קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://www.geekarmy.com/cool/Amazing-Mario-Level.html
-
- 6 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות PS3 80GB בארה"ב אבל לא מצאתי שום חנות שמוכרת את זה יותר אז מישהו יכול לשלוח לי חנות כזאת או להגיד לי עם הפסיקו לייצר תודה
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קונסולה אין לי מסך LCD וגם אין הרבה כסף לכן חשבתי ללכת על הWII שנראה נחמד הקונסולה תשמש ל3 חודשים בערך לא יותר אז אני לא מאמין שזה כל כך ישעמם אותי רציתי לדעת אם שווה להביא את זה מאירופה או שהמחירים דומים ואיך מגיעה החבילה הרגילה(מה יש בחבילה הבסיסית) תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 968 צפיות
-
-
נכון לבדיקה עכשיו, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים): PS3 - 532 Wii - 348 XBOX Premium - 344 Xbox Core - 241 PS 2 - 231 PSP - 163 PS2 SLIM - 121 ה PS3 וה Wii נתנו כל אחד ירידה לא קטנה של כ-30 דולר (ויותר מ-60 דולר בחודשיים האחרונים). דווקא ה Xbox העלה את הערך שלו (ה Core קפץ בכ-20 דולר). העלייה הגדולה ביותר הייתה דווקא של ה Playstation 2 שטיפס ביותר מ-50 דולר (!!!).
-
- 2 תגובות
- 968 צפיות
-
-
קניתי משחק מיד שנייה והוא עובד בסדר גמור, שהסתכלתי על הדיסק בבית שמתי לב לשריטה עליו לא גדולה ועמוקה אבל שריטה ולא לכלוך. האם זה בסדר שאני ימשיך לשחק בו? או שהוא יכול להרוס לי תעינית או משו כזה? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הבנתי שיש למכשיר חנות PS NETWORK. האם מוכרים שם משחקים? אני מתלבט אם לקנות את הקונסולה, אבל מה שעוצר אותי זה המחירים הגבוהים לכל משחק. (ואני אחד שקונה הרבה בסטים, והתרגלתי לזה שמשחק עולה 160-200 שקל ולא 300)
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19093 אני שיחקתי בגירסת הPS2 והיא טובה ולדעתי המרוויחה העיקרית מהפורט זאת נינטנדו כי הרבה אומרים שאין בWII "משחקים רצינים" וBully הוא עוד משחק רציני שעושה את דרכו לWII דרך אגב גם "טניס שולחן" שיצא ל360 בעבר יגיעה לWII (גם משחק של רוקסטר) וזה המשחק השלישי בפיתוח של רוקסטר לWII ומעניין יהיה ליראות אם רוקסטר יפתחו כותר של GTA לWII בעתיד
-
- 7 תגובות
- 966 צפיות
-
-
גם לא ראיתי איפה ניתן למחוק save games וכאלה תודה
-
- 4 תגובות
- 966 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 31 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה מתרחש, מקשיבים? שבוע חדש מביא איתו כרגיל פרק נוסף מבית הפאנבויז. הפעם מצטרף אלינו דניאל (א.ק.א ד”ר דרה) ונותן סקירה או שתיים מכל הלב (בעודו מנסה לשמור על המעט שפיות שנשארה לו אחרי שחפרנו לו במוח). בפרק אנו סוקרים את המשחקים פיינל פנטזי איקס ומלא I, רד אלרט 3, לא נואר (יש לקרוא במבטא צרפתי), טופ ספין 4 ולג’נדס אוף טרוי. כמו כן נסקרים גם הדמואים הבאים: Warhammer 40,000: Space Marine , Warhammer 40,000 Kill Team , Hamilton’s Great Adventure , Pro Evolution Soccer 12. שלושה אפליקציות לאייפון: Decide-o-tron ,Bejewled 2,Road …
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
כדאי לקנות WII בUSA זה משנה אם יהיה לי את הPAL או NTSC ? יש חנויות מומלצות יש? קיצור גם הייתי שמח אם תתנו מידע על הWII תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
מתכנתים סופית פטרו את בעיית הבריק ,וגילו איך סוני מחדשים את המכשירים ששולחים להם . המידע על איך עושים את זה הופץ לקהל הרחב . אני לא יודע אם מותר לי לשים פה לינקים . אזז אם תבקשו ממני בפרטי אני יתן אינפורמציה .
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי, הזמנתי PS3 של ישפאר (אמור להגיע מחר). אני רוצה לקנות Resident Evil 5. ראיתי שבאתרים בחו"ל ובארץ המחיר הוא פחות או יותר אותו הדבר (הפרש של 40-50 ש"ח), ומכיוון שאני רוצה שהוא יהיה לי לפסח אני רוצה לקנות בארץ. השאלה שלי היא אם אני קונה פה בארץ (מן הסתם זה איזור אירופאי) לא תהיה אח"כ בעיות ברכישת הרחבות? האם יהיה אפשר לרכוש הרחבה מהאתר האמריקאי גם אם המשחק הוא אירופאי? והאם בכלל יש עדיין בעיות לרכוש הרחבות מהרשת האירופאית עם כרטיסי הויזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום לכולםם, אני כנראה מזמין בימים הקרובים (מקווה שמחר) מארה"ב את ה-Xbox 360 שבסוף החלטתי לקנות. אגב, החלטתי לקנות את הרגיל ולא ה-Elite כי פשוט הבנתי שה-HD ישמש אותי רק לשימר Demoים כיוון שאני לא עושה פריצה, ככה שאין לי מה לעשות עם זה, וגם אם הייתי עושה פריצה הייתי עושה לדיסק ולא ל-HD. השאלה שלי היא, אם אני קונה את המכשיר מארצות הברית, מה אני צריך לדעת? אני יודע שאני אצטרך ממיר מתח, אבל מה לגבי המשחקים? אין הבדלי אזורים? PAL NTSC? אני אוכל לקנות משחקים רק בארצות הברית? וכן, ניסיתי לעשות חיפוש, לא הצלחתי למצוא תשובה.. תודה רבה לעונים , אדם
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אני מכיר את הראשון שיצא במקור כמשחק DC וקיבל פורט מצוין למחשב. ואת השלישי שיצא השנה למחשב,PS3,PSP ו - XB360. אך איפה השני ? לא ראיתי שום מידע עליו.
-
- 5 תגובות
- 965 צפיות
-
-
לחבר שלי יש רוק בנד על הפלייסטיישן 3 ואנחנו רוצים לקנות שירים, הבעייה שאין לנו כרטיס אשראי אמריקאי, ואנחנו לא מכירים מישהו אם כרטיס אשראי אמריקאי. למישהו יש פתרון מקורי??
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למשחקים ל 3DS שיתאימו לילד בן 7 (בלי אלימות ככל הניתן). תודה
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק פעולה לשניים משחק שאתה הולך הורג מלכים ועובר שלבים ל-ps2 תודה
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן ברשותי מכשיר XBOX בן שנה וחצי ולאחרונה קיבלתי תקלה של 2 נורות אדומות נאמר לי שזה מחימום יתר והזמנתי ערכת תיקון דרךEBAY עשיתי את התיקון לפי ההוראות והכל הלך חלק אבל אבוי ...בשלב הדלקת המכשיר לצורך חימום הGPU מייד נדלקות שוב הנורות האדומות והמכשיר נכבה (אפילו לא מספיק להתחמם)... האם ייתכן כי הדבר לא נובע מחימום בכלל? ואם כן יש איזה פתרון לבעיה?? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
דודים שלי חוזרים משליחות, ואני חושב אולי לקנות XBOX 360, רציתי לדעת האם יש בעיה להפעיל עליו (על הXBOX מאמירקה) משחקים מהארץ? אני שבפלייסטישן יש בעיה, האם גם כך בXBOX?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
סיימתי היום את המשחק אז החלטתי להשקיע טיפה ולכתוב פה ביקורת. העלילה במשחק פחות מעניינת , די ג'נרית ואם היו עושים ממנה ספר הוא די היה משעמם. אתה משחק אחד משני שחירי חרב שעושים את העבודה המלוכלכת שהיא בדרך כלל להרוג מישהו ולחלץ (לא הרגשתי שאני משחק מישהו ממש עלית כי המשימות היו בעיקר של חיסול מלוכלך (הרבה יריות , אפס התגנבות). הסוף גם לא משהו. בעלילה הוא לא עובר את ה 6.5 אבל הקטע במשחק הוא לא העלילה אלא המשחקיות עצמה. כשחקן יחיד אני מצאתי את עצמי משאיר את החבר (שחיר החרב השני) כול הזמן במצב שיהיה לידי , יש הטוענים כי אפשר פשוט לשלוח אותו להתקדמות ואז הוא עושה הכול ואתה סתם רץ ואוסף תחמושת - אני אישית לא ניסיתי את זה וגם לא רציתי להרוס לעצמי את המשחק. כשחקן יחיד עדיין מצאתי …
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג בארץ את ה-JOYSTICK הבא: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2277,CONTENTID=8157 האם הוא מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
Resident Evil The Darkside Chronicles הוא משחק יריות מסילה לWII בסביבת RE למעשה הוא מספר את העלילה שהיתה בRE2 ובRE קוד וורוניקה ועוד עלילה חדשה שהמציאו במיוחד למשחק המשחק הוא במובן מסוים המשך למשחק RE-UC שכל אחד מהם מכיל עלילות שונות מסדרת RE בכל מקרה במהלך המשחק יש מצלמה שכל הזמן זזה ופשוט צריכים לירות בזומבים ומוטציות אחרות בחלק מהשלבים יש בוסים בסוף אבל זה לא כזה פשוט כמו שזה נישמע קודם כל יש 3 רמות קושי שאפשר לבחור מהם בהתחלה -שנית אפשר לבחור לשחק בשחקן יחיד או 2 שחקנים בכל השלבים במשחק מה שמשנה מאוד את רמת הקושי (הרבה יותר קל ב2 שחקנים ) חוץ מזה אפשר לשדרג נשקים בכסף שמוצאים בשלבים למעשה גם הניקוד עצמו שווה כסף ויש כל מיני פרמטרים לניקוד כמו הזמן שלקח…
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
טוב תאמת עוד לא הספקתי ליראות אבל ראיתי כתבה על הPSP החדש שיהיה קל יותר\דק יותר \אם זמני טעינה מהירים יותר\וזמן בטריה ארוך יותר והוא ימכר בחבילה של 200$ אם גיגה זיכרון בנוסף יהיה אפשר לחבר אותו לטלוויזיה ואני חיב להגיד ניראה שסוני עשתה עבודה טובה אומנם אם יותר גיגה זה היה משפר בהרבה וזה קצת מאוחר מידי לקלקל לנינטנדו אבל מי שמעונין בPSP החדש לפחות על הנייר ניראה הרבה יותר מוצלח מהקודם חוץ מיזה סוני חתמה על בילעדיות לאנריל הבא ובנוסף סגרה אם קונאמי על MGS 4 שיהיה בילעדי זה בינתים החדשות הגדולות ואני לא מעריץ של סוני אבל חייבים להודות -סוני ניצחה בE3 השנה וניצחה בקלות
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
במקום לשלם מאות שקלים על ממיר מתח יש לי בבית מתאם לתקע של ארה"ב... ואם המתאם לא מספיק לי, יש המלצות לממירים טובים ושלא עולים כ"כ הרבה כסף ? תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אם אני אקנה משחק בגרסה אמריקאית NTSC ל-PS3 זה יעשה בעיות בטלויזיות ישנות ?(יציג בשחור לבן או משהו) כי אני אוליי ארצה לשחק בו גם בחדר שלי ויש שם טלויזיה דיי ישנה
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-