קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך לקנות כבל HDMI חדש וראיתי שדרך ebay אפשר לקנות בגרושים.. 7$ +- אבל אני רוצה לשאול לפני כן אם יש סוגים מסויימים שמומלץ לקנות ואם כן מה בדיוק. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-תודה לכול מי שנכנס- אני רוצה לקנות פלייסטיישן 3 אבל לא אם 80 ג'יגה, אלה עם 180 ג'יגה.( את ה180 אי אפשר להשיג בארץ). אז ככה ....הלינק הזה הוא הלינק לאתר הראשי של sony ומשם אני רוצה להזמין אותו. http://www.us.playstation.com/PS3/Systems/uncharted.html?ILC-hpsl&FTTR=160gbbunlde_160gbdetailpage אז חברה הבעיה שלי היא כזאת: אני הבנתי שבחול הפלייסטיישן הוא בתוכנת ntac משהו כזה....ובארץ זה pal. השאלה שלי היא כזאת. האם זה יעבוד לי אם אני אקנה את הגירסה של ה ntac ( האם זה יעבוד לי בארץ) ומה אני צריך לעשות כדיי שזה יפעל....ושאני אוכל לקנות משחקים בארץ ושהם ייפעלו לי , בקיצור שהכל יהיה רגיל....? תודה רבה רבה....אני מחכה לתשובהה ממש עכשיו. [br]פורסם בתאריך: 30.03.2009 בש…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בטח הרבה ממכם קראו אתמול את הכתבה הבאה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3769212,00.html אז לפני שתגידו שזה מחיר לא הגיוני אני יודע שזה לא הגיוני ושזו טעות של האתר, אבל השאלה היא האם מבחינה חוקית מותר להם לא לקבל את ההזמנה שלי למרות ששילמתי ויש לי מספר הזמנה ביד? אני יודע שכשנכנסים לחנות ויש מחיר על מוצר, המוכר חייב למכור את המוצר במחיר שראה הצרכן השאלה היא האם באינטרנט המצב גם דומה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, זהו לוח שעבר תלאות רבות החלפת מעבד+NAND(צ'יפ מערכת ההפעלה) + DVD. התקנת בלוק קרור מים לCPU+GPU, צלעות קרור לזיכרונות של ה GPU, צלעות קרור לCHIPSET ולצי'פ שאחראי ליציאה הגרפית. בלוק המים הותקן ללופ מים בהקפדה רבה ומחשבה רבה שני מאוררי דלתא 35מ"מ (עובי) נשלטים כל אחד בנפרד והכל עובד יפה מאוד. סה"כ המערכת גם ניידת לחלוטין ואטומה הייטב. קרדיט רציני ביותר לdhob18 חברי הטוב שהיה עיקר הידיים בפרוייקט הזה ! מקווה שנהנתם, אשמח לענות על שאלות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
היי חבר'ה אבא שלי מתכנן לקנות נגן Blu-Ray עם הטלוויזיה שהוא רוצה לקנות ("Loewe LCD 42"/50) ואני כך או כך תכננתי לקנות PS3 אז הגענו להסכמה בקשר לקנות רק PS... אז ככה, כמה שאלות. הנגן blu- ray בפלייסטיישן איכותי? ועוד שאלה דיי חשובה, עכשיו שיצא Dual-Shock3, יש איזו שהיא דרך להחליף את הבקר הרגיל בחדש? והאם למישהו יש מושג האם מתוכננן דגם חדש שיריץ משחקי ps2 או שיש צורך לחפש לשם כך דגם ישן יותר (60G/80G)? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא יצא לשחק אותו בבוקס אפילו שהיה לי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה Sony KDL46HX800 וזה עושה לי את הבעיה של ההבהוב , בטלויזיה הקודמת זה עובד סבבה, ניסיתי להחליף כבל HDMI וגם מיקום חיבור ברסיבר וזה לא עובד , זה רק מראה לי תמונה של הסוני הראשית נדלק ונכבה זה לא עומד יציב מה עושים?*את הסוני חיברתי לרסיבר עם HDMI (מה שעשיתי בטלויזיה הישנה וזה עבד , ומהרסיבר לטלויזיה. קיצר כמו שצריך.*הרסיבר שלי הוא rx-v367
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שמו לי מפסק ועוד מאווררים פנימיים לייתר ביטחון. אמרו לי אם הבעיה תחזור אז לתת להם אותו שוב לתיקון והם יתקנו לי אותו בחינם ואני ימכור אותו. עכשיו הדלקתי אותו בפעם הראשונה והוא עושה הרבה רעש בגלל המאווררים החדשים (והם מאוד חזקים) הוא שם מאווררים ממש על הצלעות קירור כמו במחשב. המפסק זה אם צצה איזה שהיא בעיה אז להוריד את המספק וזה יכבה את המכשיר וישאיר את הקירור פועל כדיי לקרר מהר את כל העסק שם.. בקיצור אני ישמור כסף בצד לאחד חדש ליתר ביטחון כדיי לא לדאוג אם המכשיר יילך קיבינימט.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אח שלי נוסע לפולין ממש בקרוב אז במקום לקנות במחיר המופקע בארץ חשבתי לתת לו כסף לקנות לי משם +לקנות זלדה TP מקורי +כבל קומפוננט+עוד שלט ונונצק+שלט קוביה אחד וכרטיס זכרון קוביה +מטעין לשלט מישהו יודע מה המחיר שם ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שוב לכולם! תראו, יש מין תחרות כזאת שאתה רומר מה תעשה אם תקבל PS3, שנמשכת 30 יום. כדי לזכות צריך לקבל את מספר הקולות הגדול ביותר. אני חייב שתצביעו לי ותעזרו לי לזכות ! אני כבר במקום תשיעי שם! הנה הקישור הצבעה: http://freegadget.co.il/vote.php?uId=220 והנה הרשימה: http://freegadget.co.il/list.php תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי זמן רב בניהול הפורום וקריאה חוזרת של אותן הודעות "PS3 VS Xbox 360" הבנתי שהייתי שמרן מדי והגיע הזמן להקים דיון שאלות נפוצות עבור הפורום שלנו. בתור התחלה יהיה מידע כללי על 5 הקונסולות (3 נייחות ו-2 ניידות) אך אשמח לקבל הצעות לשאלות ותשובות נפוצות והצעות נוספות כדי להעלות את הרמה המקצועית של הפורום ולהפוך את הדיון למקור ידע בלתי נלאה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש אפשרות להזרים סרטי MKV לאקסבוקס בלי להמיר את הקובץ?? כי כשאני מנסה להפעיל סרט MKV זה אומר שהקובץ לא חוקי
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היום כנראה נדפק לי הXBXOX 360, הוא עולה כרגיל לתפריט שלו אבל הוא לא קורא שום דיסקים (לא משחקים ולא סרטים) נראה לי שהכונן דיסקים שלו נהרס. איפה יש חנות באיזור המרכז שמתעסקת בכאלה דברים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי MOVE Starter Pack לPS3 שלי .. ורציתי לבקש המלצות למשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום קירור, קיבלתי מחבר שלי XBOX 360 עם RROD(תקלה 0022) שתיקנתי(בעזרת החלפת משכה טרמית) ועכשיו עובד. הבעיה שלי היא שאני מקבל 2 נורות אדומות שאחרי חקר בגוגל הבנתי שזה בעיית התחממות של המעבדים. דבר ראשון העברתי את המאווררים של הXBOX לעבוד קבוע על 10V(קיצרתי 2 רגלים ברכיב שמספק להם מתח ככה שהם מקבלים קבוע 10V לא חשוב מה הטמפ'). אחרי זה לקחתי מאוורר 120MM של מחשב והתקנתי אותו על הגג של הXBOX בדיוק מעל צלעות הקירור של הCPU. אחרי כול זה עדיין אחרי 10 דקות של משחק אני מקבל 2 נורות אדומות. מה שכן גיליתי שאם אני מסיר את המכסה התחתון שלו הוא עובד די הרבה זמן... יש למשהו רעיונות מה עוד אפשר לעשות כדי לקרר אותו? אני רוצה לציין שאני יודע שזה XBOX …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי טס מחר לגרמניה ויש לי 300 יורו פנויים אז חשבתי לעצמי למה לא להביא איזה 360 דנדשה. השאלה היא אם אפשר להשיג במחיר כזה, אם כן אז איזה חבילה, ואם בכלל משתלם להביא משם, אודה על התגובות המהירות.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לספק בזק בין לאומי במהירות 12 מגה דרך התשתית של הוט ויש לי חבילת גיימר אני ה PS3 מחובר לראוטר EDIMAX - 192.168.2.1 בחיבור אלחוטי עם הצפנת WEP שמחובר לראוטר של TP-LINK - 192.168.1.1 בחיבור קווי שמחובר לאינטרנט דרך חיוג LT2P לפול(נראה לי שככה קוראים לזה) 212.25.127.18 הגדרתי בראוטר TP-LINK שיפתח DMZ לראוטר EDIMAX - 192.168.1.100 והגדרתי בו שה ראוטר EDIMAX יקבל רק את ה IP : 192.168.1.100 בראוטר EDIMAX הגדרתי שה PS3 יקבל רק את ה IP : 192.168.2.115 והגדרתי בראוטר של EDIMAX שיפתר DMZ ל PS3 - 192.168.2.115 . ב PS3 הגדרתי שהוא יתחבר לראוטר EDIMAX והקליטה ב PS3 היא 80% הערוץ שידור בראוטר של EDIMAX הוא 1 הבעיה: ה PSN עובד בצורה נוראית הוא כל הזמן מתנתק לי וההורד…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
והאם כדאי עדיין לקנות, בעקבות GH4 וRB2 (אפשר יהיה להשתמש בכלים של GH4 על RB? אני יודע שההפך בלתי אפשרי. ויהיה שינוי בין הכלים של RB לRB2?) תודה לכם.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
יש למישהו מושג היכן משיגים משהו כזה: http://www.hdcable.co.uk/high-quality-wii-hd-component-cable-with-audio-breakout-female-phono.html בארץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה לקחת את הSLIM או את ה80GB אין בעית כסף או משהו אני יכול ללכת אפילו עכשיו לקנות אבל לא יודע איזה אמרו שבPS3 SLIM יש פחות USB הוא פחות יפה ואין תמיכה בPS2 חשוב לי קצת היופי שלו ומה כבר אני יחבר לUSB שלא יספיק לי 2? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://loot-ninja.com/2007/07/27/today-show-warns-consumers-to-stay-away-from-xbox-360/ לא מספיק ה360 חבול זה בכלל יכול להזיק למכירות שלו ולתמיכה מחברות צד שלישי
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לילה טוב. החלטתי לקנות מחשב חדש או קונסולה(לא בחודש חודשיים הקרובים...) ואני לא יודע מה לקנות...אני רוצה חוות דעת לגבי אמצעי השליטה בקונסולה מאלו שיש להם. המשחקים העיקריים הם משחקים די כבדים(למשל GTA IV) מצד אחד אני יכול לקנות מחשב חדש ואני יודע בברור שאמצעי השליטה(עכבר ומקלדת) יהיו נוחים ומדוייקים, אבל כדי לקנות מחשב שיפעיל משחקים די כבדים(כמו GTA IV) בצורה מקסימלית זה לפחות 6K (ושלא לא נדבר על ציוד היקפי...). מצד שני אני יכול לקנות קונסולה במחיר 1800-2000שח ואפילו פחות וכל המשחקים יעבדו לי בצורה הכי טובה ולא צריך לקנות מסך או ציוד היקפי אחר אבל הבעיה זה שאין עכבר!!! ומה אני יעשה במשחקי FPS נסיתי לכוון בXBOX 360 ודי היה לי קשה ולא נוח... מה לעשות על מה אתם ממליצים?(אני מ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-