עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. http://www.gizmag.com/microsoft-reverses-xbox-one-drm-always-online/27987/

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  2. Started by ninja29,

לשרותכם : http://news.vgchartz.com/news.php?id=5039&mp=1

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  3. Started by mosheva,

שלום לכולם! לאחר מחשבה מרובה והשהייה ארוכה מאוד בחנות קניתי לבסוף WII עם ציפ וערכת שלטים נוספת. רציתי לדעת לגבי עדכון של המכשיר בעתיד האם יהיה אפשרי בגלל הציפ שהוספתי...? האם חומרים מגובים שלא בשיטת השידור של המכשיר יהרסו אותו או שהציפ הוףך את המכשיר למולטי זון ולא תהיה בעיה? תודה לעוזרים בתקווה שכבר יגיע קריסמס ויצאו כל המשחקים החדשים לקונסולה הזאת!!!

4. Started by or171,

יש לי יוזר ישראלי שבו סיימתי את המשחק בורדרלנדס מהדורת משחק השנה שאיתה מגיע רידים קוד שפותח את כל הארבע הרחבות. הקוד תיאורטית אמור לעבוד מאז שיש חנות ישראלית אך הוא לא עובד. המשחק היה חדש ואין סיכוי שנעשה שימוש בקוד כמו כן 2K גירבוקס לא ממש עוזרים לי שמה בתמיכה ואומרים שמבחינתם הכל אמור לעבוד בגרסת המשחק שיש לי בחנות הישראלית. האם הבעיה היא שלא העלו את התוכן הנ"ל לחנות הישראלית והיא לא תומכת?אם זה המצב עם מי לדבר ואל מי לפנות? אני מרגיש שסתם בזבזתי כסף על המשחק כאילו חצי ממה שקניתי לא קיים זה יוצר עוגמת נפש לא קטנה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Psy,

יש לי את דגם ה40 ג'יגה ככה שמדובר בדגם ה'שמן' המבריק, ולא בגרסאות הסלים והסופר-סלים שיצאו אח"כ. בכל מקרה ה40 חראג'יגה האלה לא מספיקים לשום דבר, יש המלצה לאיזה הארדיסק אני צריך (הבנתי ש5400RPM עדיף על 7200 בגלל התחממות ו\או דברים אחרים)? ראיתי סרטון של איך להוציא את ההארדיסק, פשוט לגמרי - השאלה היא מה קורה כשאני מכניס את ההארדיסק החדש? בטח צריך להוריד עדכונים למערכת מפה ועד-אלא-ידע ? את השמירות אני מניח שלא בעיה להעביר לדיסקאונקי ואחרי ששמים את ההארדיסק החדש אז מעבירים חזרה....מה לגבי משחקים שיש לי על ההארדיסק הנוכחי? יש אפשרות להעביר אותם? ואת קבצי הDATA שהמשחקים שהתקנתי השאירו על ההארדיסק - ? איך ההארדיסק הזה: http://www.ebay.com/itm/250-GB-Replacement-Hard-Drive-for-Son…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by huber,

יש למישהו קופון לתת לי?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  7. וואוו זה פשוט זול בטרוף! רק למי שקונה אצל דל, בעיקרון המחירים אמורים להיות רגילים לחבילות הרגילות + 2 משחקים, אבל יש קופונים של 30/50/70$ בהתאמה. http://www.engadget.com/2008/10/16/xbox-360-holiday-bundle-prices-slashed-with-dell-coupon-magic/ הקופונים עד יום שלישי ה23 לאוקובר. למי מתחשק X360 ELITE + 2 משחקים ב1220 שקל

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  8. בLegend of Spyro The Eternal Night אתם שולטים על דרקון קטן בשם Spyro סדרת משחקי Spyro התחילה עוד בימי הPS1 ומאז עברה לקונסולות נוספות Legend of Spyro לפי הבנתי זה טרילוגיה במשחק הקודם לא שיחקתי אז פספסתי חלק מהעלילה וכן יש עלילה בכל מקרה שמתחילים לשחק החלק הראשון ששמים אליו לב זה עיצוב גרפי שמזכיר סרטים של דיסני כמו אלדין לדוגמה העיצוב מאוד יפה ויש גם דיבוב מצוין שהולך טוב ביחד בכל מקרה המשחק לא בדיוק מחולק לשלבים באופן הרגיל כן יש שלבים בפועל אבל המשחק פשוט מעביר אותכם קדימה בלי יכולת לבחור המשחקיות פה בדומה ל Crash of the Titans היא חצי מכות רחוב חצי פלטפורמה ויש הרבה דימיון ל Crash of the Titans אבל כן יש דברים טובים יותר בSpyro הדיבוב טוב יות…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  9. אני זוכר שבPS2 אמרו שלא כדאי להשתמש בו כDVD כי זה שוחק את העינית שלו. עכשיו עד כמה זה נכון לגבי הPS3? אם כדאי בכלל להפעיל בו סרטי DVD בכלל או לשמור אותו רק למשחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  10. http://stage6.divx.com/members/300762/videos/1146140 (למי שאין צריך פלאג DIVX לדפדפן ליצפות בסרטון-סרטון באיכות גבוה) בכל מקרה תיראו איך נינטנדו ישתמשה בתלת מימד ליצור חוויה באמת מגניבה בימקום סתם עוד פוליגונים ורזולוציות גבוהות מממ כככ 360 מממ כככPS3 ביג N יוצרת דברים באמת חדשים מבחינתי איך שזה ניראה הכשיו מאריו גלקסיה זה משחק פלטפורמה הדור הבא הראשון ככה דור חדש צריך להיראות -חדשנות לא סתם להוסיף גרפיקה לדברים קימים

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by KKK,

שבוע טוב לכולם. מאתמול, כאשר אני מדליק את הXBOX הוא עולה (יש שמע) אבל אין תמונה (מסך כחול). הXBOX מחובר בRCA (צהוב אדום לבן). ניסיתי לבדוק בעוד שתי טלויזיות ואין תמונה (מסך שחור). אין לי HDMI. כמובן המתג על TV. אני חושד שהבעיה היא בכבל כי יש קול והXBOX מגיב לשלטים. בנוסף פעמיים קרה לי שהעברתי את המתג מTV לHDMI ואז בחזרה לTV ופתאום הופיעה תמונה,אך לאחר כיבוי האקסבוקס שוב קיבלתי מסך כחול. מישהו נתקל בזה? אודה לכל עזרה. תודה.

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  12. שלום לכולם! יש לי בעיה די מעצבנת בPro Evolution Soccer 2009 בפלייסטיישן 3. אני תמיד מגדיר שאני בועט עם עיגול ולא עם ריבוע. הגדרתי בשלט הראשון והכל סבבה. הגדרתי אותו דבר גם לשלט השני והכל טוב. הבעיה היא שנגיד אני מפעיל את המשחק מחדש אז תמיד בשלט שמוגדר השלט השני זה מתאפס וחוזר להיות ריבוע וככה אני צריך להגדיר שוב ,עד לפעם הבאה שאני מדליק את השלט... למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  13. לא מזמן הייתי ברוסיה והמשחקים לאקסובקס עולים שם 30-40 שקל ברובל זה 300רובל.... מקוריים מקוריים!!! קניתי 12 משחקים מקוריים בקניה אחד זה לא יאומן.. וגם איזה מבחר ענקי יש שם!!! בישראל זה חרא הם עולים 400 שקל וגם המבחר פה הוא עלוב!!! 5 משחקים מקסימום בחנות למשל באג.... שם אני נכנס לחנות קודם כול הכול מושקע שם יש שם חנות במיוחד לאקסובקס ואתה רואה כזה קיר ענקי של משחקים לאקסובקס בזבזתי שם שעה רציני כי המבחר היה כזה ענק ורק 30 שקל זה מטורף!!! למה בישראל זה לא ככה? :s05:

• 35 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. שלום... אני יום ראשון אמור לקנות מארה"ב(יותר נכון מישו אמור לקנות לי) אקס בוקס 360 עלית משם... עכשיו רציתי לדעת אם בעיית ההתחממות באקס בוקס הזה היא קריטית? כלומר כמו האחרים מהירה ויכולה לשרוף ת'מכשיר מהר יותר מהצפוי או שמא הבעיה בגירסה הזו נפתרה ואין לי ממה לחשוש?! השאלה השנייה שלי היא במידה ואני קונה גירסה אמריקאית...מה אני אמור לקנות בנוסף?! מתאם מתח שנאי? ומאיזה סוגים?! תודה לעוזרים ... לילה טוב

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by k22,

שלום קניתי שלט לאקס בוקס 360 מ ebay שאני מפעיל אותו הוא פועל האורות מהבהבים אבל הוא לא מתחבר לאקס בוקס (לחצי על הכפתור הלבן שמחפש ומתחבר לאקס בוקס ...לא מצא) על הכפתור באמצע בשלט החדש זה בצבע אפור אבל הוא גם כמו מראה, ובשלט שקיבלתי אם האקס בוקס זה אפור שלא רואים בו מראה. יש מצב שהשלט מוזיף? :s05:

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by elitzur e,

שלום, קניתי לפני כשבוע XBOX ONE S 2TB מארה"ב. בXBOX ONE S כבר אין את הPOWER BOX - האם מישהו יודע האם אני עדיין צריך לקנות שנאי? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  17. Started by aviad91,

אני רוצה לקנות wii מארה"ב אבל אין לי מושג מאיפה.. מישהו יכול לתת לי כתובת לחנות אמינה מארה"ב?.. וגם כמה משלוח אמור לעלות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 3 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כלבות? לא יודע מה קרה לנו השבוע, כמעט כל דבר קטן שנאמר קיבל משמעות גסה! פעם אחרונה שאנחנו מקליטים אחרי – צונזר – מבטיחים! בכל מקרה, יש לנו פרק מעניין וגדוש בתכנים – צונזר -: יש לנו סקירה על פול אאוט החדש, ביושוק הראשון (מלא אבק) משחקים לאייפון (iSlash ו Hero Project) המון חדשות (פיטורים בהרמוניקס, אקטיויז’ן ה – צונזר – מבטלת את גיטר הירו וקונה את טייק 2, הכרזות על משחקים חדשים ועוד..) המלצות על סרטים (איירון מן 2, נייט אנ’ דיי, המכונאי וסאנקטום) וכרגיל שאלות מאזינים. אז תתרווחו לכם אחורה ליחצו על הלינק ותנו לנו ל – צונזר - לכם את המוח… עונה שנייה – פרק מס’ 3 – “שטוף זימה” …

19. Sony's PlayTV out next month, priced at £69.99 It has been revealed that PlayTV, the digital receiver and recorder which utilizes the PS3's hard drive is due out next month in the UK, France, Italy, Spain and Germany and will be priced at £69.99. http://www.thesixthaxis.com/2008/08/12/playtv-6999-next-month/

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Gamer spends $15k just to play Gran Turismo 5 A gamer has spent a massive $15,000 in order to play Gran Turismo 5 more realistically. How did he rack ups such a huge bill? Well he purchased an Official Kiosk like the ones used at E3 and got some other bits and bobs such as a new racing wheel. http://www.slashgamer.com/2008/08/26/hardcore-fanboy-of-gran-turismo-spends-15000-on-a-gt5p-kiosk/

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לכל מי שיש Xbox360(לא יודע אם יש לPS3) תורידו את הדמו, החוויה שהמשחק הזה נותן פשוט מטמטמת.. שיחקתי עכשיו בspeed challenge משהו כמו 8 פעמים רצוף במבט של התא נהג, הראש שלי עכשיו מסתובב. המשחק נראה מדהים, השליטה מעולה אבל הפעם באמת מעולה, זה ממש לא מרגיש NFS המכוניות לא דבוקות לרצפה, התהפכתי ועליתי על 2 גלגלים על הצד בערך 1000 פעם. הטעות הכי קטנה ב250-300 קמ"ש = total loss אין כבר דבר כזה שאתם נתקעים בעץ אוו בכל דבר אחר ב300 קמ"ש ופשוט נעצרים ואם קצת NOS עוד מצליחים להשיג מקום ראשון. מאוד אהבתי שיש את הbest line בחלק מהמרוצים, זה מן קו שמראה לכם איפה המכונית צריכה להיות בשביל לעבור את הפניה בשלום, אבל התוצאות שזה נותן הן בינוניות, כלומר על כל רמה שמעבר לcasual אם אתם בצמו…

• 29 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by ofirterev123,

רציתי לדעת אייך אני פותח משתמש ישראלי בסוני 4 ואיזה פרטים לרשום שם יש מצב למדריך אייך אני מוחק משתמש קיים בסוני 4???

23. Started by שרון מהוד השרון,

שלום. איך אני יכול לדעת שאני קונה PS4 אירופאי ולא אמריקאי או משאר העולם ? יש לי סרטי בלוריי אירופאים ואני רוצה שהPS4 ישמש גם בתור נגן בלו ריי.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. טוב אז ככה זאת רק סקירה ויקח לי די הרבה זמן באמת לשבת על המשחק הזה ולעבור אותו אז אני לא מתכנן ביקורת בקרוב ככה שאני נותן את הסקירה בהתבסס על ההתחלה של המשחק והזכרונות מTP בכל מקרה The Legend of Zelda: Spirit Tracks הוא המשחק החדש בסדרה המכובדת ומבוססת של זלדה סדרה שהתחילה עוד מימי הNES ועדין חזקה מאוד גם היום Spirit Tracks הוא יותר בסגנון של זלדה The Legend of Zelda: The Wind Waker שיצא בזמנו לגימקיוב וזלדה The Legend of Zelda - Phantom Hourglass שהיה המשחק הקודם לDS שגם הוא לקח הרבה אלמנטים מ Wind Waker ושאני אומר אלמנטים אז זה בעיקר גרפיקה בסגנון מצויר יותר ומשחקיות יותר קלילה בכל מקרה אני רוצה להתחיל דווקא מהבעיות במשחק שמובחנות מהתחלה למי ששיחק בPhantom H…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום וערב טוב, יש לי PS4 מניו יורק ורציתי לדעת אם משחקים מתאילנד יעבדו עליו. אם כן אני חייב לדעת שזה נכון ב-10000 אחוז כי אני לא רוצה לקנות סתם ולהתאכזב. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.