קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
והיכן ?תודה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות XBOX 360 . כמה שאלות: איזו גרסה עדיפה לקנות? יצאו דגמים עם מעבדים חדשים או משהו חדש יותר בחצי שנה האחרונה שמעלה את אמינות המכשיר? - איך אני יודע באיזה דגם יש את זה? בנוסף, ניתן להפעיל את כל המשחקים בדגם ארקייד כמו בכל הגרסאות היקרות יותר? לא הבנתי איך אפשר להפעיל בו משחקים כמו CODMF2 וGTA IV על 256 מ"ב.. וממש התלבטות אחרונה - הגראפיקה באקס בוקס לא מיושנת בצורה ניכרת מהגראפיקה של המחשב?
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קיבלתי את ה 360 החדש שלי ואיתו את Mirror's Edge. אני פשוט מלא התלהבות, מכול המשחקים החדשים שהיו לי וממש רציתי לשחק בהם בחרתי בו (יש לי עוד 2 משחקים - DEAD SPACE וגירס 2 - שנמצאים עדיין בניילונים). עדיין לא סיימתי אותו , אני לא קרוב לאמצע המשחק אפילו (סיימתי סך הכול פרק 3 - מתוך 8 או 9) אבל אני חייב לציין שהמשחק אדיר ברמות מטורפות. לרגע נעזוב את הקונספט ונרד לגראפיקה: הכול מדהים , רואים שהשקיעו בעיצוב כסף לא קטן , אתה נכנס לאווירה תוך שניה ומפחד לקחת קפיצה לא נכון. מוזיקה: גם כן המשחק לא נופל והמוזיקה מפציצה ומתאימה למשחק (שיחקתי לפני זה FAR CRY 2 בזמן ששמעתי את CITY OF EVIL של A7X וישר כיביתי ברגע שנכנסתי למשחק , פשוט מדהים). השלבים: השלבים יחסית נחמדים , בכול אחד יש קטע…
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שוחרר מידע רישמי על העידכון הקרוב ל PS3. נראה שמישהו בסוני החליט להתעלם במפגין מ DIVX7 ולהשאיר אותנו ללא תמיכה ב MKV. חולירות טפויומאט בלאד! הנה סיכום של מה שנקבל ב 2.6: 1. עידכון של גלריית התמונות באופן שיאפשר ניהול חכם יותר של אוסף התמונות לפי חתכים (תאריך, סוג המצלמה שצילמה, צבעים שבתמונה (?!), גילאים/מספר/הבעות פנים שבתמונה(?!). בנוסף תתוסף אופציה ליצירת מצגת תמונות בצורה נוחה וקלה. 2. אפשרות להיכנס ל PSN כאורח ללא חשבון מסודר על מנת לצפות בתוכן הקיים בו. 3. תמיכה ב DIVX 3.11 (אינעל אחותם הצולעת). http://blog.us.playstation.com/2009/01/20/upcoming-ps3-firmware-v260-update/
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שאלה בקשר לחבילת הרחבה premium. עם המשחק ניקנה בארץ בבאג והpremium ניקנה מחנות psnאמריקאית . שאלה עם הפרמיום יעבוד לי?
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני משלם באשראי אני צריך הנחייה ממש מאיפה לקנות שם שם של חנות אני ישמח מאוד עם תוכלו לעזור לי וכמובן העלות יותר מ200 דולר לגירסת פאל? ישמח לקבל תשובה בכבוד רב אלירן2[br]פורסם בתאריך: 29.02.2008 בשעה 07:40:51 וכול זה כמובן דרך האינטרנט אני לא מגיע לשם פיזית
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/45652.html כותר שונה שכנראה יעקוב אחרי מה שקרה בפלנטה ולא בספינה, מאוד מעניין אותי איך הם יעבירו חלקים נכבדים מהgameplay שהתבססו על פיזיקה לWii...
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב לקנות PS3, אבל המחיר נראה לי קצת יקר. לדוגמא, המחיר אפילו בחנות הוגנת כמו פריק הוא בערך 3000 ש"ח, וזה עוד בלי שלטים.. חשבתי אולי כדאי לי להזמין מחו"ל, אבל אני לא בטוח, האם המחיר שם זול משמעותית? ועוד כמה שאלות: שמעתי שאומרים כאן שלא כדאי לקנות את גרסאת ה40G, למה? כול עוד אני מחבר את הPS3 לטלווזיה, זה יהיה באיכות HD? המכשיר יכול לשמש כ"מחשב מולטימדיה" לסלון? גם אם יש לי טלווזיה קטנה יחסית בבית, כדאי לי לקנות את המכשיר? עם טלווזיה קטנה אני אוכל להנות מהגרפיקה? תודה לעוזרים! אלון
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים למישהו יש המצלה על מתאם איכותי למקלדת ועכבר ל PS4 אשמח לשמוע את דעתכם. כמו כן מאיפה אפשר לרכוש מתאם כזה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בPS3MEDIASERVER כדי להזרים לXBOX360.. הכל סבבה עובד אם אני ממיר לWMV או מריץ MKV.. יש אפשרות להריץ AVI בלי לעדכן את המכשיר בעזרת התחברות לXBOXLIVE? גם כשניסיתי לראות סרט עם קובץ כתוביות חיצוני או היה בג'יבריש איך משנים את הקידוד של התוכנה? בנוסף היה סרט מסויים שכשניסיתי להפעיל אותו הופיעה במחשב הודעה שהMEncoder הפסיק לפעול באופן לא צפוי.. מה הבעיה? עוד סרט HD התחיל, בהמשך נקטע ובשלב מסויים (תוך פחות מדקה) זרק אותי למסך הראשי של הXBOX.. למה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין PlayStation 2 75004CB PlayStation 2 74004CB SONY PS2 77004CB SCPH-70004CB SCPH-70005CB ומה יותר חדיש ועדיף??
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
קניתי קונסולת PS3 בניו יורק שבוע שעבר. אחרי שנרגעתי מהחששות שלא יעבוד על 220V, חיברתי סוף סוף את הקונסולה. קניתי את הבאנדל הבא: http://us.playstation.com/ps3/newsystems/ps3-classic-white-bundle.html שאמור לבוא עם 3 משחקים שמורידים דרך הPLAYSTATION PLUS שמקבלים אליו מנוי לשנה בבאנדל. יצרתי לי ID לחנות ואני מצליח להתחבר אליה, אבל כאשר אני מבקש לבצע REDEEM CODE לקוד שקיבלתי עבור הPLAYSTATION PLUS על מנת להוריד את המשחקים, אני מקבל תשובה שהקוד שגוי או כבר לא תקף. כן הצלחתי בקלות להוריד DEMOים מהחנות הרגילה. ניסיתי את כל האופציות שניתן, כך שאין סיכוי שהקוד מוכנס שגוי. אני לא מצליח להבין איפה אני מפשל עם זה. למישהו יש ניסיון עם הסיפור? אני די אובד עצות עם זה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אח שלי כרגע ארצות הברית רוצה להביא לי סוני פלייסטיישן 3 ויש לי כמה שאלות: 1. אם הקונסולה היא על תקן אמריקאי האם היא תעבוד על טלוויזיית LCD (מבחינת שיטת השידור)? 2. מאיפה אני אצטרך לקנות את המשחקים כדי שהם יעבדו על המכשיר (ארה"ב או מכל מקום בעולם)? בבקשה עזרה דחופה כי אח שלי ממש כבר שם וזה עניין של מספר שעות עד שלא תהיה לי את האפשרות, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
זה מכשיר שמריץ משחקי DS ו3DS ,אבל המסך שלו לא 3D הוא לא מיתקפל ,ויש לו רמקול בודד אחד במקום 2 בגדול גרסה מוזלת ל3DS ,המחיר יעלה 129$ בארצות הברית בניגוד ל169$ ל3DS הרגילה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי בבית את ה-PS3 גירסאת ה-80 גיגה (בלי חריצי כרטיסי הזכרון) האמריקאית שמחוברת ל-LCD עם כבל HDMI. משום מה בסרטי דיוידי במקום שהתרגום יופיע בלבן, הוא מופיע בכחול כהה. ב-PS2 שלי, בדיוידי הביתי ובמחשב התרגום מופיע בלבן. כיצד אני מסדר את הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לדעת מה אנשים חושבים מה הכי טוב??????
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
-
טוב אז ככה שנינטנדו השיקה ב1996 את הנינטנדו 64 הוא יצא אם 3 משחקים בהשקה שהמשחק העיקרי היה מאריו 64 - המשחק הזה הצעיד קדימה את תחום משחקי הקונסולות בכמה דברים קודם כל יחסית לזמנו הגרפיקה שלו הייתה פורצת דרך יחסית לגרפיקת ה3D שהיתה קימת באותה התקופה אז הPS1 היה בתחילת הדרך והמשחקי 3D שלו ניראו ממש גרוע וגם הסאטורן וכל קונסולה אחרת עוד לא קיבלו משחקי 3D טובים למעשה הPS1 קיבל את קראש בנדיקוט הראשון להתחרות במאריו 64 והסאטורן קיבל את "לילות" העניין שמאריו 64 היה תלת מימד בעולם פתוח בניגוד ל2 המשחקים האלו ובנוסף אפשר הרבה יותר דברים לשחקן חידוש נוסף היה השימוש בידית אנלוגית ידיות אנלוגיות היו למעשה קימות לפני בשוק הקונסולות אבל נעלמו מהמינסטרים לפני שמשחקי…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
השגתי לעצמי עכשיו בקר PS3 בשביל הGnote שלי והגיע הזמן לשחק בקצת משחקים מהעבר בגדול יש אמולטור לכל דבר אפשרי, החל מSNES , N64 , PSX וכו'... עכשיו רק מחפש המלצות למשחקים השונים בשביל לשרוף זמן
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קיים דבר כזה? מה המחירים/דגמים/המלצות? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כחלק מהתוכניות שלי לקנות Xbox360. פתאום הבנתי, היי, יש לי טלוויזית Lcd בחדר, אבל אני לא יודע אם הרזולוציה שלה טובה, אני די בטוח שלא. זה הדגם של הטלוויזיה [קנינו לפני כמה שנים, בגלל זה היא יחסית מיושנת] http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=14470 האם הXbox360 יעבוד בכלל על הטלוויזיה או שיראו את זה מזוויע? אני לא רוצה סתם לקנות ואז להתאכזב. [אני לא מדבר על הבדלים מינוריים בין נקודה או שתיים, אלא על הבדל באמת משמעותי!] מה שקצת מדאיג אותי, זה הרזולוציה המאוד נמוכה של הטלוויזיה, ככה שאני אשמח לתגובות
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! אני מנסה להריץ את המשחק killzone 2 על ה ps3 שאני מכניס את הדיסק במהלך ההתקנה מופיעה לי הודעת שגיאה error 80710723 כמו כן שאני מנתק את האינטרנט האלחוטי המשחק רץ באופן חלק! אשמח לעזרתכם תודה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את קונסולת משחקים XBOX אך לא כל כך מבין בזה...מה חשוב לבדוק? מה חשוב שיהיה? והאם יש דגם מסויים שאתם ממליצים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-