קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
Streaming software by StreamMyGame, that enables the latest PC games to be played on the PlayStation 3, now enables you to play PC games with your SIXAXIS controller. The new StreamMyGame PlayStation 3 player includes a USB and Bluetooth pairing tool that enables the SIXAXIS to be used via cable or wirelessly. "Both our new StreamMyGame PS3 player and the Bluetooth tool install automatically, just download and double click" said Richard Faria, StreamMyGames CEO. "In addition to streaming games from your local PC, the new player enables games to be streamed from remote PCs or PC servers housed in ISP exchanges". http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=30144
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ps3fanboy.com/2008/07/31/scea-vp-ps3-native-dev-means-better-looking-360-games/
-
- 8 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
http://www.ps3fanboy.com/2008/08/02/final-fantasy-versus-xiii-remains-a-ps3-exclusive/
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
1-אני רוצה לקנות xbox 360 ויש לי מחשב עם מפרט חזק לדוגמא יש בוא כרטיס מסך 8800 gts בקיצור מחשב מאוד חזק וקניתי אותו לפני קצת פחות משנה וראיתי אצל חבר את האקס בוקס ונורא התלעבתי מה אתם אומרים משתלם לי לקנות אותו ? אני חושב גם על ניידות של המשחק שאני יכול לקחת אותו ממקום למקום וגם משחקים שיש בוא שאין למחשב או שעדיין לא יצאו 2-הציעו לי חבילה xbox 360 עם מערכת קירור חדשה עם שתי שלטים אל חוטי ועם פריצה (צוק) ועם כבל hdmi ומשחק מקורי אחד ב3200 שקל מחנות ועם אחריות השאלה עם המחיר בסדר? ויש מצב שאני יוכל לוותר על הכבל hdmi כי אין lcd זה ירד עלות החבילה אז כמה עולה הכבל הזה? 3- עם יהיה לי פריצה על הxbox 360 ויהיה לי משחק מוקרי אני יוכל לשחק רק במשחק המקורי באיטרנט ? או בגלל הפריצ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סקאוור איניקס אמרה שהמשחק יצא למערב שגרסאות הPS3 וה360 יצאו באותו הזמן אבל המשחק עוד לא הושלם בPS3 וגם אז הם עדיין לא קיבלו ערכות פיתוח של XBOX360 לעשות את הפורט http://www.gamespot.com/news/6195345.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 בקיצור לא יצא בקרוב
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לנסות ולהתחבר לאינטרנט דרך הPS3. חיפשתי קצת ברשת אבל לא הצלחתי למצוא מידע בנוגע לבעיה שלי. אז ככה : יש לי מודם אלקטל שחור, חיבור ADSL, ספק בזק בינלאומי. שאני מחבר את המודם הוא כביכול מסונכרן ולא נראה שיש בעיות איתו, אז אני מניח שאני נופל איפהשהו בהגדרות. אשמח לקבל מדריך או פירוט פה על הצעדים לבניית חייגן. לצורך העניין יש לי 80GB ואם זה משנה, הוא מארצות הברית. כמו כן מוזר לי שאין שם אפשרות להתחבר דרך פרוטוקול PPTP - שזה מה שאני מתחבר דרכו לאינטרנט.
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אז ככה...אני רוצה להביא אקס בוקס מארה"ב... ויש לי כמה שאלות. ההרד דיסק של של האקסבוקס למה הוא משמש?? לסרטים?? משחקים?? אם אני מביא את הגירסה עם ההרד דיסק אז הוא משמש ככרטיס זיכרון לשמירות של משחקים?? מה לגבי המתח של 110V לעומת ה220V בארץ..אפשרי רק לקנות ספק כח של 220V??..(אני רוצה שזה יראה כאילו קניתי את הגירסה האירופאית...שלא יהיה ממירי מתח ושטויות)... שיטת השידור NTSC זה עדיין רלוונטי עם טלויזית LCD?? אפשרי לשחק בLIVE בארץ?? (כמובן שלקנות מנוי!) חיבור למסכי LCD זה HDMI TO HDMI?? מה המחיר הרשמי של מייקרוסופט לקונסולה של ה20 גיגה?? ושל הארקייד?? וכל מידע נוסף באמת שיועיל לי... תגובות מאנשים שיש ברשותם XBOX יתקבלו בברכה בתודה מראש, ירון
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
רוצה לקנות xbox 360 עם ויש בחבילה כבל HDO עם אין לך טלוויזה אל סידי אז יש צורך לרכוש אותו או איפשר לוותר עליו ולהוריד את המחיר?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הזמנתי לפני יותר מחודש את הFragFX בסך 68.50$ כולל משלוח לאחר קופון הנחה של 10$. המוצר לא הגיע היו בעיות עם המלאי, אמרתי לא חשוב נחליף למשחק, אמרתי להם שיבטלו יביאו לי זיכוי בחנות שלהם ואני אבחר מוצר אחרי. כבר שבועיים בערך שאני מתכתב איתם בE-mail, וכלום הם כל פעם טוענים שיש בעיה עם הכרטיס אשראי והכסף בכלל לא נלקח והוא כן! אני מניח שהבעיה היא שהכרטיס היה הנטען של הדואר, אבל מה זה חשוב?! לקחתם כסף? תנו זיכוי בחנות שלכם! אז עכשיו כל 24 שעות אפשר לשלוח להם אימייל כי הם עונים רק אחרי 24 שעות ואין שום CHAT LIVE שום טלפון, השרות לקוחות בזבל! אז אמרתי לעצמי מה הבעיה ? נתבע אותם אני מנצח בקלות, אבל כן יש בעיה, הם בהונג קונג ואני בישראל! אז אני ממש אובד עצות, בבקשה תעזרו לי אני לא י…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Keep those weapons on ready soldier we are releasing Conquest Mode on the Xbox 360 and Playstation 3 soon , for free! The content will include the traditional Battlefield multiplayer game mode, Conquest. Conquest focuses on the capture and control of flags; once a team captures a control point, its members can re-spawn in the area. When a team loses control of all their flags or control points, they cannot re-spawn. Maintaining control over the flags on the battlefield is a key to victory and the ability to re-spawn troops close to the battlefront can make all the difference for that last offensive push. Four existing maps have been redesigned along with all new lighti…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התלבטות גדולה בשבילי,קשה להחליט מה עדיף... בעקרון אני אוהב משחקים בסגנון של קריסיס וגירס אוף וור. כמו שראיתי רוב המשחקים של XBOX יש גם למחשב(חוץ ממשחקי מכות וחבל)... יש אפשרות לחבר את האקסבוקס למסך מחשב רגיל?(CRT) בנוסף,נניח ואני קונה 360 ,ויש לי טלויזיה רגילה,יראו באיכות גבוהה או שצריך להחליף טלויזיה?
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
באותו מועד אך לא בטוח מכיוון שרק לאחר סיום הפיתוח עבור ה PS3 יחל פיתוח הפורט לאקסבוקס. Reports are beginning to roll in from Square Enix's DKS3713 event in Japan, and as many had speculated, the publisher announced a fairly large Sony exclusive to help counter the E3 news that Final Fantasy XIII will be coming to the Xbox 360 as well. So what's the counter? It seems the PlayStation 3 will be receiving the first FFXIII demo in the form of a bonus on the Final Fantasy VII: Advent Children Complete Blu-ray disc. Currently Advent Children Complete is scheduled for release in Japan in March of 2009 -- a U.S. release has not yet been confirmed. Since it's a Blu-ray disc, the PS…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן, אז בשעה טובה קיבלתי את הPS3 שלי. 80GB (לא שילמתי מכס לכל המעוניינים). מכיוון שהנושא חדש לי, יש לי כמה שאלות : 1. האם יש הבדל ניכר בשימוש כבל HDMI לבננות הרגילות? 2. הבנתי שהשלט שקיבלתי הוא לא "איכותי". איזה עוד סוג של שלטים יש? וגם, האם יש דרך לשחק עם שלטי PS2 ? 3. האם יש דרך שאוכל לשחק משחקי PS2 על הסוני 3? ו..זהו לבינתיים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לבני יש PS2 . כנראה שהוא עשה משהו ועכשיו כל התפריטים בסינית או שפה דומה. איך אני משנה את השפה חזרה לאנגלית? אני לא מבין כלום ולא מצליח להעלות לו שום משחק. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכשיר משחקים או XBOX מה עדיף ומאיפה הכי כדאי לקנות ואיזה דגם הכי נכון לקנות צריך לזה ספק חיצוני או שנאי אחרים ? ד"א ואם אפשר לדעת איזה גירסאות כי הבנתי שיש כל מיני PAL NSTC וכו' הבנתי שיש אפשרות להתקין ציפ ולשחק במשחקים צרובים אם אפשר את כל המידע שאני צריך לדעת לפני שאני קונה כדי שאני לא יבזבז סתם כסף אם אפשר לחסוך יש לי משפחה בחול גם שיכולים לשלוח לי לארץ אם שם יותר זול...... כמה זה עולה בארץ מה אני מקבל בחבילה וכו'. .. אחי טס לחול ביום ראשון אז הוא יכול אולי לקנות מהדיוטיפרי אם שם יותר זול אז.... עזרה ותודה ושבתשלום
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, התחדשתי במכשיר XBOX 360 גרסת פרימיום, המכשיר יוצר בחודש מרץ 2008 מה שגורם לי לחשוב שהוא מיוצר בליטוגרפיה של 65NM, על השנאי שלו רשום שהוא נותן 175W, כמובן שהוא מגיע עם חיבור חשמל אמריקאי, השאלה שלי היא אם אני יכול להשתמש בשנאי הנ"ל עם ממיר פשוט של חיבור השקע לקיר, או שיש צורך ברכישת שנאי נפרד לצורך כך? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ה 30 לאוקטובר זה התאריך שבו ישוחרר ביפן המשחק המדובר למי שלא מכיר מדובר במשחק פלטפורמה\פעולה שיציע לנו מגוון שלבים לשחק לבדנו כמו כן במשחק קהילתי שיאפשר לשחקנים ליצור שלבי משחק משלהם ולשתף את השלבים עם שחקנים אחרים. אפשר לומר שזה סוג של נסיון מצד סוני להתחרות בסופר מריו של נינטנדו. ניתן לצפות בטריילר כאן- http://www.gametrailers.com/player/36989.html לא פורסם תאריך שיחרור בעולם המערבי, קרי אמריקה ואירופה אך יודעי דבר סוברים שהמשחק ישוחרר באותו החודש גם אצלנו. מקור: http://www.mcvuk.com/news/31412/LittleBigPlanet-dated
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
המרתי סרט מ-AVI ל-MP4 כדי שיעבוד בPSP אני רוצה גם להוסיף כתוביות אבל לא בשיטה של צריבת הכתוביות באופן קבוע על הסרט אלא שה-PSP יקרא את הכתוביות. כמו שמדיה פלייר או JETAUDIO למשל פשוט נותנים לקובץ הסרט ולקובץ של הכתוביות את אותו השם וזה עובד. מקווה שהסברתי את עצמי טוב תודה, מורן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, ביצעתי חיפוש באינטרנט וגם בפורום ולא מצאתי תשובה ברורה בעניין ואני די מבולבל מהמושגים, אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר. לאחרונה התחדשתי בXBOX360 מארה"ב וקניתי גם מתאם חשמלי שממיר מ220 וולט ל110 וולט. למתאם יש שני אופציות : HIGH וLOW שכל אחד מהם תומך בהספקים שונים. הLOW תומך ב - 0 עד 25 וואט. והHIGH תומך ב25 עד 1825 וואט. (הכל רשום על המתאם עצמו). הייתי באיזו חנות בשביל לעדכן לו את הFIRMWARE והוא שאל אותי אם יש לי ספק, אז אמרתי לו שיש לי מתאם והוא אמר שזה לא יספיק ושצריך לקנות מתאם שיתמוך ב500 וואט. עכשיו, משהו לא ברור לי... אם יש מתאם בקיר שממיר בין 220 וולט ל110 וולט למה לעזאזל מעניין אותי ההספק החשמלי?!?!?!? לצורך העניין זה בדיוק כמו שאמריקאי מחבר לחשמל את הקונסולה …
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מישהו שמע על מבצע בטאור רקורדס על משחקים של EA ? ראיתי את זה בפורום של משחקים...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-emotive פשוט מטורף כל מה שחלמנו עליו אנחנו שולטים במשחק עם גלי מוח קחו קישור http://emotiv.com/INDS_2/inds_2_1.html
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
1. ברצוני לחבר את הקונסולה עם מתאם HDMI TO DVI וכבל DVI רגיל, כפי שמתואר בסרטון הבא: המסך שברשותי הוא LG L1960TR, רק רציתי לוודא - זה יעבוד (רק הוידאו יועבר כמובן)? 2. כדי להעביר סאונד, הבנתי שיש להשיג מתאם כלשהו שימיר את כבלי הRCA של הקונסולה לחיבור (נקבה) סטנדרטי של מחשב (3.5 MM, ירוק). מישהו יודע היכן ניתן להשיג אחד כזה, והאם מישהו ניסה זאת בעצמו? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברים צרבו לי את רצט וקלנק 2 לסוני 2 הבעיה שקצת חרשתי על המשחק ובסרטים של המשחק הוא נתקע כזה לכמה שיניות ואז חוזר האם הבעיה בדיסק או בעין ? בבקשה אל תתחילו להטיף לי עכשיו שזה צרוב וכו' וכו' בנינו כולם צורבים
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-