קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני רוצה בבקשה המלצה לסט רמקולים 5.1 לחבר ל PS3.. תמיכה בכניסת אופטית או דומה בדרך הפשוטה ביותר והנוחה ביותר ( כמה שפחות כבלים ) ושיתן 5.1 מלא. תקציב - 400-800 שח. האם לוג'יטק 540 יכולים להתאים ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי... יש לי משחק PES 2010 לPS3 הבעיה היא שעכשיו התחילה העונה של 2010/11 אבל משום מה לא מוצא איפה אפשר לעדכן את ההרכבים החדשים של הקבוצות מכל הליגות ולא ממש בא לי לשבת שעות בשביל להעביר ידני מישיהו יכול לעזור? *** ניסיתי לעדכן בתפריט ראשי SYSTEM SITTINGS ואז DOWNLOAD אבל אומר שאין עדכונים חדשים***
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן לכל חברי הפורום! לפני הפוסט השבועי, רצינו לפנות אליכם בבקשה. כל שבוע אנחנו מפרסמים בפורום פוסט עם פרטי הפרק השבועי שלנו, לינקים וכו'. לאחרונה הפעילות בפוסטים שלנו היא מינימלית למדי, ורצינו לדעת אם אתם רוצים בכלל שנפתח את השרשורים השבועיים האלו. אם יש לכם תועלת בשרשורים האלו, נשמח לתגובה כאן. תודה! לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 30 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, חברים? הגענו יחד לפרק שלושים! הייתם מאמינים? אנחנו האמנו והגענו, והכל באמת בזכותכם, קהל המאזינים הנאמן שלנו שגדל מדי שבוע. אנחנו מאוד שמחים לראות את התגובות שלכם לכל פרק ופרק שאנו משחררים…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והאם כדאי עדיין לקנות, בעקבות GH4 וRB2 (אפשר יהיה להשתמש בכלים של GH4 על RB? אני יודע שההפך בלתי אפשרי. ויהיה שינוי בין הכלים של RB לRB2?) תודה לכם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי PS3 משומש גרסאת 40GB ב NTSC. כשהגעתי הביתה עדכנתי אותו בערב לגרסא החדשה ביותר מסוני - 2.8 עכשיו הבעיה היא כזו - כשאני מדליק את המכשיר הכל נחמד ושקט. לא שומעים את המכשיר בכלל והכל יפה.. אחרי מספר דקות מהירות המאוורר מעט עולה אך עדיין לא מורגשת ורק אם ממש מקשיבים אפשר לשמוע אותו. אבל, במשחקים כמו כבדים מהירות המאוורר ממש עולה ואחרי אולי רבע שעה עשרים דקות מהירות המאוורר ממש מוגזמת וזה נשמע כאילו המכשיר עומד להמריא לי בחדר. זה קורה בחדר ממוזג גם כשהוא שוכב וגם כשהוא עומד. מה שמוזר זה שהמכשיר בכלל לא מרגיש חם והאוויר שיוצא ממנו ממש פושר.. עכשיו זה עוד ניחה, מה שמעצבן זה שגם כאשר אני יוצא מהמשחק לתפריט או לכל דבר אחר מהירות המאוורר נשארת ככה לנצח. כדי להחזיר …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכל הסוגים... ורצוי גם כמה משחקים למבוגרים(לא מבוגרים בלבד ) ושמעתי שיש משו עם יוגה או משו...או חדר כושר..זה יהיה מעולה בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגש על כאלו שלא יצאו ל-PC . בינתיים קיבלתי מחברים המלצות על -BLACK , KILLZONE ,URBAN CHAOS בלאק הטוב שביניהם,קילזון נחמד והאחרון לא משהו. יש למישהו משחקים טובים להמליץ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי קומפי "מסע בארץ המספרים" ואנטיוירוס אבירה מודיע שיש וירוס. תמיכה תכנית של קומפי לא מספקת פתרון, "אין לנו וירוסים - הבעיה אצלכם"
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי אוט וספק של 012 ללא חייגן !! אני לא עובד לי האינטרנט בבוקס אני לא מבין מה אני צריך לעשות ... יש לי 2 כבלים של רשת 2 כרטיסי רשת XP SP2 בוקס שחור אז מה אני עושה עכשיו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב יש לי שאלה לא ידעתי איפו לשאול אז אני את זה פה. תגידו: האם מחשב במחיר 3500 שקל יכול לעבור את כוחו של ה XBOX360? המפרט של ה X360: מעבד : מעבד תלת ליבתי , כל ליבה פועלת במהירות שעון של 3.2GHZ , לכל ליבה יכולת דו-תהליכית , סה"כ 6 תהליכים (תיאורתי). זיכרון מטמון של 1MB , הפועל בחצי שעון המעבד , אך בעל טבעת כפולה של 256Bit , רוחב פס = 51.2GBps. סה"כ טרנזיסטורים 165M. (תהליך FAB 90nm) יחידת עיבוד וקטורים VMX ברוחב של 128Bit לכל ליבה , בעל יכולת לעבודה עם 128 רג'יסטרים בכל רגע נתון. אפיק FSB במהירות שעון של 5.4Ghz , ורוחב פס של 21.6GBps. יכולת חישוב אריטמתית : 9.6 מיליארד חישובי מנה לשניה , יכולת חישוב נקודה צפה : 115.2 Gflops (תיאורתי בלבד). כרטיס גרפי : מבוסס ליבת ATI R500…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה נוגעת לslim 4gb. אם אני רוצה לשחק במשחקים שהם בעלי יותר מדיסק אחד, כמו פורזה, או משחק כמו BF3 ששמעתי שצריך להתקין 15 ג'יגה על ההרדיסק, איך זה אפשרי לשחק על הסלים 4 ג'יגה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש בעיה מבחינת הקונסולה להריץ משחקי PAL על NTSC ולהפך?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום קירור, קיבלתי מחבר שלי XBOX 360 עם RROD(תקלה 0022) שתיקנתי(בעזרת החלפת משכה טרמית) ועכשיו עובד. הבעיה שלי היא שאני מקבל 2 נורות אדומות שאחרי חקר בגוגל הבנתי שזה בעיית התחממות של המעבדים. דבר ראשון העברתי את המאווררים של הXBOX לעבוד קבוע על 10V(קיצרתי 2 רגלים ברכיב שמספק להם מתח ככה שהם מקבלים קבוע 10V לא חשוב מה הטמפ'). אחרי זה לקחתי מאוורר 120MM של מחשב והתקנתי אותו על הגג של הXBOX בדיוק מעל צלעות הקירור של הCPU. אחרי כול זה עדיין אחרי 10 דקות של משחק אני מקבל 2 נורות אדומות. מה שכן גיליתי שאם אני מסיר את המכסה התחתון שלו הוא עובד די הרבה זמן... יש למשהו רעיונות מה עוד אפשר לעשות כדי לקרר אותו? אני רוצה לציין שאני יודע שזה XBOX …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם עדיין שווה לקנות..? והאם GTA IV החדש ייצא לו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, בתחילת אוקטובר חברה שלי ואני טסים לברצלונה, בע"ה. רציתי לשאול כמה שאלות: 1) האם מומלץ בכלל להביא משם מכשיר + משחקים..? 2) האם גם שם כמו בישראל עובדים בשיטת PAL ? 3) האם יש מחיר ידוע? חיפשתי בגוגל והחיפושים עלו בתוהו. מדובר כנראה על הPS3 SLIM 120GB 2 שלטים כבל HDMI ומשחק אחד לפחות (כנראה PES2010, 2011 אם יצא כבר...) תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה: אני רוצה לראות סרט HD השתמשתי עכשיו בתוכנה PS3 Media Server ברגע שהסרט עולה יש תירגום והכל אבל כל שנייה זה נהפך להיות מקוטע בצורה שממש לא אפשרי לראות סרט.. אז ויתרתי על התוכנה הזאת לצערי... קראתי מלא מדריכים וראיתי שאפשר לראות דרך USB אבל ברגע שאני מפעיל דרך USB הסרט עובד בצורה ממש חלקה אבל הבעיה שאין תירגום...הסרט וקובץ של התירגום באותה תיקיה ושאני מפעיל במחשב זה עובד תקין מישהו יודע מה הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני קצת חדש בכל ענייני האקס בוקס וצריך כמה טיפים קניתי לפני כשנתיים את ה360 עלית ולפי מה שכתוב באתר אין לי את הג'אספר (בOUTPUT מופיע לי 175 ) את המכשיר קניתי בארהב ועדיין לא פרצתי אותו רציתי לדעת מה המגבלות בלקנות את המכשיר בארהב מה קורה כשאני פורץ את המכשיר (מבחינת עלויות וחסימת השירותי לייב של מיקרוסופט והאם זה קריטי שאין לי ג'אספר אשמח לתגובה ZIK
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24250 למי שלא יודע בתקופת הגימקיוב Factor 5 פתחה 2 משחקי מלחמת הכוכבים לגימקיוב ואחד מהם נחשב עד היום אחד מהמשחקי מלחמת הכוכבים הטובים ביותר השני היה פחות טוב אבל עדיין קיבל ציונים די טובים המשחק האחרון שלהם היה LIRE (מקווה שכתבתי נכון) לPS3 שיצא בינוני אבל זאת חברת פיתוח אם המון פוטנציאל מוכח ואם ניסיון במשחקי יריות ארקידים (לא יריות מסילה אלה חלליות ובמשחק האחרון דרקונים) בכל מקרה אני מת שהיא תפתח משחק STAR WARS חלליות חדש לWII נקווה לפחות שיהיה משחק טוב ולא הוסף מיני גיים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג היכן משיגים משהו כזה: http://www.hdcable.co.uk/high-quality-wii-hd-component-cable-with-audio-breakout-female-phono.html בארץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה Sony KDL46HX800 וזה עושה לי את הבעיה של ההבהוב , בטלויזיה הקודמת זה עובד סבבה, ניסיתי להחליף כבל HDMI וגם מיקום חיבור ברסיבר וזה לא עובד , זה רק מראה לי תמונה של הסוני הראשית נדלק ונכבה זה לא עומד יציב מה עושים?*את הסוני חיברתי לרסיבר עם HDMI (מה שעשיתי בטלויזיה הישנה וזה עבד , ומהרסיבר לטלויזיה. קיצר כמו שצריך.*הרסיבר שלי הוא rx-v367
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדיי שהשלט של ה PS3 יעבוד במחשב?!.. תודה לכל הועזרים....!! מתן
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי MOVE Starter Pack לPS3 שלי .. ורציתי לבקש המלצות למשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי יד מאחורי הקונסולה שלי ויוצא משם אוויר מאוד חם, ממש חם (לא איזה רותח או משהו אבל חם) לא דומה בכלל למה שיש ב PC בספקי כח
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המרתי סרט מ-AVI ל-MP4 כדי שיעבוד בPSP אני רוצה גם להוסיף כתוביות אבל לא בשיטה של צריבת הכתוביות באופן קבוע על הסרט אלא שה-PSP יקרא את הכתוביות. כמו שמדיה פלייר או JETAUDIO למשל פשוט נותנים לקובץ הסרט ולקובץ של הכתוביות את אותו השם וזה עובד. מקווה שהסברתי את עצמי טוב תודה, מורן
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-