עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. כן כן , חבר שלי גר שם הייתי צריך להתקשר לארה"ב לבטל את ה LIVE שלי, עקרונית לא צריך את הכתובות רק מספר כרטיס אשראי. לפחות אמרו לי חג שמח.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6185043.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by liviur,

OBLIVION יוצא לPS3 (יצא יותר נכון) יש לי אופציה לקנות אותו או לPS3 או למחשב , מניסיון של אנשים (הרוב יהיה XBOX360 אני יודע), איך הוא על קונסולה לעומת מחשב? גרפיקה פחות חשובה לי - כי המחשב שלי מריץ את OBLIVION במצבים כמעט הכי גבוהים חלק לגמרי אז זה פלוס מינוס אותו הדבר. הכוונה יותר מבחינת חווית משחק , נוחות תפעול וכו. ליביו

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. מה לקנות? god of war/god of war 2/metal gear solid 3?

• 6 תגובות
    • 837 צפיות
  5. והאם זה מחייב HDCP במסך? אני יודע שכאשר רוצים לחבר או XBox360 או PS3 למסך מחשב דרך HDMI To DVI חייבים שלמסך תהיה תמיכה ב- HDCP. אבל האם כאשר רוצים לחבר קונסולה דרך HDMI to VGA (האם זה בכלל אפשרי?) אז גם צריך HDCP? זה פשוט מהווה שיקול שלי באם בכלל לקנות קונסולה או לא. כי אין לי טלוויזיה נורמלית שאוכל לשחק עליה, והמסך במחשב (22") לא תומך ב- HDCP. תודה!

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by huber,

עקב תקלה ב PS3 נמחקו לי כל השמירות של המשחק. מכיוון שסיימתי בערך חצי מהמשחק אין לי כח להתחיל הכל מחדש וברשת אני לא מוצא שמירות של משהו מתחת ל 100 אחוז. יש מצב שמישהו פה משחק במשחק כרגע או שיש לו שמירות של המשחק?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. לכל בעלי הקונסולות החדשות, יהיה נחמד אם כל אחד מאיתנו ירשום לאיזה מסך מחוברת הקונסולה ומה שביעות רצון מהתמונה המתקבלת על אותו מסך. חיברתי את ה XBOX 360 שלי ל 37C3000 של טושיבה. תמונה נחמדה אך חסר גוונים כהים. לדעתי מסך 32 אינצ' אפילו מאותו דגם יתן תמונה יותר חדה. תמשיכו...

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. ברור לכל שמשחק לקונסולה עולה יותר ממשחק למחשב אבל שימו לב לדבר הבא. בארץ ישראל שער הדולר: 3.36804 ש"ח. משחק חדש למחשב עולה כ 200 ש"ח (שהם 59.38$). משחק חדש ל"PLAY STATION 3" ול"XBOX 360" עולה 370 ש"ח (שהם 109.85$). בארצות הברית משחק חדש למחשב עולה 50$. משחק חדש לקונסולות עולה 60$. מסקנה: עלות משחק מחשב חדש בארץ יקרה בכ 10$ מבארה"ב. עלות משחק חדש לקונסולות בארץ יקרה בכ 50$ מבארה"ב. באירופה שער היורו: 5.22912 ש"ח = 1.55257$. משחק חדש למחשב עולה 50 יורו (שהם 77.63$). משחק חדש לקונסולות עולה 70 יורו (שהם 108.68$). מסקנה: עלות משחק מחשב חדש בארץ זול בכ 18$ מבאירופה ומשחק לקונסולות עולה בארץ כמו באירופה. בבריטניה שער הפאונד הבריטי: 6.62008 ש"ח = 1.96556$ (פעם זה …

• 42 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. http://www.bungie.net/News/content.aspx?type=topnews&cid=14568 אז ככה בשביעי לשביעי יכול יום ההולדת לבאנג'י (היוצרים של האלו ומרתון) והמטרה היא שעד היום ההזה מספר ההריגות בקאמפיין של האלו 3 יגיע ל7 מיליארד (נשמע נחמד אבל קצת קשה) חוץ מזה באותו יום ישוחחרו ללייב תמונות רקעים ערכות נושא ומפה חדש להאלו 3 כולם בחינם

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  10. למשחקים בPS3 יש הגבלת איזורים? אם אני אקנה משחק PS3 בארץ הוא יפעל על PS3 מארה"ב? לסרטים בPS3 יש הגבלת אוזרים? אם אני אקנה סרט בלו ריי בארץ הוא יפעל על PS3 מארה"ב? למשחקי PS2 בPS3 יש הגבלת אזורים? אם יש לי משחק PS2 מהארץ הוא יפעל על PS3 מארה"ב? האם לסרטי DVD בPS3 יש הגבלת אזורים? אם יש לי סרט DVD מהארץ הוא יפעל על PS3 מארה"ב? האם הPS3 יכול לקרוא סרטי DVD שצרבתי? או שנגיד אני יכול לחבר אליו דיסק און קי, הסרט יפעל???

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by dahaka,

משיהו יודע אולי מתי יצא אימולטור שיוכל להריץ נורמלי משחקים של PS2?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  12. מעניין אם זה ישפיע על המחירים בארץ/באיביי http://ngnews.wordpress.com/2008/07/28/ps3-greatest-hits-launch-today/

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות קונסולה ונראה לי שאני יילך על ה XBOX 360 לכן רציתי לברר: XBOX 360 מחייב XBOX LIVE בכדי לשחק ברשת? ואם כן זה אומר שחייבים לשלם כסף בכדי לשחק ברשת?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Shpitz316,

אהלן חבר'הלייצים, ובכן, אני רוצה לקנות שירים בRock Band, אבל הבעיה שאפשר לקנות רק אם אתה תושב ארה"ב. אז כמובן שמילאתי פרטים כאילו אני אמריקאי מן המניין ואפילו חירטטתי כתובת ("BLABLA"), אבל הדבר שמפחיד אותי הוא שלאחר הקניה Sony יפיקו קבלה עם כל פרטי האשראי שלי ושזה עלול להגיע לידיים הלא נכונות. האם חששותיי נכונים? האם למישהו יש ניסיון בקניה מה-PS Store? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=28680 היו הרבה שמועות על זה שנינטנדו מאכסנת WII לקריסמס ואולי השמועות האלו נכונות היום ראגי הכריז שנינטנדו תשווק המון WII בצפון אמריקה בקריסמס ההרגשה שלי שזה הולך להיות חג ענק לנינטנדו ואפילו הלו 3 לא יעצור אותם

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by Oranl,

היי, אני חדש בעולם הקונסולות, רציתי לשאול את המומחים כמה שאלות בסיסיות. מה הקריטריונים לבחירת קונסולה? אם ההתלבטות היא בין XBOX ל-PS3, על-פי מה אני יכול להחליט? מה ההבדלים ביניהם? שאלה נוספת, האם יש את אותם המשחקים לשתי הפלטפורמות או שיש הבדל? ומה עושים עם המשחקים, אנשים באמת קונים כל משחק או שיש איזה ספריית החלפה? (כמו פעם למגאסונים הטובים והישנים ) אשמח לקצת הדרכה ראשונית בנושא, כי לא מצאתי פה איזה מדריך למתחילים.. [br]פורסם בתאריך: 21.09.2009 בשעה 23:53:55 משהו?מישהו?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. ציטוט קצר: http://www.gametrailers.com/player/25896.html?type=flv אאוץ'... הוא אומנם לא סוויני, אבל הוא האיש שעומד מאוחרי UE3 וGOW כמעט לבד. כל מקרה GEARS of WAR נראה מאוד מעולה לPC, הביצועים יהיו מעולים, ב1080p הם משיגים FPS כפול ממה שיש ב360 על 8800... ואת זה הוא טוען שהם עוד עשו בE3 השנה. ועל ה360 הוא רץ ב60fps synced. כולמר כמעט כל מחשב כיום יריץ אותו בצורה מעולה על הגדרות לא רעות בכלל. כמו כן 5 פרקים נוספים לPC, מה שמגדיל את הSP בכ20% ומצבים נוספים לMP אבל הMP שלו יהיה דרך Live Anywhere בלבד. כמו כן הוא נוראה מתחמק מכל דבר שקשור לGEARS2, ושולל גרסאה של GOW לPS3 כמובן בגלל שMS היא המפיצה.

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. איפה מומלץ לקנות? איזה חנויות ב-MBK? או בכלל בפנטיפ פלזה (איך שלא כותבים את זה...) מה לבדוק במכשיר שהוא אכן מקורי ותקין? מי שיודע טווח מחירים כולל שלטים ומשחקים אני ישמח מאוד :-) ואיזה שיטה עדיף לקנות Pal או NTSC? (בהנחה שאני גם יקנה בארץ מקוריים... וגם יעשה את הדבר השני שלא רוצים שידברו עליו פה...) תודה רבה לכולם עדי

19. Started by Cereal Killer,

אהלן, יש ברשותי מאז 2006 PS2 ומעולם לא השתמשתי בפורטי ה USB וכך גם רוב האנשים שאני מכיר, השאלה היא למה הם שם? מה אפשר לעשות איתם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. לפי זאפ המחיר הכי נמוך הוא מעט מתחת ל 2000 ש"ח , יש מקום שאולי אני מפספס ומוכר את זה ביותר זול ? או אולי בחבילה משתלמת עם עוד שלט / משחק ? יש למישהו מושג אם יהיו מבצעים על ה PS4 איפשהו ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by oren11,

יש לי מחשב גיימינג כבר כמעט שלוש שנים עובד מצויין והכל מעולה מצד שני כבר המון זמן אני רוצה לקנות PS4 ולשנות את כל החדר, למכור את המחשב אם אצליח ולקנות טלוויזיה ומחשב נייד... מה אתם ממליצים לעשות ? יש גם אפשרות לקנות שלט של הPS4 לחבר למחשב ולגמור עניין אבל אז אין destiny ועוד כמה משחקים... עשיתי חישוב ולפי הערכתי אני אצטרך 6500 למחשב נייד סבבה טלוויזיה 32 וps4 רציתי לדעת מה אתם חושבים אולי אני סתם מטומטם ויכול להישאר ככה עם המחשב תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by LennonRulz,

אהלן, אז יש לי ps3 slim, 120gb לדעתי(תמיד כשהסתכלתי בקיבולת היה רשום נגיד 90 מתוך 110 אז אני מעריך שזה 120). בקיצור, היום הדלקתי אותו ובאתי להכניס דיסק אבל הוא לא נמשך פנימה. אחרי כמה שניות הוא התחיל לעשות רעש ענק, כאילו המעבד/המאוורר עובדים באטרף, יצא הרבה אוויר מאחורה אבל המכשיר לא היה חם. ומאז הכל היה כמו פה:"נוריות בחזית הקונסולה מופיעות בניסיון להפעילה בצבעי ירוק, לאחר מכן צהוב, חזרה לירוק, לאחר מכן נשמעים שלושה צפצופים והנורית האדומה מהבהבת"(ציטוט מפורום אחר, לא יודע אם יש פה חוקים נגד פרסום פורום זר). הנורה הירוקה דלקה ואז משהו צהוב(לא לגמרי, כאילו הצהוב והירוק פעלו ביחד) וככה לסירוגין ובסוף הסוני נכבה והנורה האדומה הבהבה. במשך כל הזמן הזה לא ניתקתי את הקונסולה מהח…

23. Started by Lirans,

שלום לכולם ברצוני לדעת איך קוראים למשחק שבתמונות המצורפות. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by matan147,

שלום לכולם החלטתי לקנות אקס בוקס 360 ויש כמה דגמים אני בהתחלה ריציתי את 4GB ושמעתי שלא היה לי מקום להנתקין משחקים האם זה נכון? ואני יכול להתץקין רק דמאוים ולא משחקים מלאים המילצו לי על 250 GB אבל זה מאוד יקר בסביביות 1500-1600 שקל ואת 4GB או 120 GB אני יכול לקנות ב1200 יש לי עוד שאלה איזה משחקי הרפתקאות פעולה יש לאקס בוקס 360 ללא משחקי תפקידים משחקים אבל ברמ ה גבוה חפשתי ולא מצאתי תודה מראש לעונים בברכה מתן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן אחרי התיקון המוצלח של המכשיר אני צריך להתארגן על משחקים. אשמח לקבל לינקים לחנויות מומלצות עם מחירים טובים לקניית משחקים, עדיף בארץ אבל אפשר גם חול אין בעיה עם זה . תודה המכשיר הוא PAL

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.