוא די היה משעמם. אתה משחק אחד משני שחירי חרב שעושים את העבודה המלוכלכת שהיא בדרך כלל להרוג מישהו ולחלץ (לא הרגשתי שאני משחק מישהו ממש עלית כי המשימות היו בעיקר של חיסול מלוכלך (הרבה יריות , אפס התגנבות). הסוף גם לא משהו. בעלילה הוא לא עובר את ה 6.5 אבל הקטע במשחק הוא לא העלילה אלא המשחקיות עצמה. כשחקן יחיד אני מצאתי את עצמי משאיר את החבר (שחיר החרב השני) כול הזמן במצב שיהיה לידי , יש הטוענים כי אפשר פשוט לשלוח אותו להתקדמות ואז הוא עושה הכול ואתה סתם רץ ואוסף תחמושת - אני אישית לא ניסיתי את זה וגם לא רציתי להרוס לעצמי את המשחק. כשחקן יחיד עדיין מצאתי …
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
היי, חשבתי לקנות אקס בוקס במקום להשקיע במחשב חדש (שבין כה וכו יהיה למשחקים) אבל יש כמה דברים שאני לא ממש מתמצא בהם, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. מה המחיר של האקס בוקס? אני יודע שיש כמה סוגים אבל אני מתכוון לאחד ממוצע. 2. האם הוא קורא דיסקים של בלו ריי או די וי די רגילים? 3. האם יש בכלל אחריות על הקונסולה במידה וקורה לה משהו כמו טבעת המוות?
-
- 9 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אז הנה הלינק - http://www.gametrailers.com/player/22703.html וזה הלינק ל HD - (מומלץ יותר) http://www.gametrailers.com/player/22702.html אני מוריד ממש ברגעים אלו . ראיתי כדקה ואז החלטתי להוריד במקום לעשות STREAM .. (נראה מעולה בדקה הזו !) תורידו ותגיבו בדעות..
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
מתכנתים סופית פטרו את בעיית הבריק ,וגילו איך סוני מחדשים את המכשירים ששולחים להם . המידע על איך עושים את זה הופץ לקהל הרחב . אני לא יודע אם מותר לי לשים פה לינקים . אזז אם תבקשו ממני בפרטי אני יתן אינפורמציה .
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
במהלך קריאת הPREVIEW לGT5 החדש שהוצג בתערוכה בגרמניה וסוקר על ידי GAME SPOT: http://www.gamespot.com/ps3/driving/granturismo5prologue/news.html?sid=6177157&om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;4 שמתי לב לפרט קטן ונחמד ביותר. הפרולוג הקרוב (בניגוד לקודם שבארץ "חגגו" עלינו עם מחיר של משחק מוזל / משחק מלא בחלק מהמקומות) יהיה חינם וזמין להורדה מהPSN. נראה סוף הדרך לדעתי. ליביו
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולכם שמעתי שיש מתאם בין גויסטיק של XBOX לPC איפה אני יכול להשיג אחת כזה?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אחרי הבאנים של MICROSOFT בXBOX ירדתי ממנו לגמרי והחלטתי ללכת על PS3 יש לי הרבה שאלות יחסית אז ככה: 1. מה ההבדל בין SLIM לרגיל 2. מה בדיוק נותן יותר מקום על הדיסק הקשיח? 3. מה ההבדל בין משחק על דיסק ומשחק על דיסק קשיח? 4. מה ההבדל בין PAL לNTCS 5. האם החבילה הזו שווה למרות שזה לא SLIM ורק שמונים ג'יגה ? http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=1287 6. אם אתם יכולים תנו קישור לחנות הכי משתלמת , רצוי שיהיה 2 שלטים תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי קונסולה PAL / אזור 2. הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק מכל איזור. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. משחקי PSN (נגיד Wipeout HD) - אני יכול לשחק בכל גרסא? (להוריד מכל חנות?) 2. DLC למשחקים על דיסק PAL - אני חייב להוריד מחנות מאזור 2, או שגם מארה"ב זה בסדר? 3. משחקים על דיסקים מאזורים אחרים - אם אני רוצה להוריד DLC, להוריד בחנות מהאזור של המשחק? של הקונסולה? של פיסטוק?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלםו לכל חברי הפורום, קיימים לי ב PS3 מספר משחקים המשלבים את כל עניין הגביעים. לאחר שהצלחתי להשיג את כל הגביעים במשחק עדיין לא קיים לי 100% וזאת אני מניח בגלל שחלקם גביעי כסף וערד. האם ניתן לשפר גביעים ולהביא אותם לדרגה של זהב?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי מצא ברחוב (כן כן מצא) PS3 כנראה זכה בלוטו בכל מקרה, תקוע לו דיסק בתוך הכונן ככה שאי אפשר להוציא אותו בכלל. השאלה היא מה אפשר לעשות מכאן? מן הסתם אחריות אין לו על המכשיר (כי הוא לא באמת שלו) וישפאר לא ממש ירצו לעזור. מהצד השני, לתקן לבד זה מפחיד, אנחנו רועדים שאנחנו מחזיקים ביד כונן בלו-ריי... הצעות? מעבדות פרטיות שאתם מכירים?
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני כמה ימים כבל קומפוננט לחבר בין ה LCD לפלייסטיישן 2.על האריזה רשום שזה מיועד לפלייסטיישן 3 אבל המוכר אמר לי שזה אותו חיבור. אכן הגודל של הכניסה של הכבל זהה. רק מה,לא הצלחתי לקבל תמונה וזה למעשה לא עבד. משהו יכול לעזור אולי טעיתי במשהו?
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-