קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
הינה שני סיקורי וידאו על הלהיט הבלעדי ל PLAYSTATION 3 ששיגע את כולם. 1) http://www.gametrailers.com/player/42078.html 2) http://www.gamespot.com/ps3/action/littlebigplanet/video/6199501/little-big-planet-video-review חוות דעתי: הוא משחק מרשים ליצירה ושיתוף, אך כמשחק פלאטפורמה הוא נראה כזה מעפן! יש לו המון קסם אבל המשחקיות הרגילה שלו כזו ישנה, כאילו זה משחק CASUAL לילדים. אתם יודעים מה? אני לא הייתי קונה קונסולה כזו יקרה ומשחק כזה יקר (כמו במחירים בארץ) בשביל לשחק את זה. על משחק כמו MGS4 עוד יש על מה לדבר... אפשר לחשוב כבר כמה שלאגרים בלעדיים יש ל PLAYSTATION 3.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
האם יהיו ירידת מחירים בחצי חודש הקרוב? עכשיו 400$ יש מצב לירידת מחירים?
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אהלן! אוקיי. עכשיו בן דוד בארה"ב והוא אמור לקנות לי wii.. אבל הבעיה שהטלוויזיה שלי לא תומכת בNTSC. אז אני צריך שמות של חנויות באיזור ניו יורק שמוכרות wii PAL אם יש בכלל... תודה לעוזרים!.
-
- 3 תגובות
- 918 צפיות
-
-
הקטע שהמחירים ב UK גבוהים יותר!!, אבל אולי זה עדיף מבחינת שרתי משחק ופינגים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PSP יד שניה מתנה לחבר ואין לי שום מושג מה אני צריך לבדוק לפני שאני קונה. מה הדברים החשובים שאני צריך לשאול את המוכר?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקבל כאן רשימה מסודרת ומפורטת של כל משחקי הסוני 3 שעוסקים בנושא ההרפתקאות והפלטפורמה והפעולה,שיצאו עד היום ואלה שעומדים לצאת אבל שיהיה רק בקטגוריות שביקשתי תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לאחי הקטן יש בעוד זמן קצר יומולדת. לפני כמה ימים הוא התוודע לPS2 והתלהב מאוד, מאוד מטקן 5. אמא שלי החליטה לצ'פר את הבחור בקונסולה חדשה. כמובן שאני עליתי על הסוס, והצעתי את ההשתתפות שלי אם נרכוש משהו רציני יותר (WII,PS3,360). קראתי המון בפורום בנוגע לאיכויות השונות של כל קונסולה, מחירים, ותאימות לשוק הישראלי ובכל זאת נשארו לי לא מעט שאלות; 1) המחשב הנוכחי שלי חזק (8800, C2D), אבל בכל זאת ההרגשה היא שהקונסולות פשוט מוחקות אותו בתור פלטפורמה ראויה למשחקים. דעתכם? 2) המחיר הוא פאקטור רציני, מה שפוסל את הPS3? 3) האם המולטיפלייר (שירות הלייב, בפרט) מהווה חלק גדול כלכך בקונסולה? בתור מישהו שלא משחק הרבה אוןליין, תהיה סיבה אמיתית בשבילו? 4) איזורים. הבנתי שלכל קונסולה (וה…
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שאלה לי, יש לי מסך מחשב DELL U2312M מסך מכובד לכל דבר, האקסובקס מחובר אליו בHDMI TO DVI פייר, על אף שכבר סידרתי את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של המסך, המשחקים לא ניראים משהו. האם חיבור HDMI TO HDMI איכותי יותר? ויביא איכות תמונה טובה יותר? שאלה נוספת, אני לא מעוניין לחבר את הבוקס שלי לאינטרנט, האם יש דרך אחרת לעדכן את המכשיר שלי?
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ראיתי את המשחק Uncharted (אני יודע שהמשחק ישן אבל רק השבוע התחדשנו ב PS3 מארה"ב) ב 109 ש"ח אצל underdog זה לא זול מידי? ראיתי שבאג מוכרים אותו ב 199. האם כדאי להזמין מ underdog? הם אמינים? ראיתי שיש חנות בשם ג'נסיס (דרך zap) והמחירים שם גם לא גבוהים (יחסית לבאג) בממוצע 200 למשחק, מכירים אותם? מומלץ לקנות שם? מתנצל על שאלות ה newbie :-)
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום את הכל האשכולות בנושא אך עדיין לא הצלחתי להבין כמה דברים. אני עדיין לא הבנתי... יש לי חבר עכשיו בארה"ב שיכול להביא לי סוני 3 או xbox 360 ב400 דולר גירסה של xbox360 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8301492&type=product&id=1172881999620 בשביל שזה יעבוד בארץ צריך ספק מתח וכונן דסקים שאיתו ניתן לשחק במשחקים צריך דבר נוסף על מנת שאני יוכל לשחק במשחקים חדשים כמו שצריך?. גירסה של Ps3 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8982988&type=product&id=1218005635152 בשביל שזה יעבוד בארץ ואני יוכל לשחק במשחקים חדשים מה צריך?. עכשיו השאלה הראשית אם זה משתלם להביא מארה"ב או לקנות כבר מהארץ ולשלם את הפרש שיוצא בערך 250 שקל
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מישהו הזמין פעם? מותר להזמין חפצים דמויי רובה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי קיבל סוני 3 ושהוא מחבר אותו לחשמל ולטלויזיה הוא לא רואה כלום. החבר שנתן לו את הסוני שיחק על HD וזה נשאר על ההגדרות האלה אולי זה קשור??? דרך אגב הוא גם לא שומע סאונד
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שבת שלום כולם! אחרי זמן ממושך שרציתי את הקונסולה הזאת, סוף סוף השגתי אותה! כרגע יש לי את המשחקים אססן קריד 2 ו, COD4 MW2 בגלל שלא שיחקתי באססן הראשון (או שזה לא קשור?), אני פחות מתחבר אל המשחק הזה טוב ולשאלות, יש לי טלוויזיה LG-37 אינץ' (סקהרלט אם זה משנה?), FHD קצב ריענון 100 MHZ עכשיו שאני משחק אני רואה לפי הנתונים של הטלוויזיה שהמשחק רץ על 50MHZ אני יכול לעלות את זה? עוד נתון נוסף שהטלוויזיה "נותנת לי" זה 576P, יש משהו שצריך לעשות כדי לעלות רזולוציה של משחקים מסויימים? או שהכל מקונפג להכי גבוהה שיש? שקיבלתי את המכשיר לא ידעתי שהוא מגיע ללא כבל HDMI אז באילתור של יום שישי ובלהט הרגע חיברתי את הכבל HDMI שיש לי בממיר האם מומלץ לעבור לכבל אחר? יש איזה הגדרות שצריך לעשות ד…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות PSP בארצות הברית ויש לי כמה שאלות: 1) האם יש נעילה אזורית בPSP כמו ב WII,XBOX,PS2 או שאין נעילה כמו ב PS3? 2) מהו ההבדל בין הגירסאות: FAT, SLIM & LITE, 3000? 3) כמה בערך עולה פריצה ל-PSP והאם זה שווה? תודה רבה מראש , ברק גונן
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* כעת יש לך אפשרות להגדיר את מערכת PS3 כדי לבטל באופן אוטומטי לאחר ההתקנה או להוריד רקע של תוכן יש הושלם. This option is available when you turn off the system under [users] > [Turn Off System] while content is being downloaded or installed. אפשרות זו זמינה בעת לכבות את המערכת תחת [משתמשים]> [כיבוי המערכת] בעת הורדת תוכן או מותקן. הגדרות Settings הגדרות * [bD/DVD Settings] has been renamed to [Video Settings]. [bd / DVD הגדרות] כבר שמם ל [הגדרות וידאו]. * Under [Video Settings], the [Cinema Conversion] option has been renamed to [bD/DVD Cinema Conversion] and the [upscale] option has been renamed to [bD/DVD Upscaler]. תחת [הגדרות וידאו], את [סינמה המרה] הייתה …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי זיכוי בפייפל של 400 יורו והחלטתי שאני רוצה להזמין PS3. 1 יש איזה מקום מומלץ שהייתם ממליצים לי להזמין ממנו ? 2 כמה יכול לעלות משלוח של דבר כזה ? 3 מה קורה עם מיסים בכניסה לארץ ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין רכישת wii NTSC בארה"ב במחיר של $260 (כולל ספק 220V מיוחד ל- wii) או רכישה בארץ בבאג בדיוטיפרי במחיר של $329 (wii PAL). הטלויזיה שלי תומכת NTSC. האם ישנם הבדלים נוספים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי PS3 ועכשיו אני רוצה לקנות בשבילו טלויזיה טובה ואני צריך עזרה אני רוצה טלויזיה בגודל 32" תקציב עד 3.5K חריגה עד 4K רק אם ההבדל משמעותי תודה ענקית לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלוםלכולם. היה לי אקסבוקס 360 גרסה רגילה ואותו הייתי מחבר לרסיבר עם כבל אופטי שהיה מתחבר לכבל הAV שהיה יוצא מהאקסבוקס. הלך האקסבוקס (טבעת המוות) אז קניתי חדש את גרסת הarcade ולהפתעתי בכבל הAV אין כניסה לכבל אופטי או בשום מקום אחר בקונסולה. מה עושים? איך מפעילים 5.1??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קונסולה PAL / אזור 2. הבנתי שאני יכול להשתמש בדיסק מכל איזור. עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. משחקי PSN (נגיד Wipeout HD) - אני יכול לשחק בכל גרסא? (להוריד מכל חנות?) 2. DLC למשחקים על דיסק PAL - אני חייב להוריד מחנות מאזור 2, או שגם מארה"ב זה בסדר? 3. משחקים על דיסקים מאזורים אחרים - אם אני רוצה להוריד DLC, להוריד בחנות מהאזור של המשחק? של הקונסולה? של פיסטוק?
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה קונסולה לקנות אחד הדברים שחשובים לי הוא שהאודיו יהיה דיגיטלי כי אני מתכנן לחבר את הקונסולה לרסיבר ברסיבר יש HDMI אבל רק לוידאו (לא 1.3) האם אפשר לשמוע אודיו דיגטלי דרך SPDIF וידאו דרך HDMI? מישהו יודע לענות מנסיון? בPS3 וב XBOX החדש הדק
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה השימוש של הקבל ולאיפה הוא מתחבר האם אני אוכל לחבר אותו למסך מחשב שלי יש לי שם חיבור VGA ו Hdmi
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי 14 ג'יגה פנויים, לא קרה לי עד עכשיו מחקתי בכל מקרה מלא שטויות, אבל לא עוזר עדיין
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-