עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Godmoney,

http://www.nextgn.com/2009/04/12/game-informers-assassins-creed-2-cover-story-posted-online/ סרוקה במלואה - מהגליון האחרון של Game Informer

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by AnTiC,

מישהו יודע איך אפשר להפעיל כתוביות בסרט DIVX על ה-XBOX? הכתוביות נמצאות באותו תקייה עם אותו השם....אבל הם לא מודבקות לסרט..

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. אני יודע שגם במחשב וגם בXbox 360 יש בעיה של סנכרון בכתוביות בביושוק, אבל חשבתי ששחררו פאטצ' שתיקן את זה, אני מחובר לLIVE והורדתי את הגרסא האחרונה והכתוביות עדיין מחוץ לסנכרון, יש גם את האופציה של הUnlock framerate אני מניח שזה לא קשור לבעיית הסנכרון אבל עם בעיות ובאגים אף פעם אי אפשר לדעת, ויכול להיות שהעובדה שהמשחק מותקן אצלי על הדיסק קשיח מפריעה לסנכרון? איך אפשר לטפל בבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  4. סקאוור איניקס אמרה שהמשחק יצא למערב שגרסאות הPS3 וה360 יצאו באותו הזמן אבל המשחק עוד לא הושלם בPS3 וגם אז הם עדיין לא קיבלו ערכות פיתוח של XBOX360 לעשות את הפורט http://www.gamespot.com/news/6195345.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 בקיצור לא יצא בקרוב

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  5. לps2 שלי נשבר העיינית ויש עליו אחריות.אבל המוכר אמר שעל שבר אין אחריות.זה נכון? ככה זה צריך להיות כי הוא רוצה 200 שקל לתיקון העיינית

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  6. למי שחי מתחת לאבן RROD זה כינוי לשלוש נורות אדומות מהבהבות ב360 שאומרות לגימר שהקונסולה מקולקלת בצורה שמצריכה תיקון פיזי עכשיו כמובן אין אף קונסולת מיסטרים עם 0% תקלות כאלו MS הצליחה להוריד את אחוז התקלות בדגמים החדשים אבל עדיין זה דבר שיכול לקרות אז מה עשו בדגם החדש ולמה לא יהיה RROD עם אין אפשרות ל0% תקלות ? פשוט שינו את השיטה שבה הקונסולה מציגה את אותה הבעיה :lol: http://www.maxconsole.net/content.php?40640-New-Xbox-360-will-never-get-a-RRoD-100-percent-fact!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by h_yoav,

שלום יש לי חשבון בחנות של uk ולפי מה שהבנתי אפשר לקנות משם גם עם ויזה ישראלית כי הוא לא מאמת את הכתובת עם הכרטיס אשראי אבל שאני בא לקנות משחק אני עדיין צריך להכניס כתובת ואז כתוב שהפרטים של האשראי לא נכונים בטח כי הכתובת לא תואמת לכרטיס אשראי. איך אפשר לקנות מהpsn עם כרטיס ויזה ישראלי? תודה יואב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. תראו את האתר הזה (ולא אני לא עובד שלהם אני מנוי ב014 ) http://ad.netvision.net.il/wiisracart/?CampID=171&BannID=171_38 הגהינום קפא לא ידעתי שבארץ הWII יהיה כזה פופולרי

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by er0101,

הי, אני לא מוצא את האופציה לעדכון אחרי שבעבר עשיתי עדכון לNXE. אני חייב עדכון כי אני מנסה לנגן HD בסטרימינג מהמחשב וכתוב לי שאני צריך עדכון. אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל אני לא מוצא את האופציה בשום תפריט. מקווה שפספסתי ותוכלו לעזור. תודה עריכה: ניסיתי שוב לנגן את הסרט והתבקשתי להוריד מפענח MP4 וAAC. התקנתי, פתחתי את המדיה סנטר מחדש בXBOX וכשאני מנסה לנגן MKV יש רק סאונד. התקנתי TVersity ומשום מה אני עדין מגיע למסך של המדיה סנטר ולא של התוכנה. חוץ מזה XVID סטנדרטי ברזו' DVD נראה מפוקסל מאוד על LCD 1366X768 וביחס 3:4 למרות שהסרט 16:9. עם אחד ממצבי הזום זה נמתח אבל עדין מפוקסל בצורה נוראית. אגב, ניגנתי WMV HD הדגמה של גלישה בים וזה מדהים! אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  10. הגה שעלול להוציא עשן (לא אפקטים -למרות שזה היה יכול להיות נחמד ;D) http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20042 gaming receiver בעייתי http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20043 הכל מוצרי צד ראשון של מיקרוסופט

11. Started by talisman,

היי יש לי PS3 חדש. אני מנסה להיכנס ל PS Store אבל מקבל הודעה האומרת שהשירות לא ניתן בארץ. זו בעיה מקומית שלי או איזושהי בעיה בכל ישראל?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  12. שלום רב, אני לא מצליח להירשם לשירות XBOX LIVE ואני לא מבין למה. אני מקבל כל הזמן את הודעת השגיאה למטה. אני מנסה ע"ג חלונות 8 פרו (חוקי) עם חשבון הmicrosoft שלי. מה יכולה להיות הבעיה? (ניסיתי הן עם IE והן עם firefox) כשאני לוחץ על support זה גם זורק הודעת שגיאה (השניה למטה) האם זה ספק האינטרנט? אני ב012 סמייל מחובר ע"י superbox (ראוטר + טלפון) והמחשב מחובר לראוטר קווית. האם זה בגלל שחלונות מוגדר בעיברית? האם זה בגלל שאני בישראל? חשבתי שMS תומכים עכשיו בשירות XB בישראל... לצורך העיניין זה קורה לי גם במחשב אחר בבית (אלחוטי עם חלונות 7 starter) [table][tr][td]date:[/td][td]10/02/2013 13:58:55[/td][/tr][tr][td]code:[/td][td]EEEEEEEE80153034 [/td][/tr][tr][td]s: [/td][td]Qtq4…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. לא מצליח להפעיל משחק לא תומך 50 hz עזרה מה עושים יש לי פלזמה 32 הוא רושם שהפלזמה שלי לא תומך ב50HZ

14. Started by yotam360,

המכשיר מנסה להתחבר ומקפיץ הודעת שגיאה אחרי 5 שניות... זה קורה לעוד אנשים פה?

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. ניסיתי לחבר את הפלייסטיישן לאינטרנט באמצעות ראוטר אלחוטי, ללא הצלחה . פעלתי לפי המדריך שמפורסם פה באתר, אך במהלך ה connection test אני מקבל הודעה על כשלון. שאני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות הפלפון שלי אני כן מצליח, כך שהבעיה (למיטב הבנתי) איננה בראוטר אלא בהגדרות. עוד הערה, לאחר שה PS3 מבצע חיפוש לרשת אלחוטית הוא מוצא את הרשת אך אחוז הקליטה הינו נמוך (לדעתי) פעם אחת היה על 95% פעם על 80%, וזאת לאור העובדה, כי המרחק בין הראוטר ל PS3 לא עולה על 5 מטרים ומופרד עם קיר גבס אחד. אשמח לעזרה בנושא. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by nnfyrbsnss,

שלום, יש לי בעיה שאני לא מצליח לשחק משחקי רשת בPS3 שהשרתים של EA, לדוגמא, הדמו של Mirror's Edge המשחק Burnout Paradise ועוד איזה Live score של EA שקניתי בטעות, כולם מודיעים על EA server is not available now. פירוט על החיבור: תשתית של הוט, ספקית בזק בינלאומי, 5Mb הורדה 512Kb העלאה, מודם THOMSON מחובר בכבל רשת ישירות לPS3 ובUSB למחשב. עד לא מזמן שיחקתי ברשת בBurnout paradise כמו שצריך, ושהיה לי BF BC שיחקתי בו (אבל אז הייתי עם נטוויז'ן). עכשיו אני מוריד את הדמו של BF BC ואבדוק מה קורה איתו. משחקי רשת אחרים עובדים כמו שצריך, ואני מחובר לPSN. מה אפשר לעשות?

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by PHOENIX18,

אני לא מצליח לחבר אותו לכרטיס שלי(הMCE 150) אין לי תמונה וקול ניסיתי לעשות כל מיני הגדרות בתוכנה שבאה עם הכרטיס אבל עדיין לא הצלחתי ניסיתי גם בעוד תוכנה כמו WINDVR3 אבל זה גם לא עזר אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח תודה

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  18. Started by asaf556,

אני קנתי היום ps3 הוא מזהה את הרשת שלי אבל לא מצליח להתחבר אולי אני צריח להקצות לו ip דרך הראוטר?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  19. שלום, מסיבה שאינני מצליח לעלות עליה, אני לא מצליח לחבר את הPS3 לאינטרנט באמצעות נתב. לא באופן אלחוטי ולא באופן חוטי. קצת נתונים. יש לי חיבור גיימר בבזק בינלאומי שמצריך חייגן לכן חיברתי נתב מסוג (3com) על מנת שאוכל לחבר גם את הPS3. לאחר חיבור הנתב, האינטרנט במחשב עובד אך החיבור לPS3 לא עובד . הלכתי על מדריך מאחד אתרי הPS3 שמסביר בצורה ברורה גם כיצד לחבר בצורה חוטית וגם בצורה על חוטית, אך בשני המקרים ה TEST CONNECTION נכשל בשורה השניה. אני מניח שהחיבור האלחוטי יכול להיות טיפה מסובך יותר מאחר ויש צורך בהגדרות הנתב במחשב שאני לא כל כך מבין בהם ולכן ניסיתי חיבור חוטי שמשום מה נכשל. מישהו יכול לעזור לי בחיבור גם האלחוטי וגם החוטי או לכל הפחות בחוטי (הפשוט יותר) אם יש למישה…

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  20. היי, יש לי מערכת קולנוע של פיוניר HTZ181. אין במערת כניסה אופטית. יש בה LINE IN. מהסוני שלי יש יציאה לסאונד רק דרך יציאה אופטית. יש אפשרות כלשהי שאני אוכל לחבר אותם?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. לא מצליח למצוא את המשחק, למישהו יש מושג? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  22. הנורות פשוט לא נדלקות לא מבין מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  23. Started by Cha0stAlker,

לפני מספר חודשים קניתי XBOX 360 ELITE בניו יורק. שם הכל עבד מעולה. הבאתי אותו לפה ואני לא מצליח להתחבר ל XBOX LIVE. האינטרנט מחובר, וכתוב בסטטוס: internet: conncted network: connected xbox live: disconnected. הוא אמר שאני צריך לעשות update, אז הסכמתי. הוא מגיע בערך לשלושת-רבעי ואז כותב error, ושאם הבעיה תימשך אני אפנה ל xbox.com/support. נכנסתי, לחצתי על המדינות שבהן XBOX LIVE פועל וישראל לא הייתה ברשימה. איך זה הגיוני? אני מכיר כמה וכמה אנשים שמשחקים. מה אני יכול לעשות? עריכה: טוב הצלחתי לעשות את ה update ולהתחבר, אבל כשאני מנסה לשחק MW2 במולטיפלייר הוא כותב לי משהו כמו: "this account isn't alowed to play at xbox live" או משהו כזה. יכול להיות שזה קשור לזה שיש לי silver m…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Refaelo,

שלום לכולם אני מנסה לרכוש משחק ב-PSN STORE (הארופאי) אבל אני מקבל הודעה שפרטי כרטיס האשראי אינם נכונים . מה לעשות (אני משתמש בויזה ) תודה מראש

25. Started by dariapod,

שלום לכולם, ברשותי מכשיר ויי שנרכש בארץ, עם חזרתי מארה"ב קניתי מספר משחקים וכמו כן גיטר הירו 5 לויי כשהכנסתי את הדיסקים (מדובר בדיסקים באריזה מקורית) המכשיר לא הצליח לקרואם והתקבלה הודעה כזו "unable to read disc" מה הבעיה וכיצד אני יכולה לפתור אותה? תודה!!!

• 3 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים