עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Zip89,

שלום אז ככה יש לי אוט וספק של 012 ללא חייגן !! אני לא עובד לי האינטרנט בבוקס אני לא מבין מה אני צריך לעשות ... יש לי 2 כבלים של רשת 2 כרטיסי רשת XP SP2 בוקס שחור אז מה אני עושה עכשיו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15265 בשורות בהחלט מעודדות דרך אגב זה הביקורת על Devil Kings הראשון http://www.gamespot.com/ps2/action/devilkings/index.html?q=Devil%20Kings אני לא ידעתי שקיים משחק כזה ומעניין ליראות איך יצא 2

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by The_Byter,

היי, זהו לוח שעבר תלאות רבות החלפת מעבד+NAND(צ'יפ מערכת ההפעלה) + DVD. התקנת בלוק קרור מים לCPU+GPU, צלעות קרור לזיכרונות של ה GPU, צלעות קרור לCHIPSET ולצי'פ שאחראי ליציאה הגרפית. בלוק המים הותקן ללופ מים בהקפדה רבה ומחשבה רבה שני מאוררי דלתא 35מ"מ (עובי) נשלטים כל אחד בנפרד והכל עובד יפה מאוד. סה"כ המערכת גם ניידת לחלוטין ואטומה הייטב. קרדיט רציני ביותר לdhob18 חברי הטוב שהיה עיקר הידיים בפרוייקט הזה ! מקווה שנהנתם, אשמח לענות על שאלות.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. אז ככה... אני ואחי רוצים להביא את הXBOX 360 [הכי משתלם כלכלית+הסיבה שכולנו יודעים] אנחנו לא נשתמש ברשת אנחנו רק רוצים לשחק אחד נגד השני ובכלל משחקים והכל עכשיו סגרנו על הארקייד.. עכשיו אמרו לי שעוד מעט משחקים ירוצו דרך הארד דיסק ובגלל זה לקנות עם הארד דיסק העם זה שווה את כל הסכום הזה?..[כמעט 700 שקלים] ובכלל .. ?? תודה רבה רבה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. -תודה לכול מי שנכנס- אני רוצה לקנות פלייסטיישן 3 אבל לא אם 80 ג'יגה, אלה עם 180 ג'יגה.( את ה180 אי אפשר להשיג בארץ). אז ככה ....הלינק הזה הוא הלינק לאתר הראשי של sony ומשם אני רוצה להזמין אותו. http://www.us.playstation.com/PS3/Systems/uncharted.html?ILC-hpsl&FTTR=160gbbunlde_160gbdetailpage אז חברה הבעיה שלי היא כזאת: אני הבנתי שבחול הפלייסטיישן הוא בתוכנת ntac משהו כזה....ובארץ זה pal. השאלה שלי היא כזאת. האם זה יעבוד לי אם אני אקנה את הגירסה של ה ntac ( האם זה יעבוד לי בארץ) ומה אני צריך לעשות כדיי שזה יפעל....ושאני אוכל לקנות משחקים בארץ ושהם ייפעלו לי , בקיצור שהכל יהיה רגיל....? תודה רבה רבה....אני מחכה לתשובהה ממש עכשיו. [br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בש…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לינק להורדה: http://pod.icast.co.il/c0f10133-7aaa-4547-a1da-4fbf40c28739.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 5 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינים, אנשים? עבר עלינו שבוע פורה מאוד, שיחקנו והתנסינו בהמון דמואים וכבר בוער לנו בעצמות לשתף אתכם בחוויות. יש לנו סקירה על המולטי פלייר של קילזון 3 (כמו כן דיווח של ינאי על גירסאות ה-3D שלו ושל COD:BO ומוטורסטורם) סקירה על הדמואים של דרגון אייג' החדש, לגו מלחמת הכוכבים השלישי ובחזרה לעתיד, ספיישל כרישים במשחקים לאייפון, חדשות גיימינג לוהטות (גירס 3, תוכן להורדה ל-Assassin’s Creed: Brotherhood ול-Dead Space 2, מבצעי אקסבוקס, השקות משחקים ועוד... 10 דקות של פליקצ'ארט וביקורות סרטים (שם אנו מגלים…

7. קניתי טלויזיה חדשה Sony KDL46HX800 וזה עושה לי את הבעיה של ההבהוב , בטלויזיה הקודמת זה עובד סבבה, ניסיתי להחליף כבל HDMI וגם מיקום חיבור ברסיבר וזה לא עובד , זה רק מראה לי תמונה של הסוני הראשית נדלק ונכבה זה לא עומד יציב מה עושים?*את הסוני חיברתי לרסיבר עם HDMI (מה שעשיתי בטלויזיה הישנה וזה עבד , ומהרסיבר לטלויזיה. קיצר כמו שצריך.*הרסיבר שלי הוא rx-v367

8. Started by amirxbox,

שלום חברים , אני אישית מתלבט ומקווה שתעזרו לי. אני צריך קונסולה לשחק PES 2008 ברשת. ההתלבטות שלי כזאת: מצד אחד אני לא מסתדר עם הDPAD ב360 , למרות שבעבר היה לי XBOX. מצד שני בXBOX LIVE המשחק משוחק על שרת של MS ואין לאגים גם נגד אנשים בחול. השאלה שלי אליכם האם סוני נוקטת בשיטה של PS2 והשרתים הם רק מתווך , למשל בPES6 בסוני 2 יש שרת שמקשר בין שחקנים ויש שחקן HOST והשני CLIENT בXBOX MS הם הHOST. זה הדבר הכי חשוב לי , אם סוני הם הHOST והמשחק משוחק על שרתיים יעודיים אני אקח סוני. בבקשה רק מי שיודע שיענה ולא לתת תגובות כמו מי קונה קונסולה עבור משחק אחד וכו.

9. Started by MassiveAmmo,

שמו לי מפסק ועוד מאווררים פנימיים לייתר ביטחון. אמרו לי אם הבעיה תחזור אז לתת להם אותו שוב לתיקון והם יתקנו לי אותו בחינם ואני ימכור אותו. עכשיו הדלקתי אותו בפעם הראשונה והוא עושה הרבה רעש בגלל המאווררים החדשים (והם מאוד חזקים) הוא שם מאווררים ממש על הצלעות קירור כמו במחשב. המפסק זה אם צצה איזה שהיא בעיה אז להוריד את המספק וזה יכבה את המכשיר וישאיר את הקירור פועל כדיי לקרר מהר את כל העסק שם.. בקיצור אני ישמור כסף בצד לאחד חדש ליתר ביטחון כדיי לא לדאוג אם המכשיר יילך קיבינימט.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Melike Pk,

מה בדיוק עושים עם ה20 ג'יגה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Sith_Lord,

היי חבר'ה אבא שלי מתכנן לקנות נגן Blu-Ray עם הטלוויזיה שהוא רוצה לקנות ("Loewe LCD 42"/50) ואני כך או כך תכננתי לקנות PS3 אז הגענו להסכמה בקשר לקנות רק PS... אז ככה, כמה שאלות. הנגן blu- ray בפלייסטיישן איכותי? ועוד שאלה דיי חשובה, עכשיו שיצא Dual-Shock3, יש איזו שהיא דרך להחליף את הבקר הרגיל בחדש? והאם למישהו יש מושג האם מתוכננן דגם חדש שיריץ משחקי ps2 או שיש צורך לחפש לשם כך דגם ישן יותר (60G/80G)? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by BaR151,

אני צריך לקנות כבל HDMI חדש וראיתי שדרך ebay אפשר לקנות בגרושים.. 7$ +- אבל אני רוצה לשאול לפני כן אם יש סוגים מסויימים שמומלץ לקנות ואם כן מה בדיוק. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by WarMachine,

חבר שלי טס מחר לגרמניה ויש לי 300 יורו פנויים אז חשבתי לעצמי למה לא להביא איזה 360 דנדשה. השאלה היא אם אפשר להשיג במחיר כזה, אם כן אז איזה חבילה, ואם בכלל משתלם להביא משם, אודה על התגובות המהירות.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by badtoyboy,

שלום שוב לכולם! תראו, יש מין תחרות כזאת שאתה רומר מה תעשה אם תקבל PS3, שנמשכת 30 יום. כדי לזכות צריך לקבל את מספר הקולות הגדול ביותר. אני חייב שתצביעו לי ותעזרו לי לזכות ! אני כבר במקום תשיעי שם! הנה הקישור הצבעה: http://freegadget.co.il/vote.php?uId=220 והנה הרשימה: http://freegadget.co.il/list.php תודה רבה!!!

15. Started by yakir8,

שלום אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום קירור, קיבלתי מחבר שלי XBOX 360 עם RROD(תקלה 0022) שתיקנתי(בעזרת החלפת משכה טרמית) ועכשיו עובד. הבעיה שלי היא שאני מקבל 2 נורות אדומות שאחרי חקר בגוגל הבנתי שזה בעיית התחממות של המעבדים. דבר ראשון העברתי את המאווררים של הXBOX לעבוד קבוע על 10V(קיצרתי 2 רגלים ברכיב שמספק להם מתח ככה שהם מקבלים קבוע 10V לא חשוב מה הטמפ'). אחרי זה לקחתי מאוורר 120MM של מחשב והתקנתי אותו על הגג של הXBOX בדיוק מעל צלעות הקירור של הCPU. אחרי כול זה עדיין אחרי 10 דקות של משחק אני מקבל 2 נורות אדומות. מה שכן גיליתי שאם אני מסיר את המכסה התחתון שלו הוא עובד די הרבה זמן... יש למשהו רעיונות מה עוד אפשר לעשות כדי לקרר אותו? אני רוצה לציין שאני יודע שזה XBOX …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by stone cold,

אח שלי נוסע לפולין ממש בקרוב אז במקום לקנות במחיר המופקע בארץ חשבתי לתת לו כסף לקנות לי משם +לקנות זלדה TP מקורי +כבל קומפוננט+עוד שלט ונונצק+שלט קוביה אחד וכרטיס זכרון קוביה +מטעין לשלט מישהו יודע מה המחיר שם ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shiranosh,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי MOVE Starter Pack לPS3 שלי .. ורציתי לבקש המלצות למשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ביז'ו המוס,

היום כנראה נדפק לי הXBXOX 360, הוא עולה כרגיל לתפריט שלו אבל הוא לא קורא שום דיסקים (לא משחקים ולא סרטים) נראה לי שהכונן דיסקים שלו נהרס. איפה יש חנות באיזור המרכז שמתעסקת בכאלה דברים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. חבר'ה .. הרכש החדש הגיע ;D XBOX360 Elite 120GB HDD 2 Wireless Controllers XBOX Live headset ו2 משחקים חינם עם הבאנדל. בלי שום פריצה .. רק מקורי . לא בא לי להסתכן בבאן D: אם למישהו מהחבר'ה הטובים פה יש אחד .. אני ישמח שהוא יוסיף אותי לXBL הגיימרטאג שלי - xQuntix שוויץ - המטרה של פתיחת הנושא - אני מעוניין להזמין 3 משחקים באינטרנט (סביר להניח שמGAME.CO.UK) ואני צריך המלצות .. אני שחקן מושבע של FPS ככה שהיילו ובאטלפיד בשיקול שלי .. ועוד משחק שלישי מז'אנר אחר עם מולטיפלייר טוב יהיה אחלה D:

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אחרי זמן רב בניהול הפורום וקריאה חוזרת של אותן הודעות "PS3 VS Xbox 360" הבנתי שהייתי שמרן מדי והגיע הזמן להקים דיון שאלות נפוצות עבור הפורום שלנו. בתור התחלה יהיה מידע כללי על 5 הקונסולות (3 נייחות ו-2 ניידות) אך אשמח לקבל הצעות לשאלות ותשובות נפוצות והצעות נוספות כדי להעלות את הרמה המקצועית של הפורום ולהפוך את הדיון למקור ידע בלתי נלאה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by oDot,

והאם כדאי עדיין לקנות, בעקבות GH4 וRB2 (אפשר יהיה להשתמש בכלים של GH4 על RB? אני יודע שההפך בלתי אפשרי. ויהיה שינוי בין הכלים של RB לRB2?) תודה לכם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by stone cold,

קודם כל אני יודע שזאת ביקורת די טפשית כי רק הצבע שונה וזהו מול הגרסאות הלבנות שנית אני לא יעשה כנהוג של לתת תמונות מפתיחת אריזה וכו בביקורות שכאלו כי כרגע אין לי אף מצלמה נורמלית במקום זה אני יתן תמונות ממקומות אחרים ברשת אז מה יש לנו שלט WII גרסה אסיתית בצבע שחור -הם קוראים לצבע KURO ונונצק בצבע שחור בחבילה של הנונצק שהייתה ארוזה מצוין דרך אגב יש פתק הדרכה ובנוסף פתק של "מועדון נינטנדו" אם קוד כניראה קוד שקשור למערכת הרשת של נינטנדו ביפן אבל אני ינסה מתי שהוא לראות אם זה יתן לי נקודות WII בקונסולה האירופית שלי -למרות שזה כניראה לא יהיה באריזה של השלט אותו דבר רק שהחוברת הוראות מכילה כמה דפים חוץ מזה נינטנדו הועילו בטובתם להכניס זוג בטריות (לא כל כ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ztakram,

שלום קיבלתי קונסולת Wii מארה"ב שעובדת עם מתח 110. אשמח לקבל המלצה לקנית שנאי אמין אשר יתאים לה. אולי בכלל ניתן להפוך את הקונסולה עצמה שתעבוד ב-220? (החלפת פיוז וכו').

24. יש לי XBOX Series X ומנוי לשירות Game Pass ואני מחפש המלצה למשחק מירוצים שאפשר לשחק ביחד עם 2 שלטים (לא משחק רשת) מישהו מכיר משהו ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני רווצה לקנות קונסולה חדשה כי לי יש סוני 2 אני מתלבט או לקנות אקסבוקס או לחכות שיצא ציפ לסוני 3 מה אתם אומרים? אם ובמידה תמליצו לי לקנות אקסבוקס 360 הרי אני יקנה אותו קומפלט כולל שני שלטים וציפ ושלא יתחמם השאלה איזה לקנות כי יש 3 סוגים ואיזה הכי טוב הסוג 1:Xbox 360: Console Premium Pack הסוג 2:Microsoft X-Box 360 Elite הסוג 3:Microsoft X-box 360 Arcade מה ההבדלים שכל אחד והיתרונות והחסרונות של כל אחד מה יצא ראשון שני ושלישי בגדול הסוני 3 הוא מכשיר יותר מתקדם אני לא יודע האם יצא לו ציפ ובגלל זה אני מתלמט בבקשה תעזרו לי להחיל ולקנות כבר תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.