עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Armageddon1,

חלק מהדיסקים נקראים וחלק לא . האם זו בעיה בעינית של קורא הדיסקים ? כמה עולה היום עינית כזו ? מבחינתי להזמין גם באי ביי אני יכול להחליף לבד . *אין לי אחריות למכשיר.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by natanbs,

שלום, כרטיס הזיכרון ב-PSP הדגם החדש (נדמה לי 3005) נסדק לי. במשחקים הוא פשוט נתקע או לא עולה. אני צריך המלצה לדגם לקנייה כרטיס חדש שמתאים ל PSP אני מבין שיש כל מיני סוגים, צריך אחד שיתאים מבחינת מהירות כנראה לגישה למשחקים ומהירות עבודה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני מחפש אנשים לעשות איתם קווסטים

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by tzahi04,

קישור לתמונה של החיבורים של הXBOX 360: http://pictures.xbox-scene.com/xbox360/gameexpert/GS3606.jpg 4 חיבורי USB 3 שקעים אדום כחול ירוק = חיבור קומפוננט לוידיאו. 3 שקעים - צהוב- קומפוזיט וידיאו, אדום ולבן לחיבור קול סטריאו. SVIDEO - חיבור וידיאו. OPTICAL - חיבור קול איכותי יותר מתחבר לרסיבר. VGA - חיבור וידיאו. למה מיועדים הכפתורים S1 וS2 ? שקע הI\O = חיבור לחשמל? האם יש אפשרות לחבר את המודם עם כבל רשת או רק עם כרטיס רשת אלחוטי? איזה כרטיס אלחוטי הכי מתאים לXBOX או שזה לא משנה איזה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by CaTaLuNy,

כנראה אני קונה TV+PS3...כמה אינטש מומלץ לקנות (הLCD יעמוד בחדר שלי,חדר סטנדרטי)? ועל איזה נתונים צריך לשים דגש בקנייה?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by sashakrik,

שלום, כרגע אני משתמש בשלט בסוללות אצבע GP Ni mH ואני מטעין אותן באמצעות מטען שקיבלתי ביחד עם הסוללות זה בעצם יוצר מצב שאם נגמרות לי הסוללות אני צריך להוציא אותן מהשלט ולשים במטען לטעינה ואז אני בעצם לא יכול לשחק בשלט ראיתי ב- EBAY שיש כבל שמצד אחד מחברים אותו ל- USB ובצד השני מחברים אותו בקידמת השלט אם אני קונה כזה כבל השלט יוכל להטעין את הסוללות GP שלי או שאני צריך לרכוש את הסוללה הנטענת של microsoft ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. כמו השלט של WII, רק בלי שלט ויכול לעשות הרבה יותר...? http://procrastineering.blogspot.com/2009/06/project-natal.html http://www.youtube.com/xboxprojectnatal

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by tidan27,

שלום! ברגע שאני מוריד משחק לויטה מהחנות מופיע לי בהורדות שני שורות כאילו הורדתי את המשחק פעמיים מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by eliyho,

לאחרונה קניתי מכשיר WII חדש כולל צ'יפ D2E. ברצוני לחבר את המכשיר לרשת, ראיתי שניתן לעשות זאת דרך כרטיס רשת בחיבור USB רגיל, האם כל כרטיס רשת יעבוד או שיש כרטיסי רשת מיוחדים לWII? ועל איזה כרטיס רשת אתם ממליצים? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. ראיתי כרגע כתבה קוראים למדריך בישול לDS -"מכשיר חדש" לDS עצמו-נינטנדו מה הבעיה לבדוק 2 דקות ולהסביר שזה תוכנה לDS ושככה קוראים למכשיר והוא כבר לא חדש רק התוכנה ?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by yager4,

1-אני רוצה לקנות xbox 360 ויש לי מחשב עם מפרט חזק לדוגמא יש בוא כרטיס מסך 8800 gts בקיצור מחשב מאוד חזק וקניתי אותו לפני קצת פחות משנה וראיתי אצל חבר את האקס בוקס ונורא התלעבתי מה אתם אומרים משתלם לי לקנות אותו ? אני חושב גם על ניידות של המשחק שאני יכול לקחת אותו ממקום למקום וגם משחקים שיש בוא שאין למחשב או שעדיין לא יצאו 2-הציעו לי חבילה xbox 360 עם מערכת קירור חדשה עם שתי שלטים אל חוטי ועם פריצה (צוק) ועם כבל hdmi ומשחק מקורי אחד ב3200 שקל מחנות ועם אחריות השאלה עם המחיר בסדר? ויש מצב שאני יוכל לוותר על הכבל hdmi כי אין lcd זה ירד עלות החבילה אז כמה עולה הכבל הזה? 3- עם יהיה לי פריצה על הxbox 360 ויהיה לי משחק מוקרי אני יוכל לשחק רק במשחק המקורי באיטרנט ? או בגלל הפריצ…

12. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שנה חדשה – אנרגיות חדשות. אנו שמחים להודיע כי חזרנו לאיכות ההקלטה המעולה אליה התרגלתם, אין זה אומר שויתרנו על קונספט הלייב, להיפך, אנחנו בודקים את העניין בתשומת לב ובהחלט נעשה זאת שוב - טוב יותר בפרק הנוכחי, אנו סוקרים דמו חדש ומספר משחקים חדשים היישר מהמדפים, כמו כן העולם כולו מתחרפן מאווטאר התלת מימדי והדבר מורגש גם בפיתוחים בטכנולוגיות חדשות בתחום הטלויזיות והמשחקים, אנו מסבירים מעט () על הנושא ומחווים דיעה. לא לשכוח לענות על שאלת השבוע, אין דרך טובה יותר מזו לפתוח ת’שנה וזה תמיד כיף לחזור אחורה בעתיד ולשמוע/לקרוא מה חשבת אז אז ללא עיכובים נוספים, הכינו אתים ודליים לנשיאת חול כי הנה זה בא… …

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by silas91,

אני רוצה להתחיל לשחק באקס בוקס לייב אם ישראלים (נמאס מאמריקאים טיפשים שחושבים שאנחנו אנשי חול מוסלמים) אז זה הגאמר טאג שלי תנו את שלכם אם בא לכם siles91

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15121 לפי זה אם הוא לא צוחק יהיה רטט לPS3 ולדעתי זה צעד גדול בכיוון הנכון מבחינת סוני

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הילד שלי ביקש ליומולדת שלו XBOX - אז קניתי לו (XBOX ONE - לא רציתי להתקע עם חומרה ישנה של 360) יש לי כמה שאלות- 1. האם אפשר להשאיר את המכשיר דלוק - כמו מחשב (כיבוי והפעלה תכופים לא יהרסו אותו?) למשל המחשב שלי יכול להשאר כמה שבעות ללא כיבוי 2. מה זה ה XBOX LIVE ? להבנתי - אם נרשמים מקבלים משחקים בחינם - במשך השנה? 3. אפשר לקבל המלצות נוספות- טיפים \ משחקים וכו'- ואם יש משחקים שיתאימו לגיל 8-6? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15899 לפני שתיתקפו אותי אני לא מסכים אם כל מה שהוא אומר והסיבה פשוטה בחול הקונסולות יותר זולות מPC חזק באופן משמעותי +לא צריך לשדרג +תאימות המשחקים לקונסולות הרבה יותר טובות מPC אבל כן יש דבר שאני מסכים איתו מאוד וזה שתחרות ראש בראש בין ה360\PS3 תזיק מאוד לקונסולות האלו ושהWII נימצא במקום מאוד טוב כי אין לו תחרות אמיתית בתחום שלו כרגע

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  17. החל מהיום למשך שבועיים המשחק מקבל Price-Cut דיי רציני של 10$ ואפשר לקנות אותו ב 19.99$ ב PSN. אפילו אם אני לא הולך לשחק בו, נראה לי פשוט הפסד לבזבז אפשרות כזו לקנות את המשחק בפחות מ-100 שקל חוץ מזה, הנה Video Walkthrough של ה Command Center החדש של Warhawk ב-PlayStation Home. נראה חולני לגמרי (בצורה טובה כמובן): http://www.nextgn.com/2009/02/26/warhawk-gets-a-price-cut-and-playstation-home-integration/

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  18. טוב חלק ממכם כבר יודעים שהחלפתי את הWII בPS3 ואני עשיתי 2 ביקורות על הPS3 אחת ווידיאו פה - (שימו לב שאז היה לי פחות ניסיון עם המכשיר ) ואחת שאני כותב כרגע בכל מקרה הגרסה שלי היא PAL 80 גיגה שכללה 2 דול שוק 3 משחקים אין לי כרגע אז אני משחק בדמוים בכל מקרה חיברתי את המכשיר למסך 37 FHD בכבל HDMI והסאונד מועבר למערכת 2.0 מכובדת המכשיר כולל 2 חיבורי USB שמשמשים להטענת הגימפאדים ומאפשרים גם את חיבור הגימפאדים לשם החיבורים בדול שוק עצמם הם סוג של USB מוקטן הבטריה בדול שוק עצמו ניטענות -שזה ברכה יש כמובן ארד דיסק של 80 גיגה שניתן להחלפה יציאה לחשמל (ספק אוניברסלי בפנים ) יציאה לחיבור קומפוזיט או קומפוננט בפורמט של הPS3 יציאה לרשת (חוץ מאלחוטי שבפנים ) ויציאה אופ…

• 38 תגובות
    • 6.1k צפיות
  19. טוב אז ככה האח קרוב לסיום התיכון ו7בזמן האחרון יש לו יותר מידי חופש ובגלל שהWII היה מחובר למסך מחשב שלי הוא התחיל לחרוש אליו ולא השאיר לי זמן מחשב ומבחינתי מחשב זה חובה שירים\אינטרנט\סרטים סדרות וכו זה המחשב אז לא היה לי ברירה ונתתי לו לחדר את המחשב טוב לא משנה אני יציק לו גם שאני ישחק בWII > > > המסך שלו לא תומך ב480P אבל נסתדר

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by shimronfio,

יש לי גרסא 80GB PAL ויש לי רק 2 יציאות USB, אני מחבר את הMP4 שלי ואני מחפש דרך הקטגוריות של הPS3 ואני לא מוצא ששום דבר נקלט.. איך אני יכול להעביר שירים וסרטים מהמחשב לPS3?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הי. אתמול קניתי PS3 וחיברתי אותה בכבל הכי זול (50 שקל במחסני חשמל) של HDMI. ואז -PS3 מצא לבד שהטלויזיה של תומכת בעד 1080I ועשיתי OK ... עכשיו גם במשחק GTA וגם ב-PRO EVOLTION יש מידי פעם תקיעות קטנות כאלה כיאלו המשחק עובד קצת לאט לאיזה 10 שניות... מישהו יודע מה אפשר לעשות? והבעיה שהכבל זול או שאולי הטלוויזיה שלי מתאמצת מידי על 1080I ... תודה רבה לעוזרים, מחכה לתשובות ....

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by guyk,

מישהו יודע אם כרטיס ווי פוינטס מארה"ב יעבוד לי בווי pal? וגם מישהו מכיר חנות שמוכרים בה כרטיסים?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  23. הPSP אמור לצאת רשמתי בעוד כמה שבועות. (תלוי איפה) אני מחפש חברה שרוצים גם לקנות את הקונסולה מUS. אמזון כבר מציעים למכירה מוקדמת אבל לא שולחים לארץ. אפשר דרך מאסטופ אבל בטח זה לא יוצא משתלם בגלל המשקל. יש למישהו רעיון? אולי מישהו בUS שיכול לשלוח ואז נוכל להוזיל את המשלוח.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. לפי מה שהבנתי עדיף לחכות לדק. אבל יהיה שווה לקנות אותו בארץ? (אין לי דרך להביא אותו מחו"ל). תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by liav12,

שלום, רציתי לדעת האם ניתן לגלוש דרך המכשיר הזה באינטרנט כיוון ששמעתי כמה שמועות שלא ניתן בכלל, רק MSN מסנג'ר, האם זה נכון? אני לפני קנייה, תודה רבה (:

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.